Ne kadar gereksiz bir konu .. Geldiğiniz oyunda Asas Critic ile tormentli bir mageye 2 skill atıyor . Dönelim buraya . Magenin 6 7 k Canı var . En baba Asas torment ile mageye 1500 vuruyor . Oda tormentli yakalarsa. Onun haricinde skilleri 800 900 bandında ve oda 2 tane skill. Canlar 7k 8 k . Ve buna ramen en kırılgan job . En çok risk alan job. Bir yere girsen çikmak mucize . 50 tane kitleme yiyosun hepsi tutuyor . 80 saniyede bir acilan slide var oda kitlenmezsen kullanirsin . İtem desen tüm sınıflardan pahalı . Elindeki itemden 2 tane almak zorundasın . Çar dizme maliyeti cok cok daha yuksek .
Gelelim kıyaslamaya . Bir warrior var kit atiyor mizrak atiyor asas gibi des ile kaciyor cani dusmuyor . Vurdugu normal skill asasin en iyi skili ile yuzde 90 ayni . Makro aciyor 2 skill i neredeyse ayni anida atabiliyor . Sabit 1300 1400 yapıştırıyor . Hasar yememe skili acabiliyor .
Mage desen malum oyundaki int mage mubarek tormentli bile en az 5 skill ile ölüyor sorarsan paper mage . Elindeki itemi dusuruyor. Attigi her kit neredeyse tutuyor . Taşin arkasindan skil atiyor . En en enn dolu asas olsun kesmek icin en az 7 skill atmasi lazim . Oda oyunda 6 7 asas var o kadar itemli. Kalanlar tüm sayfayi boşaltirsa belki ölür . Tabi o arada gate atmazsa . Yarım el hızında gate attıkları için onuda yapamiyosun .
Eleştirmeden önce bir gelindiğiniz yere dönün ve 1 saat pk atın . Unuttunuz sanırım itemli Asasın 8k 9k damage attığını orada magelere tormentle .
Bu oyunda ağlayacak tek job int priest . Gerçekten wariordan daha kolay düşüyorlar . Mage ve Warior a nerf gelsin asil . 1 gb lik carinizla farm atarken teklenip burda aglamayin carinizi guclendirin !
Sen galiba ROYAL de ki asassın. Yazdıklarını gülerek okudum. Dediklerinin Rise Online ile hiç alakası olmamakla birlikte mage partylere 2 asas uçarak girip 8 kişilik partynin içinden geçtiğinize çok şahit olmuş biriyim. Tek doğru cümlen INT priestlerle alakalı söylediğin onun dışında yazdıklarının hepsi komedi filminden çıkma adeta.
Warriorun kazmasına laf söylemişsin şu kadar zaman warrior oynadım bir kere bile tuttuğuna şahit olmadım.
Magelere laf etmişsin adamlar ellerini kaldırıp skill vurana kadar partyden 3 kişi ölüyor zaten.
Hadi kaldırdıda vurdu diyelim sana vuracağı max 500 dür.
Sizlerin yüzünden oyun zaten bu hale geldi.
Belli başlı klanları dinlediler tamam dediler şu bu dediler. O yüzden oyun bu hale geldi. Hep benim karakterim en iyi olsun ben öldüreyim ben keseyim kral olayım mantığı.
Yönetimede çok kızıyorum zaten oyunu kopyalamışsın belli başlı yerlerden almışsın , bari gittiği yoldan gitme adaletli ol ama yok.