Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FAY

Yeni Üye
Bu konuda ağlayanları çoğu oyuna 1 kuruş yatırmadan, para kazanayım peşinde sanırım.
Parası olsa 16 pc alıp bu işi yapacak arkadaşlar ağlamasın, kıskançlık gibi duruyor.

Gündüzleri işe gidip akşam gelip 3-4 saat farm atayım diyorsan maalesef mmorpg biraz lüks bir düşünce bu, bunun için para yatırıp üstün olman gerekir.
(Takılarına itemlerine para verenler dv ' de farmını atıyor, yatırdığının fazlasını alıyor zaten)

Oyun yönetimi çoklu pc için yaptırım uygulamıyor. Bunu herkes yapabilir.
Kusura bakmayın ama çoklu pc ile uğraşmaya totosu yemeyen veya parası olmayan bu konuda ağlamasın.
Bak işte pay to win zihniyeti bu abi böyle yönetime böyle oyuncu işte bi tane yönetici kalkıp açıklama yapmamış hala… sanki yapsa ne diyecek birazcık utansa insan yukarıdaki yorum sonucu biz oyun mu oynatıyoruz millete kanını emen oyunu çökertecek zihniyete destek mi oluyoruz diye düşünür ama bu son yorumum adamın dediği bu konunu ve yönetimin özetidir abi saygıyla alkışlıyorum… “parası olmayan bu konuda ağlamasın !” ben “””ağlamayı”””” kesiyorum…

DeadLegion

Üye
Bu konuda ağlayanları çoğu oyuna 1 kuruş yatırmadan, para kazanayım peşinde sanırım.
Parası olsa 16 pc alıp bu işi yapacak arkadaşlar ağlamasın, kıskançlık gibi duruyor.

Gündüzleri işe gidip akşam gelip 3-4 saat farm atayım diyorsan maalesef mmorpg biraz lüks bir düşünce bu, bunun için para yatırıp üstün olman gerekir.
(Takılarına itemlerine para verenler dv ' de farmını atıyor, yatırdığının fazlasını alıyor zaten)

Kusura bakmayın ama çoklu pc ile uğraşmaya totosu yemeyen veya parası olmayan bu konuda ağlamasın.
Yahu ne aglamasi ya. 32 pcli farmci yuzunden oyunda row acilabilen ve drop atan kanallara girilmiyor. Bu adamlar yuzunden gercek oyuncu karakterini gelistiremiyor. Hep oyuna para verip hic almayip nasil gelisecek oyuncu.

DeadLegion

Üye
Arkadaslar herkes bu sistemi elestiriyor ama kimse cozum onermiyor. Cozumunuz varsa paylasin. Row acilabilen kanallarda droplarin kaldirilmasi firma icin cozum degil. Cunku bu olursa row kullanimi ve firmanin hasilati azalir. Bunun yerine sadece rowla farm yapilabilecek solo oyunculara ve partilere ozel bir oda oda ayrilmis bir harita tasarlanabilir. Bu haritada odalara giris bileti magic puppet ya da diger row materyalleri gibi magazadan alinan bir esya olabilir. Giris biletlerinin suresi olabilir 7 saatlik 10 saatlik seklinde. Bu haritada da misal veriyorum 10000 mob kesince 1 tane chest veren bir gorev ya da makul miktarda exp ve coin veren daha degisik gorevler eklenebilir. Kesilen moblarin da trade edilemeyen can ve mana potlari ve krallik haritalarindan daha fazla exp vermesi saglanabilir. Ayrica kesilen moblar pot disinda kirdirilabilir gemlerin parcasini atabilir. Ornek veriyorum onyx crystal parcasi atabilir. 100 ya da 200 tane parca biriktiren farmci parcalari birlestirerek onyx crystal elde edebilir. Oyuncu bu sekilde kestigi moba ks atilmadan hem exp kasmis hem farm yapmis hem de krallik haritalarinda elle farm yapip item dusurmeye calisan oyuncuya zarar vermemis olur.
Bu cozum onerimin hala arkasindayim. Boyle bir sistem getirirlerse daha adil olur. Bu fikrimi destekleyen ya da eksik ya da kusurlu bulan varsa yazsin.

Babayiğit

Üye
Madem herkes bundan şikayetçi ve çözüm arıyor, greve gidin arkadaşlar. 2. Aya girerken hiç kimse pus çekmesin hiç kimse gb çekmesin, dorionda oturma grevi yapın belki birisi ipine takar sizide cevap verir o zaman.

Anarchyy

Üye
Madem herkes bundan şikayetçi ve çözüm arıyor, greve gidin arkadaşlar. 2. Aya girerken hiç kimse pus çekmesin hiç kimse gb çekmesin, dorionda oturma grevi yapın belki birisi ipine takar sizide cevap verir o zaman.
Adamların zaten umrunda değil kanka ister pus alın ister almayın kafasındalar cünki multiler yeterince sabit para kazandırıyor onlara.

Row çalısan tüm kanallar sorunsuz açık.

Row çalısmayan elle farm için olan kanallar ise .
1.KANAL AÇIK ORADA ZATEN GÖREVCİ ARKADAŞLAR VAR FARM ATMAK İMKANSIZ.
2.KANAL HİÇ BİZAMAN AÇILMADI DİSCORDDAN SORUNCA YOĞUNLUKDAN DOLAYI GÖZÜKMÜYORDUR DİYOR MOD ARKADAŞ.
NE HİKMETSE H2 Yİ 9GÜNDÜR GÖREMEDİM BEN OYUNDA HAGARDDA GÖREN VARSA LÜTFEN RESİM ÇEKİP ATSIN MERAK EDİYORUM :D

Vandolinas

Yeni Üye
çoklu pcler ile gm işbiriğili kesilsin , oyuncuları sırf slottan atılmak için macro diye banlamasınlar bak nasıl çözülüyor

Agaragambi

Üye
Oyuna para yatırmadan para kazanmak isteyen ezikler demiş bir arkadaş ben oyuna para yatırım pre kostüm vs alırım ama benim karakterim hiçbir zaman tanınan ön planda olan bir karakter olmayacak üst seviye itemlerim olmayacak orta seviye oyunumu oynayıp cıkıcam. Benim gibi oyuncular olduğunu da anlamalı artık birileri. Yönetim kararını vermeli artık 100 bot oyuncu mu 50 gerçek oyuncu mu "uzun vadede" oyuna faydalı olur.

zr3

Üye

Hayatın boyunca baska mmorpg oynamamıssın, ''3-4 saat farm atayım'' olayına lüks diyorsun. Git bdo, wow, eso, ff14' bak bakalım sistem nasıl işliyor, solo oyuncu nasıl kollanıyor.

mustafcang

Yeni Üye
işin garip tarafıda yönetimden bir insan oğlunun, arkadaşlar farkındayız çözüm arıyoruz yada şöyle bi çözüm düşünüyoruz dememesi. ulan sa yazsanız bile olur bilelim gördüğünüzü en azından

swatter

Üye
işin garip tarafıda yönetimden bir insan oğlunun, arkadaşlar farkındayız çözüm arıyoruz yada şöyle bi çözüm düşünüyoruz dememesi. ulan sa yazsanız bile olur bilelim gördüğünüzü en azından
Bir moderator yorum yapmış. Daha önce bu konu konuşuldu tekrar konuşulmasına gerek yok, bununla alakalı çalışmalar yürütülecektir tarzında. Sayfa 5

mustafcang

Yeni Üye
Yani Knight onlinenin çogu şeyini kopyalayıp kötü yanlarını alması beni kahreden kısmı. Evet 10 k cash çekiyorsun bi çok şeyi yapabiliyoruz bu güzel ama. En azından bizde bazı masraflarımızı oyun içinden karşılamak istiyoruz. Bunun içinde en azından mafya işleri çoklu pcler olmadan bu işi başarabilmemiz.

yetiyet

Üye
Daha dün, discord'da çoklu bilgisayarla iligli bir düzenleme yapmayı düşünmüyoruz dediler. Kendinizi çok yoruyorsunuz. Bu yönetim oyuncuları ve isteklerini falan dinlemiyor. Yarın gidin konu açın red pot eklensin oyuna diyin direkt eklerler sonra biz oyuncuları dinliyoruz onlar istedi biz yaptık derler ama coklu bilgisayar gibi oyunculara zarar veren herhangi bir şeyi kaldırmayacaklar

emre7295

Üye
arkadaşlarınıza çevrenize gb çektirmeyin arkadaşlar en büyük zararı kendi kendimize veriyoruz gb almayın aldırmayın gb alındığı için bu haldeyiz almayın

yetiyet

Üye
E bizde durduralım babayiğit, market gb her türlü para yatırma işleminie gerekli açıklama yapılana kadar DUR de.
Dostum hiç kimsenin umurunda değiliz. Bir iki kişi ile olacak bir iş de değil. Bakın buradaki bir moderatör, burada yaptığımız eleştirilerin aynısını başka forumda yaptık diye, oyunu eleştiren insanlara havlayan köpekler dedi (burada sürekli konulara gelip konudan alakasız saçma sapan şeyler yazan yorumları silen arkadaş).

Sineklik

Üye
4 bin görüntülenme, +130 mesajla forumun en popüler konusu haline gelmesine rağmen, oyun yetkilileri konuya hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Bu bir topluluk sitesi ve biz yetkililerin forumda daha etkin bir rol almasını bekliyor, oyuncuların endişelerine şeffaf bir şekilde yanıt vermesini istiyoruz bu sizin bir noktada işiniz. Bu topluluk ve geribildirimleri oyunu daha iyi hale getirmeniz için bir nimet. Bu konuyla alakalı şeffaf bir yanıt, kayda değer bir adım atılmadığı sürece Market kullanımımı kısıtlıyorum. @SunRise @BEARFACT

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt