feyyazbegen
Üye

Yani en azından cooking aktifti ve bir çok kişi bu işi yapıyordu. Diğer mesleklerde hazır oldukça ekleme yapılması daha iyi olur.
Feedback için olabilir.Beyefendi milyonların cevabını merak ettiği tek bir soru soracağım. Madem tamamlanmamıştı neden kullanıma sundunuz?
Elimizde birikenlerle craft expmizi ilerletmemiz gerekiyor ama içerisinde sanırım değişecek olanlar var olduğundan komple sistemi kapatmış olabilirler.Yani en azından cooking aktifti ve bir çok kişi bu işi yapıyordu. Diğer mesleklerde hazır oldukça ekleme yapılması daha iyi olur.
Merhabalar sayın justice,Merhabalar,
Mesleklerin tamaminin eksiksiz sunulacağı zaman hakkında size nasil bir bilgilendirme yapildi da beklentiye girdiniz bilmiyorum ama meslekler 1 aydan once zor gelir. Cok isi var. Baska bir konuda kismen deginmistim. Bu konularda en sağlıklı bilgiyi benden alabileceginizi unutmayiniz.
Sevgiler
Merhaba kylimcy,Merhaba Sn. Justice
Bu konu hakkında pek yazmak istemiyordum ama nasıl bir bilgilendirme yapıldı ki beklentiye girdiniz bilmiyorum demişsiniz.
Bir yönetici olarak patch notlarını hiç okumadığınızı düşünmek istemiyorum.
Lütfen aşağıda vermiş olduğum linkte düzenlemeler bölümünde 10. başlığı okuyunuz. Nasıl bir bilgilendirme yapıldığı konusunda bir fikriniz olur.
[Güncelleme Notu] 2.0.0
Bende bu güncellemede gelmesini bekliyordum sanırım yetişmemiş olabilir tam haliyle sunmak için bir kaç eksik ile yüklemek istememiş olabilirler
Merhaba kylimcy,
Görevim oyun ici sistemlerin dizayni, gelistirilmesi ve konsept calisma halinde sunulmasi, degisiklik istenmesk halinde calisma yapmak ve gelistirmek. Yogun calisma periyodunda birakin yama notlarini, oyunda neler olup bittigini bile takip edemedigim oluyor.
Bilgi için teşekkür ederiz. İşiniz de zor kolaylıklar dilerim. Umarım emeğinizin karşılığını maddi manevi alıyorsunuzdur.Yakin zamanda gelmesi imkansiz mesleklerin. Bircok meslekle ilgili fiziki calismalar yapilacak. Haritalara avlanacak hayvanlar yerlestirilecek. Bitkiler yeslestirilecek. Kazi alanlari yerlestirilecek. Bunlarin tamamlanmasi birkac gunde olabilecek bir is değil maalesef. Daha once verilen bilgi crafting'in mevcut halinin geri aktif edilmesine dair bilgi olabilir. Zira tam halinin tamamlanmasina daha var. Yama notlarini okumak, yazmak veya olusturmak benim gorevim degil, oyundaki dengeleri ayarlamak yine benim gorevim degil. Ben bir yonetici de degilim. Ben oyun dizayninda gorevli bir personelim. Ayrica arayuz tasarimlarinda destek verdim. Benden crafting istenir ben konsept çalışmayi tum icerikle birlikte hazirlar ve olusturulmasinda gorev alirim, gelistirici ekibin isteklerine gore sekillendirir ve nihai calismanin oyuna entegre edilmesini gozlemlerim.
Yakın bir zamanda olacak iş değilse bize denildiği gibi craftın son hali tekrar aktif edilsin, tamamiyle gelene kadar eski haline razıyız oyuncular olarak.Yakin zamanda gelmesi imkansiz mesleklerin. Bircok meslekle ilgili fiziki calismalar yapilacak. Haritalara avlanacak hayvanlar yerlestirilecek. Bitkiler yeslestirilecek. Kazi alanlari yerlestirilecek. Bunlarin tamamlanmasi birkac gunde olabilecek bir is değil maalesef. Daha once verilen bilgi crafting'in mevcut halinin geri aktif edilmesine dair bilgi olabilir. Zira tam halinin tamamlanmasina daha var. Yama notlarini okumak, yazmak veya olusturmak benim gorevim degil, oyundaki dengeleri ayarlamak yine benim gorevim degil. Ben bir yonetici de degilim. Ben oyun dizayninda gorevli bir personelim. Ayrica arayuz tasarimlarinda destek verdim. Benden crafting istenir ben konsept çalışmayi tum icerikle birlikte hazirlar ve olusturulmasinda gorev alirim, gelistirici ekibin isteklerine gore sekillendirir ve nihai calismanin oyuna entegre edilmesini gozlemlerim.
Yakin zamanda gelmesi imkansiz mesleklerin. Bircok meslekle ilgili fiziki calismalar yapilacak. Haritalara avlanacak hayvanlar yerlestirilecek. Bitkiler yeslestirilecek. Kazi alanlari yerlestirilecek. Bunlarin tamamlanmasi birkac gunde olabilecek bir is değil maalesef. Daha once verilen bilgi crafting'in mevcut halinin geri aktif edilmesine dair bilgi olabilir. Zira tam halinin tamamlanmasina daha var. Yama notlarini okumak, yazmak veya olusturmak benim gorevim degil, oyundaki dengeleri ayarlamak yine benim gorevim degil. Ben bir yonetici de degilim. Ben oyun dizayninda gorevli bir personelim. Ayrica arayuz tasarimlarinda destek verdim. Benden crafting istenir ben konsept çalışmayi tum icerikle birlikte hazirlar ve olusturulmasinda gorev alirim, gelistirici ekibin isteklerine gore sekillendirir ve nihai calismanin oyuna entegre edilmesini gozlemlerim.
O konuda calisma yapilacak ama genel bir spawn alani belirlendigi icin cakismalar olabiliyor. Duzeltmeye veya iyileştirmeye calisacagiz.Bununla ilgili ticket açmıştım fakat yine aynı sorunlar oluşuyor. Map'in altında çıkan ağaçlar ore'lar bunların stabile olması güzel olabilir. Güncellemeyle birlikte bunlar düzeltilirse çok iyi olur.
Bununla ilgili taleplerinizi oyun ici yonetimle ilgilenen yetkili arkadaslarima (Vionra, Sunrise, Digital, Marduk gibi) iletebilirsiniz veya oyun icinden bilet olusturabilirsiniz.Mevcut hali acılsın bizim için yeterli saçmalık komple kapanması sistemde sıkıntı yoktu gayet düzgün calısıyordu
Bu konuda kim ne yazdıysa oyun içinden ticket atın. Lafı çok uzatmadan şöyle oldu böyle oldu gibi değil direk 2 yama öncesine geri dönmesini istiyoruz diye belirtmek yeterlidir. Hadi klavye başınaBununla ilgili taleplerinizi oyun ici yonetimle ilgilenen yetkili arkadaslarima (Vionra, Sunrise, Digital, Marduk gibi) iletebilirsiniz veya oyun icinden bilet olusturabilirsiniz.