Asas Nerf yemesi Şart!

HeaveN

Üye
@themurolity Asaslar normal ataklarından çok yüksek vuruyo kanka ama bazıları diyo fiziksel düşük ondan alakası yok oyun ozaman fiziksel savunma eşya getirmesi lazım
asaslar çok sağlam yapmışlar adam 3 kişi girip kesip gidio.

Promises

Üye
Oyuncular charlarını bozup kaçıyor yönetim yakın da çok az kişi kalıcak onlarda craft ve pk cılar :)

HeaveN

Üye
@Promises Büyük ihtimal bence öyle yapcam uğraşılmıyo çok saçma sistem var Krallık nie farm atılmıyo İlla deaht valley farm atcağız insan biraz Krallık birşey koyar.

priesttt

Üye
Asaslar 3 saniye içerisinde vurduğu toplam damage 5-6k a kadar çıkıyor. Magelere de bu damage karşı imperial set giyebilme ihtimali dahi verilmiyor

Alkoer

Üye
az önce twitch te meşhur bir asas yayıncıyı izledim. adamda black soul set var 2küpe 2 yüzük 1 pendant. sağ elinde hatred sol elde 8 spike. gayet dmg si yüksek. biz str takı kullandığımız halde bu dmg ler mümkün değil. adam taş gibi defans yapmış dmg de harika . aynı şekilde vitality set kullananda var.

itemler arası denge hiç yok. hangi oyunda tank mantığı item dizersen pk da dmg yeterli olur merak ediyorum.

HeaveN

Üye
Oyun herşey kısıtlanmış Krallık farm atıyom tüm Moblar hiç birşey atmıyo coins yok Death valley gidiyom güzel çöp drop var ama ordada %90 asaslar seni NFT yapıyo
Lunaskar Protean hiç mob kesen adam yok canlılık yok biraz Krallık destek çıkın illa cz gitceğiz farm cz zorunlu tutulması saçma asaslar kendi kendine oynasınlar.

GrejuwalTRl

Üye
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Asas karakterini savundugum için yazmıyorum ben beta ve alpha süreci de dahil olmak üzere okcu karakter oynayan birisiydim. Okçu karakterine getirilen nerfler ile birlikte 1 parti okcu cıkamayınca bende Asassian oynamaya basladım. Evet damageler ciddi anlamda iyi ama suikastcı bir karakter oldugu için normal karşılıyorum bu benim şahsi görüşüm. Eğer nerf muhabbeti olacaksa olmasın. Direk asassian karakterini okcu karakteri ile birlikte kaldırsınlar datadan :)

HeaveN

Üye
Asaslar nerf yemezse oyunda yakın adam kalmıcak bundan bahsediyorum yada mage priest gibi krakter yeni elbise gelmesi lazım fiziksel

Genci

Üye
Bir suikastçi olarak yüksek damageler çıkarmasını normal karşılamakla birlikte okçunun 3-5 combosu ile damage yağmuruna tutmasına rağmen asasların daha fazla failed verdirmesi aklım almıyor bir priest olarak şanslıysanız ilk heal düşürebilir ve escape atarsınız çünkü ikinci heal i atamıcaksınız muhtemelen yüksek damageden daha göze batan bu benim için. Skill Failed sisteminde bir dengesizlik ve hata olduğunu düşünmekteyim.

Lolgamelol2

Üye
Bu tür oyınlarda sınıflara nerf atmak pek doğru hamle olmayabilir diğer sınıflara buf atarak aradaki denge sağlanabilir..

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bu tür oyınlarda sınıflara nerf atmak pek doğru hamle olmayabilir diğer sınıflara buf atarak aradaki denge sağlanabilir..
Dediğiniz kısmen doğru ama burada buflanan bir karakter gördünüzmü hiç?Varsada ben hatırlamıyorum.Bu sorunu diğer karakterlere buf atmakda çözmez.Nerf bile kurtarmaz rework atılmalı.Diğer bütün karakterlerin bir sürü sorunu varken nasıl bu kadar sorunsuz ve eksiksiz karakter yapmışlar hayret.Diğer karakterlerin assası kesebilmesi için bir çözümü yok,bunun düzenlenmesi lazım.

DAYAQQQQQQ

Üye
Selam Arkadaşlar Pk özellikle daha önce söylemiştim ciddi Asas damage vuruş var , çoğu kişi diycek fiziksel düşük bunla alakası yok.

Pk atan asaslar bu konu kötü yorum yapcaktır kesin kendi Joblarını savunuyolar, ciddi Saçma damage vuruyolar yönetim bunu incelemesi şart.

5K canım var Bir asas tarafından tek iyiyorum bu kadar saçma damage olamaz konu mantıksız yorum yapmayın arkadaşlar her JOB zaten nerf yedi Asaslar nerf yedini sanmıyorum.
Çoğu kişi bu asaslar bıktı artık normal yüksek vursun 5k can tek atıyo adamlar.

İyi oyunlar herkese.
5k ya nasil tek yiyorsun bana anlatır mısın acaba ?
Mesele ne yapıyorsun Flll sc basıp çıplak mı geziyorsun ?
Aklım almıyor bende bp priestim bir asas bana vurdugu max 1.1 k 1.2 k .
neyiniz eksik ? ya da neyiniz yok

bana dolu değilken 5k değil 4k değil 3k değil 2.5k değil 2k yediğin bir DAMAGE resmi gösterseniz şu merakım gitse.

Son düzenleme:

emrdrc

Üye
Aferdersiniz ama bir assasin bir warrior ile kaçmadan vs atıp rahatlıkla yenebiliyor yaaa... Bunun kadar saçma bişey olamaz yaaa.. Warrior yaa o , +7 fll itemle geziyorum elinde spike olan adam benden kaçmadan vs atıyor yaaa..!!!!

HeaveN

Üye
Warior nie kaçsın warior defans kimsede yok :D

Bwonsamdi

Üye
asastan tek yiyen class su anda yok gibi sadece magelere gucu yetiyor asasin aglayanlarinda alayi farmer priestler tekleyebilmek 1vs1 turnuva olsa asaslar priest ve warriordan sonra geliyor yani ugrasmayin bosuna

presto_86

Üye
asastan tek yiyen class su anda yok gibi sadece magelere gucu yetiyor asasin aglayanlarinda alayi farmer priestler tekleyebilmek 1vs1 turnuva olsa asaslar priest ve warriordan sonra geliyor yani ugrasmayin bosuna
Bos konuşuyorsunjz asas gördüğüm zaman okcuyum kalkanımi takıyorum 1k defansla adamlar iki üç atıp çıkıyorlar

TheSEZGIN

Üye
Ne kadar gereksiz bir konu .. Geldiğiniz oyunda Asas Critic ile tormentli bir mageye 2 skill atıyor . Dönelim buraya . Magenin 6 7 k Canı var . En baba Asas torment ile mageye 1500 vuruyor . Oda tormentli yakalarsa. Onun haricinde skilleri 800 900 bandında ve oda 2 tane skill. Canlar 7k 8 k . Ve buna ramen en kırılgan job . En çok risk alan job. Bir yere girsen çikmak mucize . 50 tane kitleme yiyosun hepsi tutuyor . 80 saniyede bir acilan slide var oda kitlenmezsen kullanirsin . İtem desen tüm sınıflardan pahalı . Elindeki itemden 2 tane almak zorundasın . Çar dizme maliyeti cok cok daha yuksek .

Gelelim kıyaslamaya . Bir warrior var kit atiyor mizrak atiyor asas gibi des ile kaciyor cani dusmuyor . Vurdugu normal skill asasin en iyi skili ile yuzde 90 ayni . Makro aciyor 2 skill i neredeyse ayni anida atabiliyor . Sabit 1300 1400 yapıştırıyor . Hasar yememe skili acabiliyor .

Mage desen malum oyundaki int mage mubarek tormentli bile en az 5 skill ile ölüyor sorarsan paper mage . Elindeki itemi dusuruyor. Attigi her kit neredeyse tutuyor . Taşin arkasindan skil atiyor . En en enn dolu asas olsun kesmek icin en az 7 skill atmasi lazim . Oda oyunda 6 7 asas var o kadar itemli. Kalanlar tüm sayfayi boşaltirsa belki ölür . Tabi o arada gate atmazsa . Yarım el hızında gate attıkları için onuda yapamiyosun .

Eleştirmeden önce bir gelindiğiniz yere dönün ve 1 saat pk atın . Unuttunuz sanırım itemli Asasın 8k 9k damage attığını orada magelere tormentle .

Bu oyunda ağlayacak tek job int priest . Gerçekten wariordan daha kolay düşüyorlar . Mage ve Warior a nerf gelsin asil . 1 gb lik carinizla farm atarken teklenip burda aglamayin carinizi guclendirin !

Son düzenleme:

bRT E

Üye
Ne kadar gereksiz bir konu .. Geldiğiniz oyunda Asas Critic ile tormentli bir mageye 2 skill atıyor . Dönelim buraya . Magenin 6 7 k Canı var . En baba Asas torment ile mageye 1500 vuruyor . Oda tormentli yakalarsa. Onun haricinde skilleri 800 900 bandında ve oda 2 tane skill. Canlar 7k 8 k . Ve buna ramen en kırılgan job . En çok risk alan job. Bir yere girsen çikmak mucize . 50 tane kitleme yiyosun hepsi tutuyor . 80 saniyede bir acilan slide var oda kitlenmezsen kullanirsin . İtem desen tüm sınıflardan pahalı . Elindeki itemden 2 tane almak zorundasın . Çar dizme maliyeti cok cok daha yuksek .

Gelelim kıyaslamaya . Bir warrior var kit atiyor mizrak atiyor asas gibi des ile kaciyor cani dusmuyor . Vurdugu normal skill asasin en iyi skili ile yuzde 90 ayni . Makro aciyor 2 skill i neredeyse ayni anida atabiliyor . Sabit 1300 1400 yapıştırıyor . Hasar yememe skili acabiliyor .

Mage desen malum oyundaki int mage mubarek tormentli bile en az 5 skill ile ölüyor sorarsan paper mage . Elindeki itemi dusuruyor. Attigi her kit neredeyse tutuyor . Taşin arkasindan skil atiyor . En en enn dolu asas olsun kesmek icin en az 7 skill atmasi lazim . Oda oyunda 6 7 asas var o kadar itemli. Kalanlar tüm sayfayi boşaltirsa belki ölür . Tabi o arada gate atmazsa . Yarım el hızında gate attıkları için onuda yapamiyosun .

Eleştirmeden önce bir gelindiğiniz yere dönün ve 1 saat pk atın . Unuttunuz sanırım itemli Asasın 8k 9k damage attığını orada magelere tormentle .

Bu oyunda ağlayacak tek job int priest . Gerçekten wariordan daha kolay düşüyorlar . Mage ve Warior a nerf gelsin asil . 1 gb lik carinizla farm atarken teklenip burda aglamayin carinizi guclendirin !
Sen galiba ROYAL de ki asassın. Yazdıklarını gülerek okudum. Dediklerinin Rise Online ile hiç alakası olmamakla birlikte mage partylere 2 asas uçarak girip 8 kişilik partynin içinden geçtiğinize çok şahit olmuş biriyim. Tek doğru cümlen INT priestlerle alakalı söylediğin onun dışında yazdıklarının hepsi komedi filminden çıkma adeta.
Warriorun kazmasına laf söylemişsin şu kadar zaman warrior oynadım bir kere bile tuttuğuna şahit olmadım.
Magelere laf etmişsin adamlar ellerini kaldırıp skill vurana kadar partyden 3 kişi ölüyor zaten.
Hadi kaldırdıda vurdu diyelim sana vuracağı max 500 dür.
Sizlerin yüzünden oyun zaten bu hale geldi.
Belli başlı klanları dinlediler tamam dediler şu bu dediler. O yüzden oyun bu hale geldi. Hep benim karakterim en iyi olsun ben öldüreyim ben keseyim kral olayım mantığı.
Yönetimede çok kızıyorum zaten oyunu kopyalamışsın belli başlı yerlerden almışsın , bari gittiği yoldan gitme adaletli ol ama yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt