Witch_King
Üye

Ben bu alakasız durumu çok önceden tespit edip çekildim. He umurundamı onların hayır tabikiide. Çünkü şuan mage kullanıcıları yok denecek kadar az. Sesisimiz duyuracak kadar bir topluluk oluşmuyor burada. Aylar öncesinde Aziz bir konu açtı mesela. Staff damage denemeleri. Tüm staffların +8 i novalarla denemişler. Çoğu birbirine benzer damageler. 1 gb lik staf ile 50 gb lik staff arasında 100 damage oynuyor. Bazılarında fark bile yok hatta. Oraya ben cevap yazdım bu durum çok yanlış örneklerle anlattım vs vs. Fakat cevabıma istinaden kimse yorum yapmadı. Herhangi bir yönetici bazında. Kullanıcı olarakta 2-3 kişi daha yorumladı sonra konu 2 günde en aşağılara inip geçti gitti. Bugün dagger denemeleri veya başka sınıfın weapon denemeleri diye başlık açılsa belki 10 sayfa uzar gider konu. Yöneticiler gelir hemen açıklama yaparlar damage mekaniklerini anlatırlar falan filan..Kusura bakmayın,günlerdir takip ediyorum.Forum moderatörü dışında cevap veren herhangi bir yetkili yok.1 senedir devam eden sorunlar hala devam ediyor.Bu kadar emek harcanmış bir konuya müdahil olmamanız cidden mide bulandırıyor.Dürüst olmak gerek konuşurken.Bu sorunları görmezden gelerek varacağınız nokta bellidir.Tam 1 senedir hala devam eden buglardan bahsederken yenileri eklene eklene bu güne kadar geldik.Herhangi bir çözüm yok ve malesef "TEKRAR" ilgilenilmiyor mage sınıfıyla.Ötekileştirilmiş bir class oldu çıktı.Mage sınıfını oyuna eklerken "ya mage sınıfıda ekleyelim oynamak isteyen oynasın işte" gibi birşey hayal edilmiş gibi geliyor.Bakın emeklerinizi,ortaya birşey çıkarmanızı kesinlikle eleştirmiyorum.Eleştirdiğim konu nettir ve 1 senedir görmezden gelmeniz,şu an bu görmezden gelme durumunun devam etmesi...
Eğer birşey yapmayacaksanız,daha fazla soğumadan söyleyin ki bizde bırakalım mı,başka sınıf mı oynayalım karar verelim değil mi ? Bizler oyuncu olduğumuz kadar aynı zamanda birer müşteriyiz.Kimimiz aylık 1000 tl verirken ötekimiz 5000 tl veriyor.Karşılığında elbette birşeyler talep edeceğiz,eleştireceğiz,düzelmesini isteyeceğiz.Şu an bu kısımlara gelmeyi bırakın daha muhattap bulamıyoruz.Şuraya yazması gereken moderatör değil,developer ekibi,topluluk yöneticisidir.
Son yorumumdur,herhangi bir reaksiyon alınmadığı sürece de arkadaşlar çağırdığında 1-2 saat (adam bulamazlarsa) adam eksikleri giderilsin diye oyuna girerim.Hepinize iyi oyunlar.
Diyeceğim şu ki mage bu oyunda bitik. Hem yapımcı tarafında hemde oyuncu tarafında gözden çıkarılmış. Diğer sınıflar yetiyor zaten. Ne gerek var bir de mageyle uğraşacaklar dimi. Bana kalırsa uğraşsalar bile beceremezler. Mage sınıfı ayrı bir mekanik ister. Bu dengeyi her oyun başaramaz. Rise online ekibi çok açık şekilde mage sınıfının altından kalkamamış ve bunu düzeltebilecek muhakemeye, tecrübeye ve yeteneğe sahip değiller. Bunlarda onun farkında ve çoğu yoruma eleştiriye cevap dahi veremiyorlar. Yetemiyorlar.