Hiç sanmıyorumBi anda açacak lar bence
Bak gene dediğime geldi oyuncular adam beklenti içine girmiş 7 aralık oluyor yazmış@Mergen 1-2 haftaya dediği için tarih belli aslında en geç 7 Aralık oluyor mantıken, ama eğer ikinci bir gecikme yaşanacaksa bunu belirtmeli yapımcılar... İnsanlar beklentide sonuçta...
Bugün bitti o süre. Resmi açıklamayı sanki 20 kasımdan sonrası kastedilmiş gibi yontuyor bazı arkadaşlar şimdi. Böyle oyunlara gerek yok. İnsanları saf yerine koymaya hiç gerek yok.@Mergen 1-2 haftaya dediği için tarih belli aslında en geç 7 Aralık oluyor mantıken, ama eğer ikinci bir gecikme yaşanacaksa bunu belirtmeli yapımcılar... İnsanlar beklentide sonuçta...
Tabiki bende öyle düşünüyorum sorunsuz açsınlar en önemlisi bu ama 2 haftaya açılabilir 1 hafta sonra gelebilir gibi cümleler kurmasınlar anladın mı ? Ben inanıyorum çoğu insanda inanıyor .Acele edilmemeli diye düşünüyorum, her ne kadar sabırsız olsak da acele edilmesi bug ve hataları getirecektir. Beklemeye devam![]()
Tabiki haklısın ama şu açıdan da düşünmek gerek, covid durumları onların da planlarını aksatıyor olmalıTabiki bende öyle düşünüyorum sorunsuz açsınlar en önemlisi bu ama 2 haftaya açılabilir 1 hafta sonra gelebilir gibi cümleler kurmasınlar anladın mı ? Ben inanıyorum çoğu insanda inanıyor .