Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zr3

Üye
görüşürüz oyun çoklu pccilerin haricinde de normal oyuncu/klanca oynayan çok kişi var. mmorpg solo oynanmaz gir bi klana bak keyfine
solo oynanan bir çok mmorpg var emin ol hocam ben sadece knight geçmişi olan biri değilim. Ayrıca tavsiyen için teşekkür ederim. Bu arada knight'tan gelenler için oyun cennet bunu da belirteyim.

Lonarad

Üye
solo oynanan bir çok mmorpg var emin ol hocam ben sadece knight geçmişi olan biri değilim. Ayrıca tavsiyen için teşekkür ederim. Bu arada knight'tan gelenler için oyun cennet bunu da belirteyim.
nasıl oynadığına bağlı kankam, bdoda solo grind atarsın mesela ama solo kale alamazsın guilde girmen gerekir. guild warsta solo takılırsın ama eventlerde bi grup arkadaşla takılman gerekir. wow'da da solo olarak belli bir yere kadar oynayıp tek başına belli bi keyif alabilirsin ama bi süre sonra büyük gruplarla raid atman gerekir, bi takıma ihtiyacın olur. her mmorpg oyunda bi yerden sonra bi topluluğa takıma ihtiyaç duyuyorsun. rise'da da solo olarak lifeskill yapabilirsin mesela takıma ihtiyaç duymadan ama pk yapmak istiyorsan veya farm atmak istiyorsan 8 kişi bi parti takılman lazım ki kafan rahat olsun.

mmorpglerin asıl mantığı zaten diğer oyuncularla etkileşimde olmak singleplayer oyun oynamıyoruz ki bu oyuna klanca aynı nickle başlayan pek çok arkadaş grubu da var aynı nickleri görünce aa 8 pc diye önyargıda bulunduğunuz da çok oluyor.

Anarchyy

Üye
nasıl oynadığına bağlı kankam, bdoda solo grind atarsın mesela ama solo kale alamazsın guilde girmen gerekir. guild warsta solo takılırsın ama eventlerde bi grup arkadaşla takılman gerekir. wow'da da solo olarak belli bir yere kadar oynayıp tek başına belli bi keyif alabilirsin ama bi süre sonra büyük gruplarla raid atman gerekir, bi takıma ihtiyacın olur. her mmorpg oyunda bi yerden sonra bi topluluğa takıma ihtiyaç duyuyorsun. rise'da da solo olarak lifeskill yapabilirsin mesela takıma ihtiyaç duymadan ama pk yapmak istiyorsan veya farm atmak istiyorsan 8 kişi bi parti takılman lazım ki kafan rahat olsun.

mmorpglerin asıl mantığı zaten diğer oyuncularla etkileşimde olmak singleplayer oyun oynamıyoruz ki bu oyuna klanca aynı nickle başlayan pek çok arkadaş grubu da var aynı nickleri görünce aa 8 pc diye önyargıda bulunduğunuz da çok oluyor.
Çok doğru söylemessin hocam mmorpglerin amacı odur ama gel gelelim bizim türk insanımız vasıfsız olduğu için 100tane pc alıp oyundan para kazanmak amacıyla oynuyor.

Yani 10-15tane vasıfsız insan gidip pc alıyor bi baltaya sap olamamış insan benim clanımla 8kişi kascam slota gidiyor bot gibi charını koyup gb satıyor ben clanımla kasamıyorum.

Diyorsunya clanla oyna ben clanla o slotta gidiyorum adam bide destek char getiriyor ks için.

Dünyada oyunu para kazanmak için oynayan tek milletiz suan.

yetiyet

Üye

Dediğin çok doğru, çoğu mmorpg solo olarak karakterini güçlendirmene izin veriyor, tabi bir noktadan sonra diğer contentler için diğer insanlara ihtiyac duyuyorsunuz ama ROW'da solo oyuncu hiç bir şey yapamıyor dungeon girmek dışında

jaunbae

Üye
Ben oyun çıktığından beri oynuyorum, oldukça haklısın. Bu oyun knight kitlesi ve levo yalayıcıları olmadığında çok daha eğlenceliydi ve daha kaliteli bir ortama sahipti. Levoyu şahsi olarak severim, ama kitlesi gerçekten çekilmez durumda dürümcülerle dolu.

shooter54

Üye
abi şakamısınız tek başına olmuyormuş clana girecekmişiz diğeri diyor death valley çık.
sen çık 68 level çarla dv'ye kas kardeşim.
benim exp kasmam gerekiyor, dropsuz kanalda pot parası bile çıkmıyor sadece masraf.

diğeri diyor clana gir, girdim clana da clanda adam kalmadı herkes saldı.
clan pt'nin üstüne gelip 8 pc row kuruyor adam, salmazsan gidiyor 8 tane daha getiriyor almak için.
hangi clan ya hangi clan, bana clan göster hangi clan. kaç tane clan değişelim.

zr3

Üye

Hocam benim çocukluk arkadaşımla beraber 330 ap karakterlerimiz var BDO'da. Her şeyi solo oynayarak yaptık. Şuan keyfine pen debo kemer basıyoruz. Rise online solo oynayarak gelişmeye izin vermiyor.

Lonarad

Üye
Hocam benim çocukluk arkadaşımla beraber 330 ap karakterlerimiz var BDO'da. Her şeyi solo oynayarak yaptık. Şuan keyfine pen debo kemer basıyoruz. Rise online solo oynayarak gelişmeye izin vermiyor.
yaparsın kanka yapamazsın demiyorum zaten solo olarak grind atarsın karakterini geliştirirsin ama senin de dediğin gibi 330 ap sonra eğer bi guilde girmezsen contenti bitiyor oyunun ondan bahsediyorum yani solo bi yere kadar diye. sen geliştirdiğin karakteri toplu pvplerde kullanmadığın zaman güçlendim diye kendini tatmin etmekten başka bi işe yaramıyo

ELFAKIRO

Üye
Merhaba tüm şövalye dostlarım ,
Yönetimin oyunun ilk zamanları biz değerli oyuncularına verdiği sözlerin zamanla unutulduğuna şahit olduk. Bunlardan biriside çoklu Pc olayı. Galia sunucusunda oynuyorum Haddar 3-4-5-6 ya giren Cennete girmiş gibi seviniyor. Ha girdin ne oldu slot yok çünkü tüm slotlarda 8 pc li elemanlar var. Riseonline olmuş HaramiOnline yazık yani cidden Paran varsa item alırsın. Paran yoksa ekip lazım . Ekip yoksa alt+f4 at gerek yok zamanına yazık . Yorumumu eleştiren , hak veren veya vermeyen herkese saygılar sevgiler.
İyi oyunlar.

Sineklik

Üye
Merhaba tüm şövalye dostlarım ,
Yönetimin oyunun ilk zamanları biz değerli oyuncularına verdiği sözlerin zamanla unutulduğuna şahit olduk. Bunlardan biriside çoklu Pc olayı. Galia sunucusunda oynuyorum Haddar 3-4-5-6 ya giren Cennete girmiş gibi seviniyor. Ha girdin ne oldu slot yok çünkü tüm slotlarda 8 pc li elemanlar var. Riseonline olmuş HaramiOnline yazık yani cidden Paran varsa item alırsın. Paran yoksa ekip lazım . Ekip yoksa alt+f4 at gerek yok zamanına yazık . Yorumumu eleştiren , hak veren veya vermeyen herkese saygılar sevgiler.
İyi oyunlar.
Evet maalesef bu şekilde, malum oyun yönetiminden daha dönek bir yönetim ile karşı karşıyayız.

Totti

Üye
Bakın anlamadığınız şey şu adam golemlere 2 klan 8x2 16 hesap bırakmış adamın niyeti gold kasıp satmak bizim gibi oyuncuları da oyundan soğutmak biz oyundan soğuduktan sonra kar amacı güden bu şahıslar da gidecek oyun yönetimi bunu anlamıyor artık...

Sineklik

Üye
Bakın anlamadığınız şey şu adam golemlere 2 klan 8x2 16 hesap bırakmış adamın niyeti gold kasıp satmak bizim gibi oyuncuları da oyundan soğutmak biz oyundan soğuduktan sonra kar amacı güden bu şahıslar da gidecek oyun yönetimi bunu anlamıyor artık...
Kazan kazan mantığı, şu anlık iki taraf da kazanıyor, gelir düşünce yapıştırırlar yeni bir server daha bilmediğimiz hareketler değil bunlar. Beta sürecinde bazı arkadaşlar maskeli usko diyorlardı bu oyun hakkında, kendilerine bu yakıştırmalar için kızıyor yeri geldiğinde de küfürler ediyorduk, haklılarmış özür diliyorum o arkadaşlardan. E-pin siteleri satılık hesap kaynıyor şu an, çoğu oyuncu bırakmaya başlamış bile.

nicolayfc

Üye
Row açıldığında drop alınabilen sunuculara günlük görev zorunluluğu getirilmesi yönünde bir geliştirme yapılamaz mı? Biraz daha zorlaştırsak, örnek veriyorum günlük 3 dungoen yapıyoruz, bu 3 dungoenı tamamlayan karakterler drop atılabilen sunucularda row açabilse? 8 ve üzeri pc ye sahip tek bir kişinin bunu her gün yapması onu bir nebzede olsa zorlayacak ve bu slotlarda ki hakimiyeti azalacaktır. Böyle bir geliştirme yapılamaz mı?

murbal

Üye
Kazancına kazanç katmak varken neden engellesin ki ? Bak şimdi çoklu bilgisayar olanlar karakterlere row alıyor pot alıyor premimum alıyor. Yaptığı masraf karşısında yönetim kazanıyor. Sonra sen geliyorsun ve boş slot bulamadığın için drop atmayan slotlara gidiyorsun. Row pot rpr gibi masrafları cebindeki para ile karşılıyorsun. Çünkü drop yok cepten vermek zorundasın. Ne yaptı ? Oyun yönetimi yine kazandı. O yüzden buna çözüm bulmazlar ve bulmak istemezler. Sen kendin çözüm bulacaksın. Bu şartlarda ya oynayacaksın yada oynamayacaksın. Çözümü işte bu ;)

Sineklik

Üye
Row açıldığında drop alınabilen sunuculara günlük görev zorunluluğu getirilmesi yönünde bir geliştirme yapılamaz mı? Biraz daha zorlaştırsak, örnek veriyorum günlük 3 dungoen yapıyoruz, bu 3 dungoenı tamamlayan karakterler drop atılabilen sunucularda row açabilse? 8 ve üzeri pc ye sahip tek bir kişinin bunu her gün yapması onu bir nebzede olsa zorlayacak ve bu slotlarda ki hakimiyeti azalacaktır. Böyle bir geliştirme yapılamaz mı?
Çok mantıksız bir fikir değil aslında hali hazırda aktif oynayan kitle günlük dungeon haklarını keyifle tüketiyor zaten dolayısıyla oyuncunun karakteri ROW'a bırakması için günlük dungeon haklarını yapmış olması bir meziyet olmayacaktır. Bunu +60 olarak ayarlayabilirler çünkü kazançlı farmlar genelde haddar & haggar tarafında dönüyor.

Totti

Üye
++++

yetiyet

Üye
Dün bütün gün DV denedik 3 arkadaş. Sağ olsun Galia'da tüm slotlarda lunaskarlar kasıyor :D. Aynen kardeşim DV'de farm atabiliriz aynennnnnnn. Şu yeni sunucular açıldığından beri 1 gün bile drop düşen kanalda row açmadım. Drop düşmeyen slotlarda bile bu multiler gelip kafana 8 tane karakter dikiyor. Kardeşim ben mmorpg oynuyorum, neden elle farm atarak karkterimi güçlendiremiyorum. öyle saçma bir sistem yapmışlar ki elle mob keseyim diyorum 1 mob başına 1 mana pot harcıyorum ve mana poıtunu npcden cekersem 1 saatlik farmın sonunda eksiye düşüyorum :D . Adamlar şaka gibi bir sistem yapmış. Hadi oyunda afk farm saçmalığı var ama neden afk kasan ödüllendiriliyor. BNen 1 çarla atak yapip 7 tane oturtursam, 1 tane karakter göre 2x coin aliyorum bu nasıl bir saçmalık :D. Ben hayatımda bu kadar saçma bir sistem görmedim. Bizden ne bekleniyor aylık oyuna 3-4k mavi pot parası yatırıp, 1000 saat farm atıp 1 tane takı anca alabilmemiz falan mı bekleniyor.

Ben bdo oynadım, hayatımda oynadığım en amele oyun bdodur, ROW bu konuda BDOdan bile beter. En azından bdoda gerçekten farm yapip bir şeyler kasabiliyorsun, charına item koyabiliyorsun bu oyunun aksine.

Sineklik

Üye
Dün bütün gün DV denedik 3 arkadaş. Sağ olsun Galia'da tüm slotlarda lunaskarlar kasıyor :D. Aynen kardeşim DV'de farm atabiliriz aynennnnnnn. Şu yeni sunucular açıldığından beri 1 gün bile drop düşen kanalda row açmadım. Drop düşmeyen slotlarda bile bu multiler gelip kafana 8 tane karakter dikiyor. Kardeşim ben mmorpg oynuyorum, neden elle farm atarak karkterimi güçlendiremiyorum. öyle saçma bir sistem yapmışlar ki elle mob keseyim diyorum 1 mob başına 1 mana pot harcıyorum ve mana poıtunu npcden cekersem 1 saatlik farmın sonunda eksiye düşüyorum :D . Adamlar şaka gibi bir sistem yapmış. Hadi oyunda afk farm saçmalığı var ama neden afk kasan ödüllendiriliyor. BNen 1 çarla atak yapip 7 tane oturtursam, 1 tane karakter göre 2x coin aliyorum bu nasıl bir saçmalık :D. Ben hayatımda bu kadar saçma bir sistem görmedim. Bizden ne bekleniyor aylık oyuna 3-4k mavi pot parası yatırıp, 1000 saat farm atıp 1 tane takı anca alabilmemiz falan mı bekleniyor.

Ben bdo oynadım, hayatımda oynadığım en amele oyun bdodur, ROW bu konuda BDOdan bile beter. En azından bdoda gerçekten farm yapip bir şeyler kasabiliyorsun, charına item koyabiliyorsun bu oyunun aksine.
Yerli ve milli MMORPG kanka, yersen.

shooter54

Üye
ko'ya benzerlik gösterdiği konuların bazılarında, örneğin TL dönmesine karşı değilim inanın. parası olan itemini gitsin çeksin beni ilgilendirmiyor.
kc'sini premiumunu çekip, bir oyuncunun exp-item yapamaması büyük sorun.
-dungeon girsen, bosslarda farm'a geçsende drop atmaz
-solo farma geçsen, mob başına 1 mana ve 1 hp pot basıyorsun kurtarmaz.
-clan pt girersin iki gün sonra, clanınla bile boş slot bulamazsın.
-toplama pt ile boş slot buldun oturdun slota, 2-3 saate kurnazın biri 8 pc getirir.

keşke bir oyun yöneticisi gelse de beraber çarını kasıp, ardından 60 level üstüne attıktan sonra beraber bir slot bakmaya çalışsak.
kendi oyununuzu oynamıyorsunuz, anlayabilirim ama bu kadar insan serzenişte bulunuyor moderatörden başka cevap alamıyoruz.
bizim burada koyduğumuz tezleri çürütebilme şansınız zaten yok. o zaman buna karşı önlem alacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt