Oyunliga
Üye

Hocam kitle olarak ko ve metin 2 oynayan oyuncular ön planda çekilmiş şuanlık. Bu yüzden oyun daha çok onların sistemleri üzerine kurulmuş. zaman ilerledikçe oyuncuların isteklerine göre bir mmorpg değişime uğrar. bu piyasanın sistemi böyle. Her oyunda buglar zorlanır. kolay gelişme yolları aranır. Makro'da iki satır kot yazarak engellenebilecek bir şey değil. Ekip şuan ilk olarak sunucu ve stabilize için uğraşıyor. Aynı anda buglar gidermek için yayınlacak yama üzerine çalışıyorlar. yani bahsedilen şeyler sıfırdan yapılıyor bir şirkete yazarak sorunların çözülmesini beklemiyorlar. 2 ya da 3 ay sonra anca bir sistem oturmuş olur. Ben çok MMORPG Oynadım ve bu tarz benide çekmiyor solo oynayan bir oyuncuyum ve öyle oyunlardan keyif alıyorum. daha oyunda zindanlar açılmadı lifeskill tam oturmadı bende o sistemlere inanarak zaman verme tarafındayım şahsen.Bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yine de denemek lazım tabi ki.
Bak şimdi dostum. Desteğini falanını verirsin eyvallah, ama ben bir slota makrocular yüzünden giremiyorsam ve o makrocu makro sayesinde slotta kalıp para ve itemin içinden geçiyorsa orada ben yanlış ararım, ilgisizlik ararım, haksızlık ararım. Çok mmo oynayan biri değilim ama arkadaşlarımla bu oyuna saatlerimizi veriyoruz. Ama bir pt makrocu adam 1 hafta verdiğimiz emeği o orada 1 günde çıkarıyor neden? Çünkü makrodan dolayı. Adam orada makroyu açıp gidiyor ben başka bir yerde saatlerimi vererek elimin eklem yerleri ağrıyana kadar kasıyorum. Nerede hak adalet? Şuan bence en büyük problem lag ve dcler değil makrodur en baş bunları düzenlemeleri lazım.