Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

• Evet. Faydalı.

Oy: 5 4.8%
  • Yönetimin kararı. Yorumsuz.

Oy: 7 6.7%
  • Hayır. Eski hali daha iyiydi.

Oy: 92 88.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnPlane

Üye
depositphotos_45112201-stock-photo-casual-business-team-having-a.jpg

anil1991anil

Üye
Böyle saçmalıklarla uğraşacağınıza pazarcılarla, acilcilerle uğraşın. Oyuna gram katkıları yok, üstüne piyasayı mahvediyorlar. Eşyalar her geçen gün daha değersiz hale geliyor. Eşya almaya, üstümüzü dizmeye korkuyoruz. Gerekirse eşyalara minimum fiyat limiti getirilsin, trade sınırlandırılsın. Serbest piyasa diyoruz ama fiyatlar saçma sapan şekilde indiriliyor. Eşyaların değerlerini hiç etmede bir numarayızdır. Herkes fiyat kırıp birbirinin önüne geçme, eşyalarının bir anca önce satılması derdinde. Bu hoşunuza gitmediyse, satın alma siparişleri getirilebilir. Bir eşyayı satın almak isteyen kişi eşyayı seçip fiyat teklifi verebilir. O eşyaya sunulan fiyat teklifleri en pahalıdan ucuza şekilde listelenebilir. Madem millet birbiri üzerine fiyat kırıyor, satın alma teklifleriyle de birbiri üzerine fiyat yükseltsinler. Biraz olsun denge sağlanır.

DenizBerat

Üye
50m sınırı oyun zevkimi kaçırdı açıkcası. Neden pazarcıların eline gönderiliyoruz ki ? Eski oyunda parası olup pazarı elinde tutan 3 gb olan itemi 2 gb ye alan kişilerden bıkıp gelmişken burdadamı aynı sorunu yaşayacağız ? Zaten satacaklarım 10m anca tutacak ben oynamayı bırakıp charımı pazardamı kitleyecem bunun için ? 50m altın düşürücülecektir bilgisi geldi teşekkür ederim. Ama anladığım kadarıyla kaldırılmayacak. Yani sorun devam edecek.
Teşekkür edecek birşey yok hocam. Biz burda müşteriyiz. Hükümet ve vatandaş gibi düşünün. Neden teşekkür ediyorsunuz. AH nin hakkı her zamanki gibi açılması ve limitinin kaldırılmasıdır. Akla izaha en ufak bir mantıklı tarafı yok bu AH ye limit getirilmesinin. 10 k bile olmaması lazım. Kim neyi ne kadara ne zaman ne şekilde satmak istiyorsa o şekilde satmalıdır.

lorddark

Üye
Teşekkür edecek birşey yok hocam. Biz burda müşteriyiz. Hükümet ve vatandaş gibi düşünün. Neden teşekkür ediyorsunuz. AH nin hakkı her zamanki gibi açılması ve limitinin kaldırılmasıdır. Akla izaha en ufak bir mantıklı tarafı yok bu AH ye limit getirilmesinin. 10 k bile olmaması lazım. Kim neyi ne kadara ne zaman ne şekilde satmak istiyorsa o şekilde satmalıdır.
hükümetlere minnettar olan bir millete bunu anlatmak zor olsa gerek :) sonuçta hizmet yönetimin görevi .

Crafter DendroctonuS

Üye
tek yapılması gereken craft itemleri ile normal itemlerin auction house kısmından ayrılması olması lazım onun harici hiç bir altın sınırı olmaması lazım çünkü şuan için ben jewel craft ile uğraşıyorum takıyı 5m e mal ediosun adam 5m'e aynı takıyı koymuş durumda ne anladım ben şuan yaptığım meslekten

maticmeta

Üye
+7 mino +7 arch swordların 50 m aşağısına düşmemesi için yapılan bir güncelleme de olabilir

HeaveN

Üye
@maticmeta Düşerse düşsün birşey olmaz zaten pazar kuruyon item almıyo kimse item çoğalmaya başladı oyunda dorion 1 tezgah kurmak zor lag kurulmuyo

Powerslave

Üye
Yönetim aksiyon alıp hatalarını düzeltmekte çok yavaş kalıyor. Farmeflar düşürdükleri eşyayı hemen AH’den ucuza koyup piyasayı düşürmesin diye yaptınız bu güncellemeyi ama gathering ve fishing yapanların günahı neydi?

ayrıca DV fishingde 4 eşya düşmüyor farkındayız dediniz ama bu patchde düzeltilmedi niye? Daha önce düzgün bir şekilde çalışan sistem bozuldu ama tekrar düzeltmeleri ufak bir hotfix ile 1 saatlerini almayacakken biz bir sonraki patchi haftalarca bekliyoruz.

Balerion

Üye
Benim hâla anlamadığım şey şu;
Ah'ye 50 m fiyat sınırı getirildi çünkü...????
Çünküsü ne bunun, sebebi ne amacı ne? Binbir zorlukla saatte 1 elde edilen, +7 yapmak şansı yakalamak için 40-50 tane gereken ve milyonlafca gold upgrade sc parası harcanarak basılan itemler üç beş kuruşa düşmüş durumda. Pazar cidden çok kötü bir hal aldı. İnsanlae doriona itemi kim kaç para verirse satıp cıkma derdine düştü. 2 gblik iteme 100m versen tamam diyip satıp çıkan insanlar var.
Oyun yönetimini sorgulamak gibi bir amacım yok bu arada. Yönetim böyle olmasında bir fayda gördüyse tamam ama o fayda nedir? Yüzlerce kişinin ifade ettiği bunca zararı telafi edecek o fayda o amaç nedir ?

HazyShade

Üye
Oyun yönetimini sorgulamak gibi bir amacım yok bu arada. Yönetim böyle olmasında bir fayda gördüyse tamam ama o fayda nedir? Yüzlerce kişinin ifade ettiği bunca zararı telafi edecek o fayda o amaç nedir ?
Tabi ki sorgulayacağız... Bizi Dorionda tezgah açmaya zorluyorsa sorgulamalıyız.
Amaçları hedefleri ne olursa olsun önce oyunu stabil hale getirsinler ondan sonra bu değişikliği yapsınlar yapıyorlarsa... Vice Merchant (offline merchant) vardı ne oldu... Onu getirmeden Premium isteri olan AH özelliğini kısıtlamak nedir yahu...

Alın bakın bu oyun 10. nesil i7 işlemciyi %50 de çalıştırıyor.... Pazarda 1024x768 pencere modunda. Very Low ayarlarda. "O" ya basılmış, isimler kapatılmış. PC de Discord dahil tüm herşey kapalı.

beb7275.jpg

or7c0na.jpg

i7 5600U işlemci %80 de çalışıyor...
Daha bu rezaleti giderememişken sen neden oyuncuyu tezgah açmaya zorluyorsun. Var olan çözümü neden kısıtlıyorsun.

Sabahın 5 inde kalkıp 60C derece pc görünce yazmandan geçemedim. RoW dan 10 kat detaylı Mobil Oyun var, cep telefonum bu kadar zorlanmıyor... Oyunun çıkalı 8 ay olmuş halen rezalet sürerken bir de oyuncuyu tezgaha mecbur bırakmak "bırak oynama" demek değil de nedir ?
Gerçi biz kimiz, yayıncı bir arkadaş işkembei kübradan gereksiz bir talepte daha bulunduysa onla ilgileniledursun.

DenizBerat

Üye
Tabi ki sorgulayacağız... Bizi Dorionda tezgah açmaya zorluyorsa sorgulamalıyız.
Amaçları hedefleri ne olursa olsun önce oyunu stabil hale getirsinler ondan sonra bu değişikliği yapsınlar yapıyorlarsa... Vice Merchant (offline merchant) vardı ne oldu... Onu getirmeden Premium isteri olan AH özelliğini kısıtlamak nedir yahu...

Alın bakın bu oyun 10. nesil i7 işlemciyi %50 de çalıştırıyor.... Pazarda 1024x768 pencere modunda. Very Low ayarlarda. "O" ya basılmış, isimler kapatılmış. PC de Discord dahil tüm herşey kapalı.

beb7275.jpg

or7c0na.jpg

Daha bu rezaleti giderememişken sen neden oyuncuyu tezgah açmaya zorluyorsun. Var olan çözümü neden kısıtlıyorsun.

Sabahın 5 inde kalkıp 60C derece pc görünce yazmandan geçemedim. RoW dan 10 kat detaylı Mobil Oyun var, cep telefonum bu kadar zorlanmıyor... Oyunun çıkalı 8 ay olmuş halen rezalet sürerken bir de oyuncuyu tezgaha mecbur bırakmak "bırak oynama" demek değil de nedir ?
Gerçi biz kimiz, yayıncı bir arkadaş işkembei kübradan gereksiz bir talepte daha bulunduysa onla ilgileniledursun.
Sizinki yine iyi hocam. Bende 4600H 4800H var iki sistemde de 90 dereceleri görüyor :) Dorion veya Başka herhangi bir yer fark etmez. Oyuna girer girmez işlemciler uçuyor :) Bir ara baya düzeltilmiş idi yanılmıyorsam sonradan yeniden hortladı.

Opus Magnum

Üye

beb7275.jpg

or7c0na.jpg

Hakikaten ayın durum, işin yaktığı elektriğe mi yanayım, rami sömürmesine yanıp pc de fazladan bir şey açamadığıma mı yanayım. Tezgah kurup yattığımda sabah dc olduğunu gördüğüme mi yanayım. Lol den sonra en çok küfür ettiğim oyun bu oyun olabilir.

turku6az

Üye
AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.
Oyunda +6 earthshaker satmaya çalışıyorum. AH'de 140-145m fiyatı var. Ben oraya bakıp 135M'den yazınca "fiyat düşürüyorlar" diyen pazarcılara pm atıp ne kadar vereceğini sorduğumda 95m diyebiliyor bana. :Dd 50m altında da olsa üstünde de olsa pazarcıların hepsi böyle. Ben itemimi satarken 5m düşürünce bar bar bağırıyorsunuz ama siz 40-50m altına item almaya çalışınca serbest piyasa, ticaret... diye ötüyorsunuz. Madem 50m aşağısına item almaya çalışıyorsun o zaman 5m ucuza koyan adamın da senden önce item satmasına bir şey demeyeceksin. Oyundaki ticaret sorunu AH'den kaynaklı değil; tamamen pazarcılar, al-satcılardan kaynaklı.

AH'ye 50m gibi saçma bir limit koymakla oyun içindeki ticaret canlı tutulmaz. Daha önce oynadığım oyunlarda AH'ye 1 altından item ekleyip bankasını boşaltan, yeni başlayan oyunculara yardımcı olan çok kişi gördüm. Hiçbir oyun yönetimi de "dur, böyle olmaz. 50m altına satış yapamazsın" demedi. Bir arkadaşın yazdığı gibi Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Roko ekibi diğer oyunlara bakıp AH'de neyin nasıl yapılacağına dair, sorunların nasıl çözüleceğine dair bilgi toplayıp kendi oyuncusuna sunsa çok daha iyi olur.

GrejuwalTRl

Üye
Premium'un tek katkısı olan Action House sistemiydi pve yada pvp esnasında hızlıca erişip alabiliyorduk simdi ise 50 m gibi bir limit koyulması cok saçma oldu yani bosuna Premıum almayın arkadaslar paraya ihtiyac yok diyorlar

Alkoer

Üye
Ben premium almadım. AH kapandı diye pazara item koymadım. Ama dorion a geçince ne göreyim lagdan yürüyemiyorsun.

Bankam 300-500k, 1-2m satılacak itemle dolu ama inadına pazar koymuyorum.

İnsanlar 24 saat pc açık bırakmayı göze alıyorsa yönetim hiçbirşey yapmaz.

Zaten dedikleri de limiti düşürücez. Kaldırma yok kesinlikle.

Ben sadece oyun oynamak istiyorum pazarda boş boş pc açık tutmak değil. UE4 le yapılan modern oyunda bu saçmalıkları çekmek zorunda değilim.

N3v3N

Üye
Derdiniz item fiyatları ise bunun sorumlusu ah değil. Şuanda bile çatır çatır fiyatlar düşüyor. Millet biran evvel itemim satilsin da boşa PC acik kalmasın derdinde.

Hiçbir global oyunda böyle bir limit mevzusu yok. Oyuncuları küstürüp kendinize zarar veriyorsunuz. Bunun farkına vardiginizda umarım iş işten gecmis olmaz.

Balerion

Üye
1- A .H item fiyatlarini hicbir zaman düşürmedi aksine alıci satıcı arasında denge kuruyordu. İtem cok ucuza konursa talep sahibi hemen alıyordu. Ahnin kötü etkisi pazarcılar üzerindeydi. Bu limit anca pazar yamyamlarının işine gelir.

2- Şu durumun craftı bitiren son darbe olduğunu gören yok mu? Adamın o memenemi yapmasi icin yumurtayi en uyguna satan kişiyi aramadan A.H üzerinden bulmasi ne kadar kritik farkinda değil misiniz? Ben şu an neden mısır toplayayim? 300 mısir satılsın diye pazar mı kurucam. Neden balik tutayım? Yemek yapan adam neden yapsin pazar pazar gezip domates mi arayacak?

3- İki çarım var ikisinde de şu ana kadar premiumsuz bir gun bile geçirmemiştim. Her zaman bişeyler düşer ve onlari satardım. "ay satilmıs mı satılmis mi diye heycanlanmak gercekten güzel, 20-30 coine moblardan düşen gorev malzemelerini koyardim. Hiçbişey bulamasam alir ok alir 5 coinden koyardım adrenalin potion falan koyardım. Ticaret hissi güzeldi şimdi o da bitti. Bunlarin hiçbir önemi yok mu?
Bir çarin presi bitmisti son patchi bekliyordum ah boyle olunca almadim. Diger carda ise pre iki gun once bitmis FARKINA BİLE VARMAMMIŞIM. Şu an premium o kadsr anlamsiz hale geldi ki bittiğini anlamadım bile. Tekrar almayi dusunmuyorum değmez.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt