Dün bütün gün DV denedik 3 arkadaş. Sağ olsun Galia'da tüm slotlarda lunaskarlar kasıyor

. Aynen kardeşim DV'de farm atabiliriz aynennnnnnn. Şu yeni sunucular açıldığından beri 1 gün bile drop düşen kanalda row açmadım. Drop düşmeyen slotlarda bile bu multiler gelip kafana 8 tane karakter dikiyor. Kardeşim ben mmorpg oynuyorum, neden elle farm atarak karkterimi güçlendiremiyorum. öyle saçma bir sistem yapmışlar ki elle mob keseyim diyorum 1 mob başına 1 mana pot harcıyorum ve mana poıtunu npcden cekersem 1 saatlik farmın sonunda eksiye düşüyorum

. Adamlar şaka gibi bir sistem yapmış. Hadi oyunda afk farm saçmalığı var ama neden afk kasan ödüllendiriliyor. BNen 1 çarla atak yapip 7 tane oturtursam, 1 tane karakter göre 2x coin aliyorum bu nasıl bir saçmalık

. Ben hayatımda bu kadar saçma bir sistem görmedim. Bizden ne bekleniyor aylık oyuna 3-4k mavi pot parası yatırıp, 1000 saat farm atıp 1 tane takı anca alabilmemiz falan mı bekleniyor.
Ben bdo oynadım, hayatımda oynadığım en amele oyun bdodur, ROW bu konuda BDOdan bile beter. En azından bdoda gerçekten farm yapip bir şeyler kasabiliyorsun, charına item koyabiliyorsun bu oyunun aksine.