mage tekli skill 1k vuruyor tank prilerini öldürmek mümkün değil sürekli tp yapılıyor duvar arkası kemer altı üstü vuruyor. Toplu alan skill atıyor aynı anda 6-7k vuruyor karşı koymak mümkün değil novaları bıraktıktan sonra gate skilii var onları öldürmek mümkün değil. sadece hızlı koşması yok oda olsa tamam. daha neyi mageyi savunuyorsunuz anlamadık ondan pk'nın %70'ı mageMagenin duvar arkası vurmasına neden bu kadar kuduruyorsunuz abi okçu mu bu büyü yapıyor büyü duvar ne alaka yani aklınız yok fikriniz var he
çok şaşırdım okcu olmana ragmen nasıl böyle yorum yapabildin normalde direk okcu 200 vuruyor ehueueuh demen lazımdıOkçu parti komutçusu olarak bu konuda sana hak veriyorum des ettirmeye gelen görünmez asası 50 metreden görüp daha rangeyi girmeden tutturuyorum direk dbleyip düşüyoruz bencede Sharp eye skilinin rangesinin kesinlikle kısaltılması gerekiyor. Bunada ek olarak söyleyeyim ice lr okları çok fazla tutuyor ya resistler yükselicek ya tutma oranları değişecek. Onun haricinde karşınızdaki okçu sayısının fazlalığı ile job dengesini karıştırmayalım. Bugün bizim karşıımızda 10 15 parti mage vardı. Okçu parti olarak oynayamadık öyle bi durumda var sayı üstünlüğü malesef dengeyi her türlü bozuyor onada yapıcak hiç birşey yok oynayış ile onu bi şekilde hallediceksin.
Hangi tekli skill 1k vuruyor ya hayatımda 1k vuran mage görmedim. Alan vuruyor diyorsun dostum magenin olayı bu zaten 6-7 kişi aynı anda vurdun vurdun vuramadın geçmiş olsun 8 kişi 1 kişi gibi oynaman gerekiyor. Ayrıca priestin araya heal sıkıştıramıyorsa veya okçu asas partiysen dağılamıyorsan sağa sola kusura bakma bu magenin adaletsizliği değil senin çöplüğün. Biraz öz eleştiri yapın orda burda şikayet edeceğinize.mage tekli skill 1k vuruyor tank prilerini öldürmek mümkün değil sürekli tp yapılıyor duvar arkası kemer altı üstü vuruyor. Toplu alan skill atıyor aynı anda 6-7k vuruyor karşı koymak mümkün değil novaları bıraktıktan sonra gate skilii var onları öldürmek mümkün değil. sadece hızlı koşması yok oda olsa tamam. daha neyi mageyi savunuyorsunuz anlamadık ondan pk'nın %70'ı mage
adamların defansı acsiz 100 asas 2 atıyor malice varsa tek atıyor bırakta o hakları tanınsınmage tekli skill 1k vuruyor tank prilerini öldürmek mümkün değil sürekli tp yapılıyor duvar arkası kemer altı üstü vuruyor. Toplu alan skill atıyor aynı anda 6-7k vuruyor karşı koymak mümkün değil novaları bıraktıktan sonra gate skilii var onları öldürmek mümkün değil. sadece hızlı koşması yok oda olsa tamam. daha neyi mageyi savunuyorsunuz anlamadık ondan pk'nın %70'ı mage
Magelerin duvar arkası vurmasına neden bu kadar takıldın anlamadım. Büyücü sonuçta büyü yapıyor. Bence bir hata yok burada gayet mantıklı . Nesne mageye müdahale neden etsinki adam büyü yapıyor.mage tekli skill 1k vuruyor tank prilerini öldürmek mümkün değil sürekli tp yapılıyor duvar arkası kemer altı üstü vuruyor. Toplu alan skill atıyor aynı anda 6-7k vuruyor karşı koymak mümkün değil novaları bıraktıktan sonra gate skilii var onları öldürmek mümkün değil. sadece hızlı koşması yok oda olsa tamam. daha neyi mageyi savunuyorsunuz anlamadık ondan pk'nın %70'ı mage
Towndan towna da büyü yapabilmeli.Magelerin duvar arkası vurmasına neden bu kadar takıldın anlamadım. Büyücü sonuçta büyü yapıyor. Bence bir hata yok burada gayet mantıklı . Nesne mageye müdahale neden etsinki adam büyü yapıyor.
gitsin elit epik kıyafetler var onları alsın taksın arkadaş millet elit epicle gezerken paper setle tabi ac olmaz.adamların defansı acsiz 100 asas 2 atıyor malice varsa tek atıyor bırakta o hakları tanınsın
büyü yapıyor da büyü duvar arkasından mı vurması lazım. o zaman okçuda lr ok atıyor oda büyü gibi oda duvar arkası vursun. normal oyuncunun ulaşamadığı yerlerden dmg atıyorsan bunda sorun var wall hack gibi mageler. adamlar duvar arkası vurup gate atıyor sıfır riskMagelerin duvar arkası vurmasına neden bu kadar takıldın anlamadım. Büyücü sonuçta büyü yapıyor. Bence bir hata yok burada gayet mantıklı . Nesne mageye müdahale neden etsinki adam büyü yapıyor.