Adalet için

Oyunliga

Üye
Bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yine de denemek lazım tabi ki.

Bak şimdi dostum. Desteğini falanını verirsin eyvallah, ama ben bir slota makrocular yüzünden giremiyorsam ve o makrocu makro sayesinde slotta kalıp para ve itemin içinden geçiyorsa orada ben yanlış ararım, ilgisizlik ararım, haksızlık ararım. Çok mmo oynayan biri değilim ama arkadaşlarımla bu oyuna saatlerimizi veriyoruz. Ama bir pt makrocu adam 1 hafta verdiğimiz emeği o orada 1 günde çıkarıyor neden? Çünkü makrodan dolayı. Adam orada makroyu açıp gidiyor ben başka bir yerde saatlerimi vererek elimin eklem yerleri ağrıyana kadar kasıyorum. Nerede hak adalet? Şuan bence en büyük problem lag ve dcler değil makrodur en baş bunları düzenlemeleri lazım.
Hocam kitle olarak ko ve metin 2 oynayan oyuncular ön planda çekilmiş şuanlık. Bu yüzden oyun daha çok onların sistemleri üzerine kurulmuş. zaman ilerledikçe oyuncuların isteklerine göre bir mmorpg değişime uğrar. bu piyasanın sistemi böyle. Her oyunda buglar zorlanır. kolay gelişme yolları aranır. Makro'da iki satır kot yazarak engellenebilecek bir şey değil. Ekip şuan ilk olarak sunucu ve stabilize için uğraşıyor. Aynı anda buglar gidermek için yayınlacak yama üzerine çalışıyorlar. yani bahsedilen şeyler sıfırdan yapılıyor bir şirkete yazarak sorunların çözülmesini beklemiyorlar. 2 ya da 3 ay sonra anca bir sistem oturmuş olur. Ben çok MMORPG Oynadım ve bu tarz benide çekmiyor solo oynayan bir oyuncuyum ve öyle oyunlardan keyif alıyorum. daha oyunda zindanlar açılmadı lifeskill tam oturmadı bende o sistemlere inanarak zaman verme tarafındayım şahsen. :)

Eren77

Üye
Bu konuyla ilgili bende birkaç düşüncemi belirtmek istiyorum. Burada macro macro görev görev diye şikayet eden arkadaşlar için bir tavsiyede bulunayım. Öncelikle burada şikayet eden insanların %80'i kendisi de macro kullanıyorlar hiç burada millete laf ebeliği yapmayın.

1. Priest oynuyorum exp ptlerde amele gibi saatlerce heal atıp buff atıyorum ama macro kullanan adama da neden kullanıyorsun demem. Artık bu tarz oyunları oynayan ufak yaşta insanlar kalmadılar herkesin ilgilenmesi gereken bir ailesi, eşi, çoluğu çocuğu var kimse burada exp kasacak diye saatlerce bilgisayar başında oturmaz illa ki macrosunu açıyor ve birkaç dakikalığına da olsa bir yere gidiyor ve kimse akşamdan akşama sadece birkaç saat oyuna girerek level kasamaz oyunda oyunun bize verdiği herhangi bir oyun botu olmadığına göre insanlar kendilerine bir yöntem arıyorlar.

2. Eğer oyunda level kasmak istiyorsanız görev yapma aşkınızdan vazgeçin. Sadece set, silah ve işinize yarayacağını düşündüğünüz görevleri yapın ve exp pt ler arayın. "Macera>Parti Ara>Parti kur>Çıkan kutucuğa: Pt arıyorum veya need exp pt gibi şeyler yazabilirsiniz. Bu yolları izleyerek bir seek açın ve insanların size pt atmasını bekleyin illaki bir exp pt bulacaksınızdır.

3. Burada yeni sunucu açılsın millet zaten uçtu gitti diyen insanlara da bir şey söylemek istiyorum, bende levelde çok ileride değilim günlük olarak nerede pt bulursam oraya gidiyorum. Burada bu öneriyi yapan insanlar ekibi olmayan veya herhangi bir ekip kurmaya çalışıp istediğini elde edemeyen insanlar. Ki bu konuyu açan arkadaşın kendisi de oyuncu aradığına dair konu açıyordu.

Benim oyunu veya buradaki yönetim ekibini savunduğum yok ki aksine benim de bir sürü öneri ve şikayet konularım var. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz yapacak hiçbir şey yok.
Laf ebeliği falan değil. 1 veya 2 kere makro olan ptye girmişimdir zaten 5 arkadaş oynuyoruz oyunu vaktimizi ayırabildiğimiz kadar ayırıyoruz işi olanda kapıyor oyunu gidiyor. Yaşı büyük ailesi var, çocuğu var diye de makroyu ben legalleştiremem çıkacak gidecek o zaman (benim arkadaş grubumda işte çalışıp oynayanlar mesela öyle yapıyor) Hem bir kaç dakika da olsa dediğin bir kaç dakika bile değil şuan gidip baksan hala belki vardır. Bir parti adam ölü bir şekilde yerde yatıyor hala town bile çekmemiş. Kıran kırdı zaten parayı makro ile. Vakti olan oyunu oynar vakti olmayan oynamaz. Vakti yok diye makroya bırakır veya bırakabilir diye bir şeyde yok bence.

KhanConqueroR

Üye
Yıl 2022 iken macronun önüne mantıklı hamleler harici geçemezsiniz ki ROW buna önlem almayı zaten düşünüyordu ve halen deniyor. Olay bu değil asıl amaç oyunu stabil ve oynanır hale getirmek tabi bu süreçte atı alan üsküdarı çoktan geçti. Mesela neden gelen coinler %50 düştü at geçti, neden bazı adamlar oyun başında 2 saatte lvl olarak öne geçti burda da at geçti ve videonun dediği gibi benim bilgisayarım neden bu kadar fazla hararetli çalışıyor bu at nereye geçiyor bilmiyorum. Yalnız rise oynamak şu anda bana külfet geliyor ve sırf geri kalmayım diye işini bilen atları kovalamaya çalışmak mantıksızca bir hamle olacak. Beklerim zaten item de satılıyor karakter de şu anda bile istesem para ile çarı dizerim nolcak 1 krediye bakar

amaravolchkova

Üye
Laf ebeliği falan değil. 1 veya 2 kere makro olan ptye girmişimdir zaten 5 arkadaş oynuyoruz oyunu vaktimizi ayırabildiğimiz kadar ayırıyoruz işi olanda kapıyor oyunu gidiyor. Yaşı büyük ailesi var, çocuğu var diye de makroyu ben legalleştiremem çıkacak gidecek o zaman (benim arkadaş grubumda işte çalışıp oynayanlar mesela öyle yapıyor) Hem bir kaç dakika da olsa dediğin bir kaç dakika bile değil şuan gidip baksan hala belki vardır. Bir parti adam ölü bir şekilde yerde yatıyor hala town bile çekmemiş. Kıran kırdı zaten parayı makro ile. Vakti olan oyunu oynar vakti olmayan oynamaz. Vakti yok diye makroya bırakır veya bırakabilir diye bir şeyde yok bence.
Valla benim hiçbir şeyi legalleştirdiğim yok. Vakti olan veya olmayan konusuna gelince vakti olmayan adam da macroyu açıp afk kalmıyor zaten bildiğin üzere oyunda bir rpr sistemi mevcut silahların patladıktan sonra 1 vuruyorsun ha illaki afk kalanlar vardır o da reportlandığı halde işlem yapılmıyorsa yönetimin problemidir. Benim lafım bilgisayar başında olup bunu kullananlara veya 3 5 dk bir yere gitmek için kullananlara. Haksız kazanç için herkes aynı fikirdedir buna zaten karşı değiliz ancak sizler öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki bir mouse veya klavye alanın hesabına anında 50.000 tl aktarılıyormuş gibi. Sende al bilgisayar başındaysan kendini hırpalayacağına 2 3 atak konusunda bu yazılım sana yardım etsin. Bu haksız kazanç değildir.

Porsuk216

Üye
Valla benim hiçbir şeyi legalleştirdiğim yok. Vakti olan veya olmayan konusuna gelince vakti olmayan adam da macroyu açıp afk kalmıyor zaten bildiğin üzere oyunda bir rpr sistemi mevcut silahların patladıktan sonra 1 vuruyorsun ha illaki afk kalanlar vardır o da reportlandığı halde işlem yapılmıyorsa yönetimin problemidir. Benim lafım bilgisayar başında olup bunu kullananlara veya 3 5 dk bir yere gitmek için kullananlara. Haksız kazanç için herkes aynı fikirdedir buna zaten karşı değiliz ancak sizler öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki bir mouse veya klavye alanın hesabına anında 50.000 tl aktarılıyormuş gibi. Sende al bilgisayar başındaysan kendini hırpalayacağına 2 3 atak konusunda bu yazılım sana yardım etsin. Bu haksız kazanç değildir.
RPR yapabilen yemekler var.

Rhino

Üye
Şikayetçi Olan Arkadaşlar Bir Oyun Yapında Alem Görsün Nasıl Yapılırmış Row'da Feyz Alır

amaravolchkova

Üye
Tamam reis sen kullan macro ile kasan adamların zaten toplayıcılık yeteneklerinin hepsi fulldür yapıyorlardır kendilerine. Ben daha pazarda görmedim dediğin şeyi sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim :D

Porsuk216

Üye
Tamam reis sen kullan macro ile kasan adamların zaten toplayıcılık yeteneklerinin hepsi fulldür yapıyorlardır kendilerine. Ben daha pazarda görmedim dediğin şeyi sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim :D
Ben bıraktım oyunu. Şu anlık yeterli crafting levelına sahip olmayabilirler ancak ileride rpr yapmakta sıkıntı olmayacak onu anlatmaya calısıyorum sana. Makro ile sınırsız farm yapabileceksin.

sipir

Üye
Şikayetçi Olan Arkadaşlar Bir Oyun Yapında Alem Görsün Nasıl Yapılırmış Row'da Feyz Alır
oyun motoru unreal engine 4.26 oyunun hikayesi itemleri moblar ko dan alıntı ee geri ne kaldı ? c++ ve 3d modellemeyi biliyorum zaten. önemli olan ekip olmak ve ekibi bir arada tutmak. 3 yıldır türk sitelerinde veya türklerle çalışmıyorum. yabancı sitelerde freelance olarak iş yapıyorum. neden acaba bir düşün bakalım ?

Rhino

Üye
oyun motoru unreal engine 4.26 oyunun hikayesi itemleri moblar ko dan alıntı ee geri ne kaldı ? c++ ve 3d modellemeyi biliyorum zaten. önemli olan ekip olmak ve ekibi bir arada tutmak. 3 yıldır türk sitelerinde veya türklerle çalışmıyorum. yabancı sitelerde freelance olarak iş yapıyorum. neden acaba bir düşün bakalım ?
Senin Türklerle Çalışmayıp Yurt Dışına İş Yapmanı Nasıl Bağladın Buraya Hayranlıkla Okudum

rasulalkan

Üye
Ben oyunu ve yöneticilerini başarılı buluyorum ve karalama yapıldığını düşünüyorum oyun gayet 2022 için güzel grafiklere sahip ve zevk verici. Drop oranlarını ve slotların işleyişi çok güzel. Zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum

Eren77

Üye
Sizden Hala Varmı Be. Bi Bitmediniz Gerçekten
Evet bizden hala kaldı. İstediğim yorumu küfür etmeden, hakaret etmeden istediğim şekilde yapabilir, eleştirebilirim. Ben bu oyunun oyuncusu isem saatlerimi harcıyor isem para yatırıyor isem düzgün bir oyun olmasını isterim ve beklerim. Kötü yanlarını gördüğüm zamanda çekinmeden söylerim. Tamam oyunu seviyor olabilirsin ama yaptığın savunmanın hiç mantıklı bir yanı yok. "Siz yapın bir oyunda görelim" bu nasıl bir savunmadır kardeşim.

Rhino

Üye
Evet bizden hala kaldı. İstediğim yorumu küfür etmeden, hakaret etmeden istediğim şekilde yapabilir, eleştirebilirim. Ben bu oyunun oyuncusu isem saatlerimi harcıyor isem para yatırıyor isem düzgün bir oyun olmasını isterim ve beklerim. Kötü yanlarını gördüğüm zamanda çekinmeden söylerim. Tamam oyunu seviyor olabilirsin ama yaptığın savunmanın hiç mantıklı bir yanı yok. "Siz yapın bir oyunda görelim" bu nasıl bir savunmadır kardeşim.
11 12 Günlük Bir Oyunu Acımasızca Eleştirirseniz Bende Böyle Bir Tepki Veririm Ben Oyunu Aralıksız Hiçbir Sorun Yaşamadan Oynayabiliyorum Çünkü Bilgisayar Özellerim Yerli Aynı Zamanda Oyunu Sıkı Takip Ettiğim İçin ve Başımıza Gelebilecekleri Ön Gördüğüm İçin Yaşanan Şeylerin Bir Sorun Teşkil Etmediğinide Görüyorum. Adamlar Telefi Yapı caz Demelerine Rağmen Dünya Kadar Konu Açıldı. Adamlar Biz Bunları Düzelticez Demelerine Rağmen Sanki Hiç Bir şey Söylenmemiş Gibi Her Yerde Kötülendi. Özetilecek Olursak Bir Oyun 6 Ayını Doldurur İlk Baştaki Sorunlar Hala Devam Ediyordur O Zaman Konuşulur Şu Etapta Kimsenin Bir Şey Deme Lüksü Yok.

Lag , Bug , Koxp , Makro Gibi Olaylar Çözülebilir Olaylardır Ama Sabah Konu Açınca Aksam Çözülecek Olaylar Değildir.

Bende İnsanların Bu Acımasız Yorumlarına Diyorum ki Gelin Bir Araya Yapın Oyun Biz Deneyelim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt