Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Peki reis konu ile ilgili birşeyler yapılmasını düşünüyormusunuz sonuçta normal userlere faydası olmayan ve bizlerin istemediği bir olay bunu sizde biliyorsunuz oyununda içinde geçiyor bu mafyalar bunlara çözüm yok mu usko gibi olmaya devam edecek mi ?

Daha öncede Sunrise belirtmişti önlemler alınacaktır diye şuanda sadece bu sizlere söylebilirim geçmiş discord sesli sohbet kayıtlarını izleyebilirsiniz orda söylenmişti.

FAY

Yeni Üye
Sürekli aynı terane "gerekli önlemler alınacak"

bune abi ne zaman alacaksınız önlemi oyunun ve oyuncunun kanını tam olarak emdikleri zaman mı ?
oyundaki farm yayıncıları yayın yapamıyor daha ne dene bilir adam alfadan beri oyun oynuyorum diyor farm yayını yapamıyorum kusura bakmayın serverler dolu slotlar 8 kişi bişey yapamıyorum diyor.Bu nasıl bir vurdum duymazlıktır ya

oyunda slot bozmak illegal davranış , slota mob çekmek illegal davranış ama gidip 3.500 tl den pc alıp "ki şuan rise farm pc yazın ilanlara bile çıkıyor" adı farm olan ancak bireysel oyuncunun ve oyunun kanını emip millete gb satmaktan başka bi halta yaramayan malum oyundaki artık zihniyetin ürünü olan davranış nedense illegal program kullanmadıkları için birşey yapılmaz oluyor.

yapmayın ya slot bozan illegal program mı kullanıyor slota mob çeken illegal program mı kullanıyor açın abi slota mob çekmeyi hagard haritasındaki bosları serbest bırakın ozaman bakalım bu sülüklerden birtane kalacak mı oyunda

Aha size çözüm önerisi bırakın sizin yapamadığınızı oyuncular yapsın.Oyunu oyun gibi oynayanlar yapsın oyun bu oyun darphane değil siz kimden yanasınız abi oyunu alfadan betadan beri oynayan oyunu yerli olmasından gurur duyup gelişmesine destek olmaya çalışanlardan mı yanasınız yoksa oyunun hype döneminde oyunun kanını emip defolup gidecek insanlardan mı yanasınız kimse sizden adil olmanızı beklemiyor ki adil olsaydınız zaten item bağı olayını kaldırıp oyunu "pay to win" e çevirmezdiniz.

tekrar söylüyorum açın hagard daki mobların travel range ini o trenlerin üzerine bi musallat edelim "1 tl lik çarları ile kese biliyorlarsa eğer amenna" biz kendi adaletimizi sağlarız zaten...

Emek Vererek bu oyunun gelişmesini sağlayan ve gerçekten hakkını veren büyük ve küçüklerime saygılar...

balron

Üye
Multi pc yi yasaklamak teknik açıdan sandığınız kadar olay değil. Proxy,vpn vs ile ip her türlü gizlenir. Charlar 1 kişiye mi ait değil mi özellikle rowdayken anlamak mümkün değil.

bune abi ne zaman alacaksınız önlemi oyunun ve oyuncunun kanını tam olarak emdikleri zaman mı ?
oyundaki farm yayıncıları yayın yapamıyor daha ne dene bilir adam alfadan beri oyun oynuyorum diyor farm yayını yapamıyorum kusura bakmayın serverler dolu slotlar 8 kişi bişey yapamıyorum diyor.Bu nasıl bir vurdum duymazlıktır ya

oyunda slot bozmak illegal davranış , slota mob çekmek illegal davranış ama gidip 3.500 tl den pc alıp "ki şuan rise farm pc yazın ilanlara bile çıkıyor" adı farm olan ancak bireysel oyuncunun ve oyunun kanını emip millete gb satmaktan başka bi halta yaramayan malum oyundaki artık zihniyetin ürünü olan davranış nedense illegal program kullanmadıkları için birşey yapılmaz oluyor.

yapmayın ya slot bozan illegal program mı kullanıyor slota mob çeken illegal program mı kullanıyor açın abi slota mob çekmeyi hagard haritasındaki bosları serbest bırakın ozaman bakalım bu sülüklerden birtane kalacak mı oyunda

Aha size çözüm önerisi bırakın sizin yapamadığınızı oyuncular yapsın.Oyunu oyun gibi oynayanlar yapsın oyun bu oyun darphane değil siz kimden yanasınız abi oyunu alfadan betadan beri oynayan oyunu yerli olmasından gurur duyup gelişmesine destek olmaya çalışanlardan mı yanasınız yoksa oyunun hype döneminde oyunun kanını emip defolup gidecek insanlardan mı yanasınız kimse sizden adil olmanızı beklemiyor ki adil olsaydınız zaten item bağı olayını kaldırıp oyunu "pay to win" e çevirmezdiniz.

tekrar söylüyorum açın hagard daki mobların travel range ini o trenlerin üzerine bi musallat edelim "1 tl lik çarları ile kese biliyorlarsa eğer amenna" biz kendi adaletimizi sağlarız zaten...

Emek Vererek bu oyunun gelişmesini sağlayan ve gerçekten hakkını veren büyük ve küçüklerime saygılar...

Sen ne akıllısın öyle , alamadığın slota paso sağdan soldan mob çekip rowla kasan tek charlı insanları da yatır değil mi? Tam bir kanser kitlesiniz valla.

zr3

Üye
Bakın piyasada neredeyse oynamadığım mmorpg kalmadı. Ancak şu çoklu bilgisayar rezilliğine bir bunda , birde malum oyunda denk geldim. Mmorpg kültürü olan insanlar durmaz bu oyunda böyle giderse. 12 gün kaldı premiumun bitmesine, baktım olmadı bende yol alacam.

FAY

Yeni Üye
Sen ne akıllısın öyle , alamadığın slota paso s
Birader ülkemizin en büyük problemide okuma ve yazmayı bir yetenek sanmak…
Okumuşssun ama anlamamışsın.
Çoklu pc konu başlığı. Hagard da hangi slotta tek çarlı kasıyor millet de biz kalkıp laf ediyoruz ??? Alamadığın slot demiş birde güzel kardeşim boşver sen haklısın…

Sineklik

Üye

Şükürler olsun şu konuya farkındalığı yüksek oyuncular yazmaya başladı, amacımıza kısmen de ulaşmış olduk hala yönetim tarafından bir feedback alamadık ama olsun. Durum o kadar vahim ki multi bilgisayar farmcıları buraya bile birden fazla account ile kayıt olarak konuyu zehirlemeye çalışıyorlar.

Bi Aforoz

Üye
Oyuncu taleplerinin, doların, asgari ücretin sigorta primlerinin bu kadar yukarlarda olduğu ortamda maliyetlerin çıkması için 24 saat aktif para harcayan kitleye ihtiyaç var =) Bu sebeple çoklu pcnin engellenmesi, bu yönde adım atılması imkansız. Zor demiyorum =) İmkansız. Ancak zorlaştırılabilir. Fakat ne kadar zorlaştırırsanız oyun parası o kadar değerlenir ! Ne kadar değerlenirse 8 pc çalışmanın birim saate düşen maliyeti azalır ! Legal yoldan yapamadıklarını illegal yoldan yapmaya başlarlar. TL ile GB satan biri olarak söylüyorum : Tek çözüm GB/TL piyasasını yasaklamak. Başka hiç bir çözümü yok =)
Not : Kendimde sattığım halde GB/TL piyasasının yasaklanmasını şiddetle destekliyorum.

FAY

Yeni Üye
Oyuncu taleplerinin, doların, asgari ücretin sigorta primlerinin bu kadar yukarlarda olduğu ortamda maliyetlerin çıkması için 24 saat aktif para harcayan kitleye ihtiyaç var =) Bu sebeple çoklu pcnin engellenmesi, bu yönde adım atılması imkansız. Zor demiyorum =) İmkansız. Ancak zorlaştırılabilir. Fakat ne kadar zorlaştırırsanız oyun parası o kadar değerlenir ! Ne kadar değerlenirse 8 pc çalışmanın birim saate düşen maliyeti azalır ! Legal yoldan yapamadıklarını illegal yoldan yapmaya başlarlar. TL ile GB satan biri olarak söylüyorum : Tek çözüm GB/TL piyasasını yasaklamak. Başka hiç bir çözümü yok =)
Not : Kendimde sattığım halde GB/TL piyasasının yasaklanmasını şiddetle destekliyorum.
Niyet eğer çözüm bulmaksa çözüm bulunur.Row u sadece exp kasmak için kullanılabilir hale getir yani sadece drop düşmeyen kanallarda açılsın nasıl 1.Kanalda açılmıyorsa drop düşen kanallarda açılmasın row kardeşim mevzu YÖNETİMİN ÇÖZMEK İSTEMEMESİ BİZ SÜPER ZEKA DEĞİLİZ ÇÖZÜM ÖNERİSİNDE BULUNUYORUZ BURDA YÖNETİM ÇÖZMEK İSTEMİYOR… Bunun nedenini anlamayacak kadar şaşırıyoruz sorun bu. Şu oyunda kendi resmi yayıncılarına bir sorsunlar abi zor mu bukadar ama yok abi bizim durumumuz; “Tavşan dağa küsmüş….”

Sineklik

Üye
Bu kadar hit alan bir konuya kayıtsız kalacaklarını düşünmüyorum. Sırf bu konuya yazmak için üye olanlar var. Beta sürecinden beri görmezden gelmediğiniz geribildirimlerden biri de bu umarım bu konuyla ilgili çalışmalarınızı bir an önce yaparsınız.

zr3

Üye
Kanka 8 pcler bıraksa slotları normal solo oyuncularda 24 saat aktif para harcayacak merek etme.

RainOfFire

Üye

ROW acilan kampta item drobunu yasaklasinlar yeterli. ya da komple row kaldirilsin. ozaman gercek emekcilerin zafer gunu olur.

Bi Aforoz

Üye
ROW acilan kampta item drobunu yasaklasinlar yeterli. ya da komple row kaldirilsin. ozaman gercek emekcilerin zafer gunu olur.
Verdiğin tavsiye ile drop azalır ama aynı zamanda azalan droplar daha değerli olur. Daha değerli olunca aynı item için daha çok gb gerekir =) Daha çok gb gerektiğinde gb miktarı da aynı oranda tüketilir. Daha çok tüketildikçe fiyatı artar. Fiyatı arttıkça coinsler bile masrafları karşılamaya başlar =) Malum oyunun leş rakamlarına rağmen hala neden 8x lerin bitmediğini bu şekilde anlayabilirsin. Çözüm bu değil.

RainOfFire

Üye
item için daha çok gb gerekir =) Daha çok gb gerektiğinde gb miktarı da aynı oranda tüketilir. Daha çok tüketildikçe fiyatı artar. Fiyatı arttıkça coinsler bile masrafları karşılamaya

gb fiyati artarsa o e pin sitelerine gb satip her turlu pus esyasini rahatlikla alabilrisin, puppet hammer powerup, potlar herseyin cok daha ucuza gelir. boyle bir durumu yoneti msitemiyor, yuksek gb demek oynayan oyuncu sayis iaz demek onlara gore, halbuki yaniliyorlar. bu kadar cok kisiden tepki gorup kaldirmama sebepleri bence bu. baska suphe uyandiran seyler de dusunulebilir kimse inkar edemez. simdilik o konulara girmiyorum.
23 saat row da kalsan en kotu haddar slotunda 15m para geliyor. masraf ciksan 10m her gun kardasin. 8 bilgisayar yaptigini dusun sadece coinden 80m para kasiyorsun. droplu camplardan dusurdugun droplarla ilgili hesabi da siz yapin. sadece item fiyatlari ve upgrade pahali olur. yaptigin farm degerli olur, bi item dusurup yuksek fiyata satip karakterini daha kolay guclendirebilrisin. tabiki bastan boyle boyle bir duzen olmadigi icin yine herzamanki gibi ati alan uskudari gecti. o runic golem slotundan gunde 4-5 gb kaldiranlar var, venom golem slotlari 8 kisilik partye 2 gb para birakiyor. bu saatten sorna o slotlara cokenleri kaldirsan ne olur kaldirmasan ne olur voleyi vurdular vuracaklari kadar.

Sineklik

Üye
Konuyu saptırmayalım ki kapanmasın, yeterince insan gelip ses çıkarmaya devam ettikçe yetkililer (bilinçli yetkililer) buna kayıtsız kalmayacaktır. Hakaret etmeye ve kanıtsız suçlamalar yapmaya gerek yok. Yetkilerin bu konuda önlem almamasını acemlik olarak yorumluyorum sadece. İlk 1 hafta oyunda hiçbir sunucu hatası olmamasına rağmen şu an çökmelerin ardı arkası kesilmiyor ve bu daha önemli bir konu bence yönetimin dikkati de bu konuya kayıyor, biraz daha süre vermekten başka çaremiz yok sonrasında zaten hepimiz yavaş yavaş bırakacağız. Bu arada açılış için sağlam yatırımlar yaptıklarını Levo yayında söylemişti sanırım stabilize sadece açılışa özeldi sonrasında daha ekonomik bir sunucuya geçiş olduysa bu donmalar normal sanırım.

XİARA

Üye
Bu işin özetini bu arkadaş yapmış. Buraya SUNRİSE ve diğerlerinin oyun açılırken , asla gb satışı olmayacak. Oyun oldschool kalırken , diğer oyundaki çürümüş zihniyeti bozacağız. Bound item olacak , efendime söyleyeyim battle pass sistemi ile cüzi rakamlara herkes oynayacak, tek çeşit premium olacak. Cart curt... Sonuç ne ? Ortada yine 3 ay sonra playeri 10k yı geçmeyecek bir oyun. Tek çözüm GB/TL piyasasını ortadan kaldırmaktır. Bunu da yapamazlar , zaten oyunu yapanlar ve sponsorlar GB firması :)

Agaragambi

Üye
Çözüm üretmek isterlerse mutlaka bir yol bulunur item drobu kaldırılmaz tamam ama ciddi oranda düşürülebilir böylece row kullanan hem masrafını cıkarmıs olır hem karakter kasılır. Gb fiyatı düşer yükselir kafasıyla müdahale edilmezse oyun ekonomisi diye birşey kalmayacak zaten şimdiden başladı değerli birkaç item dışında para eden item yok pazarda.. Gerçi neyi bu kadar dert ediyorum baktım düzelmedi gider başka oyun oynarım...

JohnPlane

Üye
Çözüm üretmek isterlerse mutlaka bir yol bulunur item drobu kaldırılmaz tamam ama ciddi oranda düşürülebilir böylece row kullanan hem masrafını cıkarmıs olır hem karakter kasılır. Gb fiyatı düşer yükselir kafasıyla müdahale edilmezse oyun ekonomisi diye birşey kalmayacak zaten şimdiden başladı değerli birkaç item dışında para eden item yok pazarda.. Gerçi neyi bu kadar dert ediyorum baktım düzelmedi gider başka oyun oynarım...
bu kafayla zaten oyundan zevk alamazsın ki sen

nicolayfc

Üye
Sevgili Rise online yönetimi ROW'a bir özellik ekleyin lütfen bir materyel özelliği o materyele sahip olan karakterler ROW ile atak yaptığında sadece drop alabilsin, bu materyale sahip olmayı da death valley de günlük yapılabilen bir quest görevine ekleyin, 50kill mesela, yeterli olacaktır, her gün tekrar edilebilecek olması da bu çözümü sürekli kılacaktır. Yani bu kadar kişi önlem alınmasını isterken neden yapılmıyor bu gerçekten akıl tutulması yaşıyorum, bir kişinin cebi dolarken bir çok kişi bu durumdan müzdarip bırakılıyor.

Ben haddar da drop atan hiç bir zone a giriş yapamıyorum, dilerseniz sizde deneyebilirsiniz uzun bir süre deneyin lütfen 10dk dan da uzun, giriş yapamayacağınızı kendiniz de göreceksiniz. Eğer önlem alınmazsa haddarın diğer tüm camplarına da bu şekilde tek bir kişinin baskınlığıyla dolacaktır, yani parti bulamıyorum bulduğum partilerde de hiç bir şekilde karakterimi ilerletemiyorum, çünkü materyal alamıyorum. Yani şu oyunu oynayan kişiler için tasarlayın, gelip bu oyun üzerinden para kazanmak isteyen kişiler için değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt