Dungeon Solo ve Dungeon Party already registered hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askerkaradag

Üye
Aynı hatayı alıyorum daha ne kadar böyle devam edecek yakından ilgileniyoruz diyorlar tüm mecralardan. sonuç yok bilgilendirme yok. ne kadar giremedimse o kadar giriş hakkı talep ediyoruz.

vızvızTeemo

Üye
Ya sabaha kadar talep et. Ne verecekler aklın kesiyor mu kanka sana giremediğin zindan haklarını tanımlayacaklarını? Samimice soruyorum. @askerkaradag

glkglk

Üye
aynı şekilde bizde Yine Already Registered hatası ne sola ne grup kimse giremiyor zindana hüsrannnn

osmanyeginoglu

Üye
bizim arkadaşlarda kaç gündür girmiyor 65 oldu mıllet yapacak hiç birşey yok dungeonda olmayınca napsın millet

TaturA

Üye
bu buğ düzelicekmi bir açıklama yokmu grup dg de herkez bugda

BenGeldim

Üye
5 gündür bende giremeyenlerdenim. clandan veya arkadaşlardan duyuyorum item çıkarmışlar dungeondan ve moralim bozuluyor. Dungeon a gıremeyenlere telafi verin. Oyundan soğumaya başladık...

lol

Üye
Ayni hatayı alıyorum 3 gündür drop alan aliyor geri kalıyoruz ya kimse giremesin ya hemen çözüm bulun.

BenGeldim

Üye
Sözde adaletti. 5 gündür giremiyorum ya ozaman herkese kapat. Bug varsa kapat yani. 5 gündür oyuna girip sadece dungeon düzeldimi diye bakıyorum geri çıkıyorum. Olmaz öyle şey. Oyunun erken erişimle falan hiç alakası yok. İstediği kadar bug olsun önemli olan adalettir adalet varsa herkes razı gelir ama oyunun büyük bir çoğunluğu zindana girip 100 kişi giremiyorsa bu adaletsizliktir, gereği hemen kapatılmasıdır. Erken erişim falan yazmasın bana kimse dungeon kapat yada reset at oyuna yada rollback at ama bu aklımıza kazınanı düzelt. Ben demiyorum dungeonu düzelt diye adaleti düzelt yerine getir. Dungeonu düzeltemiyorsan dungeonu kapatacaksın. Bu kadar basit

• Beğen
Tepkiler: lol

askerkaradag

Üye
Bunlar tamamen robot mu oldu . hak adalet diye birşey var. onlardan da mı yoksunlar demek istiyosun. Düzelse dg bizim kaybolan haklarımızı geri vermiyecekler. Hakkımızı yiyecekler. düpedüz Allahsız diyosun adamlara. senin dediğin olursa sen haklısın ne diyeyim. @vızvızTeemo o zaman herkese kapatsınlar. Yazmış ne güzel @BenGeldim

Son düzenleme:

BenGeldim

Üye
Bunun tek çözümü herkese kapatmak derhal ve 5 gün zindana giremeyene telafi özür hediyesidir. Başka yol yok. Yoksa bizlerin aklında silinmeyen bir iz kalacak mutlaka. Kan davası değil oyun bu ama adalet var diye gelmiştik biz malum yerden. Bizi dinleyecekler hakkımızı yemeyecekler hani hatırlayın başka sebep yok, yoksa ordada devam ederdik adaletsizlikten ve vurdum duymazlıktan başka sorun yoktu o oyunda.

Feuxmages17

Üye
Bugün zindana giremediğimiz 6. Gün oldu herkesin gelişimine devam ederken bizim sadece beklememiz tamamen adaletsizlikti bugün itibariyle bizim de oyunu bırakma vaktimiz gelmiştir.
Hoşçakalın;
FeuX clan

JyoJyo

Üye
Konu hakkında oyun içerisinden bir destek talebi oluşturabilir ve süreci oradan takip edebilirsiniz.
Kör mü oldunuz ? Sağır mı oldunuz ? ne ticketa cevap var ne discord daki Row Staff arkadaşlardan cevap var... onlarca mesaj yazılmış, oyuncular şikayetçi hala 1 kişi çıkıpta "uğraşıyoruz, bakıyoruz, düzeltmeye çalışıyoruz kusura bakmayın vs" diyemiyor mu ? bu kadar da kayıtsız, lakayıt olunur mu ya! yazıklar olsun hepinize...

Feuxmages17

Üye
Gerçekten bunun telafisi yapılmalı tüm oyunculara milletin 1 haftadır düşürdüğü itemin haddi hesabı yok keza exp olarakta öyle herkes durduk yere bizden avantajlı duruma geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt