adalet priestlere nörf

Zbam

Üye
yahu kardeşim 8 fabric + vitaly set (400 hp de veriyor) + holy priest earring + Earring persiistance + (+6 arc sword) ile 669 defansın oluyor - 300 ac
Ben suanda Earth shakere geçtim - Şuanda ufkun genişledimi ? Genişlediyse sorun yok. Herşeyi tektek mi anlatalım

Düzenleme : çok sağlam bir asasa bile kafa kafaya girebilirsin bu şekilde :) malice parazite bile gerek yok Z den dırek :) Hem asas oyuncusuyum Hem bp Bilen konusuyor yani.Tek Sağlam warıor sıkıntı.
ac mi basıyosun pk da!!!------ kardeş allaşkına aynı taklıları asas tak ac ver yine hayvan gibi def olcak kendi kafandan neler kurguluyosun neden vit setle oynasın bir bp zaten trav set köpek gibi hp def veriyor ozman görev elite setini giy trav set arch 7 diğer takılarıda def tak iyice yürüsün gitsin defansın rogue da eline ranger shield taksın onunda şişsin defi burda kurgulamak kolay pratikte vitality setli priest trav setliden nekadar iyi

Ben hiç bir zaman demendim bp kafa kafaya asası kesemez diye görev itemli kesemez itemlı keser.
Zaten bir asas warrior gibi kafa kafaya dalacak kadar salaksa ölsün bir zahmet

Bende asas açtım bu arada 60 level spike 8 le czde slotun altındaki bpleri parçalıyom ASAS NÖRF BÜTÜN NPYİ ASASLAR FARMLIYO

BP Farmda çok güçlü hiç lafım yok ama pkda bpye yakalanan ölen asasta ne bileyim oynamasın asas

cebraaa

Üye
ac mi basıyosun pk da!!!------ kardeş allaşkına aynı taklıları asas tak ac ver yine hayvan gibi def olcak kendi kafandan neler kurguluyosun neden vit setle oynasın bir bp zaten trav set köpek gibi hp def veriyor ozman görev elite setini giy trav set arch 7 diğer takılarıda def tak iyice yürüsün gitsin defansın rogue da eline ranger shield taksın onunda şişsin defi burda kurgulamak kolay pratikte vitality setli priest trav setliden nekadar iyi

Ben hiç bir zaman demendim bp kafa kafaya asası kesemez diye görev itemli kesemez itemlı keser.
Zaten bir asas warrior gibi kafa kafaya dalacak kadar salaksa ölsün bir zahmet

Bende asas açtım bu arada 60 level spike 8 le czde slotun altındaki bpleri parçalıyom ASAS NÖRF BÜTÜN NPYİ ASASLAR FARMLIYO

BP Farmda çok güçlü hiç lafım yok ama pkda bpye yakalanan ölen asasta ne bileyim oynamasın asas
bir tırstın sen dürüst olun arkadaşlar dürüst :) bak bp yim dürüstüm .. (belkide üzerime +7 eart ı 1 yıl bağlamadığımdandır. Bunu bilemeyiz tabi)
Adam gibi adam desinler arkamdan. Ac alma düş 50 def 619 , Farmcı bir bp priysen ac atarsın kendıne bu arada. Senin slotuna baskına gelen adam sc basmış oluyor cz de 550 def i olan asas :D Yav hertürlü kardasın bp öyle bir karakter.
Korkunun ecele faydası yoook kardiiiş :D Bir bilenle konuşmak zor dimi zor tabi bilmeyeni kandırırsında bileni kandıramazsın :D

cebraaa

Üye
Hakaret etmek istemiyorum salak salak konuşuyorsun ama eski yorumlarımı biliyorsundur +7 eart yeni taktım (zaten nft ile satılıyor itemlar bağlamak problem değil) tarihini göstereyim istersen eskiden de sana aynı lafları ediyordum hatırlıyosundur burda insanlara korktun morktun diye lafı çevireceğine sadece bp oynayarak asaslar gibi bir simge çıkar şöyle şenlendir ortalığı sustur bizi
Ekli dosyayı görüntüle 8518
Sor bakalım kaçı bp ile kasmış np yi

Ekli dosyayı görüntüle 8519
birde asas arkadaşlara sor kaçı bowlda kafa kafaya kasıyor hepsi günde en az 6 saat slotta bp keserek np kasıyor

Bu tablo tam anlamıyla gerçek sen istersen 650 def yap istersen 1 k asas ile bp kesemiyorsan sorun Charda değil sendedir

Eğer bir gün bu tablo gerçekten değişirse sana hak veririm ama sanki tabloda asasın pkda nerfe ihtiyacı var gibi gözüküyor yanlışmıyım
bilerek anlamamazlıktan geliyosun sen - Priestsin sen İstersen int ol 5k hp ile np kas - istersen bp ol farmın kralı ol , istersen 1 e 1 vs de herkesi kes - gelmiş np yi gösteriyor farm atma kardesım bpyle ozaman eslantta grim donuyosun :D

Salakda deme insanlara - bak birşeyler öğreniyorsun benden :D 669 def gibi. Yalan olacak priestler yalaaaaaaan :D:D

Zbam

Üye
bilerek anlamamazlıktan geliyosun sen - Priestsin sen İstersen int ol 5k hp ile np kas - istersen bp ol farmın kralı ol , istersen 1 e 1 vs de herkesi kes - gelmiş np yi gösteriyor farm atma kardesım bpyle ozaman eslantta grim donuyosun :D

Salakda deme insanlara - bak birşeyler öğreniyorsun benden :D 669 def gibi. Yalan olacak priestler yalaaaaaaan :D:D
Ne diyebilirim ki anlayana sivrisinek saz.........

maticmeta

Üye
Bir günde 70 kere asaslardan tek yedim priest ile heal bile atamadan öldüm, nasıl nit nerf istiyorsun kardeş, üflediğinde mi ölelim

Enternasyonal

Üye
Battle priest ve mage joblarina tek atma oyunu isteyen arkadaşlardan artık sıkıldım gerçekten ya bilgisayarın başına oturup power a basarken iki mage bp tekleyem mi diyorsunuz xd

KAYBERENN

Üye
bazı arkadaşlar güzel sallamış 8 leather set + +7 arch sword 32 def + set takı 40 def + 300 ac o defi görmen imkansız D: öyle bir def nasıl yapıyorsa bizede söylesin 690 def :D güzel senaryo da burada tutmaz

psqoo31

Üye
Valla oyunda mob kesmekten başka bişi yok gibi metaya ayak uydur yap 65 bp ni keyfine bak bende hepsi var kastım hangisi güçlüyse onu oynuyorum al bi vitaliy set tüm charlara takılıyor tertemiz

Blue

Üye
Damage bakımından o kadar kırık ki asaslar yanlarına priest bile almadan oynuyorlar. Ben başka hiçbir oyunda görmedim asasın debuff olmadan oyuncuları bu kadar kolay düşürdüğünü.

birol2003

Üye
Damage bakımından o kadar kırık ki asaslar yanlarına priest bile almadan oynuyorlar. Ben başka hiçbir oyunda görmedim asasın debuff olmadan oyuncuları bu kadar kolay düşürdüğünü.
500 liralık bir zamazingo var al ondan bir tane karşındaki daha neye uğradığını anlamadan kesersin.

Chico

Üye
BP nerf diyorsunda ne zaman vs atsam assas alıyor. Hadi ben kötü oynuyorum diyelim simge sahibi 3 tane priest arkadaşımda aynı şeyi söylüyor. Bir tane adam çıkıyor kafasına göre birşey söylüyor oradan kaynakla oyunda nerf buff yapılacak hali yok. Boş işler

Chico

Üye
Bir günde 70 kere asaslardan tek yedim priest ile heal bile atamadan öldüm, nasıl nit nerf istiyorsun kardeş, üflediğinde mi ölelim
Aynen oyle hatta prieste sharp eye özelliği gelmeli birde adam açıklama yaparken priest 2 spike vuruyor diyor :D priest arada bir spike atsa iyi olur evet. Priestın eli %15-20 daha hızlı kalkmalı heal atamadan 1 spike ile yatıyoruz ben hiçbir zaman tek bir skil vurup assas alamadım. Zaten 1 tane vuruyoruz götü yana yana 30m öteye kacıyor. eee ne anlamı kaldı o zaman herkez assas acar.

Zbam

Üye
Aynen oyle hatta prieste sharp eye özelliği gelmeli birde adam açıklama yaparken priest 2 spike vuruyor diyor :D priest arada bir spike atsa iyi olur evet. Priestın eli %15-20 daha hızlı kalkmalı heal atamadan 1 spike ile yatıyoruz ben hiçbir zaman tek bir skil vurup assas alamadım. Zaten 1 tane vuruyoruz götü yana yana 30m öteye kacıyor. eee ne anlamı kaldı o zaman herkez assas acar.
hiç cevap verme tek yaptığı boş yapıp konuyu uplamak git czye bütün gün farmcı priestleri bıçaklıyo görüyoz

Mythali

Üye
hiç cevap verme tek yaptığı boş yapıp konuyu uplamak git czye bütün gün farmcı priestleri bıçaklıyo görüyoz
kardeş herkese boş yapıyor diyorsunda konu altında 20 tane cevap atmışsın ,
mesajların çok agresif ve çocukca bu oyunun erişkin kişiler oyuyor herkes fikrini beyan etmekde serbest ,
kendini kasma bu kadar alt tarafı bir oyun ,

Zbam

Üye
kardeş herkese boş yapıyor diyorsunda konu altında 20 tane cevap atmışsın ,
mesajların çok agresif ve çocukca bu oyunun erişkin kişiler oyuyor herkes fikrini beyan etmekde serbest ,
kendini kasma bu kadar alt tarafı bir oyun ,
Cevaplarımın agresif olduğu konusunda haklısın bazı konularda kasıtlı olarak bu şeklide yazıyorum zaten
Ne kadardır forumu takip ediyorsun bilmiyorum fakat benzer konular uzun süredir açılıyor çoğu kişinin de fikirleri mantık süzgecinden geçirilmemiş şeyler
ör:Bazı arkadaşlar diyorki bp priest diye uydurmadır kaldırılsın sadece support olarak oynanasın priest
yada bu arkadaşın açtığı konu gibi priest nerf çok vuruyor.Ben günde en az 6 saat czdeyim bu arkadaşı görüyorum roam atıp sürekli priest kesiyor.
Oyunda çok güzel oynayan roguelar var kesmen imkansız adamı priestle.Seni kesemezse geri çıkıyor tekrar geliyor ölene kadar işkence ediyor adam sana
Fakat bu arkadaşlar neden ben prieste 1v1 de kaybediyorum diye ağlıyor ne kadar doğru olanın bu olduğunu söylesen de papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyor
Şu makroyu kullanan priestin z sine gelince tek yiyorsun diyor ama hileyi fixleyin demek yerine priest nerflensin diyor
Herkes fikrini belirtmekte dediğin gibi özgür bende eleştirmekte aynı şekilde özgürüm
Kasmama gerek yok aslında haklısında nedense içinde bulunduğum grupların gerçeklerin sadece bir kısmının gösterilerek manipüle edilmesi çok sinirimi bozuyor:D

Burtto

Üye
Ful item warrior olmama ragmen db atmadan kesebiliyor bp beni betadan beri soyleniyo bu sikayet ama bi gelisim yok magelerin tekli skil mesafeside oyle oyun kendi ayagina sikmaya basladi herkes pk nin cabuk bitmesinden karKterlerin hemen ölusunden sikayetci ama yine bi aksiyon yok yonetimden :( neyse hayirlisi olsun duzelir ins

1313designer

Üye
Ful item warrior olmama ragmen db atmadan kesebiliyor bp beni betadan beri soyleniyo bu sikayet ama bi gelisim yok magelerin tekli skil mesafeside oyle oyun kendi ayagina sikmaya basladi herkes pk nin cabuk bitmesinden karKterlerin hemen ölusunden sikayetci ama yine bi aksiyon yok yonetimden :( neyse hayirlisi olsun duzelir ins
evet haklısın vsler çabuk bitiyor benimde hoşuma gitmiyor ama bu işin 70-80 leveli var sanırım iş oralara vardığında vs uzayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt