Dungeon Solo ve Dungeon Party already registered hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rotute

Üye
Merhaba Savaşçı,

Bu durumun farkındayız, ekibimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor, sizlerin şikayetlerini anlıyoruz.

Oyunumuzun, erken erişim oyunu olmasından kaynaklı, bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu olayları kısa süre içerisinde çözmeye gayret gösteriyoruz.

Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz.

:)

CABBARONLINE

Üye
Merhaba Savaşçı,

Bu durumun farkındayız, ekibimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor, sizlerin şikayetlerini anlıyoruz.

Oyunumuzun, erken erişim oyunu olmasından kaynaklı, bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu olayları kısa süre içerisinde çözmeye gayret gösteriyoruz.

Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz.

:)
siliyolar kanka bende atmistim xd

vızvızTeemo

Üye
Yeter ama ya Yeter Yeterrrr. Hani hızlı etki veriyordunuz buglara. En azından düzenli server resetleseniz bug çözülene kadar. Telafi vermenizi talep ediyorum. 64 lwl'im. 65 olacaktım. Sırf bu bug yüzünden olamadım. Bunu nasıl telafi edeceksiniz. Hiçbir güvenim kalmadı sizlere. 1 haftadır çözülemez mi? Bir ses bile çıkarmıyorsunuz ancak otomatik mesaj gönderiyorsunuz. Yazık vallahi yazık. alfada betada takipçinizdim oyuncunuzdum. Hiç alışkanlığınız olmadığı gibi neden davranmamaya başladınız?????

Kayahanbey

Üye
Merhaba
Sorunun uzun süredir çözülmesini bekleyen arkadaşlar var bende 3 gündür bu konudan mağdur olan oyunculardanım. Tabikide daha önemli öncelikli işleriniz vardır kabul ediyorum fakat oyun akışı açısından oyuncu kaybetmemek ve sürdürülebilirlilik açısından bunun bi an önce çözülmesi gerekiyor. Bunu yazmak için dogru platform buradımı gerekli yetkili kişilere ulaşabiliyormuyuz ondanda emin değilim?

lol

Üye
Hala giremiyoruz. Bari toptan kapatın milletle aramiz açılmasın. Klan dc de dusen droplara bakıyorum avel avel kac gündür.

vızvızTeemo

Üye
Artı olarak premium süreside geçiyor. Para veriyoruz düdük boğazımıza kaçıyor.

Zirzopsky

Üye
Bi reset bari atın da bi dungeon giriyorduk oda gitti kaç kişi şikayetçi bi cvp atan yok

Hodaka

Üye
Madem Düzeltilmiyecek . Dungeuon komple kapatın. Bugta olanlara haksızlık olmasın...

Makarov

Üye
3-4 gündür giremiyorum, hala çözülmedi. dungeonları kapatmayı da düşünmüyorlar kapana açıla zaten kevgire döndü iş. Olan yine bize oldu sanırım. Yönetim bıraksın güncellemeyi sadece hatalardan bu oyunu bırakan binlerce kişi vardır eminim.

Thelieworld

Üye
yayından 100 küsür kez yazmama ragmen görmezden gelindi .
Oyunun kendi hatası yüzünden cezalı gibi köşede bekliyoruz millet zindana giriyor itemini alıyor expini alıyor genel sorun diyorsunuz . Madem genel bir sorun kapatırsınız zindanı baştan sistem oturunca getirirsiniz onuda yapan yok . Zindana giremeyen öylece kenarda cezalı gibi bakarken millet pt toplayıp catır catır zindanına giriyor . Hadi kapatmadın zindanı tamam o zaman günlük reset at cözülene kadar tek reset cözüyor bu sorunu . Onu da yapmıyorsun . Oyuncular arası eşitlik adalet diyorsunuz Madem bu ilkeleri bu kadar benimsiyorsunuz hani nerde Zindana girebilen ile oyunun kendi hatası yüzünden zindana giremeyen arasındaki eşitlik adalet ? Ben göremiyorum biri bi açıklasın bana ya . Telafisi ne olacak bu işin diyoruz gelen cevap zindan sisteminin yüzde 90u bitti . 4 gün giremedim zindana reset geldi 1-2 gün girdim sonra gene 3-4 gündür giremiyorum pre öyle kendi kendine bitiyor karaktere ugramıyorum bile . Sürekli zindan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz düzeltmeye calışıyor olabilirsiniz ama şuan ve 1 haftadır giren ve giremeyen bir kitle var bunların arası acılıyor sürekli . Sırf şu muhabbete bile yaptıgınız davranışlar hakikatten oyuncular arasındaki adalet ve eşitliği ne kadar önemsediğinizi gösteriyor ! 2 kere bu konu hakkında konu actım forumdan silindi 3. kez actım forumdan yasaklandım . Dc den ticket actım ticket kapatıldı . Oyunu zorla oynamaya calışıyoruz . Sizde zorla sogutmaya calışıyorsunuz gibi hissediyorum . yayında pre veriyorsunuz iyi güzel hoş da şuan pre ile mutlu olacak bir kitle yok zindana giremeyen tarafta .

Feuxmages17

Üye
1 tane 10lu sc 1 haftalıkta pus verir devam ederler bu dediğimi unutmayın milletten geri kaldığı herkesin yanına kâr kalır

BenGeldim

Üye
Adalet istemiştik sadece. Dungeonu kapatmak yeterliydi. Kapatamıyorsanızda sebebini söyleseydiniz anlayışla karşılardık. Ben oyunu bırakıyorum arkadaşlar benim cok değer vererek başlamıştım ama bizim değerimiz yokmuş. Arkadaşşar zamanınızı boşa harcamayın buralarda buda kopyası oyunun yolunda ilerlemeye kararlı. Yabancı menşeili mmorpg lere devam..

vızvızTeemo

Üye
Allahtan yarın güncelleme gelecekte rahatlicaz. Dikkat ederseniz güncellemeler şuan için 9 günde bir geliyor. Hesaplarıma göre yarın yani ayın 15'i dungeona artık girebileceğiz.

Rheme54

Üye
Hala bug dayım 5 gündür karşımda bir muhatap bulamıyorum.Böyle giderse bende protesto yapıyorum premium yüklememe kararı aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt