REHBER Eski (Atıl) Materyallere Karşılık Alabileceğiniz Ürünler

hakan1811

Üye
Bence gayet yerinde bir karar olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık. Tartışmaya neden olan stoneleri toplamak da arkadaşın dediği gibi zor bir şey değil. Bir haftada yüzlerce kasılabilecek şeyler. Etrafında renk var diye çok değerli olacak diye bir kural yok. Craftla ilgili her kimler çalışıyorsa ellerine sağlık. Git gide daha da güzelleşiyor.

Wildbaba

Üye
10 saatte 300 tane ve bunu 5 e bölmeniz gerek işlemek için 60 tane günde üretmek beni niye kessin ? 3.5 ay 4bin tane anca yapabilirim.Zaten elimde 4bin yapacak sevy 4 taş verken neden 3.5 ay uğraşayım.Ayrıca 28 bin işlenmiş Marble block stoğum olacaktı oda yok edildi.Bir lime stondan 6 tane atıyorsa %80 i Rough stone zaten.Benim onu kasmam 2 sene alır.Yüzlerceymiş ya bırakın bu boş lafları beyler moralleri bozulsun benim emeğimi yok edenler benim moral bozukluğumu düşünüyormu ? O zaman bozulsun o moralleri...
Burda emeği savunacağınıza yönetimi savunuyorsunuz size diyecek daha fazla birşey yok...

Wildbaba

Üye
4 gün stonemasonary yaparak senin çok değerli dediğin taştan 300 e yakın ınventorymde mevcut dostum, yeter lütfen gecesini gündüzüne katarak bize birşeyler sunmaya çalışan insanların hevesini kırmaktan vazgeçin, çok basit ya beğenmiyorsanız oynamayın, bizleri muhattap alarak gece gündüz sorunlarımıza cevap vermeleri bu insanlara saygısızlık yapma hakkını size vermez, milyar dolarlık oyunlarda (dota 2, lol) gibi sürekli buna benzer güncellemeler senelerdir yapılıyor, reel hayattaki sorunlarınızı lütfen buraya taşıyarak size değer veren insanları yıpratmayın
O çok değerli 300 taşı işte 4günde yaptın benim elimdeki 20bin taş yok ediliyor ve sen buna normal diyorsun benim yok edilen taşıma ulaşman için 1 sene toplaman lazım.İşte o kadar taşımı yok ediyorlar.Ayrıca o işlenmemiş hali 5 taş istiyor her işlemeye.Yani hesap kitap yapmadan yönetimi savunuyorsun.4 güne 300 taş toplamışsın 20bin taşı silinecek heba olacak adama bunu normal diye anlatıyosn.Daha bunun marble block tarafı var 115bin sev3 taşım yok ediliyor 28 bin marble block basabilecektm onla.Bir limestondan %20-25 oranında marble atıyor o stoğu yapmam 3 sene sürer.Benim hemen hemen kazanacağım 150gb oyun param yok edilmiş bunları bi düşün espri falanmı yapıyorsun ? Argo tabirini kullanmıcam maytapmı geçiyorsun ? Şu yorumun hakikatten şaka gibi çünkü...

Son düzenleme:

Barzo

Üye
O çok değerli 300 taşı işte 4günde yaptın benim elimdeki 20bin taş yok ediliyor ve sen buna normal diyorsun benim yok edilen taşıma ulaşman için 1 sene toplaman lazım.İşte o kadar taşımı yok ediyorlar.Ayrıca o işlenmemiş hali 5 taş istiyor her işlemeye.Yani hesap kitap yapmadan yönetimi savunuyorsun.4 güne 300 taş toplamışsın 20bin taşı silinecek heba olacak adama bunu normal diye anlatıyosn.Daha bunun marble block tarafı var 115bin sev3 taşım yok ediliyor 28 bin marble block basabilecektm onla.Bir limestondan %20-25 oranında marble atıyor o stoğu yapmam 3 sene sürer.Benim hemen hemen kazanacağım 150gb oyun param yok edilmiş bunları bi düşün espri falanmı yapıyorsun ? Argo tabirini kullanmıcam maytapmı geçiyorsun ? Şu yorumun hakikatten şaka gibi çünkü...
Kısacası, şuandan itibaren (senin söylediğine göre) 3 yıl sürecek bir emeğin karşılığını 2 ay emek vermene karşılık istiyorsun?

Wildbaba

Üye
Kısacası, şuandan itibaren (senin söylediğine göre) 3 yıl sürecek bir emeğin karşılığını 2 ay emek vermene karşılık istiyorsun?
Kardeş boş yapma evet ben herkes level kasarken topladımmı topladım.Üstüne parayla satanlardan gittim 20gb harcayıp aldımmı aldım.
Blacksmitting ve Marangozluk mesleği yapanlarda 2 aylık emekle elde ettiklerinin hepsini kullandı topladıklarının ve satın aldıklarının.Bi bizmiyiz enayi....
Sen git o 2 aylık emek lafını marangozlarla madencilere söyle boş yapma bişey bildiğin yok gelip burda can sıkma.
Evet istiyorum bu benim hakkım varmı itirazın ?
Marangoz ve madenci elindekini bastıysa bende basıcam bu kadar basit.Onlarda kolayken topladı şimdi bastılar bişe bilmeden can sıkmayın.O zaman ki meta öyleydi şimdi böyle bunun kolaylaşması veya zorlaşması emek unsuru olarak sayılamaz.Bugün 3 seneyse yarın bir patch gelir tekrar 2 aylık emekle toplanacak hale gelir.Bu tekrardan böyle olsun ben ona karşı değilim ama bu zorlaştı diye bunun faturasını ödeyecekte taşcılar olamaz!! Madenciler ve kerestecilerde o faturayı ödesin ben derim ki herkesin sev3-4 taşlarını sev1 e çevirdiler adil oldu.Ama şimdi görülüyor ki öyle birşey yok madenciler ve kerestecilerde bizle birlikte topladılar ve o biriktirdiklerini kullanıyorlar.
Ben binlerce saat uğraştım sev3 ve 4 taşları toplamak için emeğimin ziyanına karşı susacak değilim...
Bir mesleğin 3 ve 4 sv taşlarına el koyup 1 sv taş vermek büyük kul hakkına ve vebale girer.
Ben önce davrandım ben gittim yetmedi pazardan aldım bu benim önsezim ve emeğim.
Senin dediğin gibi bir mantıkla gidersek 100binlerce Golden ore ve birch wood stoğu olanlarında malzemelerine el koymaları ve yerine seviye 1 lerini vermeleri lazım.
Anladınmı şimdi kardeşim ?
Marangozun malzemelerini almadılar madencilerin almadılar taşçıların malzemelerini böyle şekil ve isim değiştirip elimizden aldılar çer çöp 1sv taş vermeye kalkıyolar.Mesele budur...
Ben hakkım olan birşeyi istiyorum hakkım olmayan birşeyi değil!!
Lütfen 5 aylık süreçteki değişimlerle bunu değerlendirip bilmeden yorum yapmayın.
Burada
150gb lik bir kayıp var sev1 taşı isterse 50 tane versin vereceği taş çöp!!
Ben bu gblerle çarımı ful+ful dizebilirdim.
Çünkü hep craft yaptım çarımı güçlendiremedim bu imkanımıda elimden aldılar.
Ben hem daha çok üretim xp'si kazanacakken onun 1/5'ine razı edilmek isteniyorum.
Hem işlenmiş 32bin stoğum elimden alınıyor.
Bu haksızlıktır....
Emek ve hakkaniyeti savunan herkesin beni haklı bulması ve desteklemesi gerekir.
Sade ben yokum bu mesleği benim gibi kasan insanlarında emekleri yendi ben onlar adınada mücadele ediyorum.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
eee o yemeğin özü malzemesi değişmedi ki yerine çer çöp bişe verilmedi ki sadece xp nerf yedi.Benim materyalimi elimden alıp çer çöp sev1 taşı veriyorlar.Bu oyunda ilk kez olan rezil bir durum.Çabuk toplamışız vs madenci ve keresteci toplamadı mı ? Onlar çatır çatır bastı hala basıyor bizim şuan hem xpmiz elimizden alındı hem işleyeceğimiz marble block ve granite blocklar elimizden alındı.Bu resmen emeği yakıp yıkmaktır.Oyunda ilk kez görülen birşey bu birşeyin şekli şemali değişiyorsa muadilini verirsin iş çözülür bunlar tamamen alakasız zarar vermeye yönelik iş yaptılar.Bu rezaleti düzeltsinler benim tek isteğim bu.Bugün gelen patchde bu takas Npcsi yok demek ki bir düzeltme olacak diye ummak düşünmek istiyorum.Umarım yanılmam...

imkanın varsa bu çer çöp dediğin taşları satma, klan binası sistemi gelince ne denli önemli yada önemsiz olduğunu görürsün, şahsi fikrim bu taşlar çok değerli olucak ama tahminimce klan binasının gelmesine en az 5 ay var saklayabilir misin bilemem

Wildbaba

Üye
imkanın varsa bu çer çöp dediğin taşları satma, klan binası sistemi gelince ne denli önemli yada önemsiz olduğunu görürsün, şahsi fikrim bu taşlar çok değerli olucak ama tahminimce klan binasının gelmesine en az 5 ay var saklayabilir misin bilemem
Brom söylediğin taşlar 1 sv ile üretilen taşlar bunların hiçbir değeri olmaz.24 ve 32 formüllerinin değeri olur.Bu sebeple ben muadilini istiyorum dedim ve bu hak kaybının telafisi için gereken mücadeleyi veriyorum biraz insafları varsa zaten yaptıkları rezilliği düzeltirler.Söylediğin patchde 5 ay fln zannetmyrm 2 aya gelir.

He şunuda söyliyim verdikleri taş her seviyede atan bir taş 1 ve 4 seviye taşlarda dahi çoğunlukla Rough stone atıyor.
Seviye 3 taşlarda %20 Marble
Seviye 4 taşlarda %35 Granite taşı var.
Yani diğer meslekler gibi %100 seviyesinde taş atmıyor.Üst seviye taş stoklaması çok çok zor ve birtanesini toplamak 1.5-2 dk arası.
Yani benim yok edilmek istenen taşlarım bundan 2 ay sonra deli oyun parası edecek.30bin küsür stoğumu yok ettiler.Benim gibi stoklayan varsa onlarında emeğini ve oyun parasıyla aldıkları taşların masraflarını yerle bir etti.
Bu taşlar farmlayarak binbir zorlukla droplar alınarak o droplarda satılıp onun paralarıyla alındı üstüne 1000lerce saat toplandı.
Şimdi sen söyle her taş seviyesinde bolcana atan ve seviye 1 de üretim için kullanılan bir taşı verip seviye 4 taş almak hangi vicdana sığar ? Bunlar bunuyaptı....
Bizle,taşlar kapanana kadar Hagartta toplayan madenciler ve keresteciler bugün hala sev3 ve sev4 materyallerini kullanıyor ve kimse bunları yok etmedi.
Ama görüyorum ki burada bize yapılan haksızlığa karşı madenci ve keresteciler sus pus ben onlarında destek mesajı göndermesini beklerdim.
Kendileri şuan toplama süreleri 20 sn iken topladıkları kereste ve maden taşlarını çatır çatır basıyorlar.Benim mesleğimin materyalinin taşlarının ismi ve görseli değişti diye bize kesik atılmaya çalışılıyor ama madenci ve keresteci arkadaşlardan ses yok!!
Bizde kolay topladık justice, biz çatır çatır bastık keresteleri madenleri taşcılarda basmalıdır mesleğini geliştirmelidir demiyor hiçbiri onlarada yazıklar olsun!!
Nedense row yönetiminin taşcılara karşı haksız bir tavrı var.
Jewel crafting bizdeydi gittiler alakasız Arkeolojinin içine koydular.
Şimdide bu kazığı atıyorlar.
Hep nedense kazığa oturtulan biziz....
Bu taşcılarla ne alıp veremedikleri var bi açıklasınlar ?
Madem böyle pançik pinçik ettiler kaldırsınlar bu mesleğide rahat etsinler.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
1. seviye taşlar çöptür demek bugün için yanlış bir düşünce, çünkü sistemin ne olacağını bilmiyoruz, belki sen 150 gb hesaplarken ederi daha fazla olucak bilemezsin.
yapılan güncelleme herkese yapıldığı için taşçılıkta senden geride olupta önüne geçecek birisi olmamıştır o konudada birşey değişmiyor.

Senin yerinde olsam, konuyu burda kapatır stoklarımı tutar başka bir şeye yönelirim( exp farm pk veya diğer craft meslekleri) sonrasında taşların kullanılacağı gün yeni yol haritası çizerim.

Wildbaba

Üye
1. seviye taşlar çöptür demek bugün için yanlış bir düşünce, çünkü sistemin ne olacağını bilmiyoruz, belki sen 150 gb hesaplarken ederi daha fazla olucak bilemezsin.
yapılan güncelleme herkese yapıldığı için taşçılıkta senden geride olupta önüne geçecek birisi olmamıştır o konudada birşey değişmiyor.

Senin yerinde olsam, konuyu burda kapatır stoklarımı tutar başka bir şeye yönelirim( exp farm pk veya diğer craft meslekleri) sonrasında taşların kullanılacağı gün yeni yol haritası çizerim.
Kardeşim 5 aylık emeğimi adamlar rough stona çeviriyor ve 1sv de üretilen stoneblock ile mi 250-300gb kasıcam ben ?
elimde 28bin marble ve 5bin granite block olacakken herkesin ürettiği taşa niye razı olayım ?
Siz şakamısınız ? maytapmı geçiyosunuz ? yoksa oh olsun diyip böyle irite mesajları kasıtlı olarakmı yazıyorsunuz ?
Bana şuan pazard 3k ya satılan Stoneblock ile 250-300 gb kazanabileceğimi söyleyip kabullenmem gerektiğini söylüyorsun ve saçmalıyorsun.
Patch gelse bile 1 seviye taş bak 1 seviye ve 1-4 sv taşların çoğunda bundan atıyor ne değer edecekmiş ipini koparanın ürettiği taş ?
Adaletsizliğe karşı çıkacaksanız konuşun yoksa susun gözünüzü seviyim...

CuthalionAegnor

Üye
Brom söylediğin taşlar 1 sv ile üretilen taşlar bunların hiçbir değeri olmaz.24 ve 32 formüllerinin değeri olur.Bu sebeple ben muadilini istiyorum dedim ve bu hak kaybının telafisi için gereken mücadeleyi veriyorum biraz insafları varsa zaten yaptıkları rezilliği düzeltirler.Söylediğin patchde 5 ay fln zannetmyrm 2 aya gelir.

He şunuda söyliyim verdikleri taş her seviyede atan bir taş 1 ve 4 seviye taşlarda dahi çoğunlukla Rough stone atıyor.
Seviye 3 taşlarda %20 Marble
Seviye 4 taşlarda %35 Granite taşı var.
Yani diğer meslekler gibi %100 seviyesinde taş atmıyor.Üst seviye taş stoklaması çok çok zor ve birtanesini toplamak 1.5-2 dk arası.
Yani benim yok edilmek istenen taşlarım bundan 2 ay sonra deli oyun parası edecek.30bin küsür stoğumu yok etti bu Justice denen şahıs.Benim gibi stoklayan varsa onlarında emeğini ve oyun parasıyla aldıkları taşların masraflarını yerle bir etti.
Bu taşlar farmlayarak binbir zorlukla droplar alınarak o droplarda satılıp onun paralarıyla alındı üstüne 1000lerce saat toplandı.
Şimdi sen söyle her taş seviyesinde bolcana atan ve seviye 1 de üretim için kullanılan bir taşı verip seviye 4 taş almak hangi vicdana sığar ? Bunlar bunuyaptı....
Bizle,taşlar kapanana kadar Hagartta toplayan madenciler ve keresteciler bugün hala sev3 ve sev4 materyallerini kullanıyor ve kimse bunları yok etmedi.
Ama görüyorum ki burada bize yapılan haksızlığa karşı madenci ve keresteciler sus pus ben onlarında destek mesajı göndermesini beklerdim.
Kendileri şuan toplama süreleri 20 sn iken topladıkları kereste ve maden taşlarını çatır çatır basıyorlar.Benim mesleğimin materyalinin taşlarının ismi ve görseli değişti diye bize kesik atılmaya çalışılıyor ama madenci ve keresteci arkadaşlardan ses yok!!
Bizde kolay topladık justice, biz çatır çatır bastık keresteleri madenleri taşcılarda basmalıdır mesleğini geliştirmelidir demiyor hiçbiri onlarada yazıklar olsun!!
Nedense row yönetiminin taşcılara karşı haksız bir tavrı var.
Jewel crafting bizdeydi gittiler alakasız Arkeolojinin içine koydular.
Şimdide bu kazığı atıyorlar.
Hep nedense kazığa oturtulan biziz....
Bu taşcılarla ne alıp veremedikleri var bi açıklasınlar ?
Madem böyle pançik pinçik ettiler kaldırsınlar bu mesleğide rahat etsinler.
Ne ağladın be

Wildbaba

Üye
Ben ilerisi için klanıma hedef koydum.Klan binaları gelince rekabete girecektim.Geri kalanlarıda satıp çarı ful+ful dizecektim.Ben kendi klanımı zirveye taşıyacakken şimdi sıfır hale geldik.Bu klan binalarını fulleyip ek klan skilleri açılacaktı bunlar önemli şeyler oyun rekabeti açısından o yüzden.Bu kadar tepki gösterdim.Ayrıca ben dünden beri yazmıyordum ama 2-3 craft hakkında bilgisi olmayan sadece sinir etmeye gelmiş laf sokmaya gelmiş arkadaşlar beni sinirlendirdi ve o sebeple yazdım.

Archantos

Üye
Ben ilerisi için klanıma hedef koydum.Klan binaları gelince rekabete girecektim.Geri kalanlarıda satıp çarı ful+ful dizecektim.Ben kendi klanımı zirveye taşıyacakken şimdi sıfır hale geldik.Bu klan binalarını fulleyip ek klan skilleri açılacaktı bunlar önemli şeyler oyun rekabeti açısından o yüzden.Bu kadar tepki gösterdim.Ayrıca ben dünden beri yazmıyordum ama 2-3 craft hakkında bilgisi olmayan sadece sinir etmeye gelmiş laf sokmaya gelmiş arkadaşlar beni sinirlendirdi ve o sebeple yazdım.
Her ne kadar kolayca toplasanda çoğu metaryeli haklılık payında mevcut.
Craft konusu maalesef yönetime eksi puan olarak yazar. Geri kalan konular halledilebilir geri dönüşü olabilen konular olsada bu böyle değil. İlk başta sıfırlanmasına karşı çıkarken şimdi sıfırlansın diyordum fakat bu saatten sonra buda olmayacak. Craft ve meslekler ile ilgilenmediğim için net olarak zararınız var mı yok mu bilemiyorum. Oyun başında herşeyi değiştirebileceklerini maalesef belirttiler buda onları haklı duruma çıkartıyor , gerek yatırım yaparken , gerek item alırken bunların ilerleyen zamanda değişebileceğini açık açık söylediler. Ama sizde en az zararla kurtulursunuz inşallah.
Forum üzerinden geri dönüşler yavaş olacağı için Sunrise ile birebir iletişime geçmek ve ya oyun içi bilet oluşturmak sizin için daha faydalı olacaktır. Bu hafta gelmesi planlanan 75 Cap için çalışma içinde olabilirler , önümüzde ki hafta bu yerlerden iletişime geçer isen daha sağlıklı olacaktır senin için.

birol2003

Üye
4 gün stonemasonary yaparak senin çok değerli dediğin taştan 300 e yakın ınventorymde mevcut dostum, yeter lütfen gecesini gündüzüne katarak bize birşeyler sunmaya çalışan insanların hevesini kırmaktan vazgeçin, çok basit ya beğenmiyorsanız oynamayın, bizleri muhattap alarak gece gündüz sorunlarımıza cevap vermeleri bu insanlara saygısızlık yapma hakkını size vermez, milyar dolarlık oyunlarda (dota 2, lol) gibi sürekli buna benzer güncellemeler senelerdir yapılıyor, reel hayattaki sorunlarınızı lütfen buraya taşıyarak size değer veren insanları yıpratmayın
Ve bunu dorionda taş görünmezken narunda yaptık bende de 500+ taş oldu topu topu 3-5 kaynak var herkes onu ararken.

Wildbaba

Üye
Her ne kadar kolayca toplasanda çoğu metaryeli haklılık payında mevcut.
Craft konusu maalesef yönetime eksi puan olarak yazar. Geri kalan konular halledilebilir geri dönüşü olabilen konular olsada bu böyle değil. İlk başta sıfırlanmasına karşı çıkarken şimdi sıfırlansın diyordum fakat bu saatten sonra buda olmayacak. Craft ve meslekler ile ilgilenmediğim için net olarak zararınız var mı yok mu bilemiyorum. Oyun başında herşeyi değiştirebileceklerini maalesef belirttiler buda onları haklı duruma çıkartıyor , gerek yatırım yaparken , gerek item alırken bunların ilerleyen zamanda değişebileceğini açık açık söylediler. Ama sizde en az zararla kurtulursunuz inşallah.
Forum üzerinden geri dönüşler yavaş olacağı için Sunrise ile birebir iletişime geçmek ve ya oyun içi bilet oluşturmak sizin için daha faydalı olacaktır. Bu hafta gelmesi planlanan 75 Cap için çalışma içinde olabilirler , önümüzde ki hafta bu yerlerden iletişime geçer isen daha sağlıklı olacaktır senin için.
Ben bizzat iletmek istediklerimi ilettim crafta Justice bakıyor çünkü.Oyundaki değişimler tabiki olacak belki kısmi zararlarda edebilriiz ancak burada bir 'takas npcsi' durumu söz konusu.İsim ve görünüşleri değiştirildi ve daha sonra bir takas npcsi geleceği ve Muadili ile takas edileceğini söylediler hak kaybı olmayacak dediler ancak hak kaybını doğurmayı bırak tamamen bizleri perişan ettiler.Hala daha bu hatadan döndürülebilir durumda olduğu için ben bizzat bu kadar mücadele verdim.Daha bu npc gelmedi isteseler evet siz haklısınız dediğinizi yapacağız muadilini verecek şekilde npcyi getireceğiz diyebilirler ama bunu demiyorlar.Burada ben iyi niyet göremiyorum ve bu sebeple sert üslupla gereken savunmamı yaptım.İnsafa gelirlerse teşekkür eder dinledikleri ve hak kaybını önledikleri için büyük bir iş yaptıklarını söylerim.Zaten dinlemedikleri için oyunda az user kaldı her konuda hep kendi bildikleri doğru kabul ediyorlar ve insanları bezdiriyorlar.Ben bu oyunu en az Row yönetimi kadar seviyorum ancak onlar bu yönetim tarzlarıyla sevdikleri bu oyunu bitiriyorlar ve bu benim yaşadığım olay sadece bunun bir küçük payesi.Farmcıda rahatsız pkcıda rahatsız herkes tepkili ve çoğu oyunu sildi çekti gitti.Ben burda mücadele verirken esasında kullanıcıların söylemlerini uygulayın kulak verin demek istiyorum.Ama hala bildiğini okuyan adeta söylediğin karşısında oto mesaj atar gibi cevaplar veren adeta karşında duvar var hissi uyandıran bir tavır sergileniyor bu artık bitsin ben bunu istiyorum.Burada bir hak kaybı engellenmiş olsun ve bu tavır artık olumlu bir hale dönsün oyunda iyi yerlere gelsin.Burada bu haksızlığı ifade eden taleplerin kabullenilip adım atılması diğer bir çok şeyden rahatsız olan arkadaşlar içinde önemli bir gösterge olacaktır.

Wildbaba

Üye
Ve bunu dorionda taş görünmezken narunda yaptık bende de 500+ taş oldu topu topu 3-5 kaynak var herkes onu ararken.
onu 5 e böleceksin yanlız kardeşim üretirken 5 materyal istiyor.4 günde 500 taş sence çokmu ? senin o hızda 40 yapman mesleği en az 5 sene alır.Düşün bide beni 30bin işleyeceğim materyalim heba edilmiş 4 günde 500 topluyorsan hesapla bakalım 30binx5 üretmek için 150bin taş kaç yıla toplanıyor... O zaman niye isyan ettiğimi anlarsın belki... Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok!! İnsaflılarsa zaten düzenlerler dahada birşey diyecek kalmadı herşey söylendi.

Son düzenleme:

birol2003

Üye
onu 5 e böleceksin yanlız kardeşim üretirken 5 materyal istiyor.4 günde 500 taş sence çokmu ? senin o hızda 40 yapman mesleği en az 5 sene alır.Düşün bide beni 30bin işleyeceğim materyalim heba edilmiş 4 günde 500 topluyorsan hesapla bakalım 30binx5 üretmek için 150bin taş kaç yıla toplanıyor... O zaman niye isyan ettiğimi anlarsın belki... Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok!! İnsaflılarsa zaten düzenlerler dahada birşey diyecek kalmadı herşey söylendi.
şimdi düzeltildi, düne kadar toplamda 5 kaynak vardı narunda ve toplamaya hevesli kaç kişi olduğunu düşün, ve 1 kaynak solo 2 dk belki daha fazla sürede toplanıyor. oda solo yakalayabilirsen. şimdi dorion da da kaynak var, problemini anlıyorum ama şu an o materyalleri toplamak için aylar gerekir, sizin topladığınız zamanda ise günler içerisinde topladınız o materyalleri konuya birde o açıdan bak.

Wildbaba

Üye
şimdi düzeltildi, düne kadar toplamda 5 kaynak vardı narunda ve toplamaya hevesli kaç kişi olduğunu düşün, ve 1 kaynak solo 2 dk belki daha fazla sürede toplanıyor. oda solo yakalayabilirsen. şimdi dorion da da kaynak var, problemini anlıyorum ama şu an o materyalleri toplamak için aylar gerekir, sizin topladığınız zamanda ise günler içerisinde topladınız o materyalleri konuya birde o açıdan bak.
Ya kardeşim siz bu crafttan bi habersiniz boş boş konyşuyonuz.Kardeşim Madenci ve marangoz toplamadımı ? Onların malzemesi elinden alındımı ? Ben söyliyim yok... Sen diyorsunki şöyle böyle kolay topladın onlar kolay topladı ve o malzemeleriyle çatır çatır xpsini bastı seviyesini kastı onlar basıyorsa bende basacam kimse benim materyalimi yok edemez.Biraz anlamaya çalış ne demek istediğimi sanki bütün mesleklerin 3 ve 4 seviye materyalleri yok edilmişde biz burda boş boş isyan ediyoruz muammelesi yapmayın.Ben bu madenci ve kerestecilerle kaç ay Hagartta birlikte craft yaptık onlar o kastıklarının hepsini kullandı ama benimkileri ve başka taşcıların malzemelerini yok etti.İyi anla ne demek istediğimi sen belli ki yeni başlamışsın sana uzaktan doğru gelebilir ama işin özü başka.

birol2003

Üye
Şimdi ölçtüm 2dk 37sn sürüyor 1 tanesinin toplanması, ortamda başka insanlarında olduğu ve taşların respawn süreleri hesaplanırsa aylarca toplama yapmak lazım o adetler için bence çok yaygara yapmamak lazım, yeni toplama yapıp kasan bizlere ayıp ediyorsunuz.

Wildbaba

Üye
Şimdi ölçtüm 2dk 37sn sürüyor 1 tanesinin toplanması, ortamda başka insanlarında olduğu ve taşların respawn süreleri hesaplanırsa aylarca toplama yapmak lazım o adetler için bence çok yaygara yapmamak lazım, yeni toplama yapıp kasan bizlere ayıp ediyorsunuz.
Senin gibi işine geldiği için konuşan haksızlığı savunan insanlarla ben muhattap bile olmam bir daha ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim.

Wildbaba

Üye
Haklı olduğun konu var ama arkadaşın bahsettiği başka birşey o konuda da arkadaş haklı. Craft işi sarpa sardı giden gitti parayı vuran vuracak bizde izleyeceğiz canımız isterse gidip 2 kazma vuracağız belli ki sonrada yetişemeyiz diyip salacağız. Bu işin kökten çözümü ya eskisi gibi olacaktı ya da sıfırlanacaktı ama oda artık geçti. İkili tartışma yaratmaya gerek yok taş konusunda da arkadaşı memnun etmek durumundalar maalesef.
Benim mesleğin şuan satışı bile yok işlenmişinin ben aylarca slotlarda kastığım 20gb nin ve 1500 saati geçik toplayıcılık emeğimin ziyan olmaması için tepkimi gösteriyorum.Ben uzun vadeli seçtim bu mesleği.Benim para vurma derdim yok benim o granit blocku satmam için 3 ay daha en az beklemem gerek.Burada hiçbir getirisi şuanlık olmayan bir mesleği konuştuğumuzu unutmayın lütfen.Ben onların çoğunu kendi klanım için ileride basacaktım vede kalanını satıp karakterimi güçlendiricektm.Benim stoklarım yok edilerek şuan klanım büyük zarar görmüş oldu.İlerisi adına büyük hedefler koymuştuk ekstra skillere daha çabuk ulaşıp rekabette öne geçecektik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt