Sevgili Rise online yönetimi ROW'a bir özellik ekleyin lütfen bir materyel özelliği o materyele sahip olan karakterler ROW ile atak yaptığında sadece drop alabilsin, bu materyale sahip olmayı da death valley de günlük yapılabilen bir quest görevine ekleyin, 50kill mesela, yeterli olacaktır, her gün tekrar edilebilecek olması da bu çözümü sürekli kılacaktır. Yani bu kadar kişi önlem alınmasını isterken neden yapılmıyor bu gerçekten akıl tutulması yaşıyorum, bir kişinin cebi dolarken bir çok kişi bu durumdan müzdarip bırakılıyor.
Ben haddar da drop atan hiç bir zone a giriş yapamıyorum, dilerseniz sizde deneyebilirsiniz uzun bir süre deneyin lütfen 10dk dan da uzun, giriş yapamayacağınızı kendiniz de göreceksiniz. Eğer önlem alınmazsa haddarın diğer tüm camplarına da bu şekilde tek bir kişinin baskınlığıyla dolacaktır, yani parti bulamıyorum bulduğum partilerde de hiç bir şekilde karakterimi ilerletemiyorum, çünkü materyal alamıyorum. Yani şu oyunu oynayan kişiler için tasarlayın, gelip bu oyun üzerinden para kazanmak isteyen kişiler için değil !