Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELFAKIRO

Üye
Durum özelinde bu konu üzerinde tartışıyor ve konuşuyorsunuz sizleri bu durumda kısıtlamayıp konuyu kilitlemiyoruz ancak bazı arkadaşlar limitlerini aşıyor, lütfen dikkat edin.
Forum üzerinde 2 hesap birden kullanmak yasak ekstra olarak nick, clan adı, hakaret içeren mesajlar tekrar olursa konu amacından çıktığı için kapatılacaktır bilginiz olsun şimdiden.
Merhabalar krallığın soylu üyesi konunun bizler için ne kadar önemli olduğunu görüp dikkate almanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizleri de anlıyor ve krallığın topraklarında var olmaya devam eden şövalye dostlarımızı mağduriyetten kurtarmanızı bekliyoruz. aksi takdirde karanlığın için de tek tek yok olup gideceğiz.

Ey Rise online Yönetimi! Birinci vazifen; Rise onlinenın istiklalini, Rise online Topraklarını, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

The Matrix

Üye
Durum özelinde bu konu üzerinde tartışıyor ve konuşuyorsunuz sizleri bu durumda kısıtlamayıp konuyu kilitlemiyoruz ancak bazı arkadaşlar limitlerini aşıyor, lütfen dikkat edin.
Forum üzerinde 2 hesap birden kullanmak yasak ekstra olarak nick, clan adı, hakaret içeren mesajlar tekrar olursa konu amacından çıktığı için kapatılacaktır bilginiz olsun şimdiden.
Konu içerisinde hakaret ve kanıtsız suçlama içeren mesajları raporlamaya çalışıyorum. 100 mesajdan illa ki duygusal davrananlar oluyor konuyu kapatmayın lütfen, çözüm odaklı şeyler çıkabiliyor.

yetiyet

Üye
Forum üzerinde 2 hesap kullanmak yasak ama oyunda 100 hesap kullanmak serbest :)

greendaybeykoz

Üye
Garip üstad, mesela 1 PC'den 10 char sokmak yasak, 10 PC'den 10 char sokmak serbest ama adamlara PC aldırmanın dışında değişen ne ben göremiyorum.

Bana göre ikiside haksız rekabet.

Bir MMOPRG'de 10 char a, 100 char a sahip olmayı legal görülmesini bugün aklı başında hiçkimse mantıklı görmez.

Aynı forumda da çoklu hesap kullanımı legal görülmesi doğru değildir, bunlar MMORPG dünyasında büyük haksızlıklar yaratır.

JohnPlane

Üye
Garip üstad, mesela 1 PC'den 10 char sokmak yasak, 10 PC'den 10 char sokmak serbest ama adamlara PC aldırmanın dışında değişen ne ben göremiyorum.

Bana göre ikiside haksız rekabet.

Bir MMOPRG'de 10 char a, 100 char a sahip olmayı legal görülmesini bugün aklı başında hiçkimse mantıklı görmez.

Aynı forumda da çoklu hesap kullanımı legal görülmesi doğru değildir, bunlar MMORPG dünyasında büyük haksızlıklar yaratır.
aslında 1 pc den 10 char açılabilse daha iyi olur o zaman işte rekabet ortamı oluşur

Otistik

Üye
Yasak olmayan bir durumda ban söz konusu olamaz. Ayrıca avantaj bile sağlıyorsa herkes yapabilir bu konuda bir problem yok.

greendaybeykoz

Üye
aslında 1 pc den 10 char açılabilse daha iyi olur o zaman işte rekabet ortamı oluşur
Abicim butum daha pişiyo kanat vericem. . .Adam kentucky'li sattırır mı sana orda şimdi adamın bana reklamını yaptırtma. . .

Yemeğimize az miktar zehir koyarız diyen Aydın abimiz gibi bir düşünce bu, adamda 100 PC'den 10 tane char sokarsa napıcaksın, nerden buluyosunuz böyle fikirleri anlamıyorum.

JohnPlane

Üye
Abicim butum daha pişiyo kanat vericem. . .Adam kentucky'li sattırır mı sana orda şimdi adamın bana reklamını yaptırtma. . .

Yemeğimize az miktar zehir koyarız diyen Aydın abimiz gibi bir düşünce bu, adamda 100 PC'den 10 tane char sokarsa napıcaksın, nerden buluyosunuz böyle fikirleri anlamıyorum.
100 pc den 10 çar ın masrafını hesaplayabilirsen neden sokamayacağını anlarsın. Ayrıca çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz anlamıyorum ki o kadar karakterin üstünü boşalt eksiklerini tamamla falan ne kadar zor birşey.

greendaybeykoz

Üye
Yasak olmayan bir durumda ban söz konusu olamaz. Ayrıca avantaj bile sağlıyorsa herkes yapabilir bu konuda bir problem yok.
Bak şuan hype var o yüzden herkes konuşabiliyor.Hype bitsin ve bittiğinde malum rakamlar malum seviyelerde olsun.

Evinde 8-10 PC olupta burada herkes yapabilir diye konuşan insanlar büyük yatırımcılar yüzünden pazarcılık veya multi etkinlikçi olucaklar.

Yani dediğiniz gibi herkes yapabilir . . . :)

Yeter ki ROW gibi bir maskeye sahip olsunlar.

The Matrix

Üye
Haddar & Haggar'a çıkmaya hazır ve belirli bir level aralığında olan oyuncuya DV 70 Questi gibi günlük görev verilebilir. Bu görev içeriği xp, coin, chest olabilir burada takdir yetkililerin. Görevi yapan kişilerin ROW kullanmasına veya Haddar & Haggar'a çıkmasına izin verilir. Görevin günlük olarak yapılması kanımca aktif oyuncuyu yormaz, 70 görevini şahsen büyük bir hevesle her gün yapıyordum. 8 karaktere sahip bir farmcının sahip olduğu karakterlere ait görevleri tek tek yapması bile onu belirli bir süre yavaşlatacaktır, kökten çözer mi emin değilim ama sayılarını azaltacağını düşünmekteyim tabii burada görevin süresi ve zorluğu da etkin bir rol oynuyor.

swatter

Üye
Lütfen konu içerisinde polemiğe girmeyin, raporlanmanızı ve forumdan uzaklaştırılmanızı istemiyorum.
Sadece çözüm önerilerinizi yazın.

swatter

Üye
Haddar & Haggar'a çıkmaya hazır ve belirli bir level aralığında olan oyuncuya DV 70 Questi gibi günlük görev verilebilir. Bu görev içeriği xp, coin, chest olabilir burada takdir yetkililerin. Görevi yapan kişilerin ROW kullanmasına veya Haddar & Haggar'a çıkmasına izin verilir. Görevin günlük olarak yapılması kanımca aktif oyuncuyu yormaz, 70 görevini şahsen büyük bir hevesle her gün yapıyordum. 8 karaktere sahip bir farmcının sahip olduğu karakterlere ait görevleri tek tek yapması bile onu belirli bir süre yavaşlatacaktır, kökten çözer mi emin değilim ama sayılarını azaltacağını düşünmekteyim tabii burada görevin süresi ve zorluğu da etkin bir rol oynuyor.
Mantıklı hocam, Lunaskar için de yapılabilir.

greendaybeykoz

Üye
The matrix has you , follow the white rabbit. . .

Hocam zaten yapılmak istensin, birsürü şey yapılabilir.

balron

Üye

Sorma ne zevkli ne zevkli, 1 prothean başına 3 lunaskar düşüyor. Lunaskar tarafı kesin çok zevk alıyordur.

qdemirkan

Yeni Üye
Bu konuyu fazlasıyla dile getirmekten sıkılan insanlardan biriyim. MMORPG'ler geçim kapısı olmamalı. İnsanların günlük hayatın stresinden kaçmak için, hafta sonlarını daha keyifli hale getirmek için vakit geçirdikleri eğlence araçları olarak kalmaya devam etmeliler. Toplum olarak p2win tabanlı oyunları seviyoruz, aylarca oynadığımız oyunu bırakmaya karar verdiğimizde en azından çıkarken aylarca uğraşımızın karşılığında 3-5 bir şeyler alalım çıkalım istiyoruz bu konu yadsıtılamaz bir gerçek.

Fakat bahsi geçen konunun daha derin sonuçları var. Oyun içerisindeki adil rekabeti, oyun deneyimini, oyun içerisindeki ekonomik dengeleri çarpıtıyor, bu durum oyunun eğlenceli olma niteliğini fazlasıyla azaltıyor dolayısıyla oyuncu topluluğu arasında örnekte olduğu gibi hoşnutsuzluklar meydana geliyor ve uzun vadede oyun popülerliğini gün geçtikte yitiriyor. Yönetimin bu ve bunun gibi hesapları görmezden gelmesini kendi topuklarına sıkması olarak yorumluyor ve eleştiriyorum umarım en yakın zamanda adımlar atılır.
Yazdıklarında kendin ile çelişmişsin geçim kapısı olmamalı diyorsun ama oyunu oynadım para kazanmayı hakettim diyorsun baştan aşağı benci bir cümle ben böyle istiyorum ben ben

Bu kadar emek verilen bir oyunun böyle acımasız koşullara gebe bırakılması gerçekten can sıkıcı. Sadece geliştiricilerin, yatırımcıların emeği yok. Biz kullanıcıların feedbackleri ile de gelişti bu oyun. En azından bir şeyler yapın. Gb piyasası dengesiz, bir item düşürüyor pazara koyuyoruz tren hesaplar yüzünden item 1 gün pazarda dursa bile satılmıyor. Akıl tutulması gerçekten şu konuya 1 yetkili bile yazmıyor.
Burası bir ticarethane degil gb düşer çıkar oyunu oyun olduğu için oynamaya çalışın kaar gütmeyin herşey olacağına varsın

Cidden koca bir partinin tamamı bir kişiye ait olmamalı illa yapılacaksa en fazla 1 ekstra bağlantı hakkı olsun bari, 8 hesap nedir:ROFLMAO: bu sayede alan da mutlu olur veren de
neden ekstra olarak 1 bilgisayarın daha mı var ?

Oyunu amacı doğrultusunda oynayıp yaptığınız farmla charınızı geliştirirseniz, çoklu pc ile bir kişinin slotta 8 char olmasının bir anlamı yok.Benim ve ekibim birer ikişer char yöneterek galiada yok mafya yok ittifak yok slot satıyor denen slotu vatandaş 2 parti ks atmasına rağmen aldık.Ekibimde oyun parasını dışarı satmayı yasakladım mesela, düzenli olarak gelen gelirle charları istenilen item seviyesine ulaşmaları için kural koyduk, hadi gelsin en kral multi pc farmcısı bize ks atsın slot alsın nasıl alacaksa.Herkes üstüne alınmasın ama bu konuda dert yanan bi çok kişinin ben soloda rmt(real money transfer) yaptığını düşünüyorum, sonuçta bir mmorpg dünyasındayız ve böyle oyunlarda iletişim çok önemli, bana göre büyük slotlardada taktik savaşı ile alınamayacak bir slot yok ama vakti olmayanın, vakti yoksa parası olmayanın bir şey yapabileceği bir alan değil burası ve sanmayın buraya özel bir durum nerdeyse bi çok mmoprgde böyle savaşların içine girmişliğimiz var
Şuana kadar okuduğum tek mantıklı yorum buydu sanırım ek olarak ;
aslında problem şu eğer güzel yatırım yapan bir 8 pc de senin slotunu alırsa sende gelip ağlar isen ozaman buradan anlayacağımız şu ki insanlar bir şeyi elde edemediği için ağlıyor benim düşüncem şu insanlar ekip olamıyorlar oyunda kastıkları 3 5 m e oo şu kadar para kazandım diye bakıyorlar serverın ikinci ayında hala yamuk bow ile geziyorlar sonra bir 8 pc karakterlerine itemleri koyup gelip slotu alınca hüğğ diye aglıyorlar sağımda solumda ne kadar kastıgı 3 5 m i siteye satan insan var ise hepsi 8 pcler şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yakınıyor ağlıyor aklınızı mantığınıza yatırın ekip olan adam 8 pc adamı deler geçer. 8 pc adam en kral alacagı pc 10 binlik pc tüm itemleriniz eşit olsa dahi pc hızından yine onları ksde mort edebilirsiniz örneği bu yorumda cevap verdiğim arkadaş alaşağı etmişler ağlamak yerine item koymuşlar takdir ediyorum keşke herkes bu şekilde davransada şu boş sesler bi kesilse artık ek olarak o slotlarda 8 pcler olmasa normal insanlar olacak o gbler o itemler bir şekilde oyuna girecek siteye satılanlar yine siteye satılacak.

Bir kullanıcının evindeki 2 bilgisayardan oyuna girmesi ile yüzlerce pc'si olan gb satıcılarının slotları doldurup işi ticarete dökmesi aynı şey değil. Bu oyunda maalesef ikincisi var.
Kimsenin henüz oturmayan optimizasyonla, karışık ingilizce-türkçe sunumla, oyundan atma problemleriyle, animasyonların kötülüğüyle büyük bir derdi yok. en büyük problem slotlardaki çoklu drop grupları... Henüz oyunun ilk haftalarında bunlar yüzünden piyasa, server sanki 2 yıldır açıkmış gibi item ve gb dolu.
İşten geldiğimizde dostlarımızla birkaç saat eğlenebilmek için oyuna giriyoruz, her slotta gb satan sitelerin hesapları var.
Evet 100'lerce pc'si ile girip drop kasan gruplar size kısa vadede iyi para kazandırabilir ama uzun vadede nelerin olacağını herkes biliyor.
Çözüm mü? Çözüm basit. Her hesap için girişte sms kodu istenmesi, aynı IP üzerinden 2-3'den fazla girişin yasaklanması. Mümkünse row'un komple kaldırılması değilse de dropsuz, sadece exp kasmak için kullanılmasının sağlanması.
Forumlara, sözlüklere bakın. Herkesin en çok yakındığı konu bu. Yönetimin, kullanıcıların bu rahatsızlığını bile bile slotlardaki gb fabrikalarına müsaade etmesi oyunun tek amacının kısa vadede para kazanmak olduğunu kanıtlıyor.
Ya kral yanlış anlamada bilginizin olmadığı konularda fikir üretmeye bayılıyorsunuz 8 pc yi bağlayan adam 8 ip mi alamayacak hadi illegale bulaşmak istemedi diyelim 8 tane hat çektiremeyecekmi eve veyahutta 8tane vınn alamayacakmı 8 tane faturasız hat alıp onların ipsini cihazına atayamayacakmı herşeyi geçtim vpn diye birşey var Çözüm basit diye sunduğun çözüm önerisi bir halta yaramaz ve sen bunu ömrünü yazılıma sadaka olarak vermiş rise online ekibine utanmadan sunuyorsun :D

İnsan şu cümleleri yazarken utanır ; Çözüm basit her hesaba sms kodu isteyin (kontrasını söyleyeyim sms receiver yaz internete görürsün) aynı ip üzerinden 2-3 den fazla girişin yasaklanması (kontrası en basiti gelişmiş vpn programları bilgisayarı kapsayan proxycap proxifier vb) rowun kaldırılması ise %80-90 dilimindeki bir oyuncuya siz level kasmayın yada poke kiralayın demek gibi birşey biraz mantıklı cümleler kur bilgin olmadıgı konularda fikir üretme çözümleme yapmaya hiç çalışma

yetiyet

Üye
Yazdıklarında kendin ile çelişmişsin geçim kapısı olmamalı diyorsun ama oyunu oynadım para kazanmayı hakettim diyorsun baştan aşağı benci bir cümle ben böyle istiyorum ben ben

Burası bir ticarethane degil gb düşer çıkar oyunu oyun olduğu için oynamaya çalışın kaar gütmeyin herşey olacağına varsın

neden ekstra olarak 1 bilgisayarın daha mı var ?

Şuana kadar okuduğum tek mantıklı yorum buydu sanırım ek olarak ;
aslında problem şu eğer güzel yatırım yapan bir 8 pc de senin slotunu alırsa sende gelip ağlar isen ozaman buradan anlayacağımız şu ki insanlar bir şeyi elde edemediği için ağlıyor benim düşüncem şu insanlar ekip olamıyorlar oyunda kastıkları 3 5 m e oo şu kadar para kazandım diye bakıyorlar serverın ikinci ayında hala yamuk bow ile geziyorlar sonra bir 8 pc karakterlerine itemleri koyup gelip slotu alınca hüğğ diye aglıyorlar sağımda solumda ne kadar kastıgı 3 5 m i siteye satan insan var ise hepsi 8 pcler şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yakınıyor ağlıyor aklınızı mantığınıza yatırın ekip olan adam 8 pc adamı deler geçer. 8 pc adam en kral alacagı pc 10 binlik pc tüm itemleriniz eşit olsa dahi pc hızından yine onları ksde mort edebilirsiniz örneği bu yorumda cevap verdiğim arkadaş alaşağı etmişler ağlamak yerine item koymuşlar takdir ediyorum keşke herkes bu şekilde davransada şu boş sesler bi kesilse artık ek olarak o slotlarda 8 pcler olmasa normal insanlar olacak o gbler o itemler bir şekilde oyuna girecek siteye satılanlar yine siteye satılacak.

Ya kral yanlış anlamada bilginizin olmadığı konularda fikir üretmeye bayılıyorsunuz 8 pc yi bağlayan adam 8 ip mi alamayacak hadi illegale bulaşmak istemedi diyelim 8 tane hat çektiremeyecekmi eve veyahutta 8tane vınn alamayacakmı 8 tane faturasız hat alıp onların ipsini cihazına atayamayacakmı herşeyi geçtim vpn diye birşey var Çözüm basit diye sunduğun çözüm önerisi bir halta yaramaz ve sen bunu ömrünü yazılıma sadaka olarak vermiş rise online ekibine utanmadan sunuyorsun :D

İnsan şu cümleleri yazarken utanır ; Çözüm basit her hesaba sms kodu isteyin (kontrasını söyleyeyim sms receiver yaz internete görürsün) aynı ip üzerinden 2-3 den fazla girişin yasaklanması (kontrası en basiti gelişmiş vpn programları bilgisayarı kapsayan proxycap proxifier vb) rowun kaldırılması ise %80-90 dilimindeki bir oyuncuya siz level kasmayın yada poke kiralayın demek gibi birşey biraz mantıklı cümleler kur bilgin olmadıgı konularda fikir üretme çözümleme yapmaya hiç çalışma
Bir mmorpg oyununda, farm sisteminin tamamiyle oyun botuyla afk şekilde yapılması üzerine kurulu olması saçmalık. Zamanı olmayan oynamayacak bu mmorpg. Bugün multi pcler yasaklanır yerine klanlar geçer değişen bir şey olmaz. Gerçi h5 gündüzleri çoğu zaman boş oluyor geceleri dolu oluyor. Her neyse bu oyundan hayır gelmez. Diğer oyunu yıllardır oynamama nedenim buydu, burası da zerre farklı değil

neyimlaanben

Üye
Çözümü kolay :) bunları görünce 8 arkadaş ayrı ayrı evlerden pt yapmislar drop 8 e bölünecek kafalarına göre takılıyorlar gibi düşünüp hissediceksin iplemeden ordan uzaklaşip oyuna devam etceksin. Zorla güzellik olmaz adamlar engellemek istemiyor demekki isteselerdi emin olun sizden daha iyi fikirleri vardır.

TearFall

Üye
Engellenmek istese bile , daha önce mağlum oyunda denendi,

İp kısıt gelse , 1 ıp den max 2 hesap desek 4 tane adsl bağlatırlar,
GSM NO account kısıtlaması yapsalar, kaldıki hesaplar açıldı, ona da çözüm var,
Vatandaşlık no doğrulaması yapsalar, E ondan kolay birşey zaten yok.
.
.
.
Ya afk farm slotlarını tamamen kapatacaklar,
Açık dünya sistemine aykırı.

gibi onlarca madde.

bu işim çözümü yok arkadaşlar.

Agaragambi

Üye
Çıkın internet cafeleri dolaşın özellikle oyuncu cafeleri var bilirsiniz bildiğim hepsini dolaştım rise online yok dahası oyunun adını bilen yok bu oyun ağırlıklı olarak multi pc karakterle dolu gerçek oyuncu sayısı gerçekten az yönetim de bu geçici gelir kaynağını görmezden geliyor. Oyun biter oyuncu kalmaz gibi bir iddiam tabi ki yok ama bu gidişle hiçbir zaman bilinen sevilen konuşulan bir oyun olmayacak.

Not Sakın kimse internet cafeler bitti demesin bu cafeler oyuncu gençlerle dolu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt