Acilcilerden ve pazarcılardan kurtulma çözümü %100
Son teknoloji item alıp satma ve açık arttırma.
1. pcni saatlerce boşa acık bırakılmasına son !! (elektrikten tasarruf ve bilgisayarın ömrünü uzutma)
2. Ve en önemlisi acilcilerden ve pazarcılardan kurtulma çözümü %100
3. kimse artık item alırken yada satarken kazık yemicek. Ve hic ugrasmıcak bile
Nasıl Çalışır bu Sistem ?
1. Npc ye gidilir sağ tıklanır
2. item ismi girilir ve listelenir
3. piyasa anında öğrenilir
4. ve en düşük fiyata satan tespit edilir ve alınır.
5. açık arttırma fiyatı var ise teklif edilir. süre bitiminde en yüksek teklifi veren kazanır.
6. item satmak istediğinizde ise yine aynı şekil npcye itemi bırakıp fiyatı girilir.
7. item satıldıgında bildirim gelir (oyundaki posta kutusu diyelim) ve oradan para çekilir.
Peki bu Sistemin bize ne avantajları var ?
1. Pc yi 24 saat deli gibi boşa çalıştırmaya son!!! ( elektrikten tasarruf ve pc nin eskimesinin önüne geçme Ve oyunda özgürce hareket edebilme)
2. Pazarcıları Ve Acilcileri ortadan kaldırma. ( genelde berbat kişilikleri var çünkü itemin değerini bildikleri halde sizi düşünmeden egoist bir şekilde
3. bir çok farklı charla sistemli size pm atıyorlar ve sizin aklınıza girip o itemi degersizlesitrip o itemi cok cok degerinin altında almaya çalışyorlar.
4. o item okadara gitmez. o item düstü. filan bin türlü oyunla sizin saatlerce düsürmek icin canınızın cıktıgı o itemi cok cok cok degerinin altında almaya ve
bizi kazıklamaya calısıyorlar.
Bunlardan kurtulmanın vakti gelmedimi ?
5. bizden daha fazla kazanıyorlar böyle bir adaletsizlik olabilirmi?.
6. ben 6 saat 7 saat farm yapacağım 10m icin. beyefendi alıcak o itemi belki 5 dakikada benim kazancımın 2 katı 3katı belki daha fazla kazancak .Adalet ?
7. pazar kurmaya vakti olmayan kişileri pazarcıların acilcilerin eline düşmesinin önüne geçme %100
8. charını pazarda oturtmak yerine npcye fiyatını girip bırakıp. istedigin şeyi oyunda yapabilme özgürlüğü
9. misal verdim npcye gidiyorum exp kasmaya yada farm yapmaya. yada dungeona yada pk . yada işim var alt f4.
ve oyuna bir giriyorsunuz posta kutusuna gidiyorsunuz satılmıssa paranızı ordan cekıyorsunuz. bundan iyisi ?
Lütfen Dikkate Alınız.