DUYURU Boss İttifak ve 3.Parti yazılım Hakkında Genel Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TasKER

Üye
Bu arkadaş şaka herhalde Güzel kardeşim Discorddayız buyur gel kanalımıza bak bakalım kaç kişi var her ch de bowlda pk yapan adamımız var bide boş kanal demissin boş bowl mu var oyun açıldığı günden beri boş 1 tane bowl olmadı olamaz da en basitinden oyun başı sacret rae leri kesen tayfa vardı o zamandan beri hala dolu sen hangi oyunu oynadığını sanıyorsun ??? Burası Rİse online sen yatağınd uyurken biz bowlda online....
niye kudurdun kullanırken zoruna gitmiyor söylenince mi zoruna gidiyor

IFIRTINAI

Üye
her şey güzel illegal program kullanmadığına kimse beni inandıramaz kimsenin olmadağı server'da boss çıktığında geliyorlar sadece. 1 kez olsa sanş 2. si tesadüf 1231232321 na hile diyoruz biz. şimdi sorsan yok yayından gördük yok biri söyledi, bu mavalları başkasına anlatsınlar
hocam bossu kendileri kestiği için respawn süresinden takip ediyor olabilirler. Sabit bir yerde çıkan boss için de neden illegal programa gerek olduğunu anlamadım ben.

WoxHades

Üye
Siz dahil bir çok ekibin Bvb ekipi olduğunu, ve bu ekiplerin 5 ptye kadar çıkarak karşı ırkı kovalayıp sadece Siexxxx lerin bosu kesmesine müsade ettiğini biliyoruz. Bunun klipleri bile mevcut. Sabaha kadar burada millete tehditler savurabilirsin karşınızda birileri durur. Kimse duramaz ise zaten oyun mafia sistemine döner gereken yapılır. Zamanla göreceğiz.

Yahu sen ne dediğinin farkında mısın?Kardeşim benim karşı ırkla ittifak yaptığımın 1 tane kanıtını koy buraya.Koyamazsın hee senin bahsettiğin benim ırkımdaki insanlar ise istersem 5 party oynarım istesem 255 party oynarım sanane?Sen benden kalabalık ol sen benden güçlü ol sen beni kovala.Ama bunu yapamadığın için emzik arama burda.Yok şu kadar kişiler yok bu kadar kişiler yok beni dövüyolar eziyolar.Dövücem de ezicem de ezilmemek istiyorsan daha iyi takım arkadaşları bul kendine item yap stratejini değiştir ağlamak yerine bunlara yönel.

TasKER

Üye
Yahu sen ne dediğinin farkında mısın?Kardeşim benim karşı ırkla ittifak yaptığımın 1 tane kanıtını koy buraya.Koyamazsın hee senin bahsettiğin benim ırkımdaki insanlar ise istersem 5 party oynarım istesem 255 party oynarım sanane?Sen benden kalabalık ol sen benden güçlü ol sen beni kovala.Ama bunu yapamadığın için emzik arama burda.Yok şu kadar kişiler yok bu kadar kişiler yok beni dövüyolar eziyolar.Dövücem de ezicem de ezilmemek istiyorsan daha iyi takım arkadaşları bul kendine item yap stratejini değiştir ağlamak yerine bunlara yönel.
buraya 50 video atıldı 50 video silindi konuşmayalım istersen

WoxHades

Üye
Buyurun bu da sözde biten ittifaka. Utanmadınız iftira attınız, tanış olmadığımız, merhabamızın olmadığı insanlarla ittifak ettiniz bizi, sırf bizden ne boss ne de slot alamadığınız için şimdi de bu iftiranın ve yalanın üzerine sistemin değişmesi için baskı yaptınız. Buyurun bu da sözde ittifakların önüne geçmeniz anısına olsun.

Bu videoyu lütfen farklı bir konu açarak paylaşır mısınız bu konu altında arkaplanda kalmaması gereken önemli bir video.İttifak yasaktı ya sözde ordakilere bir yaptırım uygulanıcak mı çok merak ediyorum.

WoxHades

Üye
buraya 50 video atıldı 50 video silindi konuşmayalım istersen

Bak 50 değil bana karşı ırkla anlaşma yaptığımı karşı ırka atak yapmadan boss kestiğimi gösteren 1 tane video paylaş ya 50 falan gerek yok 1 tane silinmesini istemiyorsan özel mesajdan atabilirsin.Ben görmek istiyorum kendimi.

TasKER

Üye
Bu videoyu lütfen farklı bir konu açarak paylaşır mısınız bu konu altında arkaplanda kalmaması gereken önemli bir video?İttifak yasaktı ya sözde ordakilere bir yaptırım uygulanıcak mı çok merak ediyorum.
babacım sizin ittifak olduğunuzu da biliyoruz biz adamların peşinden ayrılmıyorsunuz. yapmayın gözünüzü seveyim adamı aptal yerine koyuyorsunuz

Eg0isTa

Üye
Buyurun bu da sözde biten ittifaka. Utanmadınız iftira attınız, tanış olmadığımız, merhabamızın olmadığı insanlarla ittifak ettiniz bizi, sırf bizden ne boss ne de slot alamadığınız için şimdi de bu iftiranın ve yalanın üzerine sistemin değişmesi için baskı yaptınız. Buyurun bu da sözde ittifakların önüne geçmeniz anısına olsun.
Flash tv oyuncuulugu , en iyi lizard dragon oynamış ordaki bi adama vur bakıyım nasıl haşat ediyorlar sizi.

Son düzenleme:

WoxHades

Üye
babacım sizin ittifak olduğunuzu da biliyoruz biz adamların peşinden ayrılmıyorsunuz. yapmayın gözünüzü seveyim adamı aptal yerine koyuyorsunuz

Ya sen okuma yazma bilmiyorsun ya da körsün.Bu attığın videolarda WoxHades nicki nerde acaba?Benim birşey yaptığımı kanıtla diyorum attığın videolara bak.

gorkem

Üye
sizler bunlarin arka planlarini biliyormusun adam tutucak bana hakaret edicek bana küfür edicek bana bossun altinda db aticak bende o bosu ona salicam onlar kesicegine o bossu orda olan başka bi ekibe saldik hikayelerin ardi arkasini bilmeden iftira atiyorsunuz bi baskasi olsaydida onlara salicaktık adam bizim ailevi degerlerimize küfür etsin bizde o bossu ona yar edelim yok öyle bi dünya o kısımlar neden yok videoda neden ters algi yaratiliyor ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

biancofox_

Üye
Merhaba Savaşçılar,

Son zamanlarda oyun içerisinde ittifak olayları konusunda oyuncularımızdan geri dönüş bildirimleri aldık. Son gelen yama ile Boss ittifak olayını çözdüğümüzü bilmenizi isteriz. Son zamanlarda 3. parti yazılım kullanıldığı iddia edilen bazı video ve görsel içerikler sosyal medyada dolaşmakta. Öncelikle bu tarz olaylar oyunumuza karalama yapmak isteyen kötü niyetli kullanıcılar tarafından organize edildiğini bilmenizi isteriz..
Oyunumuzda 3. parti yazılım kullanıldığı tespit edildiği taktirde ceza işlemi uygulamaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz..

Saygılarımızla..
teşekkürler <3

TasKER

Üye
sizler bunlarin arka planlarini biliyormusun adam tutucak bana hakaret edicek bana küfür edicek bana bossun altinda db aticak bende o bosu ona salicam onlar kesicegine o bossu orda olan başka bi ekibe saldik hikayelerin ardi arkasini bilmeden iftira atiyorsunuz bi baskasi olsaydida onlara salicaktık adam bizim ailevi degerlerimize küfür etsin bizde o bossu ona yar edelim yok öyle bi dünya o kısımlar neden yok videoda neden ters algi yaratiliyor ?
dediğin gibi hikaye kardeşim

Szchull

Üye
Asıl sıkıntı insanların ne yapmaya çalıştığında değil tecrübeli sanılan oyun içi yönetim ekibinin tecrübesizliğinin böyle şap diye ortaya çıkması. Her algıya her manipülasyona geliyorlar. Susan sessiz kalan düzelir diyen tarafı haksız gören bu yönetim bu gidişle ancak ko ya rakip olur başkada hiç bir şey olmaz.

HuzoGG

Üye
İŞTE TAM OLARAK BUNU BEKLİYORUDUM!!!! Evet arkadaşlar bu videoyu çeken tayfanın olayını söyleyeyim size okçu partiler hiç bir bossu tek parti kesemiyorlar olayları biz keserken arkadan bizi dürtmek sonra da kendi ırklarından birilerinin bossun altına yatmasını beklemek biz tanklayacaz bossu bu okçular kesecek var mı öyle dünya yedirirmiyiz size o bossu ? Bu adamlar o videonun çekildiği gün bizi tam 3 saat darladı boss onların bowl girişinin önünde olduğu için sayfa yemelerine rağmen gelebiliyorlardı. Biz inat ettik adamlara salmadık o bossu olayımız artık buna dönüşmüştü biz orada siegleri kessekte geri geleceklerdi hem siz hemde onlarla kapışacaktık. Bizde bize gıcıklık yapmanızın karşılığı olarak size böyle yaptık artık şunu anlayın şu olayı daha konuşupta kendinizi rezil etmeyin herkes dalga geçiyor sizinle anlayın bunu artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

TasKER

Üye
İŞTE TAM OLARAK BUNU BEKLİYORUDUM!!!! Evet arkadaşlar bu videoyu çeken tayfanın olayını söyleyeyim size okçu partiler hiç bir bossu tek parti kesemiyorlar olayları biz keserken arkadan bizi dürtmek sonra da kendi ırklarından birilerinin bossun altına yatmasını beklemek biz tanklayacaz bossu bu okçular kesecek var mı öyle dünya yedirirmiyiz size o bossu ? Bu adamlar o videonun çekildiği gün bizi tam 3 saat darladı boss onların bowl girişinin önünde olduğu için sayfa yemelerine rağmen gelebiliyorlardı. Biz inat ettik adamlara salmadık o bossu olayımız artık buna dönüşmüştü biz orada siegleri kessekte geri geleceklerdi hem siz hemde onlarla kapışacaktık. Bizde bize gıcıklık yapmanızın karşılığı olarak size böyle yaptık artık şunu anlayın şu olayı daha konuşupta kendinizi rezil etmeyin herkes dalga geçiyor sizinle anlayın bunu artık.
ya kardeşim sen bırak o tayfayı bu tayfayı.ben gördüğümü bilirim bu adamlarla da hiç bir bağım yok. akşam ki overlord öncesi hiç biriniz ortada yoktunu overlord çıkınca birden ortaya üşüştünüz nedense? bu kadar mevzu oldu diye bossa da yaklaşmadınız . biz bilmiyor muyuz bırakın bu ayakları. ortada yokken yırtdık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz

KhanConqueroR

Üye
Video bariz, 3. parti yazılım olmasa bende inanırdım da görünen köy klavuz istemez :D Bu ekonomimiz çok iyi diyen dayılar gibi oldu biraz. Kaç yaşında insanlarız bariz olan şeylere yalanmaya ııı ııı inanmam. Rise'ıda severek oynuyorum. Kimsede kalkıp bıdı bıdı etmesin o videodaki olay bariz hile.

HuzoGG

Üye
ya kardeşim sen bırak o tayfayı bu tayfayı.ben gördüğümü bilirim bu adamlarla da hiç bir bağım yok. akşam ki overlord öncesi hiç biriniz ortada yoktunu overlord çıkınca birden ortaya üşüştünüz nedense? bu kadar mevzu oldu diye bossa da yaklaşmadınız . biz bilmiyor muyuz bırakın bu ayakları. ortada yokken yırtdık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz
Ben saldım bunu ya papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor.. Yeni hesap açmış oyunu lekelemeye çalışıyor belli.... Adama açıkladım durumu dinlemiyor bile...

TasKER

Üye
Ben saldım bunu ya papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor.. Yeni hesap açmış oyunu lekelemeye çalışıyor belli.... Adama açıkladım durumu dinlemiyor bile...
keşke dün eneszetin yayınında da açıklayabilseydiniz müdür, adam 5000 vereyim aç dedi duy yemiş bülbüle döndünüz .

bizim yönetimden beklentimiz 1 gün olsun 1 gm bowl'da kalsın zaten izaate gerek kalmıyacak bir şeyi her şey aşikar

JF_KENNEDY

Üye
Merhaba Savaşçılar,

Son zamanlarda oyun içerisinde ittifak olayları konusunda oyuncularımızdan geri dönüş bildirimleri aldık. Son gelen yama ile Boss ittifak olayını çözdüğümüzü bilmenizi isteriz. Son zamanlarda 3. parti yazılım kullanıldığı iddia edilen bazı video ve görsel içerikler sosyal medyada dolaşmakta. Öncelikle bu tarz olaylar oyunumuza karalama yapmak isteyen kötü niyetli kullanıcılar tarafından organize edildiğini bilmenizi isteriz..
Oyunumuzda 3. parti yazılım kullanıldığı tespit edildiği taktirde ceza işlemi uygulamaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz..

Saygılarımızla..
Bu 3. parti yazılım kullanan arkadaşları uzakta yada teleskopla Marsta aramanıza gerek yok. Oyun yetkililerine sesleniyorum sadece 2 3 saat DEATH VALLEY haritasına geçirerek sizler görebilirsiniz. BOSS çıktığı gibi 3 4 party nasıl direk BOSS'un yanında beliriyor sizlerde göreceksiniz..... Bu kadar insanın yazdığını dikkate alın ve gerçekten inceleyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt