Asas Nerf yemesi Şart!

SessizCogunlugunSesi

Üye
oyunda garip bi item ayarlaması var, mesela mage 500-700 candan feragat ediyor ki iyi bir staff taksın ama damagesi 50-60 artıyor sadece. Asas skilleri falan zaten inanılmaz 5k,6k damage körü 5 saniye sürüyor rastgele skill dağılımı yapılmış dengesizliğin en büyük tarafı skill mühendisliğinde
Günlerdir bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Esas sorun assasın yapısında,oyunun en mobil karakterisin.kör atıyorsun süre o kada uzun ki ,warrior bile olsan süre bittiğinde canın çok az kalmış dönüşü olmayan yola girmiş oluyorsun.Bu mobiliteye bide zıplamamıdır ,ışınlanmamıdır nedir onu eklemişler.Hangi mantıkmla yaptılarsa.hangirini sayacaksın?can doldurma var,görünmezlik var,Warriordan çok resistance var,kolay kolay stun yemiyorsun.True damage skillerin var,en hızlı koşan karaktersin ,varda var işte.Yüksek damageyede diğer her şeye tahhammül edebiliyorum ama beni çileden çıkartan kör skili.Neyse kalın sağlıcakla.

N3v3N

Üye
Asasa ölümsüzlük ekleyelim tam olsun. Kor etme, ucma kaçma, görünmezlik, hızlı kosmayla uğraşmasınlar.

Genci

Üye
1 mage 2 asas death valley'e çıkar ve priestlere ihtiyaçları yoktur ve farm slotlarının hepsini oyuncular sıkılıp oyunu kapatana kadar keserler ve asaslarda yeni avlarını bekler ve döngü böyle sürer çünkü onlar asassin 1 partye kafa tutabilirler çünkü onlar assasin (suikastçi) değiller, bir yok ediciler bir oyuncuya suikast düzenlemek yerine bir partyi kesip giderler çünkü bu kudret onlara başedilmiştir ama class ismini değiştirseniz fena olmaz asassin pek olmamış sankiiii.

Warrior class ı arkadasında bir heal yapıcak bir cure atıcak support karakterle bunu yapabilirken asassin karakterine hepsi bahşedilmiştir ve yüksek damageleri bir suikastçiye uygun şekilde anlık çıkarmak yerine ne bileyim işte öyle yeteri kadar açıklama yapıldı zaten. Yetkililer fikrini açıklarsa bu konuda seviniriz sonuçta bu bir oyun keyif alamadıktan sonra oynamanın bir anlamı yok asaslar yoluna devam eder etmek istemeyen oyuncularda ona göre bir yol çizer kendine.

HeaveN

Üye
Asas yine dediğim ciddi hasar vuruyolar Lunaskar Death valley her yeri tutmuşlar Slot gitmeden ölüyon %90 Asas herkes buda ciddi hasarları olduğu için
hiç bi Job dayanamıyo şuan asas karşısında yönetim hızlı hareket edip yeni itemleri biren önce getirmesi lazım.

Balerion

Üye
1 mage 2 asas death valley'e çıkar ve priestlere ihtiyaçları yoktur ve farm slotlarının hepsini oyuncular sıkılıp oyunu kapatana kadar keserler ve asaslarda yeni avlarını bekler ve döngü böyle sürer çünkü onlar asassin 1 partye kafa tutabilirler çünkü onlar assasin (suikastçi) değiller, bir yok ediciler bir oyuncuya suikast düzenlemek yerine bir partyi kesip giderler çünkü bu kudret onlara başedilmiştir ama class ismini değiştirseniz fena olmaz asassin pek olmamış sankiiii.

Warrior class ı arkadasında bir heal yapıcak bir cure atıcak support karakterle bunu yapabilirken asassin karakterine hepsi bahşedilmiştir ve yüksek damageleri bir suikastçiye uygun şekilde anlık çıkarmak yerine ne bileyim işte öyle yeteri kadar açıklama yapıldı zaten. Yetkililer fikrini açıklarsa bu konuda seviniriz sonuçta bu bir oyun keyif alamadıktan sonra oynamanın bir anlamı yok asaslar yoluna devam eder etmek istemeyen oyuncularda ona göre bir yol çizer kendine.
Yetkili zaten fikrini açıkladı, geçen haftaki discort yayıninda @BEARFACT herhangi bir dengesizlik görmuyorum, asasın diger karakterlere karşı OP olduğunu düşunmüyorum dedi.

HeaveN

Üye
@Balerion Death valley gir Şöyle Flame rock 1 dakika yürü hemen ölcen hasas vuruş hasarlarına bak adam sayfa sayfa vuruyo.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yetkili zaten fikrini açıkladı, geçen haftaki discort yayıninda @BEARFACT herhangi bir dengesizlik görmuyorum, asasın diger karakterlere karşı OP olduğunu düşunmüyorum dedi.

Ben mi dedim onu, hatırlamıyorum ancak söylemiş olabilirim tabii ki.
Ama düşüncem şu, 75 seviye ile Assasin arkadaşların eşya, yetenek ve oyun bilgisiyle üstünlük sağlamaya çalışması bir tık ön plana çıkmıştır.
Oyunda genelde çok hasar atıldı bana şu karakter tarafından acaba eşyaları neler diye bakmak yerine, öldüm kim kesmiş bakayım ama zaten assasinmiş tek atar, çok hasar verir bana gibi bir düşünce mevcut maalesef.
Assasin arkadaşlara da sorabilirsiniz yine eşit bir zeminde buluşamayız bir çoğu güçlendirme ister, bir çoğu iyi durumda ellemeyelim der.

Balerion

Üye
Ben mi dedim onu, hatırlamıyorum ancak söylemiş olabilirim tabii ki.
Ama düşüncem şu, 75 seviye ile Assasin arkadaşların eşya, yetenek ve oyun bilgisiyle üstünlük sağlamaya çalışması bir tık ön plana çıkmıştır.
Oyunda genelde çok hasar atıldı bana şu karakter tarafından acaba eşyaları neler diye bakmak yerine, öldüm kim kesmiş bakayım ama zaten assasinmiş tek atar, çok hasar verir bana gibi bir düşünce mevcut maalesef.
Assasin arkadaşlara da sorabilirsiniz yine eşit bir zeminde buluşamayız bir çoğu güçlendirme ister, bir çoğu iyi durumda ellemeyelim der.
Bu sölediğiniz doğru. Asaslar karakterine çok yatırım yapıyor. Dual hatred 22 gb ve bir çok Asasta bu silah var. "asas çok güçlü yaa" diyen oyuncuların çoğunun silahı 22 gb değildir buna eminim.

Ama şunu gönül rahatlığiyla iddia edebilirim ki:
- Eşit maliyetteki asas eşit maliyetteki okçu, bp ve warriordan üstün oluyor.
-Kendi jobunun en üstün high class itemleriyle kuşanan asas, ayni segmentteki itemleri takan warior, bp ve okçudan daha üstün oluyor.

Asasların çarlarına çok yatırım yapma sebebi karşıliğını fazlasıyla almaları. Benim jobum da öyle olsa ben de o fiyattaki itemleri alırım. Vixen şu an 5 gb. Aynı paraya alınacak daggerlar ile kuşanan okçu hem pvpde hem pve'de asastan çok daha zayıf kalıyor.

Ayrıca herkesin aynı job'a geçmesi o jobun OP olduğunu gösterir. Oyunun başında mageler fazla güçluydü, playerlarin yarısı mageydi. Akabinde mage nerflendi. Mage şu an zayıflatıldigi icin sayisı azaldı.

Delil konusuna gelirsek. Ben arenada deneyler yapıp vidyo alıp asasın OP olduğunu göstermeyi düşündüm. Birkaç vidyo aldım hatta. Ama sonra forumda zaten böyle vidyoların olduğunu görünce uğraşmayı bıraktım. Yani delil sunan da var ama dikkate alınmıyor sanırım.

Son olarak ben asasin nerflenmesini de savunmuyorum, ama belki diger joblara bir tık buff verilebilir. O da olmazsa mesela en azından okçu pve'de bir tik avantajlı hale getirilebilir. Mesela okçunun PVP'deki damageleri ve skill sekme ihtimalleri hiç değiştirilmeden sadece moblara atıldığında ice - lr oku tutma oranı %100 yapılabilir criticlerin sadece moblara tutma oranı arttırılabilir. Gibi gibi. Bu yapılirsa biz de deriz ki asas daha güçlü değil, güçlü yönleri farklı, okçu pve'de iyi asas pvpde iyi diyebilirdik. Ama bunu şu an soyleyemiyoruz çünkü asas pve'de de üstün.

Alkoer

Üye
@BEARFACT @Balerion sayın yöneticinin discord da ne zaman yayın açıyorsun dediği bir yayıncıda +7 hatred +8 spike ve black soul set var 2küpe 2ring belti epic. Dex namına takısı yok diyebiliriz ama milletin içinden geçiyor.

Baktı 2 skillde alamadı adamı hemen kaçıyor. Arkadaşına cure atıyor minör arıyor hiç ölmeden çatır çatır kill alıyorlar.

Ben denge göremedim.

emrdrc

Üye
Bu sölediğiniz doğru. Asaslar karakterine çok yatırım yapıyor. Dual hatred 22 gb ve bir çok Asasta bu silah var. "asas çok güçlü yaa" diyen oyuncuların çoğunun silahı 22 gb değildir buna eminim.
Warrior silahlarına ve zırh fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim :S

emrdrc

Üye
Ama şunu gönül rahatlığiyla iddia edebilirim ki:
- Eşit maliyetteki asas eşit maliyetteki okçu, bp ve warriordan üstün oluyor.
-Kendi jobunun en üstün high class itemleriyle kuşanan asas, ayni segmentteki itemleri takan warior, bp ve okçudan daha üstün oluyor.

Asasların çarlarına çok yatırım yapma sebebi karşıliğını fazlasıyla almaları. Benim jobum da öyle olsa ben de o fiyattaki itemleri alırım. Vixen şu an 5 gb. Aynı paraya alınacak daggerlar ile kuşanan okçu hem pvpde hem pve'de asastan çok daha zayıf kalıyor.
Bu konuda da gerçekten haklısınız...

HeaveN

Üye
Asaslar Güçlü olcak tabiki ama burda demek istedimiz Direk Nerf deilde Kalkan bile taksak yine ölüyoruz o derece ciddi güçlüler
bazıları şunu diyo heal bas kendine 800 vura vura asas kesersin 800 damage asas ölmezki minör fazlasını alıyo saniyeler içerisinde
Fiziksel Olarak çok güçlüler + Damage zaten Bahsetmiyorum Death valley bi girin Allah aşkına asas tek başına çok rahat herkesi darlıyo ve kesme gücüne sahip.

Evet kescek ama Heal tam kaldırcan adam skil dönüyo tekliyo Priest ve Mageler biraz dayanması için birşey şart teşekkürler.

priesttt

Üye
oyunda dagger defansa dair hiç bir takı yok, fire belt var longevety belt var ama bunlara karşı hiç bir takı yok. Drobuda yok

Aziz

Üye
Poison Damage İncelemesi

Bir inceleme yaptık. Konudan biraz farklı ancak birazda içerisinde barındıran bir durum. True damageler damage sahibi skiller defansı egale ettiği için defans bufflarınız ne olursa olsun hiç bir şekilde çalışmıyor. Bundan dolayı da asas karakter çok vuruyor gibi gözüküyor. Aslında skill doğru çalışıyor. Nerf kısmında bunu da düşünün arkadaşlar. Yani bir asas gördüğünüzde defans basıp dayanayım diye bir şey yok. Yapmanız gereken poison damageleriniz (en çok kullanılan) yüksek olmalı. Eğer yüksek olursa asas karakterlere karşı daha fazla dayanıklı oluyorsunuz.

Jackass

Üye
Şuradaki yorumlar kadar boş yorum yapılan başka hiç bir konu olduğunu sanmıyorum :)

• 5 K hp var asas gelip bana tek atıyor :)
- Arenada bekliyorum gel 5 k hp ile nasıl tek yiyeceksin görelim bende çok merak ediyorum

• Priestler Asaslar bizi kesiyor hızlı koşuyolar yetişemiyoruz :)
- Farm yapcam diye Bütün statları Str ye ver Çıplak dolaş Asas gelip vurunca vero ho vero ho asas çok vuruyo :) Kendisine Buff atma özelliği var Def atma özelliği var Heal atma özelliği var Ölümsüzlük basma var Rakibin Defansını düşürme özelliği var Hp sini düşürme özelliği var Manasını çekme özelliği var yani daha ne istiyor acaba bilmiyorum :) İce veya Lr de eklıyelim bide Hızlı koşmada verek :) Bence Priest Nerf yemesi lazım

•Archer Asas kadar hasar çıkarmıyormuş
- yaw 50 metre uzaktan adam sadece z2 z2 tuşuna basıyor bi eliylede sigara içiyor :) ne beklıyorsunuz anlamıyorum 1000 1000 filan mı vuracak garip kafalar

•Mage asasdan çok damage yiyor :)
- Magenin elindeki silahı duşurme özelliği var teleport olma özelliği var magenın olayı zaten büyü yapmak uzaktan vurmak bunun sonucunda def az olması ben daha Buff ve Defli mageye Tek attığımı bırak 1 sayfa beceri ile zor kesiyorum adam çıkmış 5000 hp var tek yiyorum diyor :) he bide 6/7 Mage novalar ile 1 sayfa adamı kaldırınca sıkıntı yok ama oyunda hangi job buna asasda dahil aynı anda beceri kullandığı zaman 1 sayfa adamı öldüre biliyor kaldıralım magenın nova skillerini ozaman :)

bidada bu saçma konuya yorum yapma zahmetinde bulunmam bile boş boş takılın burda

Nafib

Üye
Slide yeteneği çok gereksiz. Görünmezliği var hızlı koşması var cure si var bide rahat kaçsın diye kayma verilmiş adam dalarken risk bile almıyor geliyor vuruyoruz gidiyor can toplayıp geri geliyor böyle sonsuz döngüye girmişliğimiz var DV de

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt