ANGEL
Üye

Arkadaşlar Burhan bey,Discordda bizlerin yaptığı taleplerle ilgili açıklama yapmış.
Justice — 02.06.2021
''Trade kapatmayı düşünmüyoruz. Trade'in kapalı olduğu oyunların da ülkemizde gördüğü ilgi belli. Bu oyun her ne kadar "pay to win minimize edilecek, oyuncular dinlenecek en iyi hizmet sağlanacak" desek de ticari bir uygulama. Bu yüzden ticari kaygıyla da hareket edilmesi gereken konular var. Sırf trade'in kapanmasını isteyen oyuncular da var diye oyunu daha az popüler hale getirecek bir adım atamıyoruz. Her uygulamanın oyuncuda ne kadar yer bulduğuna dair istatistik var. Neyin nasıl engelleneceğini biz çok iyi biliyoruz. Son düşünce rünlü eşyaların tamamen ruh bağlı (soul bound) olması ve açılamaması ancak rünlerin çıkarılması durumunda trade edilebilir hale gelmesi. Yüksek seviye iyi silahlarda da açılabilir bir ruh bağı sistemi olabilir belki ek olarak. Bu şekilde rünsüz silahlar zaten sizi en iyilerden biri yapmayacak ancak oyunda da tutunmanıza müsaade edecek. Trade istemiyoruz diyorsunuz sürekli ama BDO gibi gayet iyi bir oyunun bile ülkemizde ne kadar ilgi gördüğü apaçık ortada. Her türlü üsluba cevap veriyorum ancak sizin de dönüp yazdığınıza bir bakmanız gerekiyor.''Ben şahsım adına bu oyunda yokum,1 dakikamı dahi harcamam . hepinize iyi oyunlar... Hoşgeldin Malum Oyun 2021,rokosoft ekibine hayırlı kazançlar diliyorum.