72- 75 -80 82 85 Skillerinden Vazgeçerek 2 Meteor 2 Nova ile Oynamak Zorunda Kalan Magelerin Başlıca Sorunları

Timurlengx

Üye
Artık işin ucu kaçıyor ben şahsen her gün Pk atan bir ekibin lideriyim ve magelerim her geçen gün oyunu bırakmaya yaklaşıyorlar yayıncı olmasam ve hatırım olmasa çoktan bırakacaklarını söylüyorlar hepsi oyundan soğumuş durumda ne yağacağımı bilmiyorum Her türlü mmoprgde mage oynamış bir içerik üreticisi olarak ya oyunu bırakacağım yada başka jobla istemeden gönülsüzce içerik üreteceğim. şunu vurgulamak isterimki benim yayın kesitlerim en çok izlenen rise online videolarından ve oyuna inanılmaz bir kitle kazandırdığımı biliyorum hem izleyici olarak hemde oyuncu olarak ama gelen mage ekipler yada oyuncular itemsiz bir mage ile şöyle bir pk çıkıp oyunu bırakıyorlar.
ilk sayfada yazdıklarımı lütfen yönetim iyice bir okusun her gün yayında testler yapıyorum şu an 9 set full chaos ( 5 ) ve 7 lunaslı bir mageye sahibim chara daha fazlasını koyamıyorum yok çünkü öyle itemlar. ve ben şikayet ediyorsam benden itemsiz mageler neler düşünüyor bilemiyorum. bu yönetime son çağrımdır bir topluluk lideri olarak bir içerik üreticisi olarak vahim bir durumda olduğumuzu görüyor ve sizleri son kez uyarıyorum oyunda mage kalmayacak boşu boşuna o güzel animasyonlar silahlar ve zırhlar için uğraşmış olacaksınız ve oyunun tüm dengesi bozulacak.

berktun

Üye
Her mage'e bir priestmiş işin taktiği :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-13-18-14-05-607_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2023-05-13-18-14-05-607_com.opera.browser.jpg
    327.4 KB · Görüntüleme: 57

Silencer

Üye
Daha önce de dediğim gibi ; adamlar sorun görmüyor denedik hersey gayet normal modundalar biz burda ne yazsak havada kalıyor dikkate almıyorlar ve almayacaklar

isoztrk

Üye
Daha önce de dediğim gibi ; adamlar sorun görmüyor denedik hersey gayet normal modundalar biz burda ne yazsak havada kalıyor dikkate almıyorlar ve almayacaklar
O zaman seçenek kalmamış görünüyor.Bizde yapmamız gerekeni yaparız.Ki item ilanları ve char ilanlarına bakarak bu durumu görebilirler kendileri.Zehir ettiler oyunu sağolsunlar.

berktun

Üye
Konuya 4 bin kişi girip bakmış, oyun yöneticileride bakmıştır diye düşünüyorum.
Discord üzerinden dm ile digitale konu linkini gönderdiğimde bahse konu olan sorunlar notlarımız arasında bulunuyor zaten demişti. Bakmışlardır tabi illaki kontrol ediyorlar forumu ama öncelikli konulardan biri değil ne yazıkki. Eninde sonunda düzelecek bu şekilde bırakamazlar fakat bu şartlar altında düzeldiğinde mage playerı kalır mı çok emin olamıyorum.

isoztrk

Üye
18 gündür oyuna girmiyorum.Royal pre dahil hepsinin süresi geçiyor haliyle.Tekrar alır mıyım ? Belli güncellemeler yapılır ve "asas fetişi" mantığı bitirilirse düşünürüm.Onun dışında Rise Client e bile çift tıklamayı vakit kaybı olarak görüyorum şu an.Tavsiye ederim.Bu güne dek,mage konusunda en kapsamlı konudur bu.Parça parça sorunlar iletildi,bakıcaz halledicez ayarında cevaplara maruz kaldık.Şimdi ise kitlesel bir tepki var ve bunu suistimal ettirmeyeceğiz.Ya isteklerimizi makul ölçüde düzenler bize "olması gereken oyun" sunarsınız.Ya da çekip gideriz bu kadar basit.Sürekli "erken erişim" diye pompaladığınız "tabi ki sorunlar olacak" algısı artık bitmiştir.Açılışta afişlerde görsellerde "official" denilip 1 senedir "erken erişim" kafasıyla sorunları ört pas etmenize artık tahammül edemiyorum.1 sene erken erişim diye birşey olmaz,hiçbir oyunda bu kadar uzun da sürmemiştir.

Aklımızla dalga geçmeyin.Önceliklerinizi gözden geçirin.1 rakam değişerek damage arttırabileceğiniz ve yazılımsal olarak hiç bir efor sarfetmemeniz gereken birşey için 1 senedir bekliyoruz.Diğer bugları zamanla çözersiniz,tekli skillerin ve alan skillerinin damagelerini arttırın artık.

Karşılıklı iletişim,sakin bir konuşma bekliyosanız,konuya dahil olup neler yaptığınız veya yapacağınızla ilgili bilgilendirin.Görmezden gelir gibi davrandığınız sürece gerginlik seviyesi artacaktır.

Saygılar...

Witch_King

Üye
Beni discord dan engellemişler. Bu oyun da mevcut Türkiye gibi yönetiliyor. Doğruları söyleyenler halktan bertaraf ediliyor. Buradan da engellemeden yazayım bari. ''Erken erişim'' diye sığındıkları kalkan, yapmak istemedikleri ve beceremeyip yapamadıklarını anladıkları yerde devreye sokuluyor. İstediklerinde her dengeyi kurabiliyorlar. 1 gecede nerf geldi 1 gecede buff geldi bir çok sınıfa. Bilinçsizce oynayanları kandırabilirler anca. Oyunun fragmanında bile ASAS karakter herkesi kesip biçiyor. Kanal değiştirirken bile yükleme animasyonu olarak assasin koşuyor. Neden warrior yada priest değil. Client tıkladığınızda bile açılan ana pencerede ASAS karakteri mevcut. Belli ki oyunu geliştirenler bu karakterin sempatizanı. Mageden nefret eden kişiliklerden oluşan bir ekip var arka planda. Bu kadar isyana ve bu kadar birlik olmuş düşüncelere bu denli sessiz kalmaları alenen bunu kanıtlar niteliktedir.

Silencer

Üye
Bende discordda banlıyım, oyunda geçmiş ticketlar duruyor tahminen 6 ay önce burda yazılı sıkıntıları yazdığımda listemizde var ilgileniyoruz palavrasını yazmışlardı yine :) Soru - cevap yayınlarında en az 3 kez sordum ve adamlar hep inceledik sorun görmedik dediler . Hata olmadığını düşünen bir ekibin hata düzeltmesini beklemek çok ironik , önce adamların sorun olduğunu kabullenmesini sağlamak lazım . Burdan açık çağrı yapıyprum tüm mage teamler bir araya gelelim gerekirse salalım oyunu çıkmayalım pk gidip boş boş toplama falan yapalım görelim Aşık oldukları asas ne işe yarıyormuş pk denen bisey kalıyor muymuş

isoztrk

Üye
Bu gün ısrar üzerine 2 saat pk attım.Uykum geldi resmen.Meele party 4 novayla düşmüyor.2 warrior z ata ata içeri giriyor.Oyun şuna döndü "vur,staff gir,düşmüyor town at" muhabbetleri.Yeşilde atmama sorunu hala devam tabi.Bide staff vuruşundan sonra animasyon bitmeden nova atamıyosunuz hala devam ediyor.Yani bug + düşük damage ile bize oyun deneyimi yaşatmaya devam ediyosunuz.Bu günün yayınını BSRTAZ adlı yayıncımızdan izleyebilirsiniz.Ne kadar sıkıcı ne kadar monoton geçen bir oyun "bir mage için".

İhtiyaçları olmasaydı girmeyecektim sırf heveslenmişler adam lazım diye oyuna girdim.Ha bide girdikten sonra 3 kere server gitti oda ayrı bi mevzu.

Açıklama yapacak mısınız ? ona göre yolumu çizeceğim değerli Rise Ekibi?

priesttt

Üye
Erken erişim süreci, bir oyunun henüz tamamlanmamış bir sürümünün halka açık olarak erişime sunulduğu bir aşamadır. Oyun yapımcıları, oyunlarını daha geniş bir kitleye tanıtmak, geri bildirim toplamak ve oyunu daha da geliştirmek için erken erişim sürecini kullanırlar.

Erken erişim oyunları, genellikle hala geliştirme aşamasında olduğu için eksik özelliklere, hatalara ve denge sorunlarına sahip olabilirler. Oyun geliştiricileri, bu aşamada oyunculardan geri bildirim toplar ve bu geri bildirimleri kullanarak oyunun daha iyi bir hale gelmesini sağlamak için düzenli güncellemeler yayımlar. Bu nedenle, erken erişim oyunları genellikle sürekli olarak güncellenir ve oyun deneyimi zaman içinde iyileştirilir.

Erken erişim sürecindeki bir oyunu oynayan oyuncular, oyunun geliştirilme sürecine katkıda bulunma fırsatı elde ederler. Oyun içindeki hataları rapor edebilir, önerilerde bulunabilir ve geliştiricilerle iletişim kurarak oyunun ilerleyişine katkıda bulunabilirler. Bu aşamada oyun içeriğinde değişiklikler olabilir, yeni özellikler eklenir veya mevcut özellikler geliştirilebilir.

Erken erişim sürecine katılan oyuncular, oyunun tamamlanmış bir sürümünü satın almak yerine, oyunun gelişimi sırasında erişim elde ederler. Ancak, erken erişim oyunlarının tamamlanması ve resmi bir sürümünün piyasaya sürülmesi garanti edilmez. Bazı erken erişim oyunları, geliştirme süreci sırasında durdurulabilir veya iptal edilebilir.

Sonuç olarak, erken erişim süreci, oyun geliştiricilerinin oyunlarını daha fazla oyuncuyla paylaşmalarını ve geri bildirim toplamalarını sağlayan bir yöntemdir. Oyuncular da bu süreçte oyunun geliştirilme sürecine katkıda bulunabilir ve oyunun şekillenmesine etki edebilirler. Ancak, erken erişim oyunları henüz tamamlanmamış olduğundan, bazı eksiklikler ve hatalar içerebilir.

Erken erişim sürecindeki bir oyunda pus eşyalarına %50 zam yapılması oyuncunun zaten hataları ve sorunları geri bildirerek oyuna verdiği desteğe ayrı bir külfet olarak ortaya çıkar. Bir de oyun aktif olarak oynanır ancak burada row asistan gibi bir legal bot yazılımıyla oyuncular Hem farm hem de Exp kasıyor oyunun temel mantığı yerle bir oluyor. Sırf daha fazla row satabilmek için yapılan bu yöntem uzun vadede aşırı zarar veriyor oyuna.

Mageler için bir çözüm yolu bulunmalı bu süreçte. 7 Mage ile aynı anda vurulduğunda düşmeli veya farklı bir yöntem geliştirilmeli. Warrior meteeora düşmüyorsa o zaman farklı bir itemle bunun mümkün olması gerekir. Aşırı dayanıksız bir job defansından ve HP'den fedakarlık ediyorsa o zaman damagesi yüksek olmalıdır. Veya magelerde okçular gibi çift parti oynayacak.

Bir de magelerin exp kasabileceği lure atabileceği slot ve haritada hazırlanmamış. 3 slotu birleştirip kesilen bir yer yok oyunda, mage oynamanın bir anlamı dahi kalmamış.
Job skilleri ihtiyaca göre verilmemiş rast gele deneme yanılma yöntemiyle verilmiş. Özellikle assasian karakterde hem smoke bombası hem kör skili mevcut, confuse, can çalma, sıçrama gibi tüm skiller yüklenmiş bunların eşit dağıtılması savaş alanında üstünlük sağlayacak şekilde değil stratejik oyun anlayışına dayalı bir şekilde dağıtılması gerekiyordu. Şuan ilah durumda assasian.

50N1

Yeni Üye
8 adamın 2asasa maskara olmasından bıktım usandım. 8 adam neyine mage oynar.teklemeyle bi def priesti kesemez bırakıyorum mageyi. yeter.. Cözümlemeniz size kalsın.

NoobTeam

Üye
yokmu bı yayıncı mage arkadasımız yayında aglasın malum asas yayıncıları aglayınca anında bufflanıor karakterler mage üvey evlattır umursamıyorlar bile cok enteresan gercekden full chaoslu +7 arc mage stafımla meleye dmg atamıyorum asaslara warıorlar tekleme skıllerı 400 600 arası dmg vurmak cok komik coook malum oyunun dengesini getirin sorunlar çözülsün ya bu kadar zormu gercekten...

Silencer

Üye
Discordda yarım saat önce yapılan açıklama şu “ Warrior skilleri ile alakalı calısmalar sürüyor yakında yeni skillere kavusacaksınız “ bence bizimle alay ediyorlar artık :)

Silencer

Üye
Su oyunda su an en kötü durumda olan job gerçekten warrior mu ?

berktun

Üye

1 ay oldu sadece sayısal değerleri 85 lvl'a göre düzenleyerek buradaki sıkıntıların büyük bir kısmını çözebilirsiniz.
İtem yükselterek diğer sınıflar gibi güçlenmeyen bir sınıfın hasarı takı upgrade geldiği zaman yine yetersiz kalacak takı upgrade her classa gelecek resistler hpler artacak yine 600 vuracağız. Teklemekerin nova ve meteor ayarında hasarı olması lazım 7 mage tutup 68 vurduğu zaman int tank priest hariç diğer classları tekleyebilmesi lazım neden hala bu şekilde bırakıyorsunuz?
Wooden rod +9 ile hysterial +6 arasında %50 stat farkı var ama moba 3000 vuran alan yeteneğim 3200e çıkıyor, 1500 vuran tekli 1700-1800'e burada bir saçmalık yok mu allah aşkına?
Mmorpglerde glass cannon diye bir tabir vardır genelde mage ve assassin sınıfı bu kategoriye girer iki tarafında yüksek anlık hasarı olur. Burada asasın hem anlık hasarı yüksek hemde tank gibi mübarek. mage evet dayanıksız ama attığı hasarla karşısındaki gülmekten öldürmeye çalışıyor gibi bir hâli var :)

@Marduk @SunRise @Ries @Digital

Silencer

Üye
Konu güncel ; hala burada yazan sorunların hiç birisiyle alakalı hiç bir gelişme yok

Witch_King

Üye
Konu güncel ; hala burada yazan sorunların hiç birisiyle alakalı hiç bir gelişme yok
Herhangi bir gelişme olmayacak. Cevap bile verseler geçiştirmek için vermiş olacaklar. Ciddi bir takip ve geliştirme çabaları olsaydı çoktan belli ederlerdi zaten.

DeadLegion

Üye
Ben oyun daha alfa asamasindayken skiller boyle kalmamali malum oyundaki mantikla oyunu acarsaniz mageler yine geride kalirlar diye cok soyledim ama degisen birsey olmadi. Skill stat sistemini komple degistirin aynisi olmasin dedim skill ve statlari itemlerden alalim dedim malum oyundakinin aynisi oldu. Cara level kasiyoruz itemlerde de level olsun her class levelinin yettigi itemi giyebilsin ve her 10 levelde bir bir onceki 10 levelden daha iyi itemler giyebilelim bpler ve mageler 1 lvlde ne giyiyorsa 65 lvlde de ayni seyi giymesinler dedim bunu da yapmadilar. Simdi mantiken epic itemlerin rare itemlardan unique itemlerin da epic itemlardan daha iyi ve seviyece daha ustun olmasi gerekiyor gibi dusunuyoruz cunku tierleri var ama itemler arasindaki bu fark hissedilmeyecek kadar az oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt