DUYURU Boss İttifak ve 3.Parti yazılım Hakkında Genel Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pitou

Üye
Bu yapılan oyunu 1 adım ileri taşımak degil.(Beyler gelin 50 lvl karakterlerle 65 lvl full item karakterlerle dalga geçin oyunu bıraktırın) demek aslında ama senin o içindeki eziklik o çekememezlik bu hale getirmiş seni :D
Bowl Boss patchi kimin için geldi kimlerin yüzünden geldi bana bunun cevabını verirmisin ? İsim vermiyorum bak kime geldi bu patch hangi clan sen söyle ?

riseee

Üye
Meslek kasan adam Death Valley'deki itemleri alması zorlaşır 60'a çekerlerse ona da bir çare bulmaları gerekir.
meslek sistemimin de zorluğu artmış olur, daha iyi olur bence. Bir an önce death valley giriş sınır 60 lwl olmalı.

Seigfried

Üye
Hocam o bot videoları ne tam olarak youtubeda 10 15 tane videonuz var sizlerden biri bot mu kullanıyor özel yazılmış herhalde tam nedir onun durumu?

Merhaba Savaşçılar,

Son zamanlarda 3. parti yazılım kullanıldığı iddia edilen bazı video ve görsel içerikler sosyal medyada dolaşmakta. Öncelikle bu tarz olaylar oyunumuza karalama yapmak isteyen kötü niyetli kullanıcılar tarafından organize edildiğini bilmenizi isteriz..
Saygılarımızla..
ben senin için kısaltıp yazmış oliyim yüksek ihtimal okuyarak anlayamadın öyle bişinin olmadıgını :D

Pitou

Üye
seigler hile hile diye yırtınıyordun dostum ne oldu yav ? yayıncıların chetlerine gidip yazdığın yazılar uydurduğun yalanlar boşamı gitti ?

"çara item koymadan önce kendine karakter yüklemesi yap yetersiz kalmış"
Bu arkadaşda aynı clandan var mı arttıran ? :D

mrares

Üye
ben senin için kısaltıp yazmış oliyim yüksek ihtimal okuyarak anlayamadın öyle bişinin olmadıgını :D
Anlayamadım değil ya da sana laf sokacak tarzda konuşmadım. Sordum adamlarınızdan biri bot gibi davranıyordu ben de merak ettim. Cevap verebilme yetin yoksa agresif olarak algılamaya devam et.

fpsdropyiyorumaq

Üye
Yeni boss güncellemesiyle beraber kimsenin item yapmasına veya herhangi bir lvl kasmasına gerek kalmadı.
oyundaki boss kesim tamamen bu hale dönüşmüştür.Etraf 50 - 60 lvl arası full hp karakterlerle dolup taşmıştır yeni yamada degişiklik olmaz ise bizde 50 lvl full hp rogue karakterlerle oynamaya karar verdik iyi forumlar.
ya bana 7/24 pk atıyodunuz ya sanki bot gibi bowl dönüyodunuz şimdi kuduruyonuz negatif yorum yapanların hepsi ittifak üyesi.Birazda ekmeğini diğer clanlar yesin sizde artık çarı mı satıyonuz napıyonuz bol şans

XANDER

Üye
ya bana 7/24 pk atıyodunuz ya sanki bot gibi bowl dönüyodunuz şimdi kuduruyonuz negatif yorum yapanların hepsi ittifak üyesi.Birazda ekmeğini diğer clanlar yesin sizde artık çarı mı satıyonuz napıyonuz bol şans
sen fpsdrop değil de kafayı yemişsin sana da afiyet olsun

Pr0life

Üye
Death Valley bossları belli bir levelin üzerindeki oyunculardan birisine rastgele kutu çıkacak şeklinde ayarlanabilir.
Örnegin 62lv ve üzeri veya 63lv ve üzeri şeklinde. Böylece kimse 50lv char ile kutu kovalayamaz.

Eg0isTa

Üye
Cok iyi oldu be elinize saglık artık KÖTÜ NİYETLİ clanlar olsa bile anca aglar dururlar. Bide dw girme sınırını artırsanız 50 level admaları görmesek bosta

iGorDivandakoR

Üye
Yeni boss güncellemesiyle beraber kimsenin item yapmasına veya herhangi bir lvl kasmasına gerek kalmadı.
oyundaki boss kesim tamamen bu hale dönüşmüştür.Etraf 50 - 60 lvl arası full hp karakterlerle dolup taşmıştır yeni yamada degişiklik olmaz ise bizde 50 lvl full hp rogue karakterlerle oynamaya karar verdik iyi forumlar.
Bence süper yeni güncelleme boyle devam etmeli.

ODUNBEY

Üye
hala yazdıklarımızı siliyorsunuz arkadaş , yani bu nedir çözemiyorum bu adamların malum oyunda da boss hunter kullandığı bilinen bir şey .
Burası malum oyun değil orada yapılıyor diye burada olacak diye bir kural yok. Ayrıca yönetim bence cok mantıklı hareket ederek bu olayı zaten bitirdi adamlar şuan hiç birşey yapamıyor bu şekilde giderse oyun yönetimi hiç bir sorun kalmaz

TasKER

Üye
Burası malum oyun değil orada yapılıyor diye burada olacak diye bir kural yok. Ayrıca yönetim bence cok mantıklı hareket ederek bu olayı zaten bitirdi adamlar şuan hiç birşey yapamıyor bu şekilde giderse oyun yönetimi hiç bir sorun kalmaz
adamların fikriyatını gösterir burada yapacak diye bir şey yok ama burada da yapıyorlarlar

Szchull

Üye
Birileri kafasını kullanıyor, emek veriyor, yetmiyor örgütleniyor ve diğerlerinden bir adım öne geçmek için ekip oluyor. Daha sonra kimsenin yapamadığı şeyleri yapmaya başlıyor, ve öyle nizami çalışıyor ki kimseye drop koklatmıyor. Ve bunu da illegal program kullanmadan yapıyor şartı var tabi. Birileri de ulan adamlar neler yapıyor ben neden yapamıyorum demek yerine, onlar benden öne geçiyor hep dropları alıyor ben bişey yapamıyorum yardım et yönetim diyor. Ve yönetim de doğru diyorsunuz ya diyip çözüm üretiyor. Oyun çok ilginç bir hal almaya başladı :)
Tamda böyle oluyor ağzına sağlık güzel özetlemişsin. Biz emek verelim, ekip oluşturalım, organize olalım ZAMAN ı mızı paramızı verelim ama 50 level adam gelip bizden drop çalsın bizde o bossun altına yatıp keselim. Enayiyiz ya. Neden eşya yapalım ki farm yapmak için. Yeni çar dizme taktiği 50 level asas aç görünmez boss ara eline ezik bow tak boss a vur kenara çekil bekle. Miss ne zindana girecen pot harcayacan ne de başka bir masraf. Gerçekten yazık. Bu kafa = tl yatır pvp yap ! çünkü emek ver çar diz pvp yap mantığını öldüren bir sistem. Welcome To Rise Online. Where is the adalet ? :D

returnkillah

Üye
şu oyun için çok gereksiz ve bir o kadar boşsun. umarım 1 haftadır oyunda hile var diye karaladığın oyunu bırakırsın. emin ol hiç bir başarı elde edemeyeceksin bu oyunda.
1V1 Warrior turnuvasının şampiyon ve yarı finalideki oyuncular pitounun clanından cıktı başarı elde etti bile

MrJacues

Üye
Bu arkadaş benim hakkımda nasıl böyle ithamlarda bulunabiliyor ? @SunRise

Önüne gelen istediğini söyleyebileceği bir yer olmamalı forum bence.

Ekstra olarak şunu da bil biz ittifakta olsaydık sen o DeathValley'e geçerken 10 kere düşünüp neyse ya dorionda kalalım daha iyi derdin.Ordan anlayabilirsin ittifak mıyız değil miyiz.
Hocam ne pitou'yu tanıyorum ne sizi, fakat sizde adamı tehdit etmişsiniz yazınızda, ironik olmuş hem forumun nasıl bir ortam olması gerektiği hakkında fikir beyan etmiş hem kendi lafınızı ezmişsiniz. Hayret bir olay cidden. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt