Teşekkür edecek birşey yok hocam. Biz burda müşteriyiz. Hükümet ve vatandaş gibi düşünün. Neden teşekkür ediyorsunuz. AH nin hakkı her zamanki gibi açılması ve limitinin kaldırılmasıdır. Akla izaha en ufak bir mantıklı tarafı yok bu AH ye limit getirilmesinin. 10 k bile olmaması lazım. Kim neyi ne kadara ne zaman ne şekilde satmak istiyorsa o şekilde satmalıdır.50m sınırı oyun zevkimi kaçırdı açıkcası. Neden pazarcıların eline gönderiliyoruz ki ? Eski oyunda parası olup pazarı elinde tutan 3 gb olan itemi 2 gb ye alan kişilerden bıkıp gelmişken burdadamı aynı sorunu yaşayacağız ? Zaten satacaklarım 10m anca tutacak ben oynamayı bırakıp charımı pazardamı kitleyecem bunun için ? 50m altın düşürücülecektir bilgisi geldi teşekkür ederim. Ama anladığım kadarıyla kaldırılmayacak. Yani sorun devam edecek.
hükümetlere minnettar olan bir millete bunu anlatmak zor olsa gerekTeşekkür edecek birşey yok hocam. Biz burda müşteriyiz. Hükümet ve vatandaş gibi düşünün. Neden teşekkür ediyorsunuz. AH nin hakkı her zamanki gibi açılması ve limitinin kaldırılmasıdır. Akla izaha en ufak bir mantıklı tarafı yok bu AH ye limit getirilmesinin. 10 k bile olmaması lazım. Kim neyi ne kadara ne zaman ne şekilde satmak istiyorsa o şekilde satmalıdır.
mağazadan ne pre alırım bu şartlarda ne de başka bir şey zatenPrem bitene kadar limit kalkar umarım. Pcyi bu kadar zorlayan bir oyun için 24 saat pc çalıştırmak akıl işi değil.
Tabi ki sorgulayacağız... Bizi Dorionda tezgah açmaya zorluyorsa sorgulamalıyız.Oyun yönetimini sorgulamak gibi bir amacım yok bu arada. Yönetim böyle olmasında bir fayda gördüyse tamam ama o fayda nedir? Yüzlerce kişinin ifade ettiği bunca zararı telafi edecek o fayda o amaç nedir ?
Sizinki yine iyi hocam. Bende 4600H 4800H var iki sistemde de 90 dereceleri görüyorTabi ki sorgulayacağız... Bizi Dorionda tezgah açmaya zorluyorsa sorgulamalıyız.
Amaçları hedefleri ne olursa olsun önce oyunu stabil hale getirsinler ondan sonra bu değişikliği yapsınlar yapıyorlarsa... Vice Merchant (offline merchant) vardı ne oldu... Onu getirmeden Premium isteri olan AH özelliğini kısıtlamak nedir yahu...
Alın bakın bu oyun 10. nesil i7 işlemciyi %50 de çalıştırıyor.... Pazarda 1024x768 pencere modunda. Very Low ayarlarda. "O" ya basılmış, isimler kapatılmış. PC de Discord dahil tüm herşey kapalı.
![]()
![]()
i7 5600U işlemci %80 de çalışıyor...
Daha bu rezaleti giderememişken sen neden oyuncuyu tezgah açmaya zorluyorsun. Var olan çözümü neden kısıtlıyorsun.
Sabahın 5 inde kalkıp 60C derece pc görünce yazmandan geçemedim. RoW dan 10 kat detaylı Mobil Oyun var, cep telefonum bu kadar zorlanmıyor... Oyunun çıkalı 8 ay olmuş halen rezalet sürerken bir de oyuncuyu tezgaha mecbur bırakmak "bırak oynama" demek değil de nedir ?
Gerçi biz kimiz, yayıncı bir arkadaş işkembei kübradan gereksiz bir talepte daha bulunduysa onla ilgileniledursun.
Hakikaten ayın durum, işin yaktığı elektriğe mi yanayım, rami sömürmesine yanıp pc de fazladan bir şey açamadığıma mı yanayım. Tezgah kurup yattığımda sabah dc olduğunu gördüğüme mi yanayım. Lol den sonra en çok küfür ettiğim oyun bu oyun olabilir.Tabi ki sorgulayacağız... Bizi Dorionda tezgah açmaya zorluyorsa sorgulamalıyız.
Amaçları hedefleri ne olursa olsun önce oyunu stabil hale getirsinler ondan sonra bu değişikliği yapsınlar yapıyorlarsa... Vice Merchant (offline merchant) vardı ne oldu... Onu getirmeden Premium isteri olan AH özelliğini kısıtlamak nedir yahu...
Alın bakın bu oyun 10. nesil i7 işlemciyi %50 de çalıştırıyor.... Pazarda 1024x768 pencere modunda. Very Low ayarlarda. "O" ya basılmış, isimler kapatılmış. PC de Discord dahil tüm herşey kapalı.
![]()
![]()
i7 5600U işlemci %80 de çalışıyor...
Daha bu rezaleti giderememişken sen neden oyuncuyu tezgah açmaya zorluyorsun. Var olan çözümü neden kısıtlıyorsun.
Sabahın 5 inde kalkıp 60C derece pc görünce yazmandan geçemedim. RoW dan 10 kat detaylı Mobil Oyun var, cep telefonum bu kadar zorlanmıyor... Oyunun çıkalı 8 ay olmuş halen rezalet sürerken bir de oyuncuyu tezgaha mecbur bırakmak "bırak oynama" demek değil de nedir ?
Gerçi biz kimiz, yayıncı bir arkadaş işkembei kübradan gereksiz bir talepte daha bulunduysa onla ilgileniledursun.
Oyunda +6 earthshaker satmaya çalışıyorum. AH'de 140-145m fiyatı var. Ben oraya bakıp 135M'den yazınca "fiyat düşürüyorlar" diyen pazarcılara pm atıp ne kadar vereceğini sorduğumda 95m diyebiliyor bana.AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.