craft

feyyazbegen

Üye
Yani en azından cooking aktifti ve bir çok kişi bu işi yapıyordu. Diğer mesleklerde hazır oldukça ekleme yapılması daha iyi olur.

Ogi

Üye
Yani en azından cooking aktifti ve bir çok kişi bu işi yapıyordu. Diğer mesleklerde hazır oldukça ekleme yapılması daha iyi olur.
Elimizde birikenlerle craft expmizi ilerletmemiz gerekiyor ama içerisinde sanırım değişecek olanlar var olduğundan komple sistemi kapatmış olabilirler.

JaxSui

J
Bu nasıl iştir? Bir yönetici güncelleme notlarını okumaz mı? Birbirinizden haberiniz yok mu sizin ?
İnanamıyorum yıllardır savunduğum arkasında durdugum oyunun yöneticilerine bakın...

Hangi konuda kimden net bilgi alırız söyleyin lütfen de biz de o kişiyle muhatap olalım. Sizlerin değerli zamanını almayalım.

Ağlamak üzereyim yemin ederim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oliver

Üye
Merhabalar,

Mesleklerin tamaminin eksiksiz sunulacağı zaman hakkında size nasil bir bilgilendirme yapildi da beklentiye girdiniz bilmiyorum ama meslekler 1 aydan once zor gelir. Cok isi var. Baska bir konuda kismen deginmistim. Bu konularda en sağlıklı bilgiyi benden alabileceginizi unutmayiniz.

Sevgiler
Merhabalar sayın justice,
Bu konu hakkında bir şey de ben demek istiyorum. Craft kapatalı 1 haftayı geçti ve kapattığınız gün bir sonraki güncelleme ile aktif olacaktır diye bir ibare geçti. Tamam buraya kadar sıkıntı yok fakat üstüne 2 yama gelmesine rağmen ve ikisi de craft ile ilgili doğru düzgün bir şey sunamaması biz oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Son olarakta 1 aydan önce gelmez demeniz tam bir hayal kırıklığı. En geç haftaya getirmelisiniz ki kendi ayağınıza sıkmayınız çünkü oyuncular bu durumdan epeyi rahatsız durumda ve büyük bir kitle oyunu bırakmak üzere saygılar...

Son düzenleme:

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba Sn. Justice

Bu konu hakkında pek yazmak istemiyordum ama nasıl bir bilgilendirme yapıldı ki beklentiye girdiniz bilmiyorum demişsiniz.

Bir yönetici olarak patch notlarını hiç okumadığınızı düşünmek istemiyorum.

Lütfen aşağıda vermiş olduğum linkte düzenlemeler bölümünde 10. başlığı okuyunuz. Nasıl bir bilgilendirme yapıldığı konusunda bir fikriniz olur.

[Güncelleme Notu] 2.0.0
Merhaba kylimcy,

Görevim oyun ici sistemlerin dizayni, gelistirilmesi ve konsept calisma halinde sunulmasi, degisiklik istenmesi halinde calisma yapmak ve gelistirmek. Yogun calisma periyodunda birakin yama notlarini, oyunda neler olup bittigini bile takip edemedigim oluyor.

Son düzenleme:

LEPSON

Üye
Bende bu güncellemede gelmesini bekliyordum sanırım yetişmemiş olabilir tam haliyle sunmak için bir kaç eksik ile yüklemek istememiş olabilirler
Merhaba kylimcy,

Görevim oyun ici sistemlerin dizayni, gelistirilmesi ve konsept calisma halinde sunulmasi, degisiklik istenmesk halinde calisma yapmak ve gelistirmek. Yogun calisma periyodunda birakin yama notlarini, oyunda neler olup bittigini bile takip edemedigim oluyor.

Justice

Yönetici
Game Designer
Yakin zamanda gelmesi imkansiz mesleklerin. Bircok meslekle ilgili fiziki calismalar yapilacak. Haritalara avlanacak hayvanlar yerlestirilecek. Bitkiler yeslestirilecek. Kazi alanlari yerlestirilecek. Bunlarin tamamlanmasi birkac gunde olabilecek bir is değil maalesef. Daha once verilen bilgi crafting'in mevcut halinin geri aktif edilmesine dair bilgi olabilir. Zira tam halinin tamamlanmasina daha var. Yama notlarini okumak, yazmak veya olusturmak benim gorevim degil, oyundaki dengeleri ayarlamak yine benim gorevim degil. Ben bir yonetici de degilim. Ben oyun dizayninda gorevli bir personelim. Ayrica arayuz tasarimlarinda destek verdim. Benden crafting istenir ben konsept çalışmayi tum icerikle birlikte hazirlar ve olusturulmasinda gorev alirim, gelistirici ekibin isteklerine gore sekillendirir ve nihai calismanin oyuna entegre edilmesini gozlemlerim.

Justice

Yönetici
Game Designer
Studyolarda her gorevli alani disindaki islemleri veya isleyisleri takip etmek zorunda degildir. Daha oncesinde bu isi ziyadesiyle yapip size ekstra bilgilendirme ve destek sagliyordum zaten ancak su an benden beklenen isleri bir an once sizlere sunmak icin callisiyorum sadece.

feyyazbegen

Üye
Yakin zamanda gelmesi imkansiz mesleklerin. Bircok meslekle ilgili fiziki calismalar yapilacak. Haritalara avlanacak hayvanlar yerlestirilecek. Bitkiler yeslestirilecek. Kazi alanlari yerlestirilecek. Bunlarin tamamlanmasi birkac gunde olabilecek bir is değil maalesef. Daha once verilen bilgi crafting'in mevcut halinin geri aktif edilmesine dair bilgi olabilir. Zira tam halinin tamamlanmasina daha var. Yama notlarini okumak, yazmak veya olusturmak benim gorevim degil, oyundaki dengeleri ayarlamak yine benim gorevim degil. Ben bir yonetici de degilim. Ben oyun dizayninda gorevli bir personelim. Ayrica arayuz tasarimlarinda destek verdim. Benden crafting istenir ben konsept çalışmayi tum icerikle birlikte hazirlar ve olusturulmasinda gorev alirim, gelistirici ekibin isteklerine gore sekillendirir ve nihai calismanin oyuna entegre edilmesini gozlemlerim.
Bilgi için teşekkür ederiz. İşiniz de zor kolaylıklar dilerim. Umarım emeğinizin karşılığını maddi manevi alıyorsunuzdur.

Oliver

Üye
Yakın bir zamanda olacak iş değilse bize denildiği gibi craftın son hali tekrar aktif edilsin, tamamiyle gelene kadar eski haline razıyız oyuncular olarak.

LEPSON

Üye

Justice

Yönetici
Game Designer
Bununla ilgili ticket açmıştım fakat yine aynı sorunlar oluşuyor. Map'in altında çıkan ağaçlar ore'lar bunların stabile olması güzel olabilir. Güncellemeyle birlikte bunlar düzeltilirse çok iyi olur.
O konuda calisma yapilacak ama genel bir spawn alani belirlendigi icin cakismalar olabiliyor. Duzeltmeye veya iyileştirmeye calisacagiz.

LEPSON

Üye
Mevcut hali acılsın bizim için yeterli saçmalık komple kapanması sistemde sıkıntı yoktu gayet düzgün calısıyordu

mecbur

Üye
2 yama öncesine gelirse craft kimse şikayetçi olmaz..cooking açılsın gene ,oyuncular başka bir şey istemiyorlar. iyi çalışmalar dilerim.

Justice

Yönetici
Game Designer
Mevcut hali acılsın bizim için yeterli saçmalık komple kapanması sistemde sıkıntı yoktu gayet düzgün calısıyordu
Bununla ilgili taleplerinizi oyun ici yonetimle ilgilenen yetkili arkadaslarima (Vionra, Sunrise, Digital, Marduk gibi) iletebilirsiniz veya oyun icinden bilet olusturabilirsiniz.

feyyazbegen

Üye
Bununla ilgili taleplerinizi oyun ici yonetimle ilgilenen yetkili arkadaslarima (Vionra, Sunrise, Digital, Marduk gibi) iletebilirsiniz veya oyun icinden bilet olusturabilirsiniz.
Bu konuda kim ne yazdıysa oyun içinden ticket atın. Lafı çok uzatmadan şöyle oldu böyle oldu gibi değil direk 2 yama öncesine geri dönmesini istiyoruz diye belirtmek yeterlidir. Hadi klavye başına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt