Alpha açılış tarihi hala neden verilmedi ?

Einstein

Üye
@Mergen 1-2 haftaya dediği için tarih belli aslında en geç 7 Aralık oluyor mantıken, ama eğer ikinci bir gecikme yaşanacaksa bunu belirtmeli yapımcılar... İnsanlar beklentide sonuçta...

Pitou

Üye
@Mergen 1-2 haftaya dediği için tarih belli aslında en geç 7 Aralık oluyor mantıken, ama eğer ikinci bir gecikme yaşanacaksa bunu belirtmeli yapımcılar... İnsanlar beklentide sonuçta...
Bak gene dediğime geldi oyuncular adam beklenti içine girmiş 7 aralık oluyor yazmış :D tahmiini süre bile paylaşmamaları lazım bunu diyorum.Gene açmayacaklar bence

Nart

Üye
Bugün bitti o süre. Resmi açıklamayı sanki 20 kasımdan sonrası kastedilmiş gibi yontuyor bazı arkadaşlar şimdi. Böyle oyunlara gerek yok. İnsanları saf yerine koymaya hiç gerek yok.

Baphomet7

Üye
Arkadaşlar durum basit 1-2 haftadır ben bu konuları açıyorum ve bana milliyetci yorumalr yaptılar tekrar söylüyorum bir yetkili konu açıp en üstte atsın ve açıklama basit gerekli ayarlar yapıldı sadece firmadan onay bekliyoruz yada şu işlemi bekliyoruz tahmini sürer 1 hafta 3 gün vs ama 1 kere açıklama yapıp sonra birkez bile takmamk benim sinirimi bozuyor

returnkillah

Üye
katılıyorum sokağa çıkma yasağında oyunu oynayamazsak ofisi basıyoruz beyler :)

SENOZ

Üye
Arkadaşlar Rise online ekibi eleştirilemez değil ki, sabredin, şöyle yapın böyle yapın diyorsunuz da insanların en doğal hakkı yani. Bu zamana kadar söylenen hiçbir tarihte aksiyon alamadıkları bir gerçek. İnsanlar ister istemez beklentiye giriyor. Madem açılamayacak verilen tarihte, o zaman o ay içerisinde dersin ucu açık bırakırsın. Bence yönetim konusunda kendi içlerinde bir eksiklik veya iletişim kopukluğu var.

karagülle52

Üye
4 aralık cuma açılmasını istiyorum 2 hafta dedikleri tahmini süre dolmuş oluyor. Gerçekten şu günlerde evde oynayabiliriz.

Tengrinin Kırbacı

Üye
ben de aynı şekilde sürekli ertelenmenin biraz baydığını belirtmek istiyorum ağustostan beri tarih erteleniyor ve sanki şeffaflık kalkıyor gibi !?

Lyrante

Üye
Acele edilmemeli diye düşünüyorum, her ne kadar sabırsız olsak da acele edilmesi bug ve hataları getirecektir. Beklemeye devam :)

Pitou

Üye
Acele edilmemeli diye düşünüyorum, her ne kadar sabırsız olsak da acele edilmesi bug ve hataları getirecektir. Beklemeye devam :)
Tabiki bende öyle düşünüyorum sorunsuz açsınlar en önemlisi bu ama 2 haftaya açılabilir 1 hafta sonra gelebilir gibi cümleler kurmasınlar anladın mı ? Ben inanıyorum çoğu insanda inanıyor .

Lyrante

Üye
Tabiki bende öyle düşünüyorum sorunsuz açsınlar en önemlisi bu ama 2 haftaya açılabilir 1 hafta sonra gelebilir gibi cümleler kurmasınlar anladın mı ? Ben inanıyorum çoğu insanda inanıyor .
Tabiki haklısın ama şu açıdan da düşünmek gerek, covid durumları onların da planlarını aksatıyor olmalı :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt