@HeaveN @nicolayfc @Luj @noche @feya @DevilRai @priesttt
Biz ilk 30 lardanız. ben 30 olduktan 13 gün sonra 20 lere CRUDE taşları eklendi. 13 gün boyunca 136 tane taş kastım günde 16 saat oynayarak. Diğer arkadaşlar benim 13 günde topladığım taşı o gün 7 8 saatte topladı çünkü 4 er 5 er tane atmaya başladı. Biz clan olarak bu işe girerken en büyük kararımız bosslardan yeterli uniq atmadığı için craft ile kendi takımızı yapmaktı. İşi çığırından çıkartan 400k lık taşa 1m fiyat biçen arkadaşlar oldu. Bana kimse '' HİKAYE'' anlatmasın yok biz solo yapıcaz JEWEL CRAFTI diye. 30 lvl olmak 40.000 taş istiyor. Bu oyunda solo bir insan 40.000 taşı yıllar boyu kazarak toplayamaz yani orasını bi geçin.
Siz bu süreleri random olsun, yok 20 toplayan 5 dk toplayamasın, bu ekipler tp mageyle oynuyor bunu önüne geçin diye buraya şikayet yazmanızın tek sebebini ben size söyleyim...
'' Bu adamları engelleyin bunlar taşı kasamasın, taşları biz daha kolay satalım bunlara ---S A T A L I M--- Sizin derdiniz bu.
Taş toplayan insanlara bakıyorum %90 ı item koyma derdinde değil, hatta taşı GB değil TL ile satmak isteyenler gırla dolu oyunda. Birilerini derdi oyuna bir şey katmak değil, oyunun gelişim süreci çıkarlarına katkıda bulunmak değil... Birilerinin derdi cebine harçlık koymak, biz bu oyunun demir baş clanlarıyız ilk gün buradaydık biz, yarında ekiplerimiz ile burada olacağız bizim amacımız önce kendi üstümüze sonra oyunu '' OYNAYAN'' lara item tedarik etmek. Ve bunu yaparken tabiki bunca emeğin bunca yapılan masrafın geri dönüşüde olacak. Mesala ben o dönüşle cebime harçlık koymayacağım önce gidip +8 imperial yapmayı elimdeki uniq silahı +8 yapmayı hedefleyeceğim, Oyunda pazar sistemi dönecek farm yapan drop alanın itemi satılacak...
Birilerinin karın ağrısı ile bizim amacımız '' BİR '' değil...
Şaka gibi gerçekten inanılmaz, ya emeğinize saygı duyuyorum ama yaptığınız şey
'' Bunlar ekip olarak, clanca organize oynuyor. Bunlar toplayamasın biz toplayalım ve topladıklarımızı bunlara satalım. ''

Sizin demek istediğiniz şey tam olarak bu, sonra iki kelimeyi bir araya getiremeyince hakaret ediyorsunuz.
'' SAYGI ''