Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gensuke

Üye
şimdi galia ve mantis sunucuları da 1 ay,3 ay ,5 ay neyse bir süre sonra dibi görecek mutli pc ile farm yapanları da masrafları karşılayamayınca serverlar boşalacak.Peki sonrasına ne olacak ? Oyuncusu kalmamış bu oyunu kapatıp gidecekler mi ? Yoksa yeni bir server açıp aynı şekil devam mı edecekler ? Hadi diyelim yeni server açıldı mantis ve galia faciasından sonra kim gidipte o serverda oynayacak ? Ya da son seçenek olarak artık bu şekilde oyuncu çekemeyeceklerini anlayıp multi pcyi çözülebilecek 41234123 tane yoldan biriyle çözüp temiz bir başlangıç mı yapılacak ?

Lonarad

Üye
4- oyun destekliyor şuan gb satışını, item satışını, karakter satışını. aarvad'tayken GB'nin tl karşılığında bir değeri yok diyorlardı ama şimdi karışmıyorlar. 3. parti sitelere bunu yapmaktansa gb satışını direkt oyun içine al, hesapları vergilendirmek için de kimlik bilgileri iste. her kimliğinde 1 tane hesap açma hakkı olursa 2 sorun birden çözülür. hem insanlar vergi ödemeden kazanç sağlamaz, hem de multi pcler için ip sınırlandırması gibi çözüm değil (yurtta oynayan aynı evde aynı interneti kullanan 3-4 kişi olabilir oyunu oynayan), daha kalıcı sağlam bir çözüm olur.

ImRIFOO

Üye
Multi Client olduğunu düşünmüyorum.
Çoklu Pc ile giriyorlar.
İp sınırlanması gerekiyor.
3 Adet bilgisayar Aynı İp ile girilebilmesi lazım.
Bütün sorunların böyle çözülceğini düşünüyorum.

The Matrix

Üye
Benim arkadaşlarım benden önce başladılar Rise'a beta sürecinde yönetimin "malum oyunun olumsuzluklarını asla yaşatmayacağız , oyuncu dostu yönetim olacağız" tarzı sözler verildiğini söylediler ve durum ortada. Şu konu bir çok soru işaretine cevap niteliğinde gerçekten.

greendaybeykoz

Üye
oynamamak diye birşey yok. oyun güzel malum oyundanda iyi şuan için.
sadece eksiklikleri var oda giderilecek.
Hocam zaten giderilsin diye uğraşıyoruz bizde kötü niyetimizden asla değil.
Yerli ve milli olan bir şirketin neden arkasında durmayalım.
Lakin ilk önce onlar bizleri para olarak görmekten çıkmalı, bir vizyon koymalı ortaya.
Kitlelerinin pis tarafı şuanda oyun a entegre edilmiş durumda.
Uzun vade de patlayacağını göremiyecek kadar kör olmamalılar sende olmamalısın ki emeğin ziyan olmasın.
Oyuncuya feasible bir rekabet ortamı koymak, üstelik küçücük şeyler yaparak daha mümkünken buna yönelmemeleri bizlere güven falan vermiyorlar.
Gidip bi GW2-ESO'lara baksınlar orada exp kasamayanlar için neler yapılmış.
BUTTTT!!!! exp gibi saçma nedenlere sarılıpda bizlerin zekasına hakaret etmesinler, bizleri zekası düşük insanlar yerine koymasınlar.

Agaragambi

Üye
Yuuutupta bile bu konuyla ilgili videolar çıkmaya başladı yönetim artık bunun legal bir durum değil gerçek bir sorun olduğunu farketmeli.. Ya da şuraya cevap yazsınlar konu hakkında boşuna konuşmayın birşey yapmayacağız diye görelim "oyuncu dostu yönetim" anlayışını

Gensuke

Üye
bu konuyla ilgili yekililer pek çok kez ortada illegal bir durum olmadığını ve müdahale edilmeyeceğini söylediler ama ortada bir de sunrise'ın soru cevapta yapmış olduğu tam tersi bir açıklama var.Bu açıklamadan sonra fikirleri mi değişti yoksa bize olumsuz yanıt veren diğer yetkililerin sunrise'ın yaptığı açıklamadan haberi mi yok buna bi cevap gelse güzel olur.

swatter

Üye
bu konuyla ilgili yekililer pek çok kez ortada illegal bir durum olmadığını ve müdahale edilmeyeceğini söylediler ama ortada bir de sunrise'ın soru cevapta yapmış olduğu tam tersi bir açıklama var.Bu açıklamadan sonra fikirleri mi değişti yoksa bize olumsuz yanıt veren diğer yetkililerin sunrise'ın yaptığı açıklamadan haberi mi yok buna bi cevap gelse güzel olur.
Valla ortada bir belirsizlik var bu belirsizlik biz oyuncuları mahvediyor. Açıklamayı dört gözle bekliyoruz bu konudaki çoğu insan olumsuz bir açıklamada direkt oyunu bırakacak.

HighAF

Yeni Üye
Abi çok garip insanlar var cidden. Multi PC'lerin çözülmesinin tek bir yolu var. O da para ile eşya almamak. Bitti bu kadar. Herkes sunucunun ilk ayında 8 set dizcem diye ego tatmini altında on binlerce TL yatırırsa bu oyuna tabi ki bunu ekmek kapısına dönüştürüp hakkınızın içinden geçerler.

Bu bir oyun arkadaşlar, ego yarışı değil. Dünya üzerinde Türkler gibi MMO oynayan başka bir topluluk gerçekten çok azdır.

Oyunun amacı var. Karakter aç, kas, item düşür, item geliştir, savaş. Bu kadar. Neden "DV'ye 7 setten aşağı çıkılmaz" mottosunu bırakıp taaaa KO'nun ilk günlerindeki gibi oynamıyorsunuz? +6 cleaverlarla bile pk atan ekipler vardı o oyunun ilk dönemlerinde. Çünkü oyunun amacı buydu. Ne kadar kasabilirsen o kadar güçlenirsin. Bu +4 set, +7 silah da olabilir +6 set +4 staff da olabilir.

Oyun oynamak yerine ego tatminine girildiği sürece multi pc konusu asla çözülmez. Eğer oyun firması buna engel olmuyorsa geriye kalan tek engel TL ile item alışverişini bitirmek ya da çok kısmaktır.

3-5 asgari ücret parasını haftada bir oyuna gömüp GB çeken, item alan yüzlerce insan olduğu sürece multi pc devam edecek. Çözüm üretme başlığı altında kahve muhabbetinden öteye gitmez bu konu.

DeadLegion

Üye
arkadaş uğraşmış helal olsun.
ip sınırlandırılması gerekiyor.
her ipten max 3 pc.
Adam parayla ip kiralar yine rowla farm atar. Bu durumda bu cozumle oyun yonetimi sadece multicilerin giderlerini artirmis olur. Ayrica sorun multicilerin aktif oyuncuya farm yapacak yer birakmamasi degil. Asil sorun multiciler yuzunden itemlerin ve gbnin gunden guje deger kaybetmesi. Hele itemler deger kaybettikce elle farm yapan oyuncu emeginin karsiligini alamiyor. Bence Row farmi icin baska bir harita acmalari gerek orda da item atmayacak moblardan trade edilmeyen pot atacak. Ayrica ornek veriyorum her kesilen 10000 mob basina chest ya da coin veren gorevler eklenecek. Bunu yapsalar zaten multiciler kalmaz sadece afk olarak carim bosta kalmasin diye farm atmak isteyen aktif oyuncular kullanir.

PriesTMaNN

Yeni Üye
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz onu anlamıyorum parası olan adam bu tarz oyunlarda her zaman en öne geçer parasıyla burası Cennet mi arkadaş herkes eşit güçte olacak güçlü güçsüzü yenecek hayatta böyledir.
Kardeşim zaten güçlü güçsüz ayrımı yapmıyoruz diyoruz ki padişah çocukları kadar item alamayan insanlarda farm yapabilsin.

yetiyet

Üye
Hagard ve haddar kamp sayılarının azaltılmasından sonra adamlar coin atan bütün slotları kapatmışlar. Yani gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum

DeadLegion

Üye
Aylarca dusunup getirdikleri cozum cok muthis bravo(!) Butun sorunlari ortadan kaldirdi. Multiciler rise onlineyi sildi bilgisayarlarindan tebrikler yonetim(!)

yetiyet

Üye
Bugün bir yayıncının yayınında gördüm adam lunaskar :D çoklu pc ile cfw girmiş birde zr makro açmış ve kazanıyorda hem ırk dengesizliğine bak hem multi pcye bak aşırı mide bulandırıcı bir duruma geldi artık

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Durum özelinde bu konu üzerinde tartışıyor ve konuşuyorsunuz sizleri bu durumda kısıtlamayıp konuyu kilitlemiyoruz ancak bazı arkadaşlar limitlerini aşıyor, lütfen dikkat edin.
Forum üzerinde 2 hesap birden kullanmak yasak ekstra olarak nick, clan adı, hakaret içeren mesajlar tekrar olursa konu amacından çıktığı için kapatılacaktır bilginiz olsun şimdiden.

MmoRpg

Üye
Durum özelinde bu konu üzerinde tartışıyor ve konuşuyorsunuz sizleri bu durumda kısıtlamayıp konuyu kilitlemiyoruz ancak bazı arkadaşlar limitlerini aşıyor, lütfen dikkat edin.
Forum üzerinde 2 hesap birden kullanmak yasak ekstra olarak nick, clan adı, hakaret içeren mesajlar tekrar olursa konu amacından çıktığı için kapatılacaktır bilginiz olsun şimdiden.
Çoklu hesapların vahimliğini ss alırken klan ve nickleri kapatacak mıyız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt