Büyük oyun eleştirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nart

Üye
Yazdığın clanların neredeyse hepsi protean ittifak diye tabir ettiğiniz clan seigfreidler lunaskar.
Neden sabahtan akşama kadar darlamıyorsunuz adamları? Adamlara bowl u verdirmemek için savaşan tek clan bizim clan (TITANS)
Gerekirse 3 pt toplayıp darlamaya çalışıyoruz, 1 tane bizim ırkta yardım eden clan yok.
Oyunun 1. ayı geride kalmış 10 clan sayıyorsun, çıkın darlayın biz de rahat edelim siz de izin vermeyin ittifaklara.
Akşamdan akşama 3-4 saat girip, 20 saat online olup itemlerini levelini fullemiş adamlara hiçbir şey yapamıyorsunuz, üstüne üstlük denemeye çalışmıyorsunuz bile. Çıkıp burda bize ya da başkalarına ittifak adı altında iftira atıyonuz.
Bu arada ben TITANS clanıyla konuştum. Herhangi bir ittifağa dahil olduklarına inanmıyorum. Anlık gelişmiş bir durum olabilir.

Ancak burda önemli olan; bir çok kişinin ittifak olarak yorumladığı bahsi geçen videolara yönetimin yapacağı yorumdur.

Yani velevki o ittifak olsun. Bu serbest denilecekse biz de kendi ittifağımızı kurarız o zaman.

BrilliantStrategist

Üye
İttifaklaşmanın engellenmesi oyunun geleceği için önem arz etmektedir. Bu işin önü alınmazsa çok daha büyük sorunlara sebebiyet verecektir. Temennimiz adaletli bir oyun...

#ittifakistemiyoruz #adalet #eşitriseonline

Makarov

Üye
Yazdığın clanların neredeyse hepsi protean ittifak diye tabir ettiğiniz clan seigfreidler lunaskar.
Neden sabahtan akşama kadar darlamıyorsunuz adamları? Adamlara bowl u verdirmemek için savaşan tek clan bizim clan (TITANS)
Gerekirse 3 pt toplayıp darlamaya çalışıyoruz, 1 tane bizim ırkta yardım eden clan yok.
Oyunun 1. ayı geride kalmış 10 clan sayıyorsun, çıkın darlayın biz de rahat edelim siz de izin vermeyin ittifaklara.
Akşamdan akşama 3-4 saat girip, 20 saat online olup itemlerini levelini fullemiş adamlara hiçbir şey yapamıyorsunuz, üstüne üstlük denemeye çalışmıyorsunuz bile. Çıkıp burda bize ya da başkalarına ittifak adı altında iftira atıyonuz.
İlk olarak sabahtan akşama kadar darlamak zorunda değilim.
İkinci olarak oyun düzenini bozan şeyleri yasaklayacaklarını ittifakın yasak olduğunu belirttikleri yayınlar, yazılar mevcut.
Üçüncü olarak İttifak dediğimiz şey Clan dediğimiz oluşumdur clanlar 40 kişiyle sınırlıdır bu oluşumun dışında kalan ve oyunun dengesini bozan her şey yasaklanmalıdır.
Dördüncü olarak oyunu oyun için oynamayıp oyunu para kazanmak için oynayan herkes ve her şey oyunun düzenini bozar biz oyunun oyun olduğu bir düzende oynamak istiyoruz. Bize en başında bunlar söylendi yani aksi durumda farklı bir aksiyon almak gibi bir düşüncem yok.
Beşinci olarak 20 saat online olan adamların derdi itemlerini fullemek değil oyunu ticarethaneye çevirmek
Altıncı olarak sunucu değiştirirken aşağıda şöyle bir yazı yazar Ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek önemlidir diye.
Kalkıp 8-10 tane ekiple anlaşıp her ekiple birlikte hareket edersem emin ol oyunda adam kalmaz. Solo oynayan ve bizim gibi düşünen 100 lerce insan var ekipleri toplasan. Çünkü bu şey huzursuz ediyor para kazanmak için oynayan bir ekibe karşı oynamayı mantıklı bulmuyorum. Ben oyun oynamak istiyorum.

FZCB

Üye
Cümleten hayırlı akşamlar.
Birkaç gündür altını dolduramadığınız açıklamalarla iftiralarla buraya konu açıyorsunuz. İnsanlara iftira atıp günahlarına giriyorsunuz. Yazacak söyleyecek çok şey var ancak forum kuralları gereği şahsınıza bir açıklamada bulunmayacağım.
Dv haritasında bahsettiğiniz bu ittifak varsa bildiğim kadarıyla BİRİNCİ clanı haftalardır orda farm yapıyor. Bizlerle yani TİTANSLA ittifak olduğunu iddaa ediyorsunuz bu kadar zamandır neden elinizde sadece geçen güne ait 3 dakikalık altıboş bir video var. Bizi bowlda görenlerden tek bir tanesi pk gerçekleşince yanlış bir harekette bulunduğumızu iddaa edebilirmi. Kaç parti kaç clan geldi öldük öldürdük 1 boss için 2 saat tek partiyle savaş verdiğimiz oldu. İnsanların aklını bulandırmaktan ve iftira atmaktan vazgeçin artık. Ekibin güçlüyse gel benim bulunduğum saatte benim farmımı elimden al clandan kimseninde çıkıp tek bir laf edeceğini sanmıyorum.
Ben boş saatlerimde çıkar dvde ağaç ve maden farmıda yapıyorum priestimle yanından geçtiğim bir parti kolay gelsin yazıyor diğeri gelip beni kesip slotuna dönüyor bir kere k herkes istediği gibi oynar o arenada adam item istiyorsa farmına bakar pk istiyorsa pksını atar.

morganlefay

Üye
İlk olarak sabahtan akşama kadar darlamak zorunda değilim.
İkinci olarak oyun düzenini bozan şeyleri yasaklayacaklarını ittifakın yasak olduğunu belirttikleri yayınlar, yazılar mevcut.
Üçüncü olarak İttifak dediğimiz şey Clan dediğimiz oluşumdur clanlar 40 kişiyle sınırlıdır bu oluşumun dışında kalan ve oyunun dengesini bozan her şey yasaklanmalıdır.
Dördüncü olarak oyunu oyun için oynamayıp oyunu para kazanmak için oynayan herkes ve her şey oyunun düzenini bozar biz oyunun oyun olduğu bir düzende oynamak istiyoruz. Bize en başında bunlar söylendi yani aksi durumda farklı bir aksiyon almak gibi bir düşüncem yok.
Beşinci olarak 20 saat online olan adamların derdi itemlerini fullemek değil oyunu ticarethaneye çevirmek
Altıncı olarak sunucu değiştirirken aşağıda şöyle bir yazı yazar Ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek önemlidir diye.
Kalkıp 8-10 tane ekiple anlaşıp her ekiple birlikte hareket edersem emin ol oyunda adam kalmaz. Solo oynayan ve bizim gibi düşünen 100 lerce insan var ekipleri toplasan. Çünkü bu şey huzursuz ediyor para kazanmak için oynayan bir ekibe karşı oynamayı mantıklı bulmuyorum. Ben oyun oynamak istiyorum.
Kankacım ittifaka gelene kadar verdikleri sözleri ve yapmadıklarını sayacak olursak taa kapalı betadaki rune olaylarından tut, bizim pelerinlere 20 defans, gb alış/satış vs vs bir sürü konu var tutulan sözlerin yapılmadığı.
Aynı ırktan aynı clan altında olmayan ittifaktır mantığı bana göre yanlış. Adamlar aynı clanda olmayabilir, birbirinin alt clanı ya da anlaşmalı clanı olabilir. Buna oyun gıkını çıkartmaya hakkı yok. Senin mantığınla JustElitelerin mageleri ve melee leri ayrı clan o zaman onlarda ittifak :D

Oyunu tl için oynayan adamın ömrü max 2-3 aydır zaten, her kastığı itemi tl ile satarsa. Her kastığı itemi tl ile satmayan karakterini güçlendiren adam belli bir zaman sonra gelir kafasına vurur gönderir.

8-10 tane adam ya da clan olmak önemli değil, işsiz olmak bıkmadan tükenmeden belli bir yeri inatla savunan adamdan hiçbir yeri alamazsın. Biraz knighttaki delos mafyalarını araştır. Adamlar parazit gibi slotlara yapışıp en güçlü clanların günlerce darlayıp yatalak etmelerini bile takmadan o slotu bırakmıyorlardı. Senin ya da belirttiği 10 clanın akşamları gelip 2-3 saat adamları darlaması adamlar için en fazla pk için malzeme olur.

sz240mon

Üye
Death Valley'de boss olayını komple kaldırmadan ittifaklar da, ittifak tartışmaları da bitmez gibi duruyor. Normal drop oranını biraz artırıp, bossları kaldırırsın, sorun çözülür. O kadar map var, birinde de boss kesmeyiveririz.

Tengrikut

Üye
@FZCB yönetimin o videoyu değerlendirme ihtimali zayıf görüyorum forum konu başlığından 1 hafta önceki tarihli video kesitiydi. İkili tartışmalar atışmalar karalamalar ithamlara evrilmiş konu isteyen 20 saat oynar isteyen 2 saat. Kimse emek verdiği eğlendiği hoşca vakit geçirdiği oyunun oynanamaz hale gelmesini istemez oyunculardan çok Oyun yönetimi buna müsade etmez.

Eg0isTa

Üye
Offf Erkek YHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA videoda belli ne kadar savaştıgınız Xd

Eg0isTa

Üye
Konunun sonuc bulmadıgı taktirde AYNI olayı bizde yapar canım vurmak istemedi benıim zevkim degil mi kardeş diyip işin icinden sıyrılırım. Bütün clanlarla bu güne kadar ılımlı samimi şekilde dostluugumuzu sürdürdük ama oyunu gelir kapısı yapan bu insanları oyunda istemiyoruz ki oyunun gelişmesine yardımcı olalım bazı şeyleri cok basit görüyorsunuz ama 1 2 ay sonra kaybettiginiz oyuncu sayısını gördügünüz zaman cok zor olacak sizin için. Her oyunun başlangıc yükseliş gerileyiş ve bitiş zamanı vardır SONUNUZU ERKEN GETİRMEYİN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt