ac mi basıyosun pk da!!!------ kardeş allaşkına aynı taklıları asas tak ac ver yine hayvan gibi def olcak kendi kafandan neler kurguluyosun neden vit setle oynasın bir bp zaten trav set köpek gibi hp def veriyor ozman görev elite setini giy trav set arch 7 diğer takılarıda def tak iyice yürüsün gitsin defansın rogue da eline ranger shield taksın onunda şişsin defi burda kurgulamak kolay pratikte vitality setli priest trav setliden nekadar iyiyahu kardeşim 8 fabric + vitaly set (400 hp de veriyor) + holy priest earring + Earring persiistance + (+6 arc sword) ile 669 defansın oluyor - 300 ac
Ben suanda Earth shakere geçtim - Şuanda ufkun genişledimi ? Genişlediyse sorun yok. Herşeyi tektek mi anlatalım
Düzenleme : çok sağlam bir asasa bile kafa kafaya girebilirsin bu şekildemalice parazite bile gerek yok Z den dırek
Hem asas oyuncusuyum Hem bp Bilen konusuyor yani.Tek Sağlam warıor sıkıntı.
Ben hiç bir zaman demendim bp kafa kafaya asası kesemez diye görev itemli kesemez itemlı keser.
Zaten bir asas warrior gibi kafa kafaya dalacak kadar salaksa ölsün bir zahmet
Bende asas açtım bu arada 60 level spike 8 le czde slotun altındaki bpleri parçalıyom ASAS NÖRF BÜTÜN NPYİ ASASLAR FARMLIYO
BP Farmda çok güçlü hiç lafım yok ama pkda bpye yakalanan ölen asasta ne bileyim oynamasın asas