Timurlengx
Üye

Artık işin ucu kaçıyor ben şahsen her gün Pk atan bir ekibin lideriyim ve magelerim her geçen gün oyunu bırakmaya yaklaşıyorlar yayıncı olmasam ve hatırım olmasa çoktan bırakacaklarını söylüyorlar hepsi oyundan soğumuş durumda ne yağacağımı bilmiyorum Her türlü mmoprgde mage oynamış bir içerik üreticisi olarak ya oyunu bırakacağım yada başka jobla istemeden gönülsüzce içerik üreteceğim. şunu vurgulamak isterimki benim yayın kesitlerim en çok izlenen rise online videolarından ve oyuna inanılmaz bir kitle kazandırdığımı biliyorum hem izleyici olarak hemde oyuncu olarak ama gelen mage ekipler yada oyuncular itemsiz bir mage ile şöyle bir pk çıkıp oyunu bırakıyorlar.
ilk sayfada yazdıklarımı lütfen yönetim iyice bir okusun her gün yayında testler yapıyorum şu an 9 set full chaos ( 5 ) ve 7 lunaslı bir mageye sahibim chara daha fazlasını koyamıyorum yok çünkü öyle itemlar. ve ben şikayet ediyorsam benden itemsiz mageler neler düşünüyor bilemiyorum. bu yönetime son çağrımdır bir topluluk lideri olarak bir içerik üreticisi olarak vahim bir durumda olduğumuzu görüyor ve sizleri son kez uyarıyorum oyunda mage kalmayacak boşu boşuna o güzel animasyonlar silahlar ve zırhlar için uğraşmış olacaksınız ve oyunun tüm dengesi bozulacak.
ilk sayfada yazdıklarımı lütfen yönetim iyice bir okusun her gün yayında testler yapıyorum şu an 9 set full chaos ( 5 ) ve 7 lunaslı bir mageye sahibim chara daha fazlasını koyamıyorum yok çünkü öyle itemlar. ve ben şikayet ediyorsam benden itemsiz mageler neler düşünüyor bilemiyorum. bu yönetime son çağrımdır bir topluluk lideri olarak bir içerik üreticisi olarak vahim bir durumda olduğumuzu görüyor ve sizleri son kez uyarıyorum oyunda mage kalmayacak boşu boşuna o güzel animasyonlar silahlar ve zırhlar için uğraşmış olacaksınız ve oyunun tüm dengesi bozulacak.