Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sineklik

Üye
bu kitle ile 1 2 sene garanti goruyorlar, eldekileri sagmaya devam tipki levo gelmedne onceki aarvard in hali gibi. sonra hop bi lvl cap yeni sunucu sonsuz dongude sagmaya devam ederler. multi bilgisayar konusunda alan razi veren razi bunun disinda oyunu gercek manada oynayan bot olmayan oyuncular sikayetci.

MMORPG deneyimi malum oyun ve aliveli2 ötesine geçmeyen insanların normali bu arkadaşlar. Sen kalkıp yerli ve milli oyun yaptık çok uğraştık çok emek verdik, sektörde kendini bu alanda yetiştirmiş insanları bulmak için çok çabaladık, biz diğerleri gibi olmayacağız topluluğa önem verip oyuncularımızı dinleyeceğiz diyorsan eğer bu konuda acil bir adım atman gerekir, bakın insanlar toplanıp size rahatsız olduğu bir durumu beyan ediyorlar. Oyun içerisinde bu konuyla alakalı bir aksiyon alınmayacak deniliyor, başka bir yetkilide Discord üzerinden konuşuldu önlem alınması planlanıyor diyor, insanların kafasını karıştırmayın, zamanını çalmayın. Stres atmak için oyun oynamak istiyoruz stres sahibi olmak için değil.

greendaybeykoz

Üye
Orayı neden bıraktık ? bu tip sorunları sorun görmedikleri için, buraya neden başlamadık bu tip sorunları, sorun görmedikleri için.

PC'mizi kastıran ve oyunu oyun olarak sunmayan zihniyet e emek verip emeğimizi zayi etmemize hiç gerek yok.

Uzun vade de bu pis tayfanın oyuna neçok zarar verebileceğini biliyoruz.

yetiyet

Üye
MMORPG deneyimi malum oyun ve aliveli2 ötesine geçmeyen insanların normali bu arkadaşlar. Sen kalkıp yerli ve milli oyun yaptık çok uğraştık çok emek verdik, sektörde kendini bu alanda yetiştirmiş insanları bulmak için çok çabaladık, biz diğerleri gibi olmayacağız topluluğa önem verip oyuncularımızı dinleyeceğiz diyorsan eğer bu konuda acil bir adım atman gerekir, bakın insanlar toplanıp size rahatsız olduğu bir durumu beyan ediyorlar. Oyun içerisinde bu konuyla alakalı bir aksiyon alınmayacak deniliyor, başka bir yetkilide Discord üzerinden konuşuldu önlem alınması planlanıyor diyor, insanların kafasını karıştırmayın, zamanını çalmayın. Stres atmak için oyun oynamak istiyoruz stres sahibi olmak için değil.
Discord'da yeni sunucu planlanmıyor denildikten 6 gün sonra yeni sunucu duyruldu çok da şaşırmamak gerek. Ben açıkcası bu multilerin engelleneceğini zerre düşünmüyorum ha ne yaparlar, drop oranlarını %50 daha düşürürler sonrasıda 1000tl ye ekstrem farm pre diye yeni bi pre çıkartırlar

Totti

Üye
Kesimlikle katılıyorum artık bir karar vermeli yönetim.

ELFAKIRO

Üye
bu kitle ile 1 2 sene garanti goruyorlar, eldekileri sagmaya devam tipki levo gelmedne onceki aarvard in hali gibi. sonra hop bi lvl cap yeni sunucu sonsuz dongude sagmaya devam ederler. multi bilgisayar konusunda alan razi veren razi bunun disinda oyunu gercek manada oynayan bot olmayan oyuncular sikayetci.
Ağzına sağlık şövalye dostum gayet güzel söylemişsin

Totti

Üye
Ben şunu anlamıyorum adamlar 34 lü karakterler oluşturmuşlar. Bir kanalı komple kapatıp farm yapıyorlar artık bıktık bunlardan klan olarak bıktık. Bu adamlar bu gold fiyatları yüksek olduğu sürece duracaklar bizleri yani oyuna emek verecek insanları soğutacaklar bizler 1 er 2 şer bu oyundan ayrılacağız sonra ne olacak bunların elinde goldlar birikecek biriktikçe gold fiyatı düşecek bu ticari düşünen şahıslar da oyundan çıkıp gidecek oyun tarihin tozlu raflarına kalkacak buna önlem alın artık bu kadar zor değil bunu görmek 2 ayda alacağın geliri 5 aya yay uzun süre olarak kazan paranı.

Şunu eklemek istiyorum . HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR.

jaunbae

Üye
İstediğimiz kadar ağlayalım, bir şey değişmeyecek gibi duruyor.

greendaybeykoz

Üye
Ben şunu anlamıyorum adamlar 34 lü karakterler oluşturmuşlar. Bir kanalı komple kapatıp farm yapıyorlar artık bıktık bunlardan klan olarak bıktık. Bu adamlar bu gold fiyatları yüksek olduğu sürece duracaklar bizleri yani oyuna emek verecek insanları soğutacaklar bizler 1 er 2 şer bu oyundan ayrılacağız sonra ne olacak bunların elinde goldlar birikecek biriktikçe gold fiyatı düşecek bu ticari düşünen şahıslar da oyundan çıkıp gidecek oyun tarihin tozlu raflarına kalkacak buna önlem alın artık bu kadar zor değil bunu görmek 2 ayda alacağın geliri 5 aya yay uzun süre olarak kazan paranı.

Şunu eklemek istiyorum . HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR.
Şuan bir hype var tabi insanlar çok takmıyor lakin +7 +8 +9 şeklinde ilerlemelerden sonra elindekileri yükseltmeleri yapamadıklarında görmezden gelemiyecekler.

Aveline90

Üye
Açıkçası premium falan yenilemeyeceğim daha doğrusu gidip dungeon girmek için premium alacağım sadece. Akşamdan akşama grup dungeona girerim belki knight's pendant atar :D Bu oyun yönetimi muadili olduğu oyundan daha paragöz çıktı. Oyunda zaten mob ve slot o kadar az ki ekstra kanallar ile bunu dengelemeye çalışıyorlar yine de yetmiyor. Oyun açıldığından beri upgrade sayesinde 4-5 maaşlık kazanç sağladım birazda oyunu oynayayım dedim clana girdik arkadaşla, sağ olsunlar iyi çocuklar hakkını veriyorlar oyunun ama dvde 5 saatte toplasan 100 tane mob kesemedik Irk dengesizliği ve ks yüzünden. Hadi dedik dv farmını salalım millet pk atıyor. Hagard ve Protean kingdomda hangi slota gitsek 10 dk sonra 8 char dikildi tepemize. Böyle leş bir community olamaz gerçekten. 3-5 ay içinde yeni server duyurusu gelir. Her şey baştan aynı şekilde başlar. Size bol şans diliyorum.

DontJudgeMe

Üye
multileri etkisizleştirme konusunda zindan yapma zorunlulugu harıka fıkır bencede.

The Matrix

Üye
Yetkililerin bu kadar gündem ve tartışma yaratan bir konuya sessiz kalacağını düşünmüyorum. Oyun çok kalabalık ve sanıyorum farklı öncelikleri var. Benim açımdan bu durum da öncelik verilmesi gereken bir problem fakat şirket tarafındaki işleyiş konusunda pek bir bilgimiz yok. Umarım daha sağlıklı bir oyun deneyimi için multi bilgisayarlar konusunda kısıtlayıcı önlemler alınır. Full pus ve 75 level birisi olarak kendi ırk haritamızdaki ezik slotlarda bile farm yeri bulamıyorum dolayısıyla oyundan hiç keyif almıyorum.

ELFAKIRO

Üye
Yetkililerin bu kadar gündem ve tartışma yaratan bir konuya sessiz kalacağını düşünmüyorum. Oyun çok kalabalık ve sanıyorum farklı öncelikleri var. Benim açımdan bu durum da öncelik verilmesi gereken bir problem fakat şirket tarafındaki işleyiş konusunda pek bir bilgimiz yok. Umarım daha sağlıklı bir oyun deneyimi için multi bilgisayarlar konusunda kısıtlayıcı önlemler alınır. Full pus ve 75 level birisi olarak kendi ırk haritamızdaki ezik slotlarda bile farm yeri bulamıyorum dolayısıyla oyundan hiç keyif almıyorum.
Kankaaaaammm öncelik nedir acaba çok merak ediyorum? Para saymak mesela olabilir. Rowdan günlük ortalama 2.5 milyon cebe atmak oda olabilir mesela oncelik hep bunlar . Mantık basit ne kadar çok PC o kadar çok row satışı roco coin arz - talep dengesi mevzu basit dostum neyse çok konuşmak istemiyorum değerli yorumun için teşekkürler. Mesajlarım sana değil sakın şahsi algılama

Agaragambi

Üye
Pre bitene kadar zindanlar için giriyorum sadece sonra da itemleri satar giderim 20 gün oldu farm pre bosuna gitti hiçbir şey düzelmeyecek şu yazılanlar kimsenin umurunda değil geç de olsa anladım bunu sonunda yönetim ve çoklu pc lere mutluluklar diliyorum

ELFAKIRO

Üye
Pre bitene kadar zindanlar için giriyorum sadece sonra da itemleri satar giderim 20 gün oldu farm pre bosuna gitti hiçbir şey düzelmeyecek şu yazılanlar kimsenin umurunda değil geç de olsa anladım bunu sonunda yönetim ve çoklu pc lere mutluluklar diliyorum
Senin adına çok sevindim Şövalye dostum . Aavardın kurak topraklarından doğan güneşi ne yazık ki karanlığa gömen bir kraliyet ailesine karşı biz şövalyeler yenildik . Hoşçakal kardeşim

The Matrix

Üye
Kankaaaaammm öncelik nedir acaba çok merak ediyorum? Para saymak mesela olabilir. Rowdan günlük ortalama 2.5 milyon cebe atmak oda olabilir mesela oncelik hep bunlar . Mantık basit ne kadar çok PC o kadar çok row satışı roco coin arz - talep dengesi mevzu basit dostum neyse çok konuşmak istemiyorum değerli yorumun için teşekkürler. Mesajlarım sana değil sakın şahsi algılama
Gözden kaçan detaylar var aslında, bu insanlar sadece sunucuya giriş yapıp farm olayını oturtana kadar masraf yapıyorlar daha sonrasında tüm masraflarını sattıkları GB ile karşılıyorlar çünkü yaptıkları farm hem satıp gelir elde etmelerine hem de pus masraflarını karşılamalarına yetiyor dolayısıyla sen ben gibi oyuncular oyun içerisinde kazandıklarını yine oyun karakterini geliştirmeye harcıyor ve pus ihtiyaçlarımızı sürekli cebimizden karşılıyoruz, mantık çerçevesinde durumu incelersek bireysel oyuncuların şirkete maddi açıdan katkısı daha fazla.

greendaybeykoz

Üye
Gold is gold ağır bastı tabi uyuma numarası ondandır.

Uyuyor olsaydınız şimdiye uyanmıştınız.

Cidden merak ediyorum yayında falan yüzümüze nasıl bakacaksınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt