Neden hala insanlar okçu ve magelerden bu kadar muzdarip. Zaten mage oynuyodum bıraktım. Neymiş aman çok vuruyomuş aman öyleymiş. Senelerce MMO oynadım aklınızdaki tüm oyunları. Oyun kapalı beta da çok daha dengeliydi bence. PVP sunucu yönetir gibi onlar çok söyledi nerfleyelim şeklinde olunca bu kadar dengesizlik başladı. Sizin de dediğiniz gibi karşınızda 24 tane okçu geliyorsa zaten kaçacaksın arkadaşım. Elinde değil görev oku taş atsa kafanı yarar. Adam görev oku ile oynuyo ekibini kurmuş kalabalık tek z'den yürümeyi de biliyorsa yapacak tabi. Ama siz o kadar item dizdim ben niye kaçıyorum dersen hiç uğraşmasınlar size bi GM char versinler ölümsüz olun kesin herkesi bu nasıl bir mantık? O adamlar sana örneğin 100 100 bile vuruyo olsa her bir seride 2400 dmg yiyorsun demektir. 24 tane okçu diyosun. El insaf arkadaşlar azcık daha mantıklı düşünmek lazım bence. Bir de öte taraftan bakalım okçu olarak pt girebiliyor musunuz? Yok dmg yok kanka melee lazım kanka derler. PT'lere adamları almıyonuz expler de ama 24 tane okçu tek z'den gelip sizi kesince vay efendim dmgleri çok.
Şimdi herkes bişey yazdığı için konu çok farklı yerlere de gidiyor doğru. Bence mage bozuk bir class değil tam olması gerektiği gibi. Ama okçu da durum farklı ne tutabiliyosun ne kaçabiliyosun. hergün pkda karşında 1 ırk dolus okçu görüyorum ve bunların çoğu partisiz yandan ks yapıyor. mahalle kavgası gibi bdw de de aynı sanki okçudan başka klass yok. oyun içinden tanıdığım hiç yoksa 20 kişi sayarım yan çarı okçu ile giren savaşa. İster istemez oyun hevesini kaçırıyor oyuncunun ve sebepsiz bir durum buna müsadee ediliyor. hiç birimiz okçu nerflensin demiyoruz okçunun sahip olmaması gereken skilleri olduğunu düşünüyoruz. al o skilleri ver asasta kalsın. proteanda var olan yüzlerce asas var adamlar oynamıyor. Okçu da oynamak istemiyorlar daha ne anlatılır bilmem bir şekilde bu iş çözülmeli. Bir dönem yüzlerce bp sardı heryeri şimdi ise okçu neden çok fazla zaman olduğu işçin herkes yan çarlarını 4 ledi. tamam bu kötü bişey değil herkes oynasın ama server 1 clasa teslim olmamalı.