Yazdıklarında kendin ile çelişmişsin geçim kapısı olmamalı diyorsun ama oyunu oynadım para kazanmayı hakettim diyorsun baştan aşağı benci bir cümle ben böyle istiyorum ben ben
Burası bir ticarethane degil gb düşer çıkar oyunu oyun olduğu için oynamaya çalışın kaar gütmeyin herşey olacağına varsın
neden ekstra olarak 1 bilgisayarın daha mı var ?
Şuana kadar okuduğum tek mantıklı yorum buydu sanırım ek olarak ;
aslında problem şu eğer güzel yatırım yapan bir 8 pc de senin slotunu alırsa sende gelip ağlar isen ozaman buradan anlayacağımız şu ki insanlar bir şeyi elde edemediği için ağlıyor benim düşüncem şu insanlar ekip olamıyorlar oyunda kastıkları 3 5 m e oo şu kadar para kazandım diye bakıyorlar serverın ikinci ayında hala yamuk bow ile geziyorlar sonra bir 8 pc karakterlerine itemleri koyup gelip slotu alınca hüğğ diye aglıyorlar sağımda solumda ne kadar kastıgı 3 5 m i siteye satan insan var ise hepsi 8 pcler şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yakınıyor ağlıyor aklınızı mantığınıza yatırın ekip olan adam 8 pc adamı deler geçer. 8 pc adam en kral alacagı pc 10 binlik pc tüm itemleriniz eşit olsa dahi pc hızından yine onları ksde mort edebilirsiniz örneği bu yorumda cevap verdiğim arkadaş alaşağı etmişler ağlamak yerine item koymuşlar takdir ediyorum keşke herkes bu şekilde davransada şu boş sesler bi kesilse artık ek olarak o slotlarda 8 pcler olmasa normal insanlar olacak o gbler o itemler bir şekilde oyuna girecek siteye satılanlar yine siteye satılacak.
Ya kral yanlış anlamada bilginizin olmadığı konularda fikir üretmeye bayılıyorsunuz 8 pc yi bağlayan adam 8 ip mi alamayacak hadi illegale bulaşmak istemedi diyelim 8 tane hat çektiremeyecekmi eve veyahutta 8tane vınn alamayacakmı 8 tane faturasız hat alıp onların ipsini cihazına atayamayacakmı herşeyi geçtim vpn diye birşey var Çözüm basit diye sunduğun çözüm önerisi bir halta yaramaz ve sen bunu
ömrünü yazılıma sadaka olarak vermiş rise online ekibine utanmadan sunuyorsun
İnsan şu cümleleri yazarken utanır ; Çözüm basit her hesaba sms kodu isteyin (kontrasını söyleyeyim sms receiver yaz internete görürsün) aynı ip üzerinden 2-3 den fazla girişin yasaklanması (kontrası en basiti gelişmiş vpn programları bilgisayarı kapsayan proxycap proxifier vb) rowun kaldırılması ise %80-90 dilimindeki bir oyuncuya siz level kasmayın yada poke kiralayın demek gibi birşey biraz mantıklı cümleler kur bilgin olmadıgı konularda fikir üretme çözümleme yapmaya hiç çalışma