DUYURU Boss İttifak ve 3.Parti yazılım Hakkında Genel Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zayk0

Üye
Bu adamların 2 saat gibi bir süre bu işle uğraşacaklarını düşünenler ya fazla iyi niyetli yada bu arkadaşların yancısı. 3. parti yazılımın algılanamaması kullanmadıkları anlamına gelmiyor.

HuzoGG

Üye
keşke dün eneszetin yayınında da açıklayabilseydiniz müdür, adam 5000 vereyim aç dedi duy yemiş bülbüle döndünüz .

bizim yönetimden beklentimiz 1 gün olsun 1 gm bowl'da kalsın zaten izaate gerek kalmıyacak bir şeyi her şey aşikar
O kim bilmiyorum umrumda değil oyunda online olmaktan izlemeyi bırak yayın bile açamıyorum. Sen GM lerin oyunda gezmediğini mi düşünüyorsun. GM ler çalışmıyor mu diyorsun yani ? Ben bunu düşünmüyorum en ufak bi bug olduğunda bildirdiğimizde hemen bir hotfix yapıldı. Senin şu an gerçekten oyunu karalamaya çalıştığına eminim. Muhabbetimi kesmiş bulunmaktayım kendin çal kendin oyna...

TasKER

Üye
O kim bilmiyorum umrumda değil oyunda online olmaktan izlemeyi bırak yayın bile açamıyorum. Sen GM lerin oyunda gezmediğini mi düşünüyorsun. GM ler çalışmıyor mu diyorsun yani ? Ben bunu düşünmüyorum en ufak bi bug olduğunda bildirdiğimizde hemen bir hotfix yapıldı. Senin şu an gerçekten oyunu karalamaya çalıştığına eminim. Muhabbetimi kesmiş bulunmaktayım kendin çal kendin oyna...
sen şimdi konuyu aldın oraya mı sattın :D arkadaşlarına sor iyi bilir kendisini dün cevap veremiyordu yayında hani :D

1mkurtulus

Üye
inşallah duzeletmezler. şuan ki boss sıstemı on numara şans işi memnun olmayan ""GÜÇLÜ KARAKTERLER"" boss kesmeye bilirler protesto için kesecek birileri bulunur.
memnun olmayan yallah ko ya

TasKER

Üye
YA ŞAKA MISINIZ ALOOOO????????????? ABİCİM 3 TANE CH VAR 3 tane yaaaaaaa bir klan 40 kişi alıyor. Hepimiz Discorddayız mevzu bu sıkıldım artık tek tek anlatmaktan.
9 kişiniz ne anlatıyorsun 40 falan anlamadım :D

ha pardon ittifak muhabbeti

HuzoGG

Üye
inşallah duzeletmezler. şuan ki boss sıstemı on numara şans işi memnun olmayan ""GÜÇLÜ KARAKTERLER"" boss kesmeye bilirler protesto için kesecek birileri bulunur.
memnun olmayan yallah ko ya
"Kesilecek birileri bulunur" Kendi kesemiyor ya item alacak :))))) Güzel adalet güzel sistem :))

HuzoGG

Üye
sen şimdi konuyu aldın oraya mı sattın :D arkadaşlarına sor iyi bilir kendisini dün cevap veremiyordu yayında hani :D
Biz bu arada TİTANS klanıyız kardeşim Yanlış yerdesin Merak etme yakında bizim yayınlarımız da başlar Online olmaktan yayın açacak vakit bulamıyordum anlaşılan artık açmak gerekecek bu tarz insanlara cevap vermek için...

Vision

Senior Moderatör
Sistem hakkındaki eleştirilerinizi ikili diyaloga girmeden yapın arkadaşlar. Aksi halde mesajınız silinebilir veya ceza alabilirsiniz.

TheUprising

Üye
Merhaba Savaşçılar,

Son zamanlarda oyun içerisinde ittifak olayları konusunda oyuncularımızdan geri dönüş bildirimleri aldık. Son gelen yama ile Boss ittifak olayını çözdüğümüzü bilmenizi isteriz. Son zamanlarda 3. parti yazılım kullanıldığı iddia edilen bazı video ve görsel içerikler sosyal medyada dolaşmakta. Öncelikle bu tarz olaylar oyunumuza karalama yapmak isteyen kötü niyetli kullanıcılar tarafından organize edildiğini bilmenizi isteriz..
Oyunumuzda 3. parti yazılım kullanıldığı tespit edildiği taktirde ceza işlemi uygulamaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz..

Saygılarımızla..
:D

Otorite

Üye
Merhaba Savaşçılar,

Son zamanlarda oyun içerisinde ittifak olayları konusunda oyuncularımızdan geri dönüş bildirimleri aldık. Son gelen yama ile Boss ittifak olayını çözdüğümüzü bilmenizi isteriz. Son zamanlarda 3. parti yazılım kullanıldığı iddia edilen bazı video ve görsel içerikler sosyal medyada dolaşmakta. Öncelikle bu tarz olaylar oyunumuza karalama yapmak isteyen kötü niyetli kullanıcılar tarafından organize edildiğini bilmenizi isteriz..
Oyunumuzda 3. parti yazılım kullanıldığı tespit edildiği taktirde ceza işlemi uygulamaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz..

Saygılarımızla..
Adamlar baya bot kullanıyor nasıl tespit edilemedi enterasan gerçekten

riseee

Üye
Eneszet'in yayınında bir arkadaşa Sunrise ile olan discord konuşmalarını yayında göster sana 5000tl verecem dendi ancak arkadaş mesajlaşmalarını gösteremedi, ne vardı bu kadar önemli de bu arkadaş yazışmaları gösteremedi '5000tl' verecem denmesine rağmen? Sildim , özelimi gösteremem gibi basit bahanelere sığınarak ve discord mesajlarının silinemediğini bilmeden söyledi sanırım.

HuzoGG

Üye
Eneszet'in yayınında bir arkadaşa Sunrise ile olan discord konuşmalarını yayında göster sana 5000tl verecem dendi ancak arkadaş mesajlaşmalarını gösteremedi, ne vardı bu kadar önemli de bu arkadaş yazışmaları gösteremedi '5000tl' verecem denmesine rağmen? Sildim , özelimi gösteremem gibi basit bahanelere sığınarak ve discord mesajlarının silinemediğini bilmeden söyledi sanırım.
Güzel kardeşim sunrise ile konusmasıyla hilenin ne alakası var ? Sunrise mı hile kullandırıyor diyorsun olum siz şaka mısınız ? GM adam neden topuğuna sıksın adam özelini açar açmaz bunla ne alakası var durumun... Her sunrise ile yazışan ve göstermek istemeyen hile mi ?

riseee

Üye
Güzel kardeşim sunrise ile konusmasıyla hilenin ne alakası var ? Sunrise mı hile kullandırıyor diyorsun olum siz şaka mısınız ? GM adam neden topuğuna sıksın adam özelini açar açmaz bunla ne alakası var durumun... Her sunrise ile yazışan ve göstermek istemeyen hile mi ?
hile kullandığınızı iddia etmedim. Sadece 5000tl teklif edilmesine rağmen neden sunrise ile olan konuşmaların gösterilmediğini merak ettim.

BayPROBLEM

Üye
Yahu sen ne dediğinin farkında mısın?Kardeşim benim karşı ırkla ittifak yaptığımın 1 tane kanıtını koy buraya.Koyamazsın hee senin bahsettiğin benim ırkımdaki insanlar ise istersem 5 party oynarım istesem 255 party oynarım sanane?Sen benden kalabalık ol sen benden güçlü ol sen beni kovala.Ama bunu yapamadığın için emzik arama burda.Yok şu kadar kişiler yok bu kadar kişiler yok beni dövüyolar eziyolar.Dövücem de ezicem de ezilmemek istiyorsan daha iyi takım arkadaşları bul kendine item yap stratejini değiştir ağlamak yerine bunlara yönel.
Yeni güncelleme çok iyi oldu ve devamı daha da iyi olacak bundan emin olabilirsin :D

Nart

Üye
"Son gelen yama ile Boss ittifak olayını çözdüğümüzü bilmenizi isteriz." umarım bu en son getirdiğiniz değildir de sonraki patchden bahsediyorsunuzdur.Çünkü şuan 2 ırk karşılıklı birbirine vurmadan bossları kesiyor.Hatta insanlar yan yana oturuyor ki birisi atak yapsın ben de atak yapıyım diye ( 2 farklı ırktan bahsediyorum ).Şuan yaptığınız ittifakı bitirmek yerine teşviğe sürüklüyor.Nasıl olsa kimse kimseye dalmıyor kardeş kardeş boss keselime dönüşüyor olay.
Katılmıyorum.

Bun güncelleme ırklar arası mücadeleyi arttıracak. Ki tanık olduğum kadarıyla da böyle oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt