çözmez. Geforce now nedir duydun mu ? Başka bilgisayara bulut servisinden chromedan tab açılarak bağlanılıyor. Uzaktan arkadaşının pc sine teamviewer ile bağlanman gibi düşün. Oyun senin chrome tabından ne açtığına bakamaz(kişisel güvenlik kanunu), bunu da engelleyemez.Bir ip üstünden maksimum 3 hesap girebilmeli bu herşeyi çözer
En mantıklı çözüm buDaha önce başka konuya da yazmıştım başka yazan arkadaşlar da olmuş. Çözüm çok basit row açınca kutu düşmeyecek, sadece exp gelecek.
İnsanların forum kullanmıyor olması bu konuya itiraz etmedikleri anlamına gelmiyor. Malum oyunda eski gm bile bu işi yapıyorsa herkes yapabilir. Uzun vadede bu oyunu oynamak isteyenler sesini çıkarıyor. Oyunun gelişmesini isteyen ve bu konuda itici bir güç uygulamaya çalışan bir topluluğu yarın arasalar da bulamazlar.ben 8-16-32 müşteri , itiraz eden kişiler 1 müşteri![]()
Ne 1 musterisi yuzlerce oyuncu vardir bu durumdan magdur olan. Hatta bu yuzden eksi sunucu aarvardda kac tane yerlu yabanci oyuncu oyunu birakti.ben 8-16-32 müşteri , itiraz eden kişiler 1 müşteri![]()
Evet biz oyuncuyuz sen müşteri. Çoklu bilgisayarlardan gb kasıp belirli sitelere satarak geçimini sağlıyorsun. Sana böyle bir hayatı layık görenler utansın. Umarım kısa zamanda daha iyi bir uğraş bulursunben 8-16-32 müşteri , itiraz eden kişiler 1 müşteri![]()
bu gidişle kendine ekip veya clan bulamayan herkes bırakır oyunu. biz bu oyunu sevdik ve iyiliğini istiyoruz ciddi anlamda umarım sesimizi duyarsınız.
kendi oyunlarını şuan geliştirici ekipten 2-3 kişi oynasa hiçbirşey kasamayınca anlarlar durumu da. bence ticari bakıyorlar ama daha önce yazdığımız gibi bugün kazanırsın, yarın kaybettiğin user ikinci kez dönmez hiç kazanamazsın. multilerde birbirine gb satar artık.Oyunun içinden geçtiği belli birşey aga gene solo playerler bu ibneler yüzünden biryerlerde bir bok yiyemiyorki hatta ekiplerde yiyemiyor biz gittik haddar5e harpyi dönek adam 2 pt çekti kafamıza biz 1 pt okcuyuz ne yapak analmadım bu durumda .d güldük geçtik nere gitsek onlar var hakkımızda hayırlısı bakalım
Ko da ticari baktığı için suan oynuyanlar riseda 6ay sonra görürler serverlar boşalınca ko gibi 50kile kutu görevi getirirler zenginlerin 100tllik görev yapan charları kesmesi içinkendi oyunlarını şuan geliştirici ekipten 2-3 kişi oynasa hiçbirşey kasamayınca anlarlar durumu da. bence ticari bakıyorlar ama daha önce yazdığımız gibi bugün kazanırsın, yarın kaybettiğin user ikinci kez dönmez hiç kazanamazsın. multilerde birbirine gb satar artık.
Mmorpg oyunları evvelde böyle değildi ezele kadar da böyle olmayacak tabii mmorpg bilginiz veya tecrübeniz rise online ve muadili olduğu oyunla sınırlıysa haklısınız derim. Mmorpglerin p2w olmasıyla o oyundan para kazanmak aynı şey değil.Başlık aslında ''Çözüm önerileri'' iken daha çok ağlama duvarına dönmüş burası.
Çözüm mü arıyorsunuz? 6 kanala row+drop aktif ediyorsanız en az yarısı kadar kanala rowsuz drop, bir o kadar da rowlu dropsuz camp koymalısınız bu birincisi ve en önemlisi.
Zira şuanki durumda tek tek camp gezip millete pm atıp görev yapıcam diye dilenci gibi adamların dibinde oturup beklemek can sıkıcı. Paraysa , ben de para verdim. Zamansa , ben de zaman harcadım, emekse ben de emek veriyorum.
yok 20 pc girmiş , yok 8 pc girmiş umrumda değil. bunun takdiri oyun yönetiminin. Ayrıca bir adam tek başına 8pcyi idare edip her birine günlük pus + row + sc ve aylık premium masraflarını yapıyor ve bunu iş olarak benimsemişse bırakın da 3-5 bişey kazansın. siz istiyorsunuz ki biz kazanalım onlar kazanmasın.
yahu burası ticarethane değil demekte çok saçma, sırf malum oyundan hayatını idame ettiren onlarca insan tanıyorum. MMORPG oyunları evvelde böyleydi , ezele kadar da böyle kalacak. Koxp olmadığı ve gerçekten emek verilerek yapılan farmlara kusura bakmayın da kimse birşey yapamaz.
Ayrıca, bir arkadaş çok güzel özetlemiş, siz gerçekten 8 pc ile girenlerin banlanması durumunda slotların boş kalacağını mı zannediyorsunuz ? burda kaç kişi 8li bp ptden kutu alabileceğini sanıyor ? hayal dünyasından çıkalım da biraz realist olup çözüm üretelim.
Mesela günlük row sınırı? Mesela daha az row+drop campi? Mesela row'da drop rate oranını düşürmek? Mesela çöp slotlarını arttırmak? özellikle ve özellikle görev yapılacak slotların droplarını sıfırlamak!?? yahu görev yapamıyorum görev. bunun dışında bir sorunum yok. Tatlı tatlı dolanıp görev falan yapıp arada dvye gidip yatalak oluyorum. Kâr amacı gütmeyen solo oyuncu olarak gayet keyif alıyor ve sizler kadar tetiklenmiyorum bu çoklu pc kullanan arkadaşlara. Bence siz de çok şeyapmayın, zira hiçbir faydası olmayacak. İyi forumlar.
Şahsen konuyla ilgili bir görevliyi bu konuya tartışmaya beklerdim lakin sunucunun aşırı yoğun olması, hata raporları ve sunucunun stabilizesini sağlamanın şu an önceliğiniz olduğunu varsayıyorum aksi senaryoda bu forumun hiçbir amacı kalmıyor. Bu vakayı görmezden gelmenizin sizin de bu işten bir çıkarınızın olduğunu düşündürtüyor, sessiz kalmanızın biz oyunculara fazlasıyla hasar verdiğini hatırlatmak isterim. Sunucunun ekonomisi bozulduğunda, gb para etmediğinde kaybettiğiniz oyuncuların güvenini tekrar kazanmak için yeni server açmak zorunda kalacağınızı söylememe gerek bile yok ve bu şekilde de malum oyundan hiçbir farkınız kalmamış olacak.
bu konu hala nasıl kapatılmamış çok garipo kadar umurlarında değil ki konuya bile girmiyorlar muhtemelen
Peki reis konu ile ilgili birşeyler yapılmasını düşünüyormusunuz sonuçta normal userlere faydası olmayan ve bizlerin istemediği bir olay bunu sizde biliyorsunuz oyununda içinde geçiyor bu mafyalar bunlara çözüm yok mu usko gibi olmaya devam edecek mi ?Genel tartışma konusu her zaman var olmuştur, ancak birçok benzer konuya izin verilmemekte.
Eğer forum kurallarına uygun bir şekilde yapılıyorsa, neden kapatılsın?