Çoklu PC'lere bu kadar karşı olunmasını anlamıyorum. Bir şekilde IP ban atarak durumu değiştirseler siz zannediyor musunuz ki o yamuk daggerlı çarlarınızla gidip o slotlara çökeceksiniz? Bir tane BP partisi gelecek 7 arch swordlarla bambam vuracak golemlerin kafasına, ekonomiye giren item/gb hızı gene sabit kalacak. Yani ortada bir ekonomiyi bozma durumu söz konusu değil.
İkinci bir gerçek de şu: Dünya adil bir yer değil arkadaşlar. Yaptığınız şey "Zenginler niye bu kadar zengin, olmasınlar işte bana ne," demeye benziyor. Balina her zaman balina olacak. Kaldı ki, tek kişinin 8 PC'yi idare etmesi kolay değil, 8-16-24 tane Farm premiumun alınması var. Bu kadar çarın kasılması/dizilmesi, slotlarının alınması, rowlarının ayarlanması var. Emek var özetle. Emek veren adamın da para kazanması bana bu kadar batmıyor.
Ha, derseniz ki "Oyun solo oyuncunun yanında değil, solo oyuncular çoğu zaman bir halt yiyemiyor." Sonuna kadar haklısınız. Yönetimin asıl hatasının da bu olduğunu düşünüyorum.
Mesela bu arkadaştan başlanılmalı yasaklamalar, bu işi yaptığı çok bariz ve rahatsız olmuş. Emekten bahsediyor başka hiçbir oyun topluluğunda böyle bir açıklama yapıp da komik duruma düşmeyen olmaz.