Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri -2

fstab

Üye
burda hep düzgün uslupta kurallara uyarak bir tartışma ortamı yarattık konustuk tartıstık, lakin son gelen row güncellemesinin oyuncular olarak tam olarak kime engel veya hizmet ettiğini gerçekten anlayamadık, arkadaşın cektiği videodan bir kare bırakıyorum aşağıya simdi bu güncelleme bu ve bunun gibi arkadaşlara engel olarak mı geldi ?
yoksa exp sürecinde solo birşeyler kasmaya calısan normal oyunu oyun olarak oynamaya calısan oyunculara gelen bir nerf mi oldu bunu gerçekten anlayamadık, koymuş olduğunuz 10 saat engeli aşağıdaki resimdeki gibi organize daha doğrusu mafyalaşmıs oyuncuları nasıl engelleyecek bunu acıklayabilecek bir yetkili varmıdır ? bunu gerçekten cok merak ediyorum benim 10 tane bilgisayarım yok 2 tane bile yok adamın 50 tane bilgisayarı var belki daha fazlası çar değiştirerek bu sistemi aşması bu kadar basittken biz ne yapacağız, zaten normalde farm attığımız yok ama bari exp kasarken neden cebimizden size kazandırmak zorundayız multi pcler yeterince size kazandırmıyormu ben bu işi anlayamadım.

saygılar.

1713619478832.png

ELFAKIRO

Üye
burda hep düzgün uslupta kurallara uyarak bir tartışma ortamı yarattık konustuk tartıstık, lakin son gelen row güncellemesinin oyuncular olarak tam olarak kime engel veya hizmet ettiğini gerçekten anlayamadık, arkadaşın cektiği videodan bir kare bırakıyorum aşağıya simdi bu güncelleme bu ve bunun gibi arkadaşlara engel olarak mı geldi ?
yoksa exp sürecinde solo birşeyler kasmaya calısan normal oyunu oyun olarak oynamaya calısan oyunculara gelen bir nerf mi oldu bunu gerçekten anlayamadık, koymuş olduğunuz 10 saat engeli aşağıdaki resimdeki gibi organize daha doğrusu mafyalaşmıs oyuncuları nasıl engelleyecek bunu acıklayabilecek bir yetkili varmıdır ? bunu gerçekten cok merak ediyorum benim 10 tane bilgisayarım yok 2 tane bile yok adamın 50 tane bilgisayarı var belki daha fazlası çar değiştirerek bu sistemi aşması bu kadar basittken biz ne yapacağız, zaten normalde farm attığımız yok ama bari exp kasarken neden cebimizden size kazandırmak zorundayız multi pcler yeterince size kazandırmıyormu ben bu işi anlayamadım.

saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 16894
Yani Videodan da görüleceği gibi çok fazla yazı yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum :=) Ben sürekli söylüyorum ve söylemeye devam edeceğimde Oyunun ilk alfa beta sürecinde söylenen hiçbir söz yok. Ko kitlesi ve zarar veren kitle buraya gelmiş Yönetimde zaten Ntt gibi çalışmaya devam ediyor etmeye de devam etsin. Ne demişer para adamı bozar diye doğru bir söz

osmangaziforum

Üye
Çoklu pc Kesin ve net kaldırılmalı . Sebebi Adalet in ortadan kalkması dır . Devamı durumunda Oyun yönetiminin oyuncusunu Korumak istememesi de denebilir

Çoklu pc lerden gelen para ların kesileceğinden mi korkuyorsunuz . Ozaman oyun oynayan kişi oynayabilmek için minimum EXP premium sahibi olması gerekir kuralı gelsin

Yani bu oyunu oynayabilmek için premium şartı gelmeli . Bu oyun yönetiminin haklı olarak Para endişesini de ortadan kaldırmış olur .

Row almaya korkuyorum çünki bütün slotlar 8 li pc ciler tarafından adeta Gasp edilmiş durumda .

Bu yüzden oyunu bırakma noktasına geldim . Çok severek oynadığım oyunu her an bırakabilirim .

Bize sahip çıkın . sahip çıktığınızı hissettirin . görmek istiyorum bize sahip çıktığınızı bizde size sahip çıklım .

Adalet dığı haksız adeta mafyalaşmacasına zaptedilen slotlar normal oyunculara kalsın . bizde row açabilelim

Adalmar partiye almıyor çünki her an 8 tane pc sini açık tutuyor . niye alsın ki . Ama normal oyuncular olduğunda birisi çıkıyor 2 kişi eksiliyor trekrar biri geliyor filan ama slot bulunuyor

Ey oyun yönetimi Bize sahip çıktığınızı hissettirin Bizde size sahip çıkalım . Oyuna yazık günah olmasın :( Saygılar sevgiler

osmangaziforum

Üye
1 kişi 1 pc ile katılabilmeli

Yönetim oyuncusuna sahip çıklacakmı onu beklemekteyim şu an oyunu bırakıp bırakmama buna bağlı . Row kasamıyacaksam exp için level atlamak için hiçbirşey yapamayacaksam neden oynayayım neden exp premium alayım .

bu oyun yönetiminin samimiyet testi bir nevi . bir sonraki güncellemede multi hesap yasaklanmaz ise yazık derim .

sbh

Üye
Bu oyunda pk atmak için nasıl bir bilgisayar sistemi gerekiyorsa,oyuna giriş için de o seviyede bir sistem istemesi lazım
3-4 binlik pc demeye bin şahit isteyen şeyle row açarken hiç sıkıntı yok internet kesilmezse saatlerce rowda kalabiliyor
Ama rowu kapatıp bir yere ışınlanmak isteyince hop crash,dvye çıkınca hop crash,dvde skill basmak isteyince hop casting failed
Oyunu oynatamayan bilgisayar neden row açtırabiliyor?
Oynamak istersen 40-50kya pc diz,ya da daha mantıklısını söyliyim o paraya 10 tane pc al koy slota :D

osmangaziforum

Üye
Konuyu açan arkadaşın yorumuna katılıyorum . Aslında olması gereken şu . Nasıl bu oyun malum oyunun yanlışlarını yapmamak üzere yapılmaya başlandı yapıldı oynamaya başladık . Ama sonra bi baktık ki malum oyundan hiç bir farkı kalmamış şimdi yine Yazılım uzmanı birkaç babayiğitin bu hataların yapılmayacağı yeni bir oyun yapması gerekiyor . benim vaktim zamanım olsa yapardım yada yapmaya çabalardım . kolay değil tabikide ama böyle bu hale geliyorsa oyun yenisinin birileri tarafından yapılmaısı kaçınılmaz dır . yada komple bırakıcaksın böyle mmo oyunları . vaktimiz zamanımız arikmetiğimi tamamen buna odaklanıyor dışarıda bir hayat var hakikaten . Haksızlık adaletsizlik le biz mi uğraşıcaz . yaz yaz yaz ama adamlar diyorki cevaben oyun kurallarına aykırı değil

yahu etikmi adaletlimi onu söyle ozaman . yok oyun kurallarınca serbest deniliyor .

Bu toplayıcılıktaki bekleme sürteide elle oynayan masum oyunculara bir cezadır . Multici adam zaten onlarca çarla toplama yapıyor birinde sebze toplkuyorsa diğerinde ağaç ötekinde taş . yani Multiciler Mükafatlandırılmış oluyorlar oyun yönetimi resmen multicileri mükafatlandırıyor bu okadar gerçek bir tesbit ki aksi iddia bile edilemez

Mephisto17

Üye
Artık bu gereksiz konu tarihin tozlu raflarına doğru yolculuğuna başlamalı. Kimseye 1 pc ile oyna veya multi pc yap 5 tane 10 tane pc ile oyna diye telkinde baskıda bulunulmamalı. Oyun zaten pay to win. Bunu kabullenip bu şartlarda en yüksek verimle nasıl oynarım nasıl daha güçlü hale gelirim herkes bunun üzerine düşünmeli. Tecrübelerime dayanarak pay gücünüzü arttırdığınız takdirde oyundan alacağınız zevkin artacağını söyleyebilirim.

Anushka

Üye
Artık bu gereksiz konu tarihin tozlu raflarına doğru yolculuğuna başlamalı. Kimseye 1 pc ile oyna veya multi pc yap 5 tane 10 tane pc ile oyna diye telkinde baskıda bulunulmamalı. Oyun zaten pay to win. Bunu kabullenip bu şartlarda en yüksek verimle nasıl oynarım nasıl daha güçlü hale gelirim herkes bunun üzerine düşünmeli. Tecrübelerime dayanarak pay gücünüzü arttırdığınız takdirde oyundan alacağınız zevkin artacağını söyleyebilirim.
Aaahahah kesinlikle katılıyorum

Agaragambi

Üye
Tamam

yetiyet

Üye
Artık kabullenin multi pcler kalkmayacak hiç bir zaman bu oyunda emek vererek karakter dizemeyeceksiniz. Asla bu oyunda dv dışında elle farm diye bir şey olmayacak. Defalarca konular açıldı yönetim defalarca multi pcler legal ve bir problem oluşturmuyor dedi. Memnun değilseniz sinir stress yapacağınza emeğinizin karşılığını alabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz oyunlar oynayın piyasada bir sürü oyun var

DeadLegion

Üye
Artık kabullenin multi pcler kalkmayacak hiç bir zaman bu oyunda emek vererek karakter dizemeyeceksiniz. Asla bu oyunda dv dışında elle farm diye bir şey olmayacak. Defalarca konular açıldı yönetim defalarca multi pcler legal ve bir problem oluşturmuyor dedi. Memnun değilseniz sinir stress yapacağınza emeğinizin karşılığını alabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz oyunlar oynayın piyasada bir sürü oyun var
O dedigin oyunlarin cogu oyuncuyu bos beles pveye bogup para harcattiran pvpnin neredeyse hic olmadigi oyunlar. O oyunlarda pvpnin cogu oyuncularin kendi aralarinda attigi vslerden olusuyor. Burdaki asil amac carini guclendirip pvpye cikmakken o oyunlarda ordan oraya kos sunu craftla su otu topla seklinde bitmeyen bir kosusturmaca. Kisacasi bu oyun her ne kadar adaletsiz olsa da bu oyundan ve malum oyundan aldigimiz zevki baska oyunlardan alamiyoruz. Ha artik herkesin multi olayinin son bulmasindan umidini kesmesi gerekiyor cunku bu olmayacak. Yonetim kendisine para kazandiran isterse bot olsun gelen paraya bakiyor.

zr3

Üye
Yemin ederim bu oyunda multi pc'lerden şikayetçi olanlar. Her türlü aldatılıp üzerine bide kocasından dayak yiyip, sonrada olsun yine de kocamdır diyen kadınlar gibi. Puhahahah...

fstab

Üye
konuya emek verip destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler, bu kadar insanın fikrini beyan ettiği tartıştığı konuda bırakın multicileri normal oyuncuları oyundan soğutmak için güncellemelerin arkası kesilmiyor, konu kapatılabilir ve diğer konu gibi tozlu raflara kaldırabilir. bir gün siz haklıydınız dersiniz ama iş işten geçmiş olacak biz elimizden geldiğince paintle anlattık videoyla anlattık beyaz tahtada anlattık oyunda anlattık olan bu kadar, yeni oyununuzda da başarılar.

osmangaziforum

Üye
yahu artık bu oyun premiumsun oynanmıyor neerdeyse değilmi . e gelir zaten var 3 - 5 mafyaya neden sahip çıkılıyor onu anlamak mümkün değil . ,

Ozaman istek 1 . Haggard haritası gene 11 e çıkartılsın . çünki ne venom golemde nede glomgongda parti kurmaya yer yok .

Tekrar 11 e çıkartın sesimizi kapatalım . en azından boş slot bulabiliriz . bunu yapın yönetim lütfen basri Adaletsizliğe özen gösteriyorsunuz .Sadee masum oyunculara ufak bir nefes olma olsun

bu konu ile ilgili yönetimden cevap bekliyorum sevgiler saygılar

osmangaziforum

Üye
premiumsuz sekilde tek kesmişşin parti kesmişşin aynı coin alıyorusn zaten ....
adam ın 8 çarı var . Geçen o Mahluk canlı motorsiklet markası isimli 8 pc sinide kendi evinden sokan şahısın zaptettiği oyun yönetimininde İZİN verdiği şahsın bulunduğu slot u bo denk getirdik . sabaha kadar aşağı yukarı 10 saat kastık . ortalama üzerimize gelenlerle birlikte 13 M 10 saatlik çar başına gelir . 8 çar ılunca 10 saatte 104 M gelir oluyor .

yani bu canlı organizmanın 8 tane daha çarı varsa ki vardır muhtemelen . 10 saat dolunca öteki 8 çarını oyunu sokuyort ( oyun yönetiminin bilerek ve isteyerek izin vermesiyle ) yani oyun yönetiminin gerçek oyuncusuna SAHİP Çıkmaması ile bu canlı organizma motor markası nickli şahıs günde ortalama 250 m oyun parası kasıyor yani günde 1500 tl para kasıyor ayda 45.000 tl

Oyun yönetimi sana sesleniyorum belki bu adaletsizlikten olurda vazgeçersin de ama vazgeçmeyeceğin aşiikar . sizinde gözünüzü para bürümüş diye tahmin etmekteyim .

Bu öyle bir doğru tesbit ki . Aksi iddia bile edilemez .

Haggard 3 venom slotu çok karlı bi slottur . 4 te öyle varsa 2 de öyle . gelin zaptedin bu multicilerin elinden alın slotları .

Vaktim olsa sır gözünü paradan başka birşey bürümediğini tahmin ettiğim oyun yöneticilerine inat 30 pc ile bu mafyaların slotlarına çökerim okadar sinir oldum ki tarifi mümkin değil

Tektar ediyorum . Multi PC haksızlıktır . Gasp tır . Adaletsizliğin önde gidenidir . Buna göz yummak yasaklamamak ta haksızlıktır adaletsizliktir gerçek oyuncularına sahip çıkmamaktır . Bencilliktir . Para hırsı dır .

Malum oyunda multi pc yasaktı . onun hatalarını yapmamak üzere kurulan bi oyun aynısı haline geldi vesselam . . .

crashhatasi

Yeni Üye
adam ın 8 çarı var . Geçen o Mahluk canlı motorsiklet markası isimli 8 pc sinide kendi evinden sokan şahısın zaptettiği oyun yönetimininde İZİN verdiği şahsın bulunduğu slot u bo denk getirdik . sabaha kadar aşağı yukarı 10 saat kastık . ortalama üzerimize gelenlerle birlikte 13 M 10 saatlik çar başına gelir . 8 çar ılunca 10 saatte 104 M gelir oluyor .

yani bu canlı organizmanın 8 tane daha çarı varsa ki vardır muhtemelen . 10 saat dolunca öteki 8 çarını oyunu sokuyort ( oyun yönetiminin bilerek ve isteyerek izin vermesiyle ) yani oyun yönetiminin gerçek oyuncusuna SAHİP Çıkmaması ile bu canlı organizma motor markası nickli şahıs günde ortalama 250 m oyun parası kasıyor yani günde 1500 tl para kasıyor ayda 45.000 tl

Oyun yönetimi sana sesleniyorum belki bu adaletsizlikten olurda vazgeçersin de ama vazgeçmeyeceğin aşiikar . sizinde gözünüzü para bürümüş diye tahmin etmekteyim .

Bu öyle bir doğru tesbit ki . Aksi iddia bile edilemez .

Haggard 3 venom slotu çok karlı bi slottur . 4 te öyle varsa 2 de öyle . gelin zaptedin bu multicilerin elinden alın slotları .

Vaktim olsa sır gözünü paradan başka birşey bürümediğini tahmin ettiğim oyun yöneticilerine inat 30 pc ile bu mafyaların slotlarına çökerim okadar sinir oldum ki tarifi mümkin değil

Tektar ediyorum . Multi PC haksızlıktır . Gasp tır . Adaletsizliğin önde gidenidir . Buna göz yummak yasaklamamak ta haksızlıktır adaletsizliktir gerçek oyuncularına sahip çıkmamaktır . Bencilliktir . Para hırsı dır .

Malum oyunda multi pc yasaktı . onun hatalarını yapmamak üzere kurulan bi oyun aynısı haline geldi vesselam . . .
Siteler bunlar yuzunden artik gb almior multiler olmasa bu kadr cabuk bitmezdi serverler. 6 aylik swlerde gb ve item fazlaligi var artik heryer item doldu. ben 10 saat exp kasip cikiyorum yeni baslayan oyuncuyum 10 saatle nasil ilerleyecem ki 10 saatten sonra kasarsam hammer pot ve row beni perisan ediyor. adam 3 char atak yapip 10 saat sonra digerlerini aktif ediyor surekli gb kasiyor .10 saat geldiginden beri normal oyuncuyu cok buyuk külfetin altina soktular coin bari geliyordu pot param cikiyordu

HugeGrandman

Üye
Row ile drop alınmazsa oyunda adam kalmaz, çoğu kişi çalışıyor ve elle kasacak vakitleri yok. Çözüm o değil , row ile drop için sağ bp sınırlaması gelmesi lazım. Mesela 10k gibi en az, baktın çare olmadı üstüne row açmak için günlük zorunlu zindan görevi gelmeli en az 15-20dk sürecek, 24 saat geçerli olacak. 8 chari olan günde en az 3-4 saat bunlarla uğraşmak zorunda kalır ki uğraşmaz çoğu.

Solo oyuncuları kaçırmadan çözüm yolları gayet açık ve multi pc'leri en az %70-80 azaltır. Neden gelmediği belli, multi pc'ler gidince oyun gelirleri baya düşecek. Demek ki solo oyunculardan çok daha fazla kazandırıyorlar.
Atak yapmadan bekleyen karakterlerin Gold ve drop alması hususunda bir önerin mevcut mu 1 slot grubundan saatte 7 m giriş yapıyor ise 8x karakter aynı partide 8x gelir demek ve aynı zamanda 8x bedava çanta demek oluyor suistimal hatsafhada

Neavus

Yeni Üye
Konu çok güzel, fakat hiçbir yetkiliden en ufak yorum yok içerisinde. Potu pustan m ile satıp gb dengelemesi yapmayı deniyorlar, gerekirse biz zarar edelim kazanmayalım diyorlar tam manasıyla. Fakat belli ki bu multi pclerin premium row maliyetleri oyuncu memnuniyetinden daha değerli, başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Ben de exp kasmaya çalışıyorum ptye giren herkes 10 saat dolunca kapatıyor bilgisayarını, bu düzende nasıl sağlıklı bir parti kurulabilir ki?

osmangaziforum

Üye
en ballı yeri Multiler kapatmış adam bırak 8 çarı 16 çar koymuş kimse gelip ks atmasın diye . tek kişi bu .

Buna göz yuman yönetimde benim gözümde PARA sevdalısı olup normal oyuncular benim UMRUMDA DEĞİL demek manasını çıkartmış oluyorum

Sizin için biz hiçiz yönetim

sizin için biz umrunuzda değiliz

siz sadece parya bakıyorve multi adaletsizliğini serbest bırakıyorsunuz .

Malum oyun ismini yazmiim Knight .... oyunu bile multiyi yasaklıyordu

Sizde yasaklayın . Yasak gelmezse siz tek tek oyun yönetimdekilerin şahısları bizzat adalaetsiz bir uyğulamayı bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt