Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnPlane

Üye
Beni boşver oyun zevkim beni ilgilendirir konuya dair yorum yap karşılıklı polemiğe giren konular kapatılıyor
Çoklu pc olayına isteselerde istemeselerde müdahale edecekler ama şuan sadece ne yapacaklarından emin değiller bence çünkü ciddi bir gelir kaynağı yaratıyor. çoklu pc ler hem yok olmadan hemde onlar normal oyuncuları soğutmadan nasıl ara bir çözüm bulabiliriz şeklinde düşünüyorlar bence.

JohnPlane

Üye
Sevgili Rise online yönetimi ROW'a bir özellik ekleyin lütfen bir materyel özelliği o materyele sahip olan karakterler ROW ile atak yaptığında sadece drop alabilsin, bu materyale sahip olmayı da death valley de günlük yapılabilen bir quest görevine ekleyin, 50kill mesela, yeterli olacaktır, her gün tekrar edilebilecek olması da bu çözümü sürekli kılacaktır. Yani bu kadar kişi önlem alınmasını isterken neden yapılmıyor bu gerçekten akıl tutulması yaşıyorum, bir kişinin cebi dolarken bir çok kişi bu durumdan müzdarip bırakılıyor.

Ben haddar da drop atan hiç bir zone a giriş yapamıyorum, dilerseniz sizde deneyebilirsiniz uzun bir süre deneyin lütfen 10dk dan da uzun, giriş yapamayacağınızı kendiniz de göreceksiniz. Eğer önlem alınmazsa haddarın diğer tüm camplarına da bu şekilde tek bir kişinin baskınlığıyla dolacaktır, yani parti bulamıyorum bulduğum partilerde de hiç bir şekilde karakterimi ilerletemiyorum, çünkü materyal alamıyorum. Yani şu oyunu oynayan kişiler için tasarlayın, gelip bu oyun üzerinden para kazanmak isteyen kişiler için değil !
Kill görevi kadar bela bir görev yok arkadaş ben solo oyuncuyum ve pvp den zevk almıyorum bu çözümde bana uygun değil materyal için niye pk atayım ben

Agaragambi

Üye
Çoklu pc olayına isteselerde istemeselerde müdahale edecekler ama şuan sadece ne yapacaklarından emin değiller bence çünkü ciddi bir gelir kaynağı yaratıyor. çoklu pc ler hem yok olmadan hemde onlar normal oyuncuları soğutmadan nasıl ara bir çözüm bulabiliriz şeklinde düşünüyorlar bence.
Aynısını düşünüyorum umarım kısa zamanda bir çözüm sunarlar

nicolayfc

Üye
Kill görevi kadar bela bir görev yok arkadaş ben solo oyuncuyum ve pvp den zevk almıyorum bu çözümde bana uygun değil materyal için niye pk atayım ben

Bu işin başka türlü çözüme kavuşturulması mümkün görünmüyor da ondan, 32 tane pc yi yöneten birinin slotlara hesapları konuşlandırması belki 30dk süresini almıyordur.
Ama 32 tane pc ile death valley de 50 kill yapması olanaksız, üstelik her gün yapması gerekiyor. Çözüm çok net bence, pvp den zevk almıyor olabilirsin ama karakterini geliştirmek isteyen bir kişiysen bu öneri şuan ki mevcut durumdan daha cazip, farklı bir çözüm önerin varsa makulse ona da kabulüm, yeter ki bu sistem değişsin

shooter54

Üye
Sevgili Rise online yönetimi ROW'a bir özellik ekleyin lütfen bir materyel özelliği o materyele sahip olan karakterler ROW ile atak yaptığında sadece drop alabilsin, bu materyale sahip olmayı da death valley de günlük yapılabilen bir quest görevine ekleyin, 50kill mesela, yeterli olacaktır, her gün tekrar edilebilecek olması da bu çözümü sürekli kılacaktır. Yani bu kadar kişi önlem alınmasını isterken neden yapılmıyor bu gerçekten akıl tutulması yaşıyorum, bir kişinin cebi dolarken bir çok kişi bu durumdan müzdarip bırakılıyor.

Ben haddar da drop atan hiç bir zone a giriş yapamıyorum, dilerseniz sizde deneyebilirsiniz uzun bir süre deneyin lütfen 10dk dan da uzun, giriş yapamayacağınızı kendiniz de göreceksiniz. Eğer önlem alınmazsa haddarın diğer tüm camplarına da bu şekilde tek bir kişinin baskınlığıyla dolacaktır, yani parti bulamıyorum bulduğum partilerde de hiç bir şekilde karakterimi ilerletemiyorum, çünkü materyal alamıyorum. Yani şu oyunu oynayan kişiler için tasarlayın, gelip bu oyun üzerinden para kazanmak isteyen kişiler için değil !
hocam bu olmaz, oyundaki herkes pvp için oynamıyor. pve seven bir dünya insan var.
örneğin 60 level adam drop almadan nasıl kasacak, potunu rprsini nasıl yetiştirecek. pvp alanına çıksa kim sallar 60 level adamı.
o dediğin hayatta olmaz.

yapılacak tek yol var, ip kısıtlamasıdır.
row'da dropları kısıtlasan çalışan adam farm atamayacak.
doğru olan multi hariç herkesin farm atabilmesidir.

shooter54

Üye

hocam bu olmaz, oyundaki herkes pvp için oynamıyor. pve seven bir dünya insan var.
örneğin 60 level adam drop almadan nasıl kasacak, potunu rprsini nasıl yetiştirecek. pvp alanına çıksa kim sallar 60 level adamı.
o dediğin hayatta olmaz.

nicolayfc

Üye
o dediğin hayatta olmaz.

Hocam bir şeyin olmazını konuşuyoruz madem, IP kısıtlamasının olmazını da konuşalım
Türkiye de cloud hizmeti veren bir çok firma var, her birinden bir tane client kiralarsın, bu şekilde giriş yaptığında oyun sunucusuna giden network trafiğin farklı ipler üzerinden görüneceği için bunun bir kişiye ait olmadığı düşünülecektir, hadi diyelim farklı olmasına rağmen 8 ip yi de kısıtladık. Farklı dış bacak IP sine sahip yeni 8 client cihazı kiralamak kaç dk süremizi alır?

Nihai çözüm önerisi için günlük yapılabilecek bir görev olması gerektiği yönünde fikrim, bu görevinde her gün uğraşılmak için biraz meşakkatli olması gerekiyor, bu pvp olmak zorunda değil, yeter ki elinde birden fazla client cihazı olan birinin emek vermeden basit bir şekilde oyun içerisine doğrudan müdahale edememesi.

Anarchyy

Üye
Bu row zaten insanlar ex kassın diye getirildi oyuna.
1-Row xp premiumda çalıscak yüzde100 şekilde.
2-Diğer premiumları cekip ex kasmak isteyende olursa diğer premiumlarda 12saat çalısabilir veya yine yüzde100 çalısıp kutu acılmasın diğer premiumlarda row acıkken.

Çözüm cok basit beyler sadece yönetim istemiyor bunu.

Yorumlarda görüyorum yönetim düşünüyodur basit bişi değil engellemek vs yazanlar olmusta gayet basit arkadaşlar engellemesi.

swatter

Üye
Önerilerinizi konuya eklemeyi ihmal etmeyin arkadaşlar:

İp adresi engellemek geçici bir çözüm gibi geliyor bana VPN diye bir gerçek var aylık 100-150 liralık bir abonelikle istediği kadar bilgisayarı maskeleyebilirler.
ROW açıldığında drop düşmesin tarzında öneriler de var ama insanlar hem exp hem farm yapmak için afk bırakmak isteyebiliyorlar bu malum oyundan beri süregelen bir şey, farmcılığın mihenk taşını oluşturuyor.

DV'de belirli yerler değerli item atsa bu sefer de bu yerler büyük clanların tekelinde olacak ve çoğu oyuncu yine faydalanamayacak

shooter54

Üye
Önerilerinizi konuya eklemeyi ihmal etmeyin arkadaşlar:

İp adresi engellemek geçici bir çözüm gibi geliyor bana VPN diye bir gerçek var aylık 100-150 liralık bir abonelikle istediği kadar bilgisayarı maskeleyebilirler.
ROW açıldığında drop düşmesin tarzında öneriler de var ama insanlar hem exp hem farm yapmak için afk bırakmak isteyebiliyorlar bu malum oyundan beri süregelen bir şey, farmcılığın mihenk taşını oluşturuyor.

DV'de belirli yerler değerli item atsa bu sefer de bu yerler büyük clanların tekelinde olacak ve çoğu oyuncu yine faydalanamayacak

hocam uzunca düşündüm,
ip kısıtlaması ile bir miktar taş koyacaksın farmerına pazarcısına vs. (örneğin max 3 pc gibi) , zararsa zarar gitsin alsın vpn.

kafamdaki öneri:
row ile sadece bol bol pot atacak ve masraf azaltacak.(epic item atmayacak)
aradaki drop boşluğunu da gerekirse sadece epic drop atan bir dungeon ekleyerek halledersin ve insanları üzmezsin.

drop olduğu sürece bu adamlar durmaz. bu oyunda masraf çıkınca karda oldukları için legal bu adamlar, öbür oyunda masraf kurtarmıyor illegaller.
yani bu adamlar olağan şüpheli durumunda. bugün ayaklarını kesmezsen, yarın gb düşünce masraf yükselecek ve illegal programa yönelecekler.

NESKANTA

Yeni Üye
Bu konuda ağlayanları çoğu oyuna 1 kuruş yatırmadan, para kazanayım peşinde sanırım.
Parası olsa 16 pc alıp bu işi yapacak arkadaşlar ağlamasın, kıskançlık gibi duruyor.

Gündüzleri işe gidip akşam gelip 3-4 saat farm atayım diyorsan maalesef mmorpg biraz lüks bir düşünce bu, bunun için para yatırıp üstün olman gerekir.
(Takılarına itemlerine para verenler dv ' de farmını atıyor, yatırdığının fazlasını alıyor zaten)

Oyun yönetimi çoklu pc için yaptırım uygulamıyor. Bunu herkes yapabilir.
Kusura bakmayın ama çoklu pc ile uğraşmaya totosu yemeyen veya parası olmayan bu konuda ağlamasın.

shooter54

Üye
Bu konuda ağlayanları çoğu oyuna 1 kuruş yatırmadan, para kazanayım peşinde sanırım.
Parası olsa 16 pc alıp bu işi yapacak arkadaşlar ağlamasın, kıskançlık gibi duruyor.

Gündüzleri işe gidip akşam gelip 3-4 saat farm atayım diyorsan maalesef mmorpg biraz lüks bir düşünce bu, bunun için para yatırıp üstün olman gerekir.
(Takılarına itemlerine para verenler dv ' de farmını atıyor, yatırdığının fazlasını alıyor zaten)

Kusura bakmayın ama çoklu pc ile uğraşmaya totosu yemeyen veya parası olmayan bu konuda ağlamasın.
param var 16 pc yaparım, 16 tanede senin olan pcleri alırım merak etme. hatta başına da seni koyarım çarlar ile ilgilen diye.
mmorpg bu diyorsan, oynadığın mmolar olarak malum oyundan ötesi olmadığını belli ediyorsun. mmorpglerde böyle farm olmaz.
aman multilerim elden gidecek diye panik yapıyorsun. ağlak olan sensin.

NESKANTA

Yeni Üye
param var 16 pc yaparım, 16 tanede senin olan pcleri alırım merak etme. hatta başına da seni koyarım çarlar ile ilgilen diye.
mmorpg bu diyorsan, oynadığın mmolar olarak malum oyundan ötesi olmadığını belli ediyorsun. mmorpglerde böyle farm olmaz.
aman multilerim elden gidecek diye panik yapıyorsun. ağlak olan sensin.

Sen hiç bir şey yapamazsın :)
İyi oyunlar sana.

Sineklik

Üye

Hayatında kaç tane MMORPG türü oyun oynadın da gelip genelleme yapıyorsun, şu şahit olduğun şey sadece bu oyun, malum oyun ve aliveli2 de görebileceğin bir şey. Multi bilgisayar farmcıları nedense kendilerine karşı olan herkesi oyunun p2win tarafından vurmaya çalışıyor. Arkadaşım bu konudaki kimse oyuna para vermem, şunu bunu yapmam demiyor alo?? Nerenizle okuyorsunuz konuyu.

Bizim karşı çıktığımız konu ile oyununun p2win olmasının alakası yok, çok şükür ki kafam var ve kullanıyorum dolayısıyla hayatımı 16 bilgisayar ile farm yaparak idame ettirmiyorum. Sizin yaptığınız şeyin oyuna, oyunculara zarar verdiğini düşünüyoruz ve bunun etkilerini herkes görebiliyor ve biz bu konuda haklıyız ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz hakkınız var yetkililerden daha bilinçlisiniz konuyu daha iyi takip ediyorsunuz tebrik ederim.

Layenkati

Yeni Üye
Ya row'u kaldıracaksın ya da row'un drop atmasını engelleyeceksin. Başka çözüm yok. Henüz 1 aylık oyunda bu kadar item/gb olması doğru değil.
Kanallar full gözüküyor ama ortada 2 laf edeceğin player yok çünkü slotlar zombi dolu, her yerde gb çetelerinin multi charları var

Agaragambi

Üye
Yönetim bu yasak değil diyor ya şimdi oyunda ki oyuncu sayısı fazla görünüyor ama aslında bu tarz adamlar 8 16 32 farketmez istediği kadar pc hesap ile oyuna girse de aslında tek kişi bir nevi bot karakterler gerçek oyuncular oyunu bıraktığında oyun bu kişilere kalacak bu sefer bu adamlar da bakacaklar bu oyunda gelir kalmadı başka oyuna geçecekler. Benim merak ettiğim yönetim bunu ne zaman farkedecek.

• Beğen
Tepkiler: zr3

swatter

Üye
H1 dışında görev yapılamaz duruma geliyor, normal partiler rica minnet salabiliyorken bu insanlar para kazanma dürtüsünün verdiği aç gözlülükten dolayı mafyavari üsluplar kullanarak oyunu zehir ediyorlar. Tüm oyuncular H1de görev yapmak zorunda kaldığı için 10 dakikalık görev oluyor sana 1 saat.

Haddar & Haggard insanların DV'ye çıkmadan önce farm atabileceği, üzerine biraz olsun item koyabileceği yerler, malum oyunun Eslantı. Siz bu maplerde multi bilgisayarların hüküm sürmesine izin verirseniz oyuncular gelişimini nasıl tamamlayabilirler sizce? İtem koyamayan birisi DV'de ne yapabilir? Bildiğiniz orman kanunları uygulanıyor ne yapmamız gerekiyor bilemiyorum gerçekten sanırım firmaya bu konuda oyuncuların ne kadar rahatsız olduğunu belirtmek için hemfikir oyuncuların pus'dan çöp dahi olmaması gerekiyor çünkü oyunu bırakmanız pek umurlarında değil istatistik uzmanları olduğunu sanmıyorum.

Aveline90

Üye
Aynen hocam , en çok senin mmorpg bilgin var. bizim köye yeni geldi pc kusura bakma. Bir sonraki başlıkta senden icazet almadan mmorpgler için yorum yapmam , affına sığınıyorum.
Evet en çok benim mmorpg bilgim var, 1999'da ultima online ile başladım, sene 2024 oldu oynamadığım mmorpg kalmadı. Bir sonraki başlıkta icazet istemeyi unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt