CuthalionAegnor
Üye

Bugunki güncelleme notlarında da yazmıyor agac ve madenin toplama adeti düşürülmüş corn patato gibi şeylere +2 koymuşsunuz neden acaba
Çok kez bildirildi, bir kısmı düzeltildi ancak bu sorun devam etmekte.Ek olarak Dorion haritasında bazı malzemeler yerin içinde spawn oluyorlar ve bu malzemeler toplanmıyor bununla ilgilide bir düzenleme gelir umarım.
Valla ben pk değil pve kısmı için oynuyordum. Bu mesleklerle uğraşmayı da seviyordum. Final fantasy 14 oynayacağım artık. O kadar hile ile kastılar . Ben tek başıma anca 11 olup craft kapandığında da 1.5m explik yemek malzemesi topladım. Sarmıyor artık.1. Oyunun ilk 2-3 haftasında 'bug' veya 'glitch' kullanarak birçok oyuncu malzemeleri çok seri topladı 3 er 4 er toplanabiliyordu bu sayede Clan olarak oynayan oyuncular 2-4 gün içinde aspargus exp yemeği üretmeye başladı.
2. Toplanan malzemelerdeki bu değişiklikler yama notlarında belirtilmemiş demek ki siz insanlara belli etmeden bir şeyleri değiştiriyorsunuz. ( Drop oranları gibi. - Şahsi görüşümdür katılmayanlar olabilir.)
3. Bu saatten sonra malzeme toplayacak insanların daha yavaş bir şekilde toplayacağı gerçeği oyuncuları soğutabilir çünkü sadece oyunda lifeskill kasmak isteyen bir kitlede var.
Benim görüşüm bu şekilde dostlar katılan olur katılmayan olur saygım var herkese ama bence yama notlarında bunların bilgisi verilmeliydi diye düşünüyorum.
Ek olarak Dorion haritasında bazı malzemeler yerin içinde spawn oluyorlar ve bu malzemeler toplanmıyor bununla ilgilide bir düzenleme gelir umarım.
sen peki kolaydan topladın bütün stoğu tamamladın... sen de sanırım kimse sana yetişemesin, tekel ol istiyorsun di mi.. uyanık seni =)Sıfırlayın da nedemek,graft işinde millet aylarını vermiş sen başka işlerle uğraşırken.Sen bu gün aklına geldi ve o aylarını veren kişi seninle aynı seviyeye mi galsin istiyon..Siz neyin peşindesiniz anlamış değilim.Adamlar lvl erini toplayıcılık 40 yapmış,aylarca gece gündüz demeden kısır döngüde item toplamış ve sen onunla eşit mi olmak istiyon...Uyanıklar sizi
sıfırlanmasın ama eski haline dönsün toplama... zira biz tamam exp kastık pk attık ama toplamacılığa yeni başladık. ha adalet istiyorsan illa madem exp kasmak da 3 kat zorlaşsın (65 olmak isteyen 3 ayda 65 olsun =) ) , deathvalleyde kill başına gelen np 5 e düşürülsün, o zaman tamam bu şekilde devam etsin.Toplayıcılığın sıfırlanması yönündeki düşüncelerinize hak veremeyeceğim. Siz güzel güzel pk atıp farm atıp item kasarken emekçi kardeşlerim craft eşyası topladıysa, sen toplamadıysan bu senin sorunun. Craft ın ne derece önemli olduğu oyunun tanıtımından beri konuşuyor herkes. Yetişmek isteyen yetişir.
Özet olarak arkadaş diyorki ağustos böceği gibi pk kovaladınız lvl kastınız bos koşturdunuz ama 2 çapa alıp maden kazmadınız karıncaların buğday topladıgı gibi odun maden toplayanlar siz etrafta dolanırken stoklarını yaptılar ve şimdi toplama zorlaştı diye ağlıyorsunuzsıfırlanmasın ama eski haline dönsün toplama... zira biz tamam exp kastık pk attık ama toplamacılığa yeni başladık. ha adalet istiyorsan illa madem exp kasmak da 3 kat zorlaşsın (65 olmak isteyen 3 ayda 65 olsun =) ) , deathvalleyde kill başına gelen np 5 e düşürülsün, o zaman tamam bu şekilde devam etsin.
pk niye zorlaşmış anlamadım kiÖzet olarak arkadaş diyorki ağustos böceği gibi pk kovaladınız lvl kastınız bos koşturdunuz ama 2 çapa alıp maden kazmadınız karıncaların buğday topladıgı gibi odun maden toplayanlar siz etrafta dolanırken stoklarını yaptılar ve şimdi toplama zorlaştı diye ağlıyorsunuz
bu durunda pk da bp kasmak ta zorlastı herkes itemini daha cok yaptı
bu durumda lvl de zorlastı onceden bos slot yoktu sımdı cogu kısı 65 boş slot dolu
madencilerde bunlardan yakınabilir
yine kendini düşünen bi tayfa yine hep bana diyen bir tayfa bıktık salın bizi artık