Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jaunbae

Üye
4 bin görüntülenme, +130 mesajla forumun en popüler konusu haline gelmesine rağmen, oyun yetkilileri konuya hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Bu bir topluluk sitesi ve biz yetkililerin forumda daha etkin bir rol almasını bekliyor, oyuncuların endişelerine şeffaf bir şekilde yanıt vermesini istiyoruz bu sizin bir noktada işiniz. Bu topluluk ve geribildirimleri oyunu daha iyi hale getirmeniz için bir nimet. Bu konuyla alakalı şeffaf bir yanıt, kayda değer bir adım atılmadığı sürece Market kullanımımı kısıtlıyorum. @SunRise @BEARFACT

Her konuda topluluğun isteğini yerine getiren bir oyun yönetiminin bunu hiç görmüyormuş gibi davranması gerçekten trajikomik. Umarım en kısa zamanda aksiyon alınır. En azından 1 evden en fazla 2 bilgisayar bağlanabilmeli. Bunu hiçbir vasfı olmayan malum oyunun private sunucuları bile yaparken buradaki yönetimin 1 günde çözüme kavuşturabileceği bir konu olduğunu düşünüyorum.

jaunbae

Üye
Ben solo bir oyuncu olarak gerçekten oyunda tam anlamıyla acı çekiyorum, sunucu yeni ondan bu kadar fazla zorlanıyorum diyerek kendimi geçiştiriyorum ama bu şekilde daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum, tek isteğimiz solo oyuncular için bir kapı açmak. Saygılar.

Zbam

Üye
Ben solo bir oyuncu olarak gerçekten oyunda tam anlamıyla acı çekiyorum, sunucu yeni ondan bu kadar fazla zorlanıyorum diyerek kendimi geçiştiriyorum ama bu şekilde daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum, tek isteğimiz solo oyuncular için bir kapı açmak. Saygılar.
Solo oyuncu için tek yapılabilecek şey toplayıcılık ve solo zindan şuan

NESKANTA

Yeni Üye
Hayatın boyunca baska mmorpg oynamamıssın, ''3-4 saat farm atayım'' olayına lüks diyorsun. Git bdo, wow, eso, ff14' bak bakalım sistem nasıl işliyor, solo oyuncu nasıl kollanıyor.

Değerli dostum bu saydığın oyunların yönetimi o şekilde işliyor olabilir. Burada ki yönetim bu şekilde işliyor anlatmaya çalıştığım şey bu...
Madem solo oyuncular söylediğin oyunlarda kollanıyorsa, sende solo oyuncuysan burada ne işin var?

NESKANTA

Yeni Üye
Yahu ne aglamasi ya. 32 pcli farmci yuzunden oyunda row acilabilen ve drop atan kanallara girilmiyor. Bu adamlar yuzunden gercek oyuncu karakterini gelistiremiyor. Hep oyuna para verip hic almayip nasil gelisecek oyuncu.
Gerçek oyuncu nasıl oluyor anlatır mısın?
Hepimiz oyuncuyuz 1 pc de 16 pc de

NESKANTA

Yeni Üye
Hayatında kaç tane MMORPG türü oyun oynadın da gelip genelleme yapıyorsun, şu şahit olduğun şey sadece bu oyun, malum oyun ve aliveli2 de görebileceğin bir şey. Multi bilgisayar farmcıları nedense kendilerine karşı olan herkesi oyunun p2win tarafından vurmaya çalışıyor. Arkadaşım bu konudaki kimse oyuna para vermem, şunu bunu yapmam demiyor alo?? Nerenizle okuyorsunuz konuyu.

Bizim karşı çıktığımız konu ile oyununun p2win olmasının alakası yok, çok şükür ki kafam var ve kullanıyorum dolayısıyla hayatımı 16 bilgisayar ile farm yaparak idame ettirmiyorum. Sizin yaptığınız şeyin oyuna, oyunculara zarar verdiğini düşünüyoruz ve bunun etkilerini herkes görebiliyor ve biz bu konuda haklıyız ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz hakkınız var yetkililerden daha bilinçlisiniz konuyu daha iyi takip ediyorsunuz tebrik ederim.
O kullandığın kafanın anlamadığı şey oyuncu olarak sana zarar veren prosedürler oyunun yönetimine göre bu tam tersi olabilir.

Sineklik

Üye
O kullandığın kafanın anlamadığı şey oyuncu olarak sana zarar veren prosedürler oyunun yönetimine göre bu tam tersi olabilir.
Oyun yönetiminin tavrını kesin olarak merak ettiğimiz için bu konular açılıyor. Zahmet edip cevap verseler bu belirsizlik olmayacak, teoride discord sohbetlerinde kısıtlama geleceği söylenilmiş pratikte bir şey yok. Sen bunları dert etme git gb sat elektrik faturanı ödeyemezsin sonra.

shooter54

Üye
ben artık yıldım.
şu 2 günde, 3 tane slotuma ayrı zamanlarda multiler geldi çöktü.
itemleri satacağım şimdi, premium süresi bitene kadar görev itemleri ile dungeon kovalarım.
zaten level kasmak zor, 68'de kaldı çar. kimse kusura bakmasın eşşşşşek değiliz, dropsuz kanalda 20-30k kc yatırıp çar kasalım.
illa oynayacak olursak nft ile exp kasılmış çar çekeriz.

Son düzenleme:

tacettin

Üye
ben artık yıldım.
şu 2 günde, 3 tane slotuma ayrı zamanlarda multiler geldi çöktü.
itemleri satacağım şimdi, premium süresi bitene kadar görev itemleri ile dungeon kovalarım.
zaten level kasmak zor, 68'de kaldı çar. kimse kusura bakmasın eşşşşşek değiliz, dropsuz kanalda 20-30k kc yatırıp çar kasalım.
illa oynayacak olursak nft ile exp kasılmış çar çekeriz.
kaça

Lonarad

Üye
çoklu bilgisayar oyuncusu olarak ben de sürekli böyle konuşulmasından rahatsızım 400binlria yatırım yaptık kardeşim 20 bilgisayar aldık sizde alın siz de kurun

yetiyet

Üye
ASDA Yorumlara bak kafayı yersin, oyunun yarısı oyunu, oyun olarak oynamaya çalışan insanlar ve multi bilgisayardan şikayet eden insanlar. Diğer yarısı da oyunu, oyun değil geçim teknesi olarak gören adamlar. Adamın yazdğına bak 20 bilgisayar almış yatırım yapmış :D hangi ekonomide böyle bir yatırım aracı var, oyun oynuyorsun lan oyun

zr3

Üye
Değerli dostum bu saydığın oyunların yönetimi o şekilde işliyor olabilir. Burada ki yönetim bu şekilde işliyor anlatmaya çalıştığım şey bu...
Madem solo oyuncular söylediğin oyunlarda kollanıyorsa, sende solo oyuncuysan burada ne işin var?
Yok zaten itemleri sattım zararsız bir şekilde yaptığım masrafı aldım çıktım. Size iyi şanslar.

Lonarad

Üye
oyunu oyun olarak oynamak isteyen gitsin death valleyde farm atsın orda rowda açılmıyo 20 bilgisayar da yönetilmiyo sizin bu yaptığınız tamamen başkası çok para kazanıyo ben niye kazanamıyorum kıskançlığı yada gidin 1. ve 2. sunucularda farmlayın orda da row açılmıyo 20 bilgisayar yönetilmiyo madem oyun oynuyonuz elinizle oynayın o zaman

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
4 bin görüntülenme, +130 mesajla forumun en popüler konusu haline gelmesine rağmen, oyun yetkilileri konuya hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Bu bir topluluk sitesi ve biz yetkililerin forumda daha etkin bir rol almasını bekliyor, oyuncuların endişelerine şeffaf bir şekilde yanıt vermesini istiyoruz bu sizin bir noktada işiniz. Bu topluluk ve geribildirimleri oyunu daha iyi hale getirmeniz için bir nimet. Bu konuyla alakalı şeffaf bir yanıt, kayda değer bir adım atılmadığı sürece Market kullanımımı kısıtlıyorum. @SunRise @BEARFACT

Elbet te burayı okuyorlar ama yeri burası değil sonuç olarak.
Bilet üzerinden her gelen bildirim not edilir gerekli yerlere iletilir bu yüzden burdan öneri ve şikayet kısmı kaldırıldı.
Eğer bir Row Staff buraya birşey yazsa aynı şeyler yazılacaktır değişen birşey olmayacak. O yüzden bilet sistemini aktif kullanmanız gerekiyor.

nicolayfc

Üye
Günlük 3 tane dungoens hakkı tanınıyor, en azından bu dungoensları tamamlayan kişiler drop atılan sunucularda row açabilsin, biraz zorlaştırın lütfen, gerçekten karakterleri geliştirmek için boş slot bulabilmek imkansız halde.

Lonarad

Üye
görüşürüz oyun çoklu pccilerin haricinde de normal oyuncu/klanca oynayan çok kişi var. mmorpg solo oynanmaz gir bi klana bak keyfine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt