Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4erc

Üye
ben 8-16-32 müşteri , itiraz eden kişiler 1 müşteri :)

acsmdm

Üye
Bir ip üstünden maksimum 3 hesap girebilmeli bu herşeyi çözer
çözmez. Geforce now nedir duydun mu ? Başka bilgisayara bulut servisinden chromedan tab açılarak bağlanılıyor. Uzaktan arkadaşının pc sine teamviewer ile bağlanman gibi düşün. Oyun senin chrome tabından ne açtığına bakamaz(kişisel güvenlik kanunu), bunu da engelleyemez.

swatter

Üye
ben 8-16-32 müşteri , itiraz eden kişiler 1 müşteri :)
İnsanların forum kullanmıyor olması bu konuya itiraz etmedikleri anlamına gelmiyor. Malum oyunda eski gm bile bu işi yapıyorsa herkes yapabilir. Uzun vadede bu oyunu oynamak isteyenler sesini çıkarıyor. Oyunun gelişmesini isteyen ve bu konuda itici bir güç uygulamaya çalışan bir topluluğu yarın arasalar da bulamazlar.

Pitou

Üye
Hagardda oyunun en değerli EPİC eşyaları çıktığı için oyun ekonomisi aşırı zarar görmektedir.
Bu durum Death valleyde ekip farmınıda etkilemektedir piyasa düştüğü için dvde yapılan farmda etkisini yitiriyor. Rekabet ve clan savaşları slotlarda olmuyor.
Çözüm olarak Hagarddan oyunun en değerli "İmperial kıyafetler, Warscy ,Hatred,Vixen, Earthsheker" vb. EPİC EŞYALARI tamamen kaldırılacak.Bu eşyalar sadece Death valleyde atacak ki bütün oyuncular bu slotlar için mücadele verecek ve clan savaşları dönecek.

Death valley : İmperial set ,War scy, Earthsheker,hatred,Vixen
Hagard : Elite set , Golden snake , Mino , facelifter vb daha alt seviye epic eşyalar
Krallık bölgeleri: Heavy plate , plate , nadir eşyalar vb.

Hagardda zaten çöp eşyalar atıyor , coins atıyor. Oyunun en değerli epic eşyalarıda attığında bu eşyaların değeri tamamen düşüyor ve rekabet azalıyor.
@SunRise

Agaragambi

Üye
Siz bu adamaları savunmaya devam edin daha dün veterian orc slotunda 71 lvl chardan ks yedim komiğime gitti burada ne işin var dedim aldığım cevap slot mu var.. Tamam yatırım yapan kazansın artık birşey demiyorum ama benim de oyun zevkim elimden alınmasın. Ayrıca bu şekilde sistemli slot kapatmalarla pazara aşırı item gb girmesi oyun ekonomisini kısa sürede bitirecek yine 3 5 değerli item gerisi çöp olayına döneceğiz.

shooter54

Üye
bu gidişle kendine ekip veya clan bulamayan herkes bırakır oyunu. biz bu oyunu sevdik ve iyiliğini istiyoruz ciddi anlamda umarım sesimizi duyarsınız.

thewolverine

Üye
bu gidişle kendine ekip veya clan bulamayan herkes bırakır oyunu. biz bu oyunu sevdik ve iyiliğini istiyoruz ciddi anlamda umarım sesimizi duyarsınız.

Oyunun içinden geçtiği belli birşey aga gene solo playerler bu ibneler yüzünden biryerlerde bir şey yiyemiyorki hatta ekiplerde yiyemiyor biz gittik haddar5e harpyi dönek adam 2 pt çekti kafamıza biz 1 pt okcuyuz ne yapak analmadım bu durumda .d güldük geçtik nere gitsek onlar var hakkımızda hayırlısı bakalım

Moderatör tarafında düzenlendi:

shooter54

Üye
Oyunun içinden geçtiği belli birşey aga gene solo playerler bu ibneler yüzünden biryerlerde bir bok yiyemiyorki hatta ekiplerde yiyemiyor biz gittik haddar5e harpyi dönek adam 2 pt çekti kafamıza biz 1 pt okcuyuz ne yapak analmadım bu durumda .d güldük geçtik nere gitsek onlar var hakkımızda hayırlısı bakalım
kendi oyunlarını şuan geliştirici ekipten 2-3 kişi oynasa hiçbirşey kasamayınca anlarlar durumu da. bence ticari bakıyorlar ama daha önce yazdığımız gibi bugün kazanırsın, yarın kaybettiğin user ikinci kez dönmez hiç kazanamazsın. multilerde birbirine gb satar artık.

Anarchyy

Üye
kendi oyunlarını şuan geliştirici ekipten 2-3 kişi oynasa hiçbirşey kasamayınca anlarlar durumu da. bence ticari bakıyorlar ama daha önce yazdığımız gibi bugün kazanırsın, yarın kaybettiğin user ikinci kez dönmez hiç kazanamazsın. multilerde birbirine gb satar artık.
Ko da ticari baktığı için suan oynuyanlar riseda 6ay sonra görürler serverlar boşalınca ko gibi 50kile kutu görevi getirirler zenginlerin 100tllik görev yapan charları kesmesi için

RainOfFire

Üye
Aarvard da 1.5 sene 2 campi kapatiyordu bu kisi runic golemden tutun da grim reaper a kadar cok uzun sure farmladi.. yuzlerce sikayet ticket atildi hic bisey olmadi, simd ide cok bisey olacagi benzemiyor. Adimiz levo gibi yuksek takipcili yayinci olmadikca yonetim uzerinde hic bir yaptirim gucumuz yokmus gibi davraniyorlar , aslinda oyuncular olarak bu cetelerden rahatsiz. tepki gostereli mdesek kimse tasin altina elini sokmuyor. boyle gelmis boyle gidiyor , begenmeyen de oyunu birakiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

fstab

Üye
bu konu hala nasıl kapatılmamış çok garip :ROFLMAO: o kadar umurlarında değil ki konuya bile girmiyorlar muhtemelen

Anarchyy

Üye
Ek olarak inş levo nun dediklerini dikkate almazlar.
Adam dün multiler olmasa baska clan orayı 8kişi farmlıcak diyor.Farklı bi 8 kişi orayı 1gün 2gün hadi 3gün farmlar ertesi gün bir baskası boş bulup farm atabilir bunu düşünemicek kadar egoist bir yayıncı.
Herseyi paraya bağlıyor +9 item geçmeyince kuduruyor yada +8 bunlar zaten knightı mahveden kitle +9 +10 itemleri olmadan oynuyamıyolar charları hayvan gibi hala daha coğunu istiyolar millet görev setle oynuyor hala bunlar gözünü +5 takı +10 itemlere dikmiş şimdiden.
+2 takı basıyor verdiği bonusu beğenmiyor istiyorki +2 takılar 20str versin oyuna para yatırmayan adam 5str takı taksın tek atim ego tatmin edim istiyorlar.

Levonun Verdiği önerileri inş yönetim dikkate almaz .

swatter

Üye
Şahsen konuyla ilgili bir görevliyi bu konuya tartışmaya beklerdim lakin sunucunun aşırı yoğun olması, hata raporları ve sunucunun stabilizesini sağlamanın şu an önceliğiniz olduğunu varsayıyorum aksi senaryoda bu forumun hiçbir amacı kalmıyor. Bu vakayı görmezden gelmenizin sizin de bu işten bir çıkarınızın olduğunu düşündürtüyor, sessiz kalmanızın biz oyunculara fazlasıyla hasar verdiğini hatırlatmak isterim. Sunucunun ekonomisi bozulduğunda, gb para etmediğinde kaybettiğiniz oyuncuların güvenini tekrar kazanmak için yeni server açmak zorunda kalacağınızı söylememe gerek bile yok ve bu şekilde de malum oyundan hiçbir farkınız kalmamış olacak.

Aveline90

Üye
Başlık aslında ''Çözüm önerileri'' iken daha çok ağlama duvarına dönmüş burası.
Çözüm mü arıyorsunuz? 6 kanala row+drop aktif ediyorsanız en az yarısı kadar kanala rowsuz drop, bir o kadar da rowlu dropsuz camp koymalısınız bu birincisi ve en önemlisi.
Zira şuanki durumda tek tek camp gezip millete pm atıp görev yapıcam diye dilenci gibi adamların dibinde oturup beklemek can sıkıcı. Paraysa , ben de para verdim. Zamansa , ben de zaman harcadım, emekse ben de emek veriyorum.
yok 20 pc girmiş , yok 8 pc girmiş umrumda değil. bunun takdiri oyun yönetiminin. Ayrıca bir adam tek başına 8pcyi idare edip her birine günlük pus + row + sc ve aylık premium masraflarını yapıyor ve bunu iş olarak benimsemişse bırakın da 3-5 bişey kazansın. siz istiyorsunuz ki biz kazanalım onlar kazanmasın.
yahu burası ticarethane değil demekte çok saçma, sırf malum oyundan hayatını idame ettiren onlarca insan tanıyorum. MMORPG oyunları evvelde böyleydi , ezele kadar da böyle kalacak. Koxp olmadığı ve gerçekten emek verilerek yapılan farmlara kusura bakmayın da kimse birşey yapamaz.
Ayrıca, bir arkadaş çok güzel özetlemiş, siz gerçekten 8 pc ile girenlerin banlanması durumunda slotların boş kalacağını mı zannediyorsunuz ? burda kaç kişi 8li bp ptden kutu alabileceğini sanıyor ? hayal dünyasından çıkalım da biraz realist olup çözüm üretelim.
Mesela günlük row sınırı? Mesela daha az row+drop campi? Mesela row'da drop rate oranını düşürmek? Mesela çöp slotlarını arttırmak? özellikle ve özellikle görev yapılacak slotların droplarını sıfırlamak!?? yahu görev yapamıyorum görev. bunun dışında bir sorunum yok. Tatlı tatlı dolanıp görev falan yapıp arada dvye gidip yatalak oluyorum. Kâr amacı gütmeyen solo oyuncu olarak gayet keyif alıyor ve sizler kadar tetiklenmiyorum bu çoklu pc kullanan arkadaşlara. Bence siz de çok şeyapmayın, zira hiçbir faydası olmayacak. İyi forumlar.
Mmorpg oyunları evvelde böyle değildi ezele kadar da böyle olmayacak tabii mmorpg bilginiz veya tecrübeniz rise online ve muadili olduğu oyunla sınırlıysa haklısınız derim. Mmorpglerin p2w olmasıyla o oyundan para kazanmak aynı şey değil.

shooter54

Üye
Şahsen konuyla ilgili bir görevliyi bu konuya tartışmaya beklerdim lakin sunucunun aşırı yoğun olması, hata raporları ve sunucunun stabilizesini sağlamanın şu an önceliğiniz olduğunu varsayıyorum aksi senaryoda bu forumun hiçbir amacı kalmıyor. Bu vakayı görmezden gelmenizin sizin de bu işten bir çıkarınızın olduğunu düşündürtüyor, sessiz kalmanızın biz oyunculara fazlasıyla hasar verdiğini hatırlatmak isterim. Sunucunun ekonomisi bozulduğunda, gb para etmediğinde kaybettiğiniz oyuncuların güvenini tekrar kazanmak için yeni server açmak zorunda kalacağınızı söylememe gerek bile yok ve bu şekilde de malum oyundan hiçbir farkınız kalmamış olacak.

yaz ayına kadar kazansınlar bakalım, yazın user düşüyor her türlü. sonrası yazın bırakanların bir çoğu dönmez, diğer oyun 3 tane sunucu duyurur hop oraya gider herkes ve nal toplarsın. yani şu kadar basit matematiği göremiyor olamazsınız. farklı olacağız diyip aynısına dönüşmek bilemiyorum. discordda günde 100lerce multi yasaklansın yazılarına bir tane kırmızı nicknameli arkadaşlar cevap vermiyor. görmezden gelin devam böyle.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
bu konu hala nasıl kapatılmamış çok garip :ROFLMAO: o kadar umurlarında değil ki konuya bile girmiyorlar muhtemelen

Genel tartışma konusu her zaman var olmuştur, ancak birçok benzer konuya izin verilmemekte.
Eğer forum kurallarına uygun bir şekilde yapılıyorsa, neden kapatılsın?

thewolverine

Üye
Genel tartışma konusu her zaman var olmuştur, ancak birçok benzer konuya izin verilmemekte.
Eğer forum kurallarına uygun bir şekilde yapılıyorsa, neden kapatılsın?
Peki reis konu ile ilgili birşeyler yapılmasını düşünüyormusunuz sonuçta normal userlere faydası olmayan ve bizlerin istemediği bir olay bunu sizde biliyorsunuz oyununda içinde geçiyor bu mafyalar bunlara çözüm yok mu usko gibi olmaya devam edecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt