Sayın baammbaamm, her seferinde oyun yöneticilerinin 'Bizi başka oyunlar, bu oyunların sorunları, o oyunda yaşadıklarınız ile yargılamayın' demesi üzerine eleştirimi yapıyorum. (Yiğidi öldür hakkını yeme. Burada yazılan eleştirileri okumaları ve ne demek istediklerimizi anladıkları, eleştirileri silmemiş olmamaları bende hayranlık uyandırdı. Demek ki oturulup konuşulabilecek insanlar) Bu oyunu hangi oyunla karşılaştıralım? Bildiğimiz grafikleri değişmiş x oyunu. Yalan mı? Haritalarından tutunda moblarına, teleportlarından tutunda anvılıne, ıtemlerınden tutunda her şey ama her şey x oyunu. Yalan mı? Tek fark ruh bağı gibi görünüyor. Onda da sekiz çiziliyor. Sayın
efeklc 'in yazdığı gibi bizde malesef oyun kültürü yok. Oyun etiği yok. Bunun sebebi = para. Oyun zevkine oynanır. Eğer bunun borsası oluşursa ya da oluşturulmasına müsade edilirse işte o zaman x oyununa döner. Dönerse dönsün sizene diyenler var, olacaktır da. Bende diyorum ki bu kriterlerde zaten x oyunu var. Sizin farkınız ne? X oyunun pvplerinde 39468723967 kişi var deniliyor. Hiç kimse de şu soruyu sormuyor. O kişiler neden x oyununda değil de pvp sinde oynuyor? Çıksın biri bu soruyu cevaplandırsın. Ha bir oyuncu olarak bizde 2005 lerde başladığımız x oyununu 2012 lerde firmanın el altından item satması üzerine zaten bıraktık. Rise'nin reklamları için buraya geldik. Adalet için geldik. Burhan Bey'in 'Herşey bitti de buna mı kaldık sözü üzerine eleştirimi yapıyorum. Yine Sayın
efeklc'in dediği gibi öncelikli halledilmesi gereken konu bence itemlerin tek bir kişide tek bir grupta toplanılmasının önüne geçilmesi. Eee bu olmazsa char satışı olacaktır deniliyor. Ya o satılacak karakter trade olmadan o itemleri kendisinde nasıl toplayacak, toplayamayacak. Toplayan da serverlarda senelerını veya mılyarlarını harcayacak kı uzun vade de bile bu cok ama cok zor. Tabı ıllegal işler dönmezse.. Anlaşmalı firmanın zamanında x oyunu ile neden bağlarını kopardığını da biliyorum. O yüzden eğer gerçek anlam da adalet için gelmişsek adalet için bu oyun yapılmışsa ekibimle Rise'nin yanlarında olurum. Yok söylemlerden falso alınırsa o zaman bir müşteri gibi yan dükkanlara bakarız. He Burhan Beyin soru cevap bölümünde dediği gibi 'Bizi gerektiğinde yerin dibine sokup sokup çıkaracak adamlara da ihtiyacımız var.' sözü üzerine yazıyorum. Valla o kişilerden biri de benim.

Bunu da buraya bırakayım da ilgili arkadaşlar iyi yorumlasınlar.
22) Trade sistemi hakkında