Death Valley pk yapilamaz halde

priesttt

Üye
Sen ciddi misin ? Yoksa bizi kışkırtmaya mı çalısıyorsun. Bu söyleminle senin Rise online oynadığını düşünmüyorum. Çünkü gerçekten Rise online oynayan bir kişi Asasın Okçunun içine giremediğini bilir. Asasla aynı hızda koşuyor ve Asası görebiliyor ve Stepbacki var. LR , İCE ı var . Pardon Asası içerimi sokayım ? hahahaha sinirden kendimi yiyecem.
taşın arkasına geçiyorsun (oklar isabet etmiyor) o sırada gelirlerse şak şak kesiyorsun twitch yayınlarında bol bol videoları var.

UNDERT0KER

Üye
1-bplerin basic skilleri 0.2 sn'den 0.5 sn çıksın ki macro ile 61 skilinin dolmasını beklerken basic skill vuramasınlar madem makronun önüne geçemiyoruz bunu bari yapın.
2- Evet katılıyorum death valley mage ve okçudan geçilmiyor oyunda mekanikler sıkıntı itemli adam ile itemsiz adam arası fark yok millet bu yüzden item yapmıyor oyunda çıkartılan itemler pazarda satılmıyor oyun donmuş bitmiş durumda.
3- Asaslar haddinden fazla uzaktan vuruyor okçudan aşağı kalır yanı yok.
4- Mekanikler çalışmadığı için itemli adamla itemsiz adam arası fark olmadığı için haftalarca item satamadığımı biliyorum. Bu durum pazarın düşmesine milletin yatırımının hiç olmasına çıkan itemlerin çöp olmasına sebep oluyor bu bile oyunun bitmesine neden olabilir hatta oldu bile. bence oto atak 75 cap ve istanbul etkinlik buluşmalarından önce bu konular daha önemli oyuna insan çekseniz ne olacak 2 ay sonra bırakıp gidiyor. Bu item kilit mevzusu ve+9'a item basma konusu da düzenlenmeli millet upgradeye yönlenmeli ki çıkan itemler birikmeden erimeli oyun kendini döndürmeli yakın zamanda takılarda birikme yapacak ve değersiz hale gelecek çok düşük ihtimal ile +1 takı upgrade gelmeli takılar için de gider olmalı.
5-Mageler uzakta gibi görünüyor hele bowl ile ana bölgeyi bağlayan dar geçitlerde adamlar sanki kendi town taraflarında gibi görünüyor mağaraların dağların içinden sana nova atıyor bir bakmışsın yoksun ağlancak hale gülüyoruz. :D bildiğin wall hack bu

Son düzenleme:

UNDERT0KER

Üye
Okumadım ama şu an herhangi bir dengeleme çalışmasının yapılması manasız. Tamamen 75 cap için çalışıyor olmalılar. 75 Cap geldikten sonra da dengeleme patchleri devam edecektir bence.
Bir yandan üşenmemiş oyunun iyiliği için yazı hazırlamış bir arkadaş bir yandan sadece bu yazıyı okuyamayacak kadar kendinde güç bulundurmayan bir kişi ve 75 cap için ne gibi çalışma yapacaksın sadece 75 yükseleecek 1-2 skill konacak bunların da sonu oyun mekaniğine bağlanıyor ki 75 den önce bu mekanikler düzeltilmeliydi sonra 75 gelmeliydi paraaaaaaaaa paraa paraaa varlığı bir dert yokluğu yaraaaa :D ama sıkıntı asıl oyuncuyu dinlememe konusu sana ilk zamanlar para kazandırsana sonradan elindeki her şeyden olabilirsin.

UNDERT0KER

Üye
Yok Magenin teleport skiline nerf gelsin, yok magenin teklemesine nerf gelsin, yok mage 7 tane nowa atınca düşmeyelim, mageye tek atalım. Mageye o kadar nerf geldi ki artık adamlar kendilerine bir hak olarak görüyor mageleri kesmeyi.

24 tane okçu varsa 24 tanede wariorle pkya çık? asasları sok içine descent ol ?

Oyun stratejisi uygulamadan, item alayım istediğimi keseyim, güçlü olan kazansın mantığıyla oynarsan yok ona nerf gelsin yok buna nerf gelsin dersin.

Meleee ilede oynadım mage ilede, çok iyi np kasan warrior ekipleri var hiç birisi şuna buna nerf gelsin demiyor ?

Okçuda fazla vurmuyor 24 tane job var ortada bırakta kessinler. sen de 24 tane adam bul çık pkya

Mageler iyi bir unuqie staff takmak istediğinde atağı düşüyor kendilerini geliştirme imkanı dahi verilmemiş oyunda. Mageler duvar arkasından vurmasın demiş, okçu mu bu ? Uzaktan tekleme atamayacaksa ne zaman vuracak mage? elindeki war sythe ile staffamı girsin adamlar ?

Açarsın youtube warrioler nasıl pk atıyor bakarsın ona göre ekibinle oynarsın. Strateji bilmeden o joba nerf gelsin buna buff gelsin mantıkllı bir değerlendirme değil.

Oynadığın karakter warrior, defans var attak var bir tanede vurduğun skill var başka birşeyi yok. Basit kolay bir job. Okçu oynasan kaç tane skili var, mage oynasan aynı anda vurman gerek gerektiğinde teleport olman gerek (çünkü defans bitik, warrior 1300 + 500 vuruyor 3k cana sahip mageye)

Mesele nowayı yedikten sonra megeyi kesmekte değil o novayı yememekte. Adam kendine hak görmüş nerde mage saldır, novası düştü artık free np. Mantığa bak.

Problem varsa eğer itemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasındaki farkın fazla olmaması o da playerlık ön plana çıkarıyor. Bilmeyenler burayı ağlama duvarına çeviriyor ona nerf buna nerf diye. Aç bakalım bir okçu bi tane mage bi oyna ?

Sonuç olarak gereksiz serzeniş, bufsuz 900 canı 130 defansı olan bir joba nerf istenmiş. 7 tane mageyiz arkadaşım aynı anda vurunca düşsün bi zahmet, bırakta bu kadar savunmasın bir jobta tek savunma skili olan teleportu çakalım.
lupu açık 24 okçunun arasına asas sokacakmış birde warriorler descent olacakmış ulan yanlarına gelmeden asas ölür he intihar saldırısı düzenlenebilir o ayrı konu :D güçlü olanın kazanması lazım oyunun mantığı bu zaten he hiç bir şey tekel olmasın o ayrı konu ama pk'da bariz belli melee ekip eziliyor onun da sebebi 65 level olunması canların düşük olması ve oyunun bazı mekaniklerinin tam çalışmamasından kaynaklı biraz sabır lazım. herkes birbirine nerf gelsin diye uğraşıyor. Dediği gibi okçular fazla vurmuyor bazen 8 kişi 1 adamı kovalayıp bilmem ne kaç tane ok atıp öldürüyorlar. Mageler paper setle çıkıyor zaten defansımız az diye ağlamalarına gerek yok o zaman elit set ile çıkacaksınız. Ama mageye Wall hack gibi kullandıkları duvar arkası nova vurma işi kalkmalı bu oyun hatası. Dar geçitte duvarların arkasından dağların arkasından adamları vuruyorsunuz bu saçma. İtemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasında fark olmalı ki millet çıkan itemleri alsın bassın taksın güçlü olmak istesin ki oyundaki pazar alanı dönsün pazarı dönmeyen oyun biter. diğer malum oyunun pazarı buradan daha iyi dönüyor şuan.

bedomazo

Üye
malesef daha onceki hatalar fixlenemeden yeni guncellemelerle yeni hatalar hatta ekstra daha once duzelmis hatalari bile tekrar oyuna sokuyolar ve bunlari tekrar fixlemeye ugrasmadan oyunculara bakmadan tekrar yeni bir guncelleme yapmaya calisiyolar oyunun basindan beri kanal degisince tum ayarlar sifirlaniyor bir adrenalini bile pk aninda hemen silemiyorsun oyun ne kadar patlamadan boyle gidilcek merak ediyorum bunlari soyleyince suclu oluyosun dc den banlaniyosun ama oyuncular hergun oyuna olan inancini kaybediyorsa oyuncular oyunu hergun birakiyorsa bir sorun var diye dusunuyorum bunun cozumu oyuncuyu susturarak degil dinleyerek anliyarak ve durust olarak cozulcegi kanaatindeyim.

CoderWho

Üye
Neden hala insanlar okçu ve magelerden bu kadar muzdarip. Zaten mage oynuyodum bıraktım. Neymiş aman çok vuruyomuş aman öyleymiş. Senelerce MMO oynadım aklınızdaki tüm oyunları. Oyun kapalı beta da çok daha dengeliydi bence. PVP sunucu yönetir gibi onlar çok söyledi nerfleyelim şeklinde olunca bu kadar dengesizlik başladı. Sizin de dediğiniz gibi karşınızda 24 tane okçu geliyorsa zaten kaçacaksın arkadaşım. Elinde değil görev oku taş atsa kafanı yarar. Adam görev oku ile oynuyo ekibini kurmuş kalabalık tek z'den yürümeyi de biliyorsa yapacak tabi. Ama siz o kadar item dizdim ben niye kaçıyorum dersen hiç uğraşmasınlar size bi GM char versinler ölümsüz olun kesin herkesi bu nasıl bir mantık? O adamlar sana örneğin 100 100 bile vuruyo olsa her bir seride 2400 dmg yiyorsun demektir. 24 tane okçu diyosun. El insaf arkadaşlar azcık daha mantıklı düşünmek lazım bence. Bir de öte taraftan bakalım okçu olarak pt girebiliyor musunuz? Yok dmg yok kanka melee lazım kanka derler. PT'lere adamları almıyonuz expler de ama 24 tane okçu tek z'den gelip sizi kesince vay efendim dmgleri çok.

Jacques

Üye
Adam 24 tane okçuya saldırıyor hiç demiyor ki ulan ben 24 tane okçuya nasıl saldırabilirim karşında 24 tane warrior veya asas olsa topukların değe değe kaçarsın.

priesttt

Üye
lupu açık 24 okçunun arasına asas sokacakmış birde warriorler descent olacakmış ulan yanlarına gelmeden asas ölür he intihar saldırısı düzenlenebilir o ayrı konu :D güçlü olanın kazanması lazım oyunun mantığı bu zaten he hiç bir şey tekel olmasın o ayrı konu ama pk'da bariz belli melee ekip eziliyor onun da sebebi 65 level olunması canların düşük olması ve oyunun bazı mekaniklerinin tam çalışmamasından kaynaklı biraz sabır lazım. herkes birbirine nerf gelsin diye uğraşıyor. Dediği gibi okçular fazla vurmuyor bazen 8 kişi 1 adamı kovalayıp bilmem ne kaç tane ok atıp öldürüyorlar. Mageler paper setle çıkıyor zaten defansımız az diye ağlamalarına gerek yok o zaman elit set ile çıkacaksınız. Ama mageye Wall hack gibi kullandıkları duvar arkası nova vurma işi kalkmalı bu oyun hatası. Dar geçitte duvarların arkasından dağların arkasından adamları vuruyorsunuz bu saçma. İtemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasında fark olmalı ki millet çıkan itemleri alsın bassın taksın güçlü olmak istesin ki oyundaki pazar alanı dönsün pazarı dönmeyen oyun biter. diğer malum oyunun pazarı buradan daha iyi dönüyor şuan.
duvarın arkasından damage atamıyorsa mage nereden vuracak ? itemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasındaki makas fazla açılırsa stratejik oynama biter

UNDERT0KER

Üye
Adam 24 tane okçuya saldırıyor hiç demiyor ki ulan ben 24 tane okçuya nasıl saldırabilirim karşında 24 tane warrior veya asas olsa topukların değe değe kaçarsın.
Okçu Her türlü Dalar Hacı Okçu harbi çok tehlikeli char hem uzaktan sıkıyor hem hızlı koşması var yakalanmıyor çok büyük 2 avantaj 1 okçu 24 tane warrioru perişan eder oyundan soğutur koşturtur ice atar lr atar gerekirse içlerinden kestikleri olur ama 1 tane warrior kurbanlık koyun gibi kalır 24 okçunun karşısında.

CoderWho

Üye
duvarın arkasından damage atamıyorsa mage nereden vuracak ? itemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasındaki makas fazla açılırsa stratejik oynama biter
Yok ya mageleri istiyolarki melee ler ile dip dibe pk atsın :D Mage yaw bu zaten söylene söylene içinden geçtiler sınıfın. Tamamen kaldırsınlar da siz de rahatlayın biz de :D

Stupendous

Üye
Ben oyun açıldığından beri bu durumla alakalı Ticket atıyorum. Israrla anlamıyorlar anlamak istemiyorlar.
Selam

Sevgili Pitou,

Cevabı, sizin konuya verdiğiniz yanıtınızda saklıydı oysaki.

Okçunun bir suikasciden hızlı koşması çok saçma. Okçunun bir Suikastciyi görmesi çok saçma . Zaten oyunun en hızlı koşan karakterine Stepback koyulması aşırı saçma.
Bu mütalaanıza karşın, defaatle size nedenini, niçinini, nasılını anlattığım halde, gördüğünüz üzere, yine fikrinizi pelesenk etmiş durumdasınız. Demek ki yönetim içerisinde de sizin gibi insanlar mevcut. Öz eleştiri yapma vaktiniz geldi de geçiyor bence.

Saygılarımla,

UNDERT0KER

Üye
Duvarın arkasından vurmayacak ve diğer bütün her yerden vuracak mage duvar arkası damage nedir arkadaşım senin mantığın alıyor mu? itemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasında makas açılmazsa asıl bu oyun biter item mekanikleri işlemiyor şuan fark yok fazla item yapanla yapmayan arasında bu yüzden kimse ne item alıyor ne basıyor oyunun doğasına aykırı sende kastığını koyacaksın charına o da koyacak oynayacaksın he ben TL çevirir yerim dersen o zaman strateji biter ağaa demeyeceksin.

bRT E

Üye
Neden hala insanlar okçu ve magelerden bu kadar muzdarip. Zaten mage oynuyodum bıraktım. Neymiş aman çok vuruyomuş aman öyleymiş. Senelerce MMO oynadım aklınızdaki tüm oyunları. Oyun kapalı beta da çok daha dengeliydi bence. PVP sunucu yönetir gibi onlar çok söyledi nerfleyelim şeklinde olunca bu kadar dengesizlik başladı. Sizin de dediğiniz gibi karşınızda 24 tane okçu geliyorsa zaten kaçacaksın arkadaşım. Elinde değil görev oku taş atsa kafanı yarar. Adam görev oku ile oynuyo ekibini kurmuş kalabalık tek z'den yürümeyi de biliyorsa yapacak tabi. Ama siz o kadar item dizdim ben niye kaçıyorum dersen hiç uğraşmasınlar size bi GM char versinler ölümsüz olun kesin herkesi bu nasıl bir mantık? O adamlar sana örneğin 100 100 bile vuruyo olsa her bir seride 2400 dmg yiyorsun demektir. 24 tane okçu diyosun. El insaf arkadaşlar azcık daha mantıklı düşünmek lazım bence. Bir de öte taraftan bakalım okçu olarak pt girebiliyor musunuz? Yok dmg yok kanka melee lazım kanka derler. PT'lere adamları almıyonuz expler de ama 24 tane okçu tek z'den gelip sizi kesince vay efendim dmgleri çok.
Ben okçu diye partye alınmayan kimseyi görmedim. Ama warrior diye alınmayan gördüm. Melee karakterlerin kasacağı zaten toplasan oyunda exp için ss ve gg den başka slot yok. Siz 0 giderle gider cg ye kurulursunuz bir priest alırsınız. Çerçöp desen 4-5 saatte 10 m kıtlarsınız. Biz saatlerce pot mana cebelleşiriz. Sonra yok 24 okçu gelince kaç bilmem ne. 24 warrior koy karşıyada 8 tane çıplak okçu, lure yapayapa keserler warriorları daha üstlerine gidemeden ölürsün. Okçuların ne üzerlerine gidebilirsin ne de kaçabilirsin. Git modemin fişini çek kurtulursun belki.

UNDERT0KER

Üye
Yok ya mageleri istiyolarki melee ler ile dip dibe pk atsın :D Mage yaw bu zaten söylene söylene içinden geçtiler sınıfın. Tamamen kaldırsınlar da siz de rahatlayın biz de :D
kardeş dip dibe atmayacağınızı ben dahil bu oyunu bilen binlerce kişi ve sizde biliyorsunuz. duvar arkası farklı arkadan pusu atıp vurmak ayrı tabi vurmayacaksınız duvar arkasından wall hack gibi dağlardan taşlardan nova geliyor. almışsınız elinize 10m lik staff 5mlik kıyafet arada arkadan yılan gibi gelip vurup ölüyorsunuz yada gidip duvar arkalarına saklanıyorsunuz duvarın arkasından vurup kaçıyorsunuz böyle oyun mu olur hiçççççççç kendinizi savunmayın bu durumunun savulunacak yeri yok. Hemen duygu sömürüsü 4 aydır aynı sömürü mageyi kaldırın da olsun bitsin kalksın demiyoruz mantıksız bir olay var ki hepiniz mage açmışsınız ve bunu savunuyorsunuz gitmesini istemiyorsunuz.

Stupendous

Üye
Cevabindan anliyorum ki yazilanlari okumadin ya da anlamakta gucluk cekiyorsun.

Bak guzel dostum, 24 tane warrior degil, 64 tane warrior cikartsan da olacak tek sey sen kovalarsin, okcular towna kadar kacarken ates etmeye devam eder, yolda 10-20 dusurur sonra townda bekleriz. Yani PK donmez. Melee partyle okcuyu yakalayamazsin. Yolda bir yerde de pusuda bekleyen magelere dusersin tum irk.

Assas des attir. Evet di mi, bence de ne kadar guzel fikir. Biz de onu diyoruz. Simdi orada yazilan 1. ve 2. maddeyi birlestirince ne cikiyor ? Okcu, assasla ayni kosu hizina sahip ayrica geri ziplamasi var bir de ustune Sharp Eyedan dolayi cok cok uzaktan geldigini goruyor. Senin bir assasla 3 okcu ptsine warrior nasil deslettigini gormek izlemek isterim. Oynamadan etmeden ahkam kesmek cok kolay, gidip biraz dene. Uzerimde gayet iyi item var, elime kalkan takiyorum daha yolun %25inde oluyorum. Tam olarak nasil des attirmayi planliyorsun anlatsana biraz ? Yazinca baya kolay ya aslinda.

Canimiz az, cok vuralim diyorsun. Warriorlar assaslar gerizekali mi da dex, str kisip ap dusuruyorlar ve hp veriyorlar. Senin Elite armorlarin var, giymiyorsun ? Neden; cunku attackin dusuyor ? E senin dusuyor da bizim dusmuyor mu ? Ne bekliyorsun tam anlamadim, hem elite giyecen, hem 1k nova vuracan. Ee biz mageleri nasil kesecegiz ? Magelere gelen bir nerf hatirlamiyorum.

Orada yazilan tum maddelerde dengeleme isteniyor. Class dengesi bunu gerektirir. 7 tane mage vurunca irk kaldiriyorsaniz, biz de sizi yakalayinca duseceksiniz bir zahmet. Ayrica ilk mesaj butun classlarin dengesi uzerine, orada mage icin yazilan tek maddeyi alip aglama duvarina ceviren sensin. Herkese dokunulsun bir sana dokunulmasin. Hatta senin armoru da 5000 yapalim yatmayin. Lutuf olarak bp verirsiniz ara ara.
Selam

Sevgili H0NEYBADGER,

Bir şey sorabilir miyim izninizle ? Bu oyunun birebir aynısı bir oyun var değil mi ? Cevabınız evet ise, orada "Rogue" sınıfının içinden ayrılan 2 farklı oynanış mekaniğinden birisi olan okçu, Asasları görebiliyor muydu/göremiyor muydu ? Cevabınız Evet ise, ikinci sualim aynı hızlarda koşabiliyor muydu/koşamıyor muydu? Sanıyorum buna da cevabınız Evet olması lazım. O zaman son olarak yine kendim sorup, kendim cevaplamaya çalışmadan, tam olarak arzu ettiğiniz yeni bir oyun dizaynı ise, neden kendiniz ve oluşturacağınız bir ekibiniz ile, alternatif bir evrende, hayalini kurduğunuz gibi bir MMORPG geliştirmiyorsunuz ?

Saygılarımla,

H0NEYBADGER

Üye
Selam

Sevgili H0NEYBADGER,

Bir şey sorabilir miyim izninizle ? Bu oyunun birebir aynısı bir oyun var değil mi ? Cevabınız evet ise, orada "Rogue" sınıfının içinden ayrılan 2 farklı oynanış mekaniğinden birisi olan okçu, Asasları görebiliyor muydu/göremiyor muydu ? Cevabınız Evet ise, ikinci sualim aynı hızlarda koşabiliyor muydu/koşamıyor muydu? Sanıyorum buna da cevabınız Evet olması lazım. O zaman son olarak yine kendim sorup, kendim cevaplamaya çalışmadan, tam olarak arzu ettiğiniz yeni bir oyun dizaynı ise, neden kendiniz ve oluşturacağınız bir ekibiniz ile, alternatif bir evrende, hayalini kurduğunuz gibi bir MMORPG geliştirmiyorsunuz ?

Saygılarımla,

Tabii ki cevaplayayim. Benzer oyunda ayni hizda kosabiliyordu. ANCAK STEPBACK skili yoktu. Evet gorebiliyordu, ancak gorebildigi range cok kisa bir rangedi. Yani, 300 metreden bir assasi gormek ile 10 metreden bir assasi gormek biraz fark yaratacaktir kabul edersiniz ki. Ayrica yakalandiginda ziplayip kacma opsiyonunun da olmamasi da daha dikkatli oynamaya itiyordu. Umarim sorunuzu yanitlayabilmisimdir.

Ayrica ofansif olmaniza da gerek oldugunu dusunmuyorum. Burada hepimiz oyunun ne kadar iyi yol kat ettigini soyluyoruz ve oyuncu kaybi olmamasi icin denge degisikliklerinin yapilmasi gerektigini dusunuyoruz. Elinizde cok guzel bir urun var, neden daha iyisi olmasin diye sorular soruyoruz. Neden her elestri sanki yaptiginiz ise camur atiyormus gibi bir algi yaratiyor ? Ben bu oyunu sevmesem, bugun burada bu forum postunda birseylerin degismesi icin cabalamam takdir edersiniz ki. Oyunu ve emegi seviyoruz ki birseylerin degismesi konusunda israr ediyoruz. Her elestriye gidin kendi oyununuzu yapin demek ne kadar dogru bunu sizin takdirinize birakiyorum.

Saygilarimla, tesekkurler.

Son düzenleme:

UNDERT0KER

Üye
+7 heartsheker +7 golden +6 ve +7 vixen hemen hemen aynı vuruyor Ranger ring ve swiftness setteki poison çalışmıyor defalarca denedik ekibe de yazdım item aldığıma pismanim sakın almayın görev itemleri ile devam edin enayi olmayın 50 bin kolye fiyatı isteyen tipler var 2 bin lira teklif edin ciddiyim
bu mekaniklerden kaynaklı aslında itemlere uygun fiyattan yatırım yapılabilinir ileri de mekanikler tam aksamında çalışınca büyük karlar elde edebilirsiniz.

CoderWho

Üye
Ben okçu diye partye alınmayan kimseyi görmedim. Ama warrior diye alınmayan gördüm. Melee karakterlerin kasacağı zaten toplasan oyunda exp için ss ve gg den başka slot yok. Siz 0 giderle gider cg ye kurulursunuz bir priest alırsınız. Çerçöp desen 4-5 saatte 10 m kıtlarsınız. Biz saatlerce pot mana cebelleşiriz. Sonra yok 24 okçu gelince kaç bilmem ne. 24 warrior koy karşıyada 8 tane çıplak okçu, lure yapayapa keserler warriorları daha üstlerine gidemeden ölürsün. Okçuların ne üzerlerine gidebilirsin ne de kaçabilirsin. Git modemin fişini çek kurtulursun belki.
Arkadaşlar hala daha okçudan bahsederken fazlasıyla sayıdan bahsediyosunuz farkındamısınız? 8 tane çıplak okçu 24 warrioru öyle lure yapa yapa kesemez. azcık da kafa kullanacaksınız. Z'ye en öndeki warrior mu geldi ilk atağı yedi mi bir adım geri geçecek. Ama o okçuların her bir atack esnasında kullandığı o zamanı siz ona yakınlaşarak kullanacaksınız. Dibine girdin mi bitti. değil 8 20 tane okçu olsa (çıplak) o warriorlar onları dümdüz eder çıkar. Şöyle düşün nasıl ki DV de kayalıkları ağaçları veya nesneleri kullanarak yaklaşıyorsunuz? o 8 okçu itemli olsa ne olcak atack bloklanıyo. He bu arada başından beri kastığım okçuyu sürekli kendim kastım yavaş yavaş zaten pt yok Sooth'a gidiyosun adam sen okçusun olmaz diyor. :D Bahsettiğim olay bu. Başka pt bakim diyorsun ortalıkta zaten pt yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt