Dungeon Solo ve Dungeon Party already registered hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

priesttt

Üye
oyuncuların adil rekabet edebilme hakkını elinden alan bir durum var ortada, ticketlar copy paste cevap veriliyor, en azından bugdan kurtarılır veya telafi edilir, hiç bir işlem yapılmıyor abi. Erken erişim deniliyor oyun ne "beta" da ne de "alpha" da oyun bildiğin çıktı ve premium aldı herkes, buglara karşı etkin, hızlı ve çözüm odaklı müdahalede bulunulmuyor

Garza

Üye
4 gun oldu bakalim ne zaman duzelicek bekliyoruz sabirsizlikla!!!

vızvızTeemo

Üye
Son mohikanda epic takı sahibi olduğunda, BUGLU kullanıcılar için zindan kapıları aralanacaktı...

Feuxmages17

Üye
Biz oyunu 7 gün zindan giremeyip her oyuncu önümüze geçtiği için bırakıp herşeyi pazara koyup bıraktık
Gidişata bakmak için foruma girdim hala aynı sorun devam ayıptır
Size sabır diliyorum ama olacak hikaye belli 1 adet 10lu sc 1 haftalık pus ile sus payınızı alırsınız gibi
Hoşcakalın

BenGeldim

Üye
Büyük problem olmasa yaparlardı sanırım. Yapmıyorlar değil yapamıyorlar bence durum böyle gibi.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

BenGeldim

Üye
Selamlar,

Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.
Telafi nasıl olacak. Du geonuda kapatmıyorsunuz 6 gün oldu ben giremiyorum. Bazı arkadaşlar 8 günden bahsediyor. 16 tekli 8 grup dungeon yapar buda.

SunRise

Yönetici
Community Manager
telafisi nasıl olacak ya drop alsaydık bu giremediklerimizden
Daha önceden bazı konularda telafi ödülü vermekten asla çekinmediğimizi ve hala daha telafi ödülleri dağıtmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Fakat zindan eventi genel bir problem olduğu için ve halen aktif çalıştığı için maalesef telafi ödülü yok.
Ve ekibimiz konuyla ilgili çalışmalarını devam ettirmektedir, bir sonraki yamada sorun çözülmüş olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt