BatllePriest e nerf gelmeli !

PattleBriest | Veinia

Üye
Eklenirse itiraz etmem hocam :) ama şu bir gerçek BP için tek elbise var herhalde. Elite ımperial tarzı üst segment bir elbise eklenmeli. O zaman bu sorunlar çözülecektir. BP pvp'de aksiyon alamadığı için bu kadar rahatsızlar. Bu elbise eklenirse AP güncellemesi de olmalı. Gerçekten fazla vuruyor karakter.
Hocam her türlü item setini deniyorum. APden kayıp verip defans ve hp kazanmayı bile düşündüm ancak oyunda bunu düşünmeyen bpler o kadar fazla ki. Örneğin hpden kısıp inte vererek plate +8 set giyelim desek piyasada daha hiç görmedim ve topu topu 100 def falan fark ediyor bütün set açıkcası o kadar emeğe değmez. Heavy plate yapamıyoruz çünkü 75 capinde olduğumuz için maalesef statlarımız yeterli gelmiyor.

Burtto

Üye
çünki mmo oynuyosun çünki sürekli rekabet var çünki sürekli gelişmek zorundasın..bunun içinde farm atman gerekıyor..oyun erken erişimde olduğu ıcın bir çok hata oldugu için farm konusunda en masrafsız job vede en seri slot kesen job hangısı ise o seçiliyor.bunun içinde en uygun job bp oluyor.. bunu 10 yaşındaki çocuk bile kavraya biliyorken sen kavrayamıyosun yazık...ekmek koftecinın önunu açan yönetimdir sikayetin varsa bırazdan hemen konu aç yonetım neden gb satımına izin veriyosunuz diye sor..tutturmuşsunuz bir ekmek koftedir gıdıyor varsa cesaretiniz açın bir konu sorun kardeşim neden gb item alısı satısı serbest diye...niye bunları banlamıyosunuz diye epinciler ile ilişkinizi neden kesmıyosunuz dıye ..yıl 2000 degıl herkesın kredı kartı var senın marketınden alısverıs yapabılır epıncıler ne ayak dıye sor kardeşim .boş beleş konular acıcagına mantıklı konular aç...
Açtığım konuyu anlayacak kapasiten yokki ben diyorumki neden sadece bp cok ust düzey sekilde farm atabiliyo mesela bp den daha maliyetli bir warriorda bp gibi farm atabilmeli daha iyi itemleriyle . Siz bu oyunu başka oyunla bir tutuyorsunuz aynisi olsun istiyorsunuz ama ben diyorumki bu oyun farklı olsun bp cop itemlerle saatte 50 tane undead kesebiliyosa diger karakterlerde itemli kesebilsin diyorum
Her sekilde bu bp nin zayiflatilmasi gerekiyor ama bunda herkes hemfikir

birol2003

Üye
Tüm karakterler aynı olsun sorun bitsin, parası olan düdüğü çalsın.

themurolity

Üye
Oyunun neredeyse % 80 i bp miğdem bulanıyo artık bu karakterden ve sayılarıda çoğalmaya devam ediyor çok güçlü olduğu için exp slotlarına bakıyorum en az 6 tane bp şansa 1 okcu 1 mage denk gelirse geliyo bazen 8 i de bp :D gerçekten karakter orantısız güçlü benim karakterim bi mob un hp sini yarıya getiremeden bu karakter öldürüp diğer mob a geçmiş oluyor, ki benim karakterim daha'da sağlam bazen yayınlarda slot basan asasları görüyorum bp den en iyi ihtimalle 3 yiyolar :) umarım bu karaktere bir düzenleme gelir

ayrıca benim fikrim artık bu tarz oyunlarda oldschool mantığı olmamalı, bp priest , leather giyen full mp mage gibi şeyler olmamalı oyunun en basit eşyalarını giyip oyunda belli bir düzeye gelmiş karakterlerden önce olmamalılar pve ve pvp tarafında.
Hiç bir bilgisi olmayıp kendince asasları kurtarma operasyonuna başlamış. Bir çok asas defans kırma yediği halde yediği damage 500 ile 600 arası. 5.5 k hp si var asasın utanmadan 3 vuruyor yalanını atmış. İtemli bir asas bulup buyurun deneyin. Negatif silme karakteri priest iken rogue daha seri negatif siliyor. Bekleme süresi yok. Rogue animasyonu o kadar seri ki warrior ve priest R vuramıyorken rogue R kaçırmıyor. Warrior Rogue ve Priesti yanyana getirin bakın bakalım hangisi daha seri atak ve R yapıyor. Turnuvaya katılamayacak kadar çöp oyuncular priest e nerf istiyorlar :) hepiniz kullandığınız macro kadar oyuncusunuz. Elinizdeki macro olmasa ortada kalacaksınız. Bilginiz yoksa fikriniz olmasın. Bir rogue nin buraya gelip ağlaması görünce şaşırıyor insan. Ne oldu 2 ay önce malum oyuna gittin farm atıp geri gelicem diyordun şimdi farm atan priestleri kötülüyorsun. Haydi yallah geldiğin yere

birol2003

Üye
@themurolity sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün, 3 assas toplanmış körler ve sağırlar birbirini ağırlar oyunu oynuyorlardı bizde izliyorduk ne güzel.

Powerslave

Üye
Ok diyin geçin kardeşim. O fotoğrafı göndermemin bir sebebi var. Bu asaslara ne anlatıyorsunuz ki adamların herşeyleri var (hasar, defans, can, hıphızlı koşma, atılma, negatif etkiyi bekleme süresiz silme, görünmezlik) ve çıkıp priestlere nerf istiyorlar. Asıl sizin o dispel skilli ya kaldırılmalı ya da süresi 10 dakika falan yapılmalı. Hızlı koşma skilliniz sadece görünmezken aktif olabilmeli vs.
Daha çok şey var da uğraşamayacsğım. Herkes “OK” diyip geçsin, hiç tartışmayın bile. Şu anda gündemlerinde olmasa da elbet bu asaslara bir nerf gelecek

hizeN

Üye
Adı üstünde battle priest ne olmasını bekliyorsun? O atağı çıkartmak için en zayıf defansa sahip olan jobuna dönüşüyor priest mageyle beraber tabiki. Emin ol hem tank hem en yüksek hasar hem en hızlı hem görünmez hem görünmezleri gören yetmezmiş gibi true damage atıp üstüne her ihtimale karşı uçup kaçma skill i olan bir asas kadar kırık değil yani. Priest oynayan mage oynayan insanlar o hasara ulaşmak için defansından ödün veriyor kırılgan oluyor zaten bırakta o hasarı da vursun. Kalkmış warrior daha fazla mana harcıyor diyorsunuz e kardeşim yüzde 30-40 daha fazla hp ve defe sahip onu ne yapacaksın? 2tane atılma hareket kabiliyeti sağlayan skill de mevcut? Okçular 3-5kombosuna buff alınca en az priest kadar fazla vurmaya başladılar bir çok moba eksikleri var okçununda kabul etmek gerek ama şuanda skill seti en kırık asaslara tek kelam etmeyip tek olayı hasar vurabilmek olan ve bunu da sadece pve de yapabilen sınıfa nerf istemek komiklik biraz.Zahmet olacak ama kağıt gibi bir job pve de de kullanılmayacaksa silelim her jobu asas warrior dışı birşey kalmasın oyunda olsun bitsin.

Çok haklı bir yorum ve kimse de bu yoruma gereken hakkı vermemiş... Oyunda milyon tane sıkıntı varken tek olayı hasar vurmak olan kağıt gibi classa dert etmeleri gerçekten garip. Arkadaşımız bütün olayı net şekilde açıklamış bu yorumu iyi okumanızı tavsiye ederim.

Burtto

Üye
Hiç bir bilgisi olmayıp kendince asasları kurtarma operasyonuna başlamış. Bir çok asas defans kırma yediği halde yediği damage 500 ile 600 arası. 5.5 k hp si var asasın utanmadan 3 vuruyor yalanını atmış. İtemli bir asas bulup buyurun deneyin. Negatif silme karakteri priest iken rogue daha seri negatif siliyor. Bekleme süresi yok. Rogue animasyonu o kadar seri ki warrior ve priest R vuramıyorken rogue R kaçırmıyor. Warrior Rogue ve Priesti yanyana getirin bakın bakalım hangisi daha seri atak ve R yapıyor. Turnuvaya katılamayacak kadar çöp oyuncular priest e nerf istiyorlar :) hepiniz kullandığınız macro kadar oyuncusunuz. Elinizdeki macro olmasa ortada kalacaksınız. Bilginiz yoksa fikriniz olmasın. Bir rogue nin buraya gelip ağlaması görünce şaşırıyor insan. Ne oldu 2 ay önce malum oyuna gittin farm atıp geri gelicem diyordun şimdi farm atan priestleri kötülüyorsun. Haydi yallah geldiğin yere
Haha kardesim yapma be :D
Bak 2 gun önce turkoglu diye bi yayinciyi izledim bp pri, farm atiyodu,saglam bi asas geldi girdi buna healini kaldirdi dp sini atip 2 atti asasa :)

Burtto

Üye
Çok haklı bir yorum ve kimse de bu yoruma gereken hakkı vermemiş... Oyunda milyon tane sıkıntı varken tek olayı hasar vurmak olan kağıt gibi classa dert etmeleri gerçekten garip. Arkadaşımız bütün olayı net şekilde açıklamış bu yorumu iyi okumanızı tavsiye ederim.
Kardes diyelim ben itemli elit bi warrior olarak slot donup farm atiyorum, ciplak bi bp gelip benden hizli slotu kesip slotu elimden aliyor :) sen olsan zoruna gitmezmi ?

birol2003

Üye
Kardes diyelim ben itemli elit bi warrior olarak slot donup farm atiyorum, ciplak bi bp gelip benden hizli slotu kesip slotu elimden aliyor :) sen olsan zoruna gitmezmi ?
warrior atak+defans bp sadece atak elinden slotu tabiki alacak, fıtratı budur olayın, bp atak için herşeyinden feragat ediyor siz neyden feragat ediyorsunuz ? üstelik mage ve priest sınıfları 3 stat dayatması var sizde oda yok.

GizliPriest

Üye
BP nerf mi BP ye buff lazım pvp için. Warrior ile BP yi kiyasliyolar neden onun manası çokta neden bunun az yav kardeşim komiksiniz :D tier 1 set giyen agliyorsunuz

Cabbar34

Üye
Açtığım konuyu anlayacak kapasiten yokki ben diyorumki neden sadece bp cok ust düzey sekilde farm atabiliyo mesela bp den daha maliyetli bir warriorda bp gibi farm atabilmeli daha iyi itemleriyle . Siz bu oyunu başka oyunla bir tutuyorsunuz aynisi olsun istiyorsunuz ama ben diyorumki bu oyun farklı olsun bp cop itemlerle saatte 50 tane undead kesebiliyosa diger karakterlerde itemli kesebilsin diyorum
Her sekilde bu bp nin zayiflatilmasi gerekiyor ama bunda herkes hemfikir
onu dıyorum bende suankı metada erken erişimde bu şekilde .en masarafsız serı slot donen krakterı secmek zorunda kalıyoruz.ben ıstemıyormuyum mage ıle tek basıma slot doneyım farm atayım krallıklarda ama şuan olmuyor..bende ıstıyorum sevdıgım okcu ile 3lu 5lı tek basıma farm atayım ama pota güç yetmıyor.mobların defansı canı cok yuksek aşırıda fazla vuruyolar.şuan için bişey yapamıyoruz.beklıyoruz sadece.örnegin arkama bır prest alıyım warıor ile slotun içinden geçelim bende istiyorum ama olmuyor ..bu bizim suçumuz değilki..

Burtto

Üye
onu dıyorum bende suankı metada erken erişimde bu şekilde .en masarafsız serı slot donen krakterı secmek zorunda kalıyoruz.ben ıstemıyormuyum mage ıle tek basıma slot doneyım farm atayım krallıklarda ama şuan olmuyor..bende ıstıyorum sevdıgım okcu ile 3lu 5lı tek basıma farm atayım ama pota güç yetmıyor.mobların defansı canı cok yuksek aşırıda fazla vuruyolar.şuan için bişey yapamıyoruz.beklıyoruz sadece.örnegin arkama bır prest alıyım warıor ile slotun içinden geçelim bende istiyorum ama olmuyor ..bu bizim suçumuz değilki..
bende onu diyorum işte kardeşim düzelsin diye diğer karakterlerlede yapılabilsin diye <3

Burtto

Üye
warrior atak+defans bp sadece atak elinden slotu tabiki alacak, fıtratı budur olayın, bp atak için herşeyinden feragat ediyor siz neyden feragat ediyorsunuz ? üstelik mage ve priest sınıfları 3 stat dayatması var sizde oda yok.
bp defanstan feragat ediyo diyosunda ozaman warrior da pot undan manasından sc sinden feragat ediyo bp vuruyo 280 mp gidiyo warrior vuruyo 350 mp gidiyor. ki warrior daha itemli daha sağlam oldugu halde görev itemli bp den az vuruyor

Cabbar34

Üye
bende onu diyorum işte kardeşim düzelsin diye diğer karakterlerlede yapılabilsin diye <3
anlaşamadıgmız konu burası zaten warıor asas mege ilefarm atılmıyorsa sorun bp de değil bu joblarda .burada bp nerf lensın dedıgınde farm atıcak job kalmıyor .bp nerflensın demek yerıne dıger joblar buflansın dememiz gerekıyor..biz eldeki tek seçenek olan bp yı oynuyoruz.hel atıp potdan tasarruf edıyoruz malıs atıp mobu zayıflatıyoruz .yoksa ortada bı damage falan yok malıssız warıor ıle aynı kesıyoruz okcu ıle aynı kesıyoruz..tek avantajımız malıs db ıle zayıflatmak oluyor..hel ve malıs olmasa zaten 1 kısinın bile bp oynamıyıcağı kesındır..kaldıkı buda sınırlı moblar ıcın gecerlı gıdıpte oyle 65 70 lvl mobları tek basına kemesı ımkansız zaten yatalak olur..buflanması gereken joblar ıcın buf istemeyip oynamadıgımız jobların nerf yemesini istemek mantıklı değil konu bu ...

Burtto

Üye
anlaşamadıgmız konu burası zaten warıor asas mege ilefarm atılmıyorsa sorun bp de değil bu joblarda .burada bp nerf lensın dedıgınde farm atıcak job kalmıyor .bp nerflensın demek yerıne dıger joblar buflansın dememiz gerekıyor..biz eldeki tek seçenek olan bp yı oynuyoruz.hel atıp potdan tasarruf edıyoruz malıs atıp mobu zayıflatıyoruz .yoksa ortada bı damage falan yok malıssız warıor ıle aynı kesıyoruz okcu ıle aynı kesıyoruz..tek avantajımız malıs db ıle zayıflatmak oluyor..hel ve malıs olmasa zaten 1 kısinın bile bp oynamıyıcağı kesındır..kaldıkı buda sınırlı moblar ıcın gecerlı gıdıpte oyle 65 70 lvl mobları tek basına kemesı ımkansız zaten yatalak olur..buflanması gereken joblar ıcın buf istemeyip oynamadıgımız jobların nerf yemesini istemek mantıklı değil konu bu ...
nerflensin hepsiyle eşit şartta atılsın diğer 3 karakterle uğraşılcağına bp ye nerf gelsin daha mantıklı zaten gereğinden fazla seri dönüyo slotları

Zbam

Üye
nerflensin hepsiyle eşit şartta atılsın diğer 3 karakterle uğraşılcağına bp ye nerf gelsin daha mantıklı zaten gereğinden fazla seri dönüyo slotları
Herkes Aynı güçte slot dönse bp ne işe yarayacak? Düşünmeden saçma sapan konuşuyosun

Powerslave

Üye
saitama.jpg

birol2003

Üye
bp defanstan feragat ediyo diyosunda ozaman warrior da pot undan manasından sc sinden feragat ediyo bp vuruyo 280 mp gidiyo warrior vuruyo 350 mp gidiyor. ki warrior daha itemli daha sağlam oldugu halde görev itemli bp den az vuruyor
şimdi o iş 6 silindir araba ile 8 silindir araba gibi, warrior çok yakıyor ise ve bp hoşuna gitti ise bp ile oyna :) , oyun karakter özelliklerinde fiziksel atak en fazla assasin daha sonra db priest ve Ranger ardından warrior gelir, defans açısından ise warrior birincidir. Bunu göre göre nasıl bir beklenti içindesin. önce artılarından vazgeçip full str ol sonra bir dene bakalım, üstündeki elit setide çıkarıp bir zahmet paper olarak donan, oyuncuları da ayrıştırırken giydikleri armorlara göre sınıflandırıp küçümseme, böyle şeyler bazen ters orantılı oluyor sizde gördüğümüz gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt