İstek Battle Priest LWL 61 (Master 1) Skil Damagesinin Düşürülmüş Olması Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KennyCrenz

Üye
Merhabalar.
Battle Priest Master 1 Skili %300 damageden %250 damageye düşürülmüş.
50 lwl de açılan skil %250 damage , 61 lwl de açılanda şuanda %250 damage ve %300 den düşürülmüş hali şimdi diyenler olur 61'deki seri diye ama gücü kısılmış.
Zaten Paper Setlerin + basınca verdiği bonuslarla oynanmış. Neymiş paper sete sadece basic rün basılıcakmış.
Karşımıza Shel giymiş warior gelecek def-can-atak yüksek + epic rün basmış, biz battle priest oyuncuları hem candan, hem deften, hem manadan ödün vericez bide kalkıp denilecek ki siz basic rün basıcaksınız adamlar epic rün basacak !!!
Battle Priestinde herkez gibi yüksek seviye rün basabileceği bir paper set istiyoruz, gerekirse warior shelleri, rogue sehelleri gibi bosslardan, zindanlardan düşsün fakat öyle bir set olmalı biginiz olsun.
Kapalı Beta sürecinden bu yana oynuyorum. Youtube takip edenlerin bir çoğu beni tanır ve attığım videolardan dolayı birçok oyuncu battle priest olarak oynamaya kararı aldı. Fakat siz zar zor iş gören bir jop un üzerine bu kadar giderseniz bu jop oynanmaz hala gelecek bilginiz olsun.
57 seviyeyim hala 50 - 20 Skilini kullanıyorum yaratık keserken bile çünkü 50-40 seri olmuyor. Bekliyoruz ki 61 skilinde damage artsın, az PK danda zevk alalım gene bir kısıtlama.

Benim anlamadığım olay bu Battle Priest yönetime ne yaptı, zaten doğru düzgün oynayanda yoktu Kapalı Betada.
Cidden soruyorum size bu Battle Pirestler size ne yaptı açıklarmısınız ???

bp skil.png

KhanConqueroR

Üye
Priestlere nerf gelmiş de magelere hiç dokunmamışlar acaba neden? Oyunda tek büyük sorun STR Priler miymiş?

Emre.U

Üye
Joblar arasında aşırı dengesizlik var str priest dediğin karakter atak gücüyle öne çıkar zaten e sen atağındanda kısıyor jobu öldürüyorsun. Sadece o da değil okçular aşırı güçsüz mageler aşırı op durumda cidden joplar arası bir dengesizlik mevcut

_Cerberus_

Üye
Çözüme daha hızlı ulaşırsın o sebepten söyledim yanlış anlaşılmasın

mmemati17

Üye
Bizim gibi garibanlar ( parasal anlamda değil ya solo ya da küçük bir arkadaş grubuyla oynayanlar) archer, bp olur. Rahat farm atayım vs. diye ama düşünülen yayıncılar olur. Mageler novayla teklesin. Diğer joblar 60+ olduğunda anlayacaklar adaletsizliği.

jaunbae

Üye
Oyunun betasına kanıp ben de STR priest oynamaya heveslenmek gibi bir hata yaptım. Daha yönetimin herhangi bir yanlışından geri döndüğünü görmedim fakat umarım bazı konularda geri adım atarlar. Şu an "sözde" job olarak Battle Priest var oyunda fakat tamamen bitirmişler sağolsunlar. Yazık, çok yazık.. Oyunu mageler oynasın diye yapmışlar.

mert13

Üye
ticket atınca çok hızlı dönüş veriyolar eğer malum oyundaki gibi 2 gün beklemeye üşendiğiniz için burda cevap arıyosanız

BARBARR0SSA

Üye
Bp Şuanlık beta ile alakası yok düşürülmüş geri bırakılmış. bir jop olmuş eline +1 staf alan mage 1k vuruyor nova ile hiç bir itemi yokken (parazitsiz) bu adamlar itemlenince kim durucak pk da önlerinde ya magelerin nerf lenmesi lazım yada bp nin skilinin geri verilmesi lazım .

jaunbae

Üye
Bp Şuanlık beta ile alakası yok düşürülmüş geri bırakılmış. bir jop olmuş eline +1 staf alan mage 1k vuruyor nova ile hiç bir itemi yokken (parazitsiz) bu adamlar itemlenince kim durucak pk da önlerinde ya magelerin nerf lenmesi lazım yada bp nin skilinin geri verilmesi lazım .

BP'yi mahvetmişler cidden. Şu an mageler AŞIRI güçlü, BP'ler AŞIRI güçsüz. Acilen düzeltilmesi lazım.

sertan123

Üye
bpnin atagının yükselmesi lazım warrior frenzy basıyor 2 kat fazla vuruyor bpden :D canavara bile niye bp oynuyoruzki ozaman warrior niye açmadık biz yönetimin ne alıp veremediği var bpyle anlamadım zaten death valleyde asastan tek yer warriordan tek yer canı azdır magelerin arasına bile giremez anlamadım bu işi ben betadada biraz deneyip oynadım rezalet bir damagesi vardı dedim heralde herkes full item diye böyle oldu ama öyle değilmiş

Adv3NN

Üye
Bu arkadaşın yorumlarına sonuna kadar katılıyorum battel priest dedigin job uzama mesafesınde adamı kesemezse damagesi yetmezse cöptür sen bu damageleri test etmeden kısıtlama yapmişsin ADMİN BEYYY kendine gel eşitlik diyorsan git bütün jobları nerfle ben en iyi skilli 67 levelde acıcaksam 65 capende oynamamın anlamı ne verdıgım kc ederı tahmini 400 tl filandır daha 56 levelim her gün 100 tl sadece pot ve exp sc gidiyor biz emek verıyorsak saatlerce başında oynanabılıcek bi karkater istiyoruz paper setler zayif silah desen ortada yok bile düşmüyor her mobu denemişimdir pazardada görmedim bı tık bp düşmanı yönetim.

TheHandOfGod

Üye
priestlerin 70 lvl master pasifi bir rakip öldürdüğünüzde 5 sn ölümsüzlük. yani bu karakterin adam öldürmesi varsayılarak yapılan bir pasif varken zaten atağı defansı canı manası düşük olan priestlere biraz daha nerf getirmek nedendir acaba.. warriorlar çok güçlü şuanda

psikolog

Üye
bp yi bozmayın yönetimdekiler lütfen birşeylerin hasarını azaltacaksanız pvp de o azaltmaları yapın pve hasarına karışmayın kimseye muhtaç olmadan slotta tek başımıza yaratık kesip 3-5 görev yapsak ne olur. gerekiyorsa pvp için hasarını azaltabiliyorsanız onu azaltın pve ye karışmayın lütfen

Adv3NN

Üye
bp düzenleme gelmicekse job change verin bütün priestlere yaptıkları ödemeleride geri iade edin ben salak mıyım millete heal atip attack yapip kasmayla ugraşayım koyardım okcuyu macroya kasar gecerdım 56dada asas olur pk atar bakardım keyfıme kastıgım bütün exp emek hakkını helal etmiyerem

ItsPERFECT

Üye
Oyun içi ticket üzerinden istek ve önerilerinizi belirtirseniz sizlere daha hızlı yardımcı olacaklardır, zira buraya yazılan söyleniş oluyor biraz, yönetimde bunun farkına varıp düzenleme yapabilir yada makul bir açıklaması vardır.

Son düzenleme:

jaunbae

Üye
bp düzenleme gelmicekse job change verin bütün priestlere yaptıkları ödemeleride geri iade edin ben salak mıyım millete heal atip attack yapip kasmayla ugraşayım koyardım okcuyu macroya kasar gecerdım 56dada asas olur pk atar bakardım keyfıme kastıgım bütün exp emek hakkını helal etmiyerem

Çok doğru yorum, job change olması lazım düzeltilmeyecekse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt