İstek Craft agaç ve madenin toplanma sayısı neden düşürüldü

CuthalionAegnor

Üye
Bugunki güncelleme notlarında da yazmıyor agac ve madenin toplama adeti düşürülmüş corn patato gibi şeylere +2 koymuşsunuz neden acaba

AlaskanCrab

Üye
Cidden gizli nerf getirmek de ne, yazarsın oraya ağaç ve madenle yapılacak eşyalar çok güçlü olacağı için, toplamaya dengeleme getirdik diye ama böyle bir şey demeden getirilen şeyler, güveni de kırıyor. Görebildiğimiz şeyi görüyoruz ama göremediğimiz arkada dönen neler değişiyor daha kim bilir.

anartonya

Üye
Maden ve ağaç sayıları yarıya düşürüldü.
10'lik ile 30 saniyede kesilen ağaç ve maden artık 1 dakika da kesiliyor.
Fiyat olarakta maden ve ağaç yapanların 3x fiyat arttırması gerekiyor artık..

Yada madem bu kadar zorlaştırdınız o zaman önceden kasılan tüm levelleri sıfırlayın herkes eşit başlasın bu işe....

GnzoWakabayashi

Üye
1. Oyunun ilk 2-3 haftasında 'bug' veya 'glitch' kullanarak birçok oyuncu malzemeleri çok seri topladı 3 er 4 er toplanabiliyordu bu sayede Clan olarak oynayan oyuncular 2-4 gün içinde aspargus exp yemeği üretmeye başladı.
2. Toplanan malzemelerdeki bu değişiklikler yama notlarında belirtilmemiş demek ki siz insanlara belli etmeden bir şeyleri değiştiriyorsunuz. ( Drop oranları gibi. - Şahsi görüşümdür katılmayanlar olabilir.)
3. Bu saatten sonra malzeme toplayacak insanların daha yavaş bir şekilde toplayacağı gerçeği oyuncuları soğutabilir çünkü sadece oyunda lifeskill kasmak isteyen bir kitlede var.

Benim görüşüm bu şekilde dostlar katılan olur katılmayan olur saygım var herkese ama bence yama notlarında bunların bilgisi verilmeliydi diye düşünüyorum.

Ek olarak Dorion haritasında bazı malzemeler yerin içinde spawn oluyorlar ve bu malzemeler toplanmıyor bununla ilgilide bir düzenleme gelir umarım.

feyyazbegen

Üye
1. Oyunun ilk 2-3 haftasında 'bug' veya 'glitch' kullanarak birçok oyuncu malzemeleri çok seri topladı 3 er 4 er toplanabiliyordu bu sayede Clan olarak oynayan oyuncular 2-4 gün içinde aspargus exp yemeği üretmeye başladı.
2. Toplanan malzemelerdeki bu değişiklikler yama notlarında belirtilmemiş demek ki siz insanlara belli etmeden bir şeyleri değiştiriyorsunuz. ( Drop oranları gibi. - Şahsi görüşümdür katılmayanlar olabilir.)
3. Bu saatten sonra malzeme toplayacak insanların daha yavaş bir şekilde toplayacağı gerçeği oyuncuları soğutabilir çünkü sadece oyunda lifeskill kasmak isteyen bir kitlede var.

Benim görüşüm bu şekilde dostlar katılan olur katılmayan olur saygım var herkese ama bence yama notlarında bunların bilgisi verilmeliydi diye düşünüyorum.

Ek olarak Dorion haritasında bazı malzemeler yerin içinde spawn oluyorlar ve bu malzemeler toplanmıyor bununla ilgilide bir düzenleme gelir umarım.
Valla ben pk değil pve kısmı için oynuyordum. Bu mesleklerle uğraşmayı da seviyordum. Final fantasy 14 oynayacağım artık. O kadar hile ile kastılar . Ben tek başıma anca 11 olup craft kapandığında da 1.5m explik yemek malzemesi topladım. Sarmıyor artık.

feya

Üye
Sıfırlayın da nedemek,graft işinde millet aylarını vermiş sen başka işlerle uğraşırken.Sen bu gün aklına geldi ve o aylarını veren kişi seninle aynı seviyeye mi galsin istiyon..Siz neyin peşindesiniz anlamış değilim.Adamlar lvl erini toplayıcılık 40 yapmış,aylarca gece gündüz demeden kısır döngüde item toplamış ve sen onunla eşit mi olmak istiyon...Uyanıklar sizi

GnzoWakabayashi

Üye
Bu söylediğine katılıyorum sıfırlama kesinlikle olmamalı emek veren insanların emeğine saygısızlık olur. benim görüşümde de bildirdiğim gibi bozukluklar yerin içinde spawn olması gibi birde yama notlarında bilgi verilmesi gerekirdi.

DevilRai

Üye
@SunRise

Güncelleme notlarında insanlardan tepki göreceğniz için mi paylaşılmadı ?

Neden bütün kullanıcıların meslek pointleri sıfırlanmadan nerf geldi , yani neden herkes eşit başlamadı ? ( Çünkü 1,5 aydır toplayanların emeklerine haksızılık olacaktı.Ama şimdi adamların elindekiler x Nerf kadar değer kazandı.

Benim 1.5 aydır level kasan adama yetişmem için bu nerf ile birlikte 1 yıl gerekiyor.( Oyunda girişte yazdığı gibi cilt hastalığından ölmezsek eğer )

Keşke sonraki güncelleme ile nerf geleceğini yazsaydınız bizde toplar - mesleğimizi kasardık.

1 dakika da ağaç kesme nedir abi ya ? İnsanların bu kadar zamanı varmı sizce ?

Lütfen nerf makul derece de yaparmısınız aksi taktirde kimse meslek kasmaz

Hedvein

Üye
Aslında evet alıştığımız şekilde kolay yoldan olması nedeniyle herkes kabullenmişti ama diğer taraftan bakacak olursak bir tık zor olması gerekiyordu. Tabii oyuncu olarak kolay yoldan olmasını ben de isterdim ama rekabet ortamının böyle daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca oyuncular olarak piyasası da yine zorluk derecesine göre belirlenecek. Herkes eşit şartlarda kasacak ve satacak bence.

zardanadamm

Üye
Toplayıcılığın sıfırlanması yönündeki düşüncelerinize hak veremeyeceğim. Siz güzel güzel pk atıp farm atıp item kasarken emekçi kardeşlerim craft eşyası topladıysa, sen toplamadıysan bu senin sorunun. Craft ın ne derece önemli olduğu oyunun tanıtımından beri konuşuyor herkes. Yetişmek isteyen yetişir.

Bum

Üye
Önceden de bir konuda bu fikrimi belirtmiştim gene belirteyim, mevcut craftlardan herhangi birinde 1-15 level arasında kaldıysanız geçmiş olsun insanlar sizin craft güncellemesinden sonra yapacağınızdan daha kolay bir şekilde +20 craft levelları craft kapanmadan yaptılar. GB basıp omlet pişirmediyseniz, clanca taş odun toplayıp craftlamadıysanız bu tren kaçtı maalesef. En iyisi yeni meslekleri bekleyip orada daha rekabetçi olmak. He derseniz ki yeni meslek gelecek gene clanlar toplayıp tek charda biriktirmeyecek mi? biriktirecek pişirecek ama mesela meslek levelı 20 olmadan 20 craft eşyasını yapamayacak bu yüzden zorla ksleşip savaşarak meslek levellarını arttırmaları gerekecek ki bu biraz da olsa oyalar diye düşünüyorum. Umarım bu toplayıcılığa gelen eksiltmeler çoğaltmalar öyle bir dengelenir ki ben mesela arkeolojiyi 10 yaptığımda topladığım malzeme beni craftta da tam 10 yapsın. Önceki gibi arkeoloji 30 olduğunda bile ben craftta 10 olamazsam(cookingde miningde böyleydi önceden) o iş biraz sıkıntı.

CuthalionAegnor

Üye
Arkadaşlarda deyinmişler millet clanca farmlayıp migros market deposu gibi doldurdular bizim gibi işten gelip 2 saat oyuna vakit ayıran adamlar için bu nerf çok kötü oldu gerçekten hiç bir şey hiç bir nerf söylenmeden yapılıyor gizli gizli yapılması gerçekten üzüyor

LEPSON

Üye
Kimse kusura bakmasın nerf yemeseydi bile toplama 2 3 saatle olacak iş değil

bradypodidae

Üye
Sıfırlayın da nedemek,graft işinde millet aylarını vermiş sen başka işlerle uğraşırken.Sen bu gün aklına geldi ve o aylarını veren kişi seninle aynı seviyeye mi galsin istiyon..Siz neyin peşindesiniz anlamış değilim.Adamlar lvl erini toplayıcılık 40 yapmış,aylarca gece gündüz demeden kısır döngüde item toplamış ve sen onunla eşit mi olmak istiyon...Uyanıklar sizi
sen peki kolaydan topladın bütün stoğu tamamladın... sen de sanırım kimse sana yetişemesin, tekel ol istiyorsun di mi.. uyanık seni =)

bradypodidae

Üye
Toplayıcılığın sıfırlanması yönündeki düşüncelerinize hak veremeyeceğim. Siz güzel güzel pk atıp farm atıp item kasarken emekçi kardeşlerim craft eşyası topladıysa, sen toplamadıysan bu senin sorunun. Craft ın ne derece önemli olduğu oyunun tanıtımından beri konuşuyor herkes. Yetişmek isteyen yetişir.
sıfırlanmasın ama eski haline dönsün toplama... zira biz tamam exp kastık pk attık ama toplamacılığa yeni başladık. ha adalet istiyorsan illa madem exp kasmak da 3 kat zorlaşsın (65 olmak isteyen 3 ayda 65 olsun =) ) , deathvalleyde kill başına gelen np 5 e düşürülsün, o zaman tamam bu şekilde devam etsin.

Benbu

Üye
sıfırlanmasın ama eski haline dönsün toplama... zira biz tamam exp kastık pk attık ama toplamacılığa yeni başladık. ha adalet istiyorsan illa madem exp kasmak da 3 kat zorlaşsın (65 olmak isteyen 3 ayda 65 olsun =) ) , deathvalleyde kill başına gelen np 5 e düşürülsün, o zaman tamam bu şekilde devam etsin.
Özet olarak arkadaş diyorki ağustos böceği gibi pk kovaladınız lvl kastınız bos koşturdunuz ama 2 çapa alıp maden kazmadınız karıncaların buğday topladıgı gibi odun maden toplayanlar siz etrafta dolanırken stoklarını yaptılar ve şimdi toplama zorlaştı diye ağlıyorsunuz
bu durunda pk da bp kasmak ta zorlastı herkes itemini daha cok yaptı
bu durumda lvl de zorlastı onceden bos slot yoktu sımdı cogu kısı 65 boş slot dolu
madencilerde bunlardan yakınabilir
yine kendini düşünen bi tayfa yine hep bana diyen bir tayfa bıktık salın bizi artık

bradypodidae

Üye
Özet olarak arkadaş diyorki ağustos böceği gibi pk kovaladınız lvl kastınız bos koşturdunuz ama 2 çapa alıp maden kazmadınız karıncaların buğday topladıgı gibi odun maden toplayanlar siz etrafta dolanırken stoklarını yaptılar ve şimdi toplama zorlaştı diye ağlıyorsunuz
bu durunda pk da bp kasmak ta zorlastı herkes itemini daha cok yaptı
bu durumda lvl de zorlastı onceden bos slot yoktu sımdı cogu kısı 65 boş slot dolu
madencilerde bunlardan yakınabilir
yine kendini düşünen bi tayfa yine hep bana diyen bir tayfa bıktık salın bizi artık
pk niye zorlaşmış anlamadım ki :D oyunun başından beri neredeyse aynı itemlerle pk atıyorum. gayet de güzel atılabiliyor (lag olayını saymazsak) emin ol bir iki böyle deli gibi para basan tayfa hariç genelde herkes ortalama aynı itemlerle oynuyor pk sını. itemlerim ezik diyorsan dv 2 de değil de 3 de pk atarsın. biz öyle yapıyoruz mesela =)

level de dediğin gibi slotlar boş ama şöyle de birşey var; görevlerden gelen exp %100-200 arası arttırıldı. ayrıca oyunun başında ne ks savaşları verildi, slot alamadık diye 3gün boyunca hagardda boktan lizard slotunda kastığımı biliyorum. şimdi en azından slot bulma sorununuz yok.

ben kendimi düşünseydim eğer bütün herkesin meslek sıfırlansın derdim. zira öyle bir isteğim yok zira insanlar emek vermiş kasmış. benim tek dediğim toplama olayı eski haline dönsün, yeni başlayanlarda eşit şartlarda toplamasını yapsın.

şu anda sen mi ben mi eşit bakıyoruz olaya ? zira muhtemelen sen de hammade toplamışsın belli ki stok yapmışsın. objektif bakamayan ,hep bana hep bana diyen sensin bence =)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt