Bırakın alfa'yı açmayı bir açıklama yok hafta bitti !!

X A

Üye
Kimse sana zorla bu oyunu oyna demiyor. Zorla bekle demiyor. Zorla forumu takip et demiyor. Ben gibi agresif insanları sinirlendirip kendine bulaştırmak zorunda değilsin. İstemiyorsan oynama bak tekrar söylüyorum zorunluluğun yok. İnşallah 1 ay sonra gelir ALFA.

Bjelkorg

Üye
Verilen tarihler neden olmuyor ?
Hocam bunun cevabını ben değil, onlar verir, vereceklerdir. Ama eminim ki ya onlardan bağımsız bir aksilik, ya da düzeltmek için uğraştıkları bir durum vardır. Hallolunca en kısa sürede açarlar erişimi. Oyuncuya eksik veya hatalı açsalar, hiç açmamış olmamaları dilenir. Gerek yok. Sorunları halledip açsınlar.

Oynayamayacak olmana heyecanından dolayı sinirlenmen normal ama işin tartışma kısmına sakinleşip girmek daha sağlıklı. Malum oyunun mecrası gibi tansiyonu yüksek bir platform yaratmayalım.

Vying

Üye
Ya beyler savunulacak bir tarafları yok savunmayın lütfen. En azından bi haber bi yazı bi iletişimde olunmalı bizlerle. 2 hafta içinde açılacak dendi ee 2 hafta bitiyor birşey yazan yok haftaya yada bi dahaki haftaya acılacak vs denilebilir. Bu muameleyi sevgilimiz eşiniz dostunuz yapsa Alayına yol verirsiniz.

Bjelkorg

Üye
Kimse sana zorla bu oyunu oyna demiyor. Zorla bekle demiyor. Zorla forumu takip et demiyor. Ben gibi agresif insanları sinirlendirip kendine bulaştırmak zorunda değilsin. İstemiyorsan oynama bak tekrar söylüyorum zorunluluğun yok. İnşallah 1 ay sonra gelir ALFA.
Agresiflik sinirlendiğinde insanlara bulaşıp yapışacak seviyedeyse bunu sosyal mecralarda övünme materyali olarak değil, sorun olarak görüp profesyonel destek almanı tavsiye ediyorum hocam.

Vying

Üye
İnsta forum discord her yerden yazıyoruz görmeme şansları yok ne bu sallamazlık bi konu aççaklar yada yorum yapıcaklar . Ne diye var ozaman bu forum Allah için

X A

Üye
2 çocuğum var benim dostum senin gibi ergen birine mi benziyorum profil resmimi alkollü içekli resim felan koyucam veya yalnız kalıcam sadece yoğunluktan arınmak için iznimi buna denk getirmiştim ama sen ko oyuncusu felansın yaşında 20 -25 arası birşey galiba burda ergen ergen konuşuyorsun

26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Bu kahrolası ülkede orta halli gelirdeyken çocuk yapmayacak kadar zekiyim. İleride yapacağım çocukla övünmeye çalışmayacak kadarda olgunum. İçki içmek bir zevk, profil resmime koymam alkolün güzel ve yararlı birşey olduğunu savunuyorum anlamına gelmez. Bunu bana karşı kullanman ise senin ne kadar farklı ve pis düşüncelerde olduğunu gösterir. Ziraa insanın fikri neyse zikri odur.

xRuLing

Üye
peki siz sıkıntınızı verilen sözler ne kadar daha tutulmayınca dile getireceksiniz ? Yönetimle bir bağınız yoksa oyun süreci hakkında bilginiz yoksa bence kraldan çok kralcı olmayın.. Belki de alfaya girip yarım saat oynayıp çıkacağım mesele alfa olması değil veya sıfır sorunla gelmesini istiyor olmakta değil. Bir kitleye hitap ediliyor, resmi sitelerinde oyuncuların yanında olacağız deniliyor ve daha oyun başlamadan alfa sürecinde bile verilen tarihlerde kaç oldu sıkıntı çıkıyor. Oyun şuanda epic games launcher ile gelmiyor alfayı rar ile indirdik şu aşamada epic games ile olan anlaşma çok önemli değil alfa açılışı için benim kendi görüşüm.. kaldı ki önemli bile olsa ortada bir erteleme var ve verilen bir süre var
ne diyon brom sen ne kralı ne kralcısı sorun çıkmış bi yerimizden atmıyoruz heralde konuşuldu bu duyduğumu söylüyorum ben anlamıyormusunz anlamakmı istemiyorsunuz bilmiyorum sorun çıkmış ertelnmiş bitti bu kadar neyini uzatıyorsunuz anlamıyorum yapacak bişey yokk bekleyecezz

X A

Üye
Agresiflik sinirlendiğinde insanlara bulaşıp yapışacak seviyedeyse bunu sosyal mecralarda övünme materyali olarak değil, sorun olarak görüp profesyonel destek almanı tavsiye ediyorum hocam.

Ben agresifim bununla övünüyorum diye birşey mi söyledim ? Övünmek amaçlı yazmadım. Kaç günden beri yeter bu açılan aptal saptal konular. Adam gibi özelden yazarlar yönetici'ye cevabını alırlar. (Ben kaç defadır yazıyorum en geç 1-2 saate cevap geliyor.) Buraya konu açmanın amacı çok farklı bunu herkes biliyor. Ya post kasmak ya polemik çıkartmak yada kötülemek.

Bjelkorg

Üye
İnsta forum discord her yerden yazıyoruz görmeme şansları yok ne bu sallamazlık bi konu aççaklar yada yorum yapıcaklar . Ne diye var ozaman bu forum Allah için
Bir haber gelmemiş olmamasını bende doğru bulmuyorum. Aksilik olabilir fakat iletişimsizlik hoş değil. Hiçbir yerden olmasa forumdan duyuru yapılıp ne kadar gecikme yaşanacaksa haberi verilmeli.

İlgi seviyeleri ön gösterimde samimi ve yakın geldi, umarım bu tutumu şu an meşgul oldukları için gösteremiyorlardır.

TheHandOfGod

Üye
ne diyon brom sen ne kralı ne kralcısı sorun çıkmış bi yerimizden atmıyoruz heralde konuşuldu bu duyduğumu söylüyorum ben anlamıyormusunz anlamakmı istemiyorsunuz bilmiyorum sorun çıkmış ertelnmiş bitti bu kadar neyini uzatıyorsunuz anlamıyorum yapacak bişey yokk bekleyecezz
bende niye sürekli verilen süreler aşılıyor diye soruyorum. Sana da sormuyorum üstelik yönetime haklıma olarak eleştiri yapıyorum. Sen sorun varmış bekleyecem mecburum dersin bende neden beklediğimi araştırmak isterim. neden verilen tarihler henüz kimseyi mutlu etmedi diye sormak isterim. Dediğim gibi yönetimle veya oyunla bir bağın yoksa muhattabım değilsin

etolord

Üye
Ben agresifim bununla övünüyorum diye birşey mi söyledim ? Övünmek amaçlı yazmadım. Kaç günden beri yeter bu açılan aptal saptal konular. Adam gibi özelden yazarlar yönetici'ye cevabını alırlar. (Ben kaç defadır yazıyorum en geç 1-2 saate cevap geliyor.) Buraya konu açmanın amacı çok farklı bunu herkes biliyor. Ya post kasmak ya polemik çıkartmak yada kötülemek.
++

MuharremVEVO

Üye
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Bu kahrolası ülkede orta halli gelirdeyken çocuk yapmayacak kadar zekiyim. İleride yapacağım çocukla övünmeye çalışmayacak kadarda olgunum. İçki içmek bir zevk, profil resmime koymam alkolün güzel ve yararlı birşey olduğunu savunuyorum anlamına gelmez. Bunu bana karşı kullanman ise senin ne kadar farklı ve pis düşüncelerde olduğunu gösterir. Ziraa insanın fikri neyse zikri odur.
Madem bir bireysin böylede felsefe parçalıyorsun yarısıda yalanda hadi neyse işin gücün yok mu burda bana laf yetiştiriyorsun ayrıca burası form dostum bak başlığımı şikayet diye açmışım demek ki böyle bir hakkım var dimi insanlar bunu bana sunmuş bende kullanıyorum bu durum seni rahatsız ediyorsa konuma girme sana zahmet.

MuharremVEVO

Üye
Hocam bunun cevabını ben değil, onlar verir, vereceklerdir. Ama eminim ki ya onlardan bağımsız bir aksilik, ya da düzeltmek için uğraştıkları bir durum vardır. Hallolunca en kısa sürede açarlar erişimi. Oyuncuya eksik veya hatalı açsalar, hiç açmamış olmamaları dilenir. Gerek yok. Sorunları halledip açsınlar.

Oynayamayacak olmana heyecanından dolayı sinirlenmen normal ama işin tartışma kısmına sakinleşip girmek daha sağlıklı. Malum oyunun mecrası gibi tansiyonu yüksek bir platform yaratmayalım.
Oyunu karalamak gibi amacım yok şikayet var diye konu açtım ve şikayetimi dile getirdim 2 haftadır susuyorum çok bile sabrettim bu durum sizi rahatsız ettiyse konuma girmezsiniz bunu konunun gitmesi gereken kişilerde sizler değilsiniz zaten yetkili kişilerdir.

Bjelkorg

Üye
Agresifim kendine bulaştırma gibi bir mesaj yazınca bugünden itibaren hayatını adamın tepesine binmek için harcayacakmış gibi bir görüntü oluştu, ona kasten dedim. Durum farklı ise ne ala hocam. Malum oyunun üç kuruşluk vasıfsız adamlarından ayıklanmış bir topluluk oluşması dileğimiz.

Amaçları post kasmak gibi üzücü bir durum değildir umarım da, eleştiri içinse de sağlıklı eleştiri böyle olmaz. Konuyu düzgün ve sakin bir dille yazsa, ha yaşa diyeceğim ama öyle bir yazıyorlar ki, kaç yaşında adamdan bu cümleler nasıl çıkıyor diye merak ediyorum. Biraz soğukkanlı olsak kimsenin başı gereksiz ağrımasa, çok zor değil aslında.

MuharremVEVO

Üye
Ya moruk Allah Aşkına sana mı sorucaz ne konuşucağımızı sen kimsin ki ? Bir yetkin varmı ROW'la alaka veya forum yötecisi felan mısın ?

ÇILGINTÜRKLR

Üye
bir açıklama olursa söyledigin gibi iyi olur kardeşim ne durumdayız sonuna kadar sana hak veriyorum bilmek bizimde hakkımız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt