Cevabindan anliyorum ki yazilanlari okumadin ya da anlamakta gucluk cekiyorsun.
Bak guzel dostum, 24 tane warrior degil, 64 tane warrior cikartsan da olacak tek sey sen kovalarsin, okcular towna kadar kacarken ates etmeye devam eder, yolda 10-20 dusurur sonra townda bekleriz. Yani PK donmez. Melee partyle okcuyu yakalayamazsin. Yolda bir yerde de pusuda bekleyen magelere dusersin tum irk.
Assas des attir. Evet di mi, bence de ne kadar guzel fikir. Biz de onu diyoruz. Simdi orada yazilan 1. ve 2. maddeyi birlestirince ne cikiyor ? Okcu, assasla ayni kosu hizina sahip ayrica geri ziplamasi var bir de ustune Sharp Eyedan dolayi cok cok uzaktan geldigini goruyor. Senin bir assasla 3 okcu ptsine warrior nasil deslettigini gormek izlemek isterim. Oynamadan etmeden ahkam kesmek cok kolay, gidip biraz dene. Uzerimde gayet iyi item var, elime kalkan takiyorum daha yolun %25inde oluyorum. Tam olarak nasil des attirmayi planliyorsun anlatsana biraz ? Yazinca baya kolay ya aslinda.
Canimiz az, cok vuralim diyorsun. Warriorlar assaslar gerizekali mi da dex, str kisip ap dusuruyorlar ve hp veriyorlar. Senin Elite armorlarin var, giymiyorsun ? Neden; cunku attackin dusuyor ? E senin dusuyor da bizim dusmuyor mu ? Ne bekliyorsun tam anlamadim, hem elite giyecen, hem 1k nova vuracan. Ee biz mageleri nasil kesecegiz ? Magelere gelen bir nerf hatirlamiyorum.
Orada yazilan tum maddelerde dengeleme isteniyor. Class dengesi bunu gerektirir. 7 tane mage vurunca irk kaldiriyorsaniz, biz de sizi yakalayinca duseceksiniz bir zahmet. Ayrica ilk mesaj butun classlarin dengesi uzerine, orada mage icin yazilan tek maddeyi alip aglama duvarina ceviren sensin. Herkese dokunulsun bir sana dokunulmasin. Hatta senin armoru da 5000 yapalim yatmayin. Lutuf olarak bp verirsiniz ara ara.