Bırakın alfa'yı açmayı bir açıklama yok hafta bitti !!

MuharremVEVO

Üye
bir açıklama olursa söyledigin gibi iyi olur kardeşim ne durumdayız sonuna kadar sana hak veriyorum bilmek bizimde hakkımız
Oyunu oyanacak kişiler biziz. Biz birer müşteriyiz bir nevi. Verilen tarihlere insanlar kenidini hazırlıyor ama hep beklentiler boşa çıkıyor tabiki nedenini soracağız bilgi isteyeceğiz ama bazı arkadaşların zoruna gidiyor nedense

X A

Üye
Agresifim kendine bulaştırma gibi bir mesaj yazınca bugünden itibaren hayatını adamın tepesine binmek için harcayacakmış gibi bir görüntü oluştu, ona kasten dedim. Durum farklı ise ne ala hocam. Malum oyunun üç kuruşluk vasıfsız adamlarından ayıklanmış bir topluluk oluşması dileğimiz.

Amaçları post kasmak gibi üzücü bir durum değildir umarım da, eleştiri içinse de sağlıklı eleştiri böyle olmaz. Konuyu düzgün ve sakin bir dille yazsa, ha yaşa diyeceğim ama öyle bir yazıyorlar ki, kaç yaşında adamdan bu cümleler nasıl çıkıyor diye merak ediyorum. Biraz soğukkanlı olsak kimsenin başı gereksiz ağrımasa, çok zor değil aslında.

Ben daha gündüzden patlayacaktım çünkü tahammül kalmadı artık hep aynı konular. Bu arkadaşlar bu konular açıldığını bilerek görerek aynı konuları açmaya devam ediyorlar. Artık sabret sabret bir yere kadar. Çözümü konu açmak değil. Soruyu özelden yada Discord kanalından sorarak çözebilirler. Hele bazıları var öyle bir abartıyorki sanki vurkaç yapacak adamlar. Adamlar kaçacak olsa ön tanıtımda yapmazlardı private oyun mantığında bir oyun açarlardı zaten bu kadar tanıtıma bile hiç yoksa ortalama 50TL lik +100 000 e-pin çekecek hali hazırda mevcuttu onları vurur kaçarlardı.

xRuLing

Üye
bende niye sürekli verilen süreler aşılıyor diye soruyorum. Sana da sormuyorum üstelik yönetime haklıma olarak eleştiri yapıyorum. Sen sorun varmış bekleyecem mecburum dersin bende neden beklediğimi araştırmak isterim. neden verilen tarihler henüz kimseyi mutlu etmedi diye sormak isterim. Dediğim gibi yönetimle veya oyunla bir bağın yoksa muhattabım değilsin
kesin bi tarih verilmedi brom 2 hafta ÖNGÖRÜLÜYOR dendi 2 haftaya kesin açılıcak denmedi öngörülüyor dendi

mhrrm

Üye
daha oyuna giremeden oyundan soğudum desem yeridir 20 gb ta yakın yüklemeyi silemedim.anlaşılan yöneticiler şimdiden ağır abi tribine girmişler

MuharremVEVO

Üye
daha oyuna giremeden oyundan soğudum desem yeridir 20 gb ta yakın yüklemeyi silemedim.anlaşılan yöneticiler şimdiden ağır abi tribine girmişler
Valla şaşırdık bizde kardeşim bekle bekle birşey yok sesimizi burdan duyarlar dedik ama dönüş olmadı hala

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sesinizi duymama gibi bir durum yok bulunmuyor, Discord adresimizde var iseniz görebilirsiniz açıklamaları / duyuruları.
Forum adresinden '' anlık '' olarak bir duyuru / bilgilendirme yapmıyoruz. Maalesef ertelenme olduğu zamanda kesin veya tahmini bir tarih verememiştik, ertelenme bizim elimizde olan sebeplerden olmadığı için.
Bütün sorunlar giderildikten sonra Discord başta olmak üzere sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak duyuru ile bir tarih açıklanacaktır.

Libitina

Üye
Ya arkadaşlar, parasını verdiğiniz ve almadığınız bir hizmet mi var? Ya da ölüm döşeğindesiniz de doktor yardım mı etmiyor anlamadım? Tamam izin gününüzü ayarladınız ama aksilik oldu, nasıl bir açıklama ya da özür bekliyorsunuz bunun için anlayamadım. Sırf sabırsızlığınız mı yani mevzu?

Nedeni nasılı yok, adamlar yetiştirmek için belki de gece gündüz çalışıyor, belki uyku uyumuyorlar yetiştirmek için, siz izin gününüzü, oynayamadığınız oyunu dert ediyorsunuz. Pandemi faktörünü de hesaba katın. Ne şartlarda çalıştıklarını nereden biliyorsunuz? Abartmayın bu kadar büyütülecek bir konu değil bu.

xRuLing

Üye
Sesinizi duymama gibi bir durum yok bulunmuyor, Discord adresimizde var iseniz görebilirsiniz açıklamaları / duyuruları.
Forum adresinden '' anlık '' olarak bir duyuru / bilgilendirme yapmıyoruz. Maalesef ertelenme olduğu zamanda kesin veya tahmini bir tarih verememiştik, ertelenme bizim elimizde olan sebeplerden olmadığı için.
Bütün sorunlar giderildikten sonra Discord başta olmak üzere sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak duyuru ile bir tarih açıklanacaktır.
gelde anlat bunu moderatör bey :) beklemedeyizz

MuharremVEVO

Üye
Nasıl vermediniz mergen 1-2 hafta ertelendi demişti. ve 2. hafta bitti.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Nasıl vermediniz mergen 1-2 hafta ertelendi demişti. ve 2. hafta bitti.
1 - 2 hafta içerisinde ön görüldüğü dile getirilmiştir, böyle olmasını temenni ediyoruz bizlerde.
Oyun ekibinden gelen her bilgiyi iletiyoruz sizlere. Forumda bu tarz konular yerine, Discord adresimizi takipte kalmanız daha iyi olacaktır sizin için.

Black Vortex

Üye
dün discord da canlı canlı insanların sorularını dinlediler cevap verdiler bu hafta sonuna kadar bir açıklama gelcek dendi hala neyin kafasını yaşayıp bu tarz konular açıyorsunuz ki ? diyelim 1 hafta daha uzadııı eee nolcak oyunu karalayıp başlamadan bırakıcak mısınız ? bu oyunda sizlere lazımdı zaten. hiç iş hayatınızda plan yapıp o planın uzadığı anlar olmadı mı ? empati denen birşey var... tabii kurumsal çalışma tarzını bilmiyorsanız o ayrı.

BiomS

Üye
dün discord da canlı canlı insanların sorularını dinlediler cevap verdiler bu hafta sonuna kadar bir açıklama gelcek dendi hala neyin kafasını yaşayıp bu tarz konular açıyorsunuz ki ? diyelim 1 hafta daha uzadııı eee nolcak oyunu karalayıp başlamadan bırakıcak mısınız ? bu oyunda sizlere lazımdı zaten. hiç iş hayatınızda plan yapıp o planın uzadığı anlar olmadı mı ? empati denen birşey var... tabii kurumsal çalışma tarzını bilmiyorsanız o ayrı.
Kardes aciklama yapın demek oyunu kotulemekmi ?

anil

Üye
Ne yapılsın peki? Çözüm önerisi nedir yani? Bir aksilik var ortada ve olanla ölmüşe çare yok diye bir söz de var. Şimdi 10, 100 ya da 1000 kişi bir hafta alfa oynayacak, hevesini alacak diye yarım yamalak, sorunlu bir oyun mu sunsunlar?

Libitina

Üye
@erkanc biraz perspektif değiştir hocam, sürüden sıyrıl biraz. Hep aynı yerden bakarsan hep aynı şeyleri görürsün. "Belki" budur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt