Excavation Site (20-lvl) Bulmak çok zor ve nedenleri!

HeaveN

Üye
Günde 800 taş kasıyosan Kralsın nasıl kasıyosun süre tutup hepsini siz alırsanız kasarsınız öteki clanlar yada solo oyunlar napcak ? hiç yapmasın ozaman bu işi
40bin taş lazım diyosunuz zaten günde 800 kassan 40bin ulaşmak çok zor deil yani günde 800 kasan zaten oyun içinden geçmiştir helal olsun .

JamilamCassetteX

Üye
Kardeş herkes başkasınınkini görmeden kendisininkini dünyanın en büyüğü sanarmış. Sen kendini ilah ettin zaten bu ego ile oyunu satın al sen . Biz oyun içinde gb alıp kasamazsın demedik alırsın kasarsın bu senin ahmaklığın. Para yatırmadan kasanlarda var zaten . Ben tek kasıyorumda demedim 10 kişiyizde demedim . Oyunda sadece sen yoksun yada sadece senin ekibin yok. Neyse sana laf anlatmıcam . Anlamıcaksında zaten . Çünkü sen KRAL'sın :)))
İNCİNMİŞSİN :)

JamilamCassetteX

Üye
Günde 800 taş kasıyosan Kralsın nasıl kasıyosun süre tutup hepsini siz alırsanız kasarsınız öteki clanlar yada solo oyunlar napcak ? hiç yapmasın ozaman bu işi
40bin taş lazım diyosunuz zaten günde 800 kassan 40bin ulaşmak çok zor deil yani günde 800 kasan zaten oyun içinden geçmiştir helal olsun .
Bir çok craftı solo yapabilirsin ama bazı craftları ekip ile clanın ile yapman daha önemli. Mesala jewel craft. Clanca yapıyoruz sebebi boss'lardan yeterli uniq düşmüyor kardeşim. Gidi elin adamına araba parası bayılıp uniq takmaktansa yatırım yapıp 4 5 tane toplayıcı kasıp clanca bu işi yapmak daha iyi. Solo oyuncular nadir item basabilir ama uniqleri yapmaları yıllarını alabilir. Her craft kolay değil.

nicolayfc

Üye
20level arkeoloji için sürenin kesinlikle random yapılması gerekli, ve kesinlikle ama kesinlikle karakter kum kazdıktan sonra 5dk kum kazamamalı, seri seri mageleriyle tpleyip tüm kumları 5dk içinde topluyolar, siz sonra o kampta 1saat kum arıyorsunuz.

hakan1811

Üye
20level arkeoloji için sürenin kesinlikle random yapılması gerekli, ve kesinlikle ama kesinlikle karakter kum kazdıktan sonra 5dk kum kazamamalı, seri seri mageleriyle tpleyip tüm kumları 5dk içinde topluyolar, siz sonra o kampta 1saat kum arıyorsunuz.
:D neremle güleceğimi şaşırdım. Moblara vururken de bir vuralım 1 dk cd yiyelim sonra bir daha vuralım yoksa haksızlık oluyor :D asdasdas

Zasa

Üye
üreticiler taş almıcakmış ya döner ekmek iyemicekmiş konu bu değil biz burda konularda yönetim oyun gördüğümüz hataları ve sorunları anlatıyoruz.
Taksi olayı çok bildirdik yasakladılar zaman partiler taksi yapılıp insanlar kasamıyodu, burdaki olay emek veren clan karalama değil herkes kasabilir tabi
Ama süre tutup hep aynı kişinin toplaması ve tüm sunucu geçiş yapıp oralar alması haksızlıktır oyunda diğer 20 lvl kasan adamlar hepsi bana yazıyor
tek kişi değil 20 kişi yazıo dostum 20 lvl yok harita nerde bunlar bulamıyoruz 1 tane 20 lvl insan denk gelmezmi yok ama 20 lvl maden ya çoğaltıcaklar herkes kascak
yada random nasıl yer değişikliği yapmışlarsa yine random süre gezen adam önüne çıkıp onun alma şansı olcak burda tek clan kasması haksızlıktır, bırakalım kasın kendi kendinize oynayın böyle bir sistem yok büssürü user var oyuncu bulunmakta bu meslek bir çok kişi yapıyor yaparken adil olması şarttır.

Herkes süre tutup böyle yaparsa diğer adam nasıl kascak gelip ticket atcak yada forum yazcak yada mesleği bırakcak bu konu sabittir çözüm için açılmıştır tartışma konusu değildir.

Üreticiler kendi taşını kasabilir döner ekmekcileri besliyosunuz die napalım almayın kardeşim size bizmi taş alın diyoruz 400k düşsün ya adam gider başka meslek yapar
siz taş alıyosunuz adam o zaten adam kendi hakkıdır yarın bir gün uniq , epik takı ürettiğinde sen 10 katı kazancan site satcan gb çevircen yani bu işi...

iyi oyunlar tek çözüm madenlere random süresi koyulması 60 dakika çıktını ve her sunucu 6 adet 20 lvl oldunu biliyoruz bunu bilip toplama yapmak bile haksızlıktır.
sn çok bilir kişi sana adaleti anlatıyım dinle belki biraz fikrin değişir, wtf olarak craft açıldığından beri arceology ile uğraşıyoruz ve ilk 10 ilk 20 ilk 30 olan ekibiz, biz 30 oldugumuzda serverda 20 lvl yoktu, 30 olana kadar yaklaşık 4000 kazı alanı kazdık ve o zamanki durumda 20 lvl taş atmıyordu, 30 lvl olduk 3 hafta boyunca tüm 30 lvl kazı alanlarını kazdık 3 haftalık emek sonucu 250 taş topladık, sonra herkes 20 olunca oyun yönetimi karar değiştirdi taş drobunu arttırdı ve taşları 20 lvl kazı alanlarına ekledi,
  • 20 lvl kazı alanlarından 12.000 adet taş (300 gb)
  • bizim 3 haftada kazdıgımız taşı herhangi bir 20 lvl 12 saatte kastı
  • 3 haftada kazmadığımız 20 lvl alanlardan kayıp 2800 taş kayıp (70 gb)

Siz birde burada kalkmış yüksek duyar seviyenizle bizi mi eleştiriyorsunuz, 20 kişi gece gündüz uğraşıp yapıyor bu işi ve bu kadar mağduriyetimize karşı kimseye en ufak bir serzenişte bulunmadık, ama bu kafayla anca forum köşelerinde ağlamaya mahkum kalırsınız, azıcık şikayeti bırakın icraat yapın
Sözüm tukakacılaradır , bu işe emek veren herkese sonsuz saygı ve sevgiler

JamilamCassetteX

Üye
@HeaveN @nicolayfc @Luj @noche @feya @DevilRai @priesttt

Biz ilk 30 lardanız. ben 30 olduktan 13 gün sonra 20 lere CRUDE taşları eklendi. 13 gün boyunca 136 tane taş kastım günde 16 saat oynayarak. Diğer arkadaşlar benim 13 günde topladığım taşı o gün 7 8 saatte topladı çünkü 4 er 5 er tane atmaya başladı. Biz clan olarak bu işe girerken en büyük kararımız bosslardan yeterli uniq atmadığı için craft ile kendi takımızı yapmaktı. İşi çığırından çıkartan 400k lık taşa 1m fiyat biçen arkadaşlar oldu. Bana kimse '' HİKAYE'' anlatmasın yok biz solo yapıcaz JEWEL CRAFTI diye. 30 lvl olmak 40.000 taş istiyor. Bu oyunda solo bir insan 40.000 taşı yıllar boyu kazarak toplayamaz yani orasını bi geçin.

Siz bu süreleri random olsun, yok 20 toplayan 5 dk toplayamasın, bu ekipler tp mageyle oynuyor bunu önüne geçin diye buraya şikayet yazmanızın tek sebebini ben size söyleyim...

'' Bu adamları engelleyin bunlar taşı kasamasın, taşları biz daha kolay satalım bunlara ---S A T A L I M--- Sizin derdiniz bu.

Taş toplayan insanlara bakıyorum %90 ı item koyma derdinde değil, hatta taşı GB değil TL ile satmak isteyenler gırla dolu oyunda. Birilerini derdi oyuna bir şey katmak değil, oyunun gelişim süreci çıkarlarına katkıda bulunmak değil... Birilerinin derdi cebine harçlık koymak, biz bu oyunun demir baş clanlarıyız ilk gün buradaydık biz, yarında ekiplerimiz ile burada olacağız bizim amacımız önce kendi üstümüze sonra oyunu '' OYNAYAN'' lara item tedarik etmek. Ve bunu yaparken tabiki bunca emeğin bunca yapılan masrafın geri dönüşüde olacak. Mesala ben o dönüşle cebime harçlık koymayacağım önce gidip +8 imperial yapmayı elimdeki uniq silahı +8 yapmayı hedefleyeceğim, Oyunda pazar sistemi dönecek farm yapan drop alanın itemi satılacak...

Birilerinin karın ağrısı ile bizim amacımız '' BİR '' değil...

Şaka gibi gerçekten inanılmaz, ya emeğinize saygı duyuyorum ama yaptığınız şey

'' Bunlar ekip olarak, clanca organize oynuyor. Bunlar toplayamasın biz toplayalım ve topladıklarımızı bunlara satalım. ''

:) Sizin demek istediğiniz şey tam olarak bu, sonra iki kelimeyi bir araya getiremeyince hakaret ediyorsunuz.

'' SAYGI ''

Palaboss

Üye
@HeaveN @nicolayfc @Luj @noche @feya @DevilRai @priesttt

Biz ilk 30 lardanız. ben 30 olduktan 13 gün sonra 20 lere CRUDE taşları eklendi. 13 gün boyunca 136 tane taş kastım günde 16 saat oynayarak. Diğer arkadaşlar benim 13 günde topladığım taşı o gün 7 8 saatte topladı çünkü 4 er 5 er tane atmaya başladı. Biz clan olarak bu işe girerken en büyük kararımız bosslardan yeterli uniq atmadığı için craft ile kendi takımızı yapmaktı. İşi çığırından çıkartan 400k lık taşa 1m fiyat biçen arkadaşlar oldu. Bana kimse '' HİKAYE'' anlatmasın yok biz solo yapıcaz JEWEL CRAFTI diye. 30 lvl olmak 40.000 taş istiyor. Bu oyunda solo bir insan 40.000 taşı yıllar boyu kazarak toplayamaz yani orasını bi geçin.

Siz bu süreleri random olsun, yok 20 toplayan 5 dk toplayamasın, bu ekipler tp mageyle oynuyor bunu önüne geçin diye buraya şikayet yazmanızın tek sebebini ben size söyleyim...

'' Bu adamları engelleyin bunlar taşı kasamasın, taşları biz daha kolay satalım bunlara ---S A T A L I M--- Sizin derdiniz bu.

Taş toplayan insanlara bakıyorum %90 ı item koyma derdinde değil, hatta taşı GB değil TL ile satmak isteyenler gırla dolu oyunda. Birilerini derdi oyuna bir şey katmak değil, oyunun gelişim süreci çıkarlarına katkıda bulunmak değil... Birilerinin derdi cebine harçlık koymak, biz bu oyunun demir baş clanlarıyız ilk gün buradaydık biz, yarında ekiplerimiz ile burada olacağız bizim amacımız önce kendi üstümüze sonra oyunu '' OYNAYAN'' lara item tedarik etmek. Ve bunu yaparken tabiki bunca emeğin bunca yapılan masrafın geri dönüşüde olacak. Mesala ben o dönüşle cebime harçlık koymayacağım önce gidip +8 imperial yapmayı elimdeki uniq silahı +8 yapmayı hedefleyeceğim, Oyunda pazar sistemi dönecek farm yapan drop alanın itemi satılacak...

Birilerinin karın ağrısı ile bizim amacımız '' BİR '' değil...

Şaka gibi gerçekten inanılmaz, ya emeğinize saygı duyuyorum ama yaptığınız şey

'' Bunlar ekip olarak, clanca organize oynuyor. Bunlar toplayamasın biz toplayalım ve topladıklarımızı bunlara satalım. ''

:) Sizin demek istediğiniz şey tam olarak bu, sonra iki kelimeyi bir araya getiremeyince hakaret ediyorsunuz.

'' SAYGI ''
haha.jpg

Arkadaş almıcam diye forumda makaleler yazdı . Anlık atıyorum ss isterseniz bütün atarım . ALDI!!! Grubun diğer üyelerine duyurulur :D

JamilamCassetteX

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 10740

Arkadaş almıcam diye forumda makaleler yazdı . Anlık atıyorum ss isterseniz bütün atarım . ALDI!!! Grubun diğer üyelerine duyurulur :D
Almıyorduk zaten. Ama birileri bu gün pazardaki tüm taşları çekti, hal böyle olunca bizde çektik '' GİRİP YAN CHARLAR'' ile çekmedik. Ayrıca benim son anlattığım konu ile bunun hiç bir alakası yok.

RickSancheZz

Üye
Almıyorduk zaten. Ama birileri bu gün pazardaki tüm taşları çekti, hal böyle olunca bizde çektik '' GİRİP YAN CHARLAR'' ile çekmedik. Ayrıca benim son anlattığım konu ile bunun hiç bir alakası yok.

ben sizin yerinizde olsam burda kendimi ve klanımı savunmak yerine ekmeğime bakarım.

Palaboss

Üye
Son yazdığın konuya istinaden göndermedim son gönderi diye onu cevapladım direk. Yan karakter ile alsan da alınmış şey alınmıştır.
burada kendini rahatlatmak için ''alıcak insan çıkar '' derken bir düşün istersen
Aslında bunu dediğin için attım.

Yani olay şu bu oyunda 3 kişi yok. Alacak insanda çıkar satacak insanda çıkacak.

Sana katıldığım konularda var ama bu konu altında yazdıkların ego tatmin etmek insanları jewel haricine yönlendirmek hiçbir işe yaramayacak .

Neyse iyi oyunlar . (y)

Mitraileusse

Üye
Arkeoloji güzel ama bulabilene güzel 125 bin harcayan varmış duydum şok oldum neyine güveniyosunuz sonuçta erken erişim yarın oficale geçse oyun tüm emekler gg olcak Bu arada böyle düşünüyo olsamda arkeo haric tüm meslek toplama seviyem +20 üzeri buda bnm ironim olsn :ROFLMAO:

HeaveN

Üye
Taşlar Üzerinde şuan oyun oynanıyo taşlar ucuz çekti çoğu kişi dün 500 tane taş 1m almıcak dediler 500 tane aldılar direk alan alıyo ve farmcı emeği boşa gidiyo
fiyatları düşürüyolar alınmıyo die adam 1 ay sonra 30 katı kascak.

Nafib

Üye
bu arkadaşlar 1 kişi tarafından yönetiliyor 8 kardeşim 8. madde önemli olan eğer 8 kişi 8 ayrı ip yasal olarak girip bu işi yapsa kimsenin sesi çıkmaz senin de anlamadığın nokta .çok sinirli bir bireysin bence :D
Oyunu 3 aile yönetiyor kardeşim dayım söyledi

DraeThyN

Üye
@HeaveN @feya @priesttt @DendroctonuS
Sizler böyle mekanikleri olan bir mmorpg de tek başınıza 10 kişinin yaptığı işi yapmaya çalışıyorsunuz hata 1.
Adam sizle dalga geçmiş gm destekliyiz diye onu bile ciddiye alacak kadar ...2.
Bu kadar aktif para akan bir sistemde elbette bu kadar fazla adam beraber çalışacak 3.
Takıların bu kadar önemli olduğu bir mmorpg elbette klanlar rekabete girecek 4.
Siz daha klan kalesi vs. gelsin o zaman millet taş zırt pırt toplayabiliyor mu onu görün 5.
3 saatte arkeoloji ile 1.3gb kasan varsa gelsin bana da dayasın 6.( atıp tutmayın her şey matematiksel kardeşim 2022 deyiz biraz spawn süresi vs. hesaplayın Allah aşkına )
Buradan taşları stoklayıp 2.5m 3.5m 5m den satıp karaborsa yapanlara da iyi oldu adam 10 taş toplamış tanesine 5m istiyor :D şaka gibisiniz 7.
Sezarın hakkını Sezara arkadaşlar. Ne kadar iş o kadar ekmek.
Burası ağlama duvarı değil FORUM..
GM arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.
Şu toplamacılardan birkaç mal alıp havalandırdık ya bunları. Sonra almayınca dokundu onlara ve önde olanlara taş atma peşindeler :):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt